Új privát üzeneted érkezett!

Jól van Potyka, akkor minden nap megy a drukk!
Tényleg jó nagy a pocid!!! De Te már gyakorlottan viseled... Annál nehezebb, mi??? Már az újdonság öröme nem könnyít rajta.

Zsu! Gratula az újabb Anyucinak!
Alexa vonalzóképe hasonlít ehhez:
Kép
Csak nálunk itt még nagyon korán van :lol:

Nagyon édesek a gyermekeid!

Livi
Kép
Kép
lusie

Nemsokára jövök egy villám süti recepttel (csak sajna egy napig állnia kell), de most mennem kell gyurmázni! Mert AAAAnnnyAAAA! NEm sikerül ez a formaaaa, segíts........ Ajaj!

Livi
Kép
Kép
lusie

Fanetta: igen, én mindig humorral próbálom oldani a keményebb dolgokat, illetve világ életemben próbáltam elkerülni a konfliktushelyzeteket. Talán az is a bajom, hogy szinte mindig mindent lenyelek, és a nyugalom érdekében inkább halgatok (persze a kivétel erősíti a szabályt).

Azt írtad: "a topik megoldotta problémáját, helyreállította a biztonságot" - ezzel sajnos nem tudok egyetérteni, bármennyire is szeretnék. Most erre azt lehetne mondani, hogy ahol fát vágnak, ott hullik a forgács, de azért ennek esetünkben nem biztos, hogy feltétlenül így kellene lennie. Ja és még egy dolog: az élet egyik nagy megrontója a kettős mérce.

Na inkább nem filozofálok tovább, nem az én kenyerem :) Most éppen vásárolni szeretnénk menni Nikivel, mert az ebédhez szinte semmink nincs itthon, de persze Lilla hercegnő pont most aludt be, és nincs aki vigyázzon rá. Olyan édesen szundizik! :)

feri (mni)

Na Lilla már felébredt és fülig ér a szája, szóval indulhatunk vásárolni. :D Ha minden igaz, rakott krumpli lesz ebédre. Szép napot mindenkinek!

feri (mni)

Jó étvágyat mindenkinek, nálunk brassói lesz, paradicsomsalival :D
Vendég

Lusie,
de édesek a gyerekeid, ráadásul nekem is van Petim :D

Zsu,
gratulálok az unokahúgodnak!

Fanetta,
de jót nevettem a 10 hiba után 1 lyukas zoknin :lol:

na megyünk kajálni!
Vendég

Na ez lemaradt,

Beuska!
AZTA, de ügyes Lili!! Én művészi tornáztam süldő lány koromban, de ez akkor sem ment.

Lusie! Estleg nézz meg egy pórnófilmet :P :oops: hátha meghozza a kedved :wink:
Vendég

Köszi Kacika! :lol: Azt hiszem nem az én műfajom, bár még sosem próbáltam. Egyszer régen Apukám szekrényében kutattam és találtam egy Hófehérke átiratot, de az is rajzfilm volt, tök féltem, hogy beragad a videóba a kazi és lebukok, de azért belenéztem. Nem jött be....

Láttam, hogy van Petid! Mi az elsőnél gondolkoztunk a Petrán, nagyon tetszett, a fiúra már akkor tuti volt a Petya, de a Seper Petra nagyon keményen hangzik, ezért változtattunk, igaz az utolsó pillanatokban találtuk ki az Olíviát. Én Abigélt szerettem volna, vagy Tillát, vagy Lénát, de férjemnek egyik sem jött be. Kitalálta, legyen akkor ő is Lívia, és akkor nekem jött a felvilágosodás. De örülök, hogy ezt választottuk, legalább nem lett Kislivi.
Én palacsintát sütöttem gyorsan egy kis zöldségleves kíséretében, este kell főznöm, mert férjem dolgozik és ilyenkor este szoktam nagyobbat alkotni (imádom nagyon, mikor napi kétszer kell a konyhában kutyulnom, az egész napomat elveszi)
Na meg készülök a holnapra, hiszen buli lesz (négyesben este 7-től 8-ig :? ) Holnap is dolgozik a férjem, de a szülinap a napján szép és kész! (6 napot éjjel nyom 12 órában, utána 6 nap szünet, majd 6 nap nappal 12 óra és újra 6 nap szabad)

Bocsi, elindult a kezem a billentyűzeten és nem tudtam leállni.

Livi
Kép
Kép
lusie

Beuska! Ha nem zavar a kérdés, miért nem okés a lányoddal a kapcsolatod?

Livi
Kép
Kép
lusie

Egyszerűen félelmetes, milyen jó érzékem van ahhoz, hogy mikor vagyok egyedül a babaneten! :(

Fotószakik! Tudnátok nekem ajánlani egy egyszerű, magyar nyelvű képszerkesztő programot???
Kitaláltam, hogy kidekorálom a lakást pár nagyméretű, keretes fotóval. A kereteket megvettem (20*27 méret), de kicsit variálnék a képeken. Köszi!

Livi
Kép
Kép
lusie

közérdekű közelmény - ma kezdődött a Next-ben a leárazás, minden féláron vagy kevesebb, én már áldozatául estem ma délelőtt, Eszternek megvan az őszi kollekciója (mert nemcsak nyáriruhák vannak)
Westend vagy Párizsi utca
asszem babától tizenéves korig vannak cuccok

KépKép
judit18

Lusie: én Photoshop CS3-at használok, szerintem az a legjobb, bár eltart egy darabig, mire kiismeri magát benne az ember.

A másik alternatíva a teljesen ingyenes GIMP, melyet innen tudsz begyűjteni: http://gimp-win.sourceforge.net/stable.html

GIMP-hez jó néhány leírás és trükk pedig itt: http://www.digiretus.hu/cikksor.php?FAJTA=GIMP

(ha esetleg Photoshop kérdésed lenne, szívesen segítek majd!)

feri (mni)

Juditk, Kacika
részemről tali okés, inkább 7köznap, mert a 7végék így nyáron elég zsufik..

Bosek,
de kicsi a világ! Bátyám alapítótag a Kékfény Motorosoknál (helyszínelő itt Kecsón), de ő most nem motorozik 2 hónapig. Hogy mért? Múlt héten Kisújszálláson voltak férjecskémmel talin, ahol sikerült fejest ugraniuk..ja, derékig ért a víz. Tesómnak eltört egy nyakcsigolyája..nyakmerevítő..még jó, h nem lett nagyobb baja...

Tegnap voltunk motorozni, jejejejejjeeee!!! Mami vigyázott Pankóra (persze csak két szopi között szöktünk el) És belefértem a bőrszerkómba!!!! Diadal!!!! :D :D

Szilvánusz,
Panyó is fel-fel ébred éjszaka. De rájöttem, hogy a látszat ellenére nem mindig éhes ám. Többször volt, h megigazítottam (mert állandóan vándorol az ágyában és mindig extrém pozíciókban találok rá), és mire visszaértem wcről, hogy akkor uzsgyi szopizzunk, már vissza is aludt...Mostanában azt csinálom, hogy nem ugrok ki azonnal az ágyból, várok 5-10 percet, mikor meghallom, h ébren van. Jó, persze nem akkor ha sír, hanem csak ha dünnyögve dumál...és van, hogy visszaalszik simán.. Szóval szerintem próbáld ki, hogy ne ugorj fel hozzá egyből. Hátha megtanulják előbb-utóbb a kis rafkósok, h éjszaka nem kell ám feltétlenül enniük..

Zsu,
Panka is korán kel, 4-5 esetleg 6 körül, de ő általában vissza is alszik.. ha nem akkor sem veszem fel, mert csak dumálhatnékja van, és abba is be szokta altatni magát.

Na megyek mert megy az óbégatás, h menjünk már ki babkocsizni...később jövök majd, pussssz!

KépKép
kmanna

Feri: sokszor egy kis humor eredményesebb lehet, mint pl. a konfrontáció.

potykantás :lol: :lol: :lol:

Beuska: miből gyúrtátok a jányod??? :lol: :lol: :lol:

kmanna: fejes derékig érő vízbe - ilyet csak egy jól működő örzőangyallal lehet így megúszni :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Köszi Feri!

Megpróbálom

Livi
Kép
Kép
lusie

Nem tudok a vonalzóim elé képet tenni, mert akkor kiírja, hogy túl hosszú az aláírás!!! Miért van ez? Nektek hogy sikerült?

Livi
Kép
Kép
lusie

The look

Kép

:)

feri (mni)

Feri, engem érdekelne, hogyan is érted ezt az utóbbi nemállthelyre gondolatodat! Úgyis jössz eggyel nekem, ha már a napokban olyan csúnyán kikosaraztál azzal a kiaszerencsés válaszoddal :wink: de azért én szeretlek :wink: :lol:

Csajok, mennyi családi pótlékot kellene kapnom pontosan havonta a két gyerek után?
A fostalicska kukibuzeráló államkincstár még mindig csak egy gyerek után küldi. Több levelet írtam, faxon, postán (tértist) de semmi válasz rá. Telefonon nem lehet őket elérni. Odamenni nem akarok. Tele a kiscipőm!!! 4 hónapos a gyerek és mi viszonylag hamar beadtuk :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Bakterbéka, learadt a lényeg: Lilla - "the look" is the look of the year!!!!!!! :D
meg kell enni ezt a csajszikát :D

Kép
Kép

mpatr

Kép

Gondoltam én is bekukkantok a topikba
avagy
Enyém kölök kikönyököl a tojáshéjából.

Kép

Így néz ki, a fejének alsó részével együtt :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Linocs: még egy dolgot forgatgatok mostanában a fejemben -azt írtad valahol, hogy a felnőtteknek nem lehet orra alá dörgölni a hibájukat -vagy valami ilyesmi. Dörgölni valóban nem okos dolog, de az építő kritika eredményezheti a személyiség fejlődését - és azt fogadni talán nem butaság-de ahogy már azt is írtátok, fontos lehet a ki, mikor, hogyan.

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok!

Fanetta, okés, ha összejön Endrének szeptember, és sokan jönnének, akkor megszervezzük!

Gondolkodtam múltkor, hogy szóbahozom szegény Kolót. A férjemmel kezdte anno, egy korosztály. Endre is versenyszerűen kenuzott, csak Ő 29 éves korában abbahagyta. Jól ismerték egymást (én csak Endrén keresztül találkoztam Vele), és Koló Endre egyetlen hívó szavára ment a sportágválasztókra, Beuska talán Ti találkoztatok is Vele. Foglalkozott a gyerekekkel, nagyon kedves, rendes fiú volt. Szóval csak annyit, hogy a kenu nagyon kemény sportág, iszonyat erő, állóképesség, és fej kell hozzá. Ő volt az a sportoló, akinek soha nem az járt a fejében, hogy hogyan is lehetne más úton módon élre kerülni, mint saját erőből. Túlhajtotta magát... Sajnos, ha tisztességesen akarsz nyerni, felörlöd magad, a tested, a szíved...
Voltunk Csepelen, gyújtottunk mécsest, és Endre és sokan mások, próbálják, próbáljuk felfogni, tudomásulvenni, ami történt. Próbálok a temetésére is eljutni, talán sikerülni fog, nem tudom...
Csak ennyit szerettem volna....

Kép
kikó70

jó kis önismereti csoport ez - hihi - és nekem teccik

Kép Kép Kép
fanetta

[quote="linocs"] írta:linocsaz emberek, ráadásul a felnőtt emberek nem szeretik, ha beledörgölik az orrukat a hibájukba (helyesírás) - pedig tanulhatnának belőle,

Fanetta: megkerestem, mit írtam, mert gyanús volt, hogy azt írtam volna, hogy nem szabad... szóval, nagyjából ugyanazt írtam, mint most te, vagy mégsem??? de, ha nem, akkor is egyetértek, hisz már írtam azt is, hogy olyasfajta ember vagyok, aki szeret tanulni a hibáiból, és negatív helyzetekben is keresem a jót, vagy ha nem találok, akkor is próbálom hasznosítani a jövőre nézve.
linocs

26.600,- Ft két gyerek után a csp.
Nekem júniusban utalták át visszamenőleg is! Remélem Te is megkapod. Telefonon én nem tudtam őket elérni. Megkörnyékezhetetlenek.... Ja azt nem tudom, a késedelmi kamatot mikor kapom meg :)

Livi
Kép
Kép
lusie

Mpatr: röviden annyi, hogy míg a fórum többsége egyetlen emberke hirtelen távozásával és visszatérésével volt elfoglalva, majd pedig ez utóbbival megelégedve (ami sokak szerint egyenlő az összes probléma megoldásával), addig mások távozása és vissza nem térése szinte senkit sem érdekel. Én már többször is lezártnak tekintettem a vitát és semmit sem vettem magamra, így engem már csak az zavar így utólag, hogy vannak olyanok, akik már nem is írnak a fórumra és inkább visszavonulnak a privát üzenetek nyugalmas és intim világába, menekülve a topic zűrzavaros hangulatából.

feri (mni)

Méhes Gábor írt egy nagyon szép és elég megható cikket Korai könnyek címmel:

"Tudod, Koló, sejtettem, hogy lesz egy nap a nyáron, amikor mindenki rólad beszél. Amikor az emberek éppen úgy a dicsőséged zengik, mint az elmúlt tizenöt év versenyei utáni felemelő pillanatokban. Amikor ezredszer is példaként állítanak kicsik és nagyok, fiatalok és idősek, bátrak és gyávák elé.
Amikor milliomodszor elhangzik az unásig koptatott kérdés, hogy "honnan meríted még a motivációt, és egyébként is meddig folytatod még?". Te pedig a végjegyeddé vált kisfiús mosollyal az arcodon, a szokásos szerénységgel azt válaszolod: "Szeptemberben megnősülök, a többit majd meglátjuk."
Éreztem, Koló, hogy idén még könnyet csalsz az emberek szemébe. Mondjuk augusztus 22-én, legkésőbb 23-án. Amikor Kozmann Gyurival megnyeritek Pekingben az ezret, esetleg az ötszázat. És úgy gondoltam, hogy nem lesz ember a földön, aki úgy érezné, hogy a rólad szóló ódák nincsenek rendjén.
Tudod, Koló, még csak július 15-e van. A könnyeit törölgetve már mindenki rólad beszél. És először az életben mindenki bánja, hogy ilyen gyors voltál. "

Kép
kikó70

linocs

Feri!

Köszönöm amit leírtál!

Ezt -többekkel karöltve- azt hiszem magamra veszem, annyiban, hogy érzékelem azt, mint ahogy írtam is, hogy az én hangos megjelenésem mellett gyakran -nofene, persze lehet, hogy véletlen egybeesés- hirtelen eltűnnek bizonyos, addig napokig aktívan levelező emberek. Tudod, ciki vagy nem, néha örülök is neki. :oops:
Jimm jó barátom, és szívesen olvasom a hozzászólásait, ergo nekem nagy öröm volt a visszatérése. Utáltam volna privizgetni vele :wink: . Tuti, hogy másoknak meg csípi a szemét.
Napokkal ezelőtt leírtam már, hogy ez a topik-világ attól szép, hogy mindannyian a magunk annyira különböző stílusában, megnyilatkozásaiban és szemléletében látunk és szólunk hozzá egy-egy témához. Naponta érkeznek új emberek, hozzák magukkal saját személyiségüket, tudásukat.... Ebbe belefér, hogy mindannyiunknak vannak kedvencei, sőt, nekem kifejezett nemkedvenceim is vannak :wink: . Sosem bántom azokat, akiket nem szívesen olvasok, legfeljebb átugrom a hozzászólásaikat. Sokukat később megkedvelek :roll: ...
Én nem bánom, hogy voltak, vannak, akik eltűnnek. De ha már itt tartunk, 0bea0 viszont kifejezetten bánt, hogyha elment (HALLOD??????). Egyszer lehet, hogy majd a hangosak is eltűnnek, és átalakul a topik, mint azt valaki egy másik topik tapasztalatából már leírta.

Lusie, köszi, akkor reménykedem még :lol: ha Te már megkaptad, akkor jó, mert mi jövünk, mert a fiad csak néhány órával született az enyém előtt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kamat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fanetta, te sem sokkal vagy ám normálisabb... hülyézzük egymást még, léccilécciiiiiiiiiiii!!!!! :lol: :lol:

Potyka, nekem is a Semmiért egészen! :shock:

Kép
Kép

mpatr

Azon túl, hogy az előbbi zenének tetszik nekem a dallama, érdemes a szövegét is figyelni: mint ahogy itt már valaki írta: love, peace:

"A vihar elől miért futnál?
Hatalmasabb, mint te vagy
De kérlek, ne hagyd el magad
Az emberek tán értik már
Háborúzni milyen kár
A Béke-sziget füstje száll
Szerelmünkben nincs határ
Hová szaladsz...
Más vagyok így fogadj el
Visszanézned nem is kell
A boldogságod találd meg
És csinálj sok-sok gyermeket
Más vagyok, így fogadj el
Visszanézned nem is kell
A boldogságod találd meg
És csinálj sok-sok gyermeket "
linocs

[quote="lusie"]E írta:lusiegyszerűen félelmetes, milyen jó érzékem van ahhoz, hogy mikor vagyok egyedül a babaneten! :(

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Kikó, ez nagyon szép. Mondjuk én ma enélkül is álló nap bömbölök....

potyka

[quote="feri (mni)"]. írta:feri (mni)... és visszatérésével volt elfoglalva, majd pedig ez utóbbival megelégedve (ami sokak szerint egyenlő az összes probléma megoldásával)

Feri, ezt viszont SENKI sem állította!

Kép
Kép

mpatr

Patti, tudtam én, hogy vmi közös bennünk... Macskanyúzás, irodalom..

potyka

Kikó!
Nagyon megható sorok!
Nagyon ledöbbentem amikor meghallottam a hírt, és a férjem is aki nagy sportrajongó ,sportoló, és mindig hangosan drukkolt neki a tv előtt, bármilyen versenyéről volt szó. :cry:

Linocs!
Ari-babák!
Mikor jöttök nyuszit simizni? :wink:
Fruzsit vajon be lehetne-e csapni az én szopipárnámal?
Zsombot megtévesztette a hordozókendő, azt is tekertem magamra, színes is, és már nyalogatta a szája szélét. :lol: :lol: :lol:

Beuska!
Veled is egyeztessünk! :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

potyka, ideje, hogy kibújjon Ötöske, mert úgy tűnik a 4 mellett túl sok időd jut felesleges dolgokra, pl. bömbizésre :wink:
mindenestre ha ez így van, írjál könyvet az életszervezési praktikáidról... tuti bestseller :wink:

Kép
Kép

mpatr

Potyka!
Te még mindig itt???? :? :shock:

Mars szülni! :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

fanetta, kölök a vödörben :D
tisssssssssssssssssztára Tied a mosolya! :shock:

Kép
Kép

mpatr

potyka, én is érzékeny vagyok, vagy mi:
ma délben eszembe jutott, hogy hétfő 2-kor szájsebészet...
kiszámoltam, 2*24+2 óra. 50óra.

a halál 50 órája..... :shock:
:roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Jaj de jó, hogy hozzám szólt valaki!!

Egyébként tényleg furcsa úgy az egész topik-világ.
Mindenki kapkod, igyekszik megtenni a napi feladatait, és közben egy kis "üdítőért" ránéz a várvavárt reakciókra.
Aztán vagy örül, vagy csalódottan megy tovább robotolni, hiszen mégcsak észere sem vette senki, hogy írt, sőt a képeket sem dícsérték meg. Pechemre én tényleg mindig akkor érek rá, amikor senki nincs fent. De sebaj, lesz ez még másként!!!

És még annyi! Elég stresszes és gáz az egész világ, mi a szarért sértődösködünk még itt is???
Ha valakinek nem tetszik, hát pá, de ha már belebonyolódunk dolgokba, akkor legalább köszönjünk el egymástól, emberként. Szerintem...
Ja és szeretnék kapni "üdítőt", ma nagyon szaros napom van, tök gáz mindkét gyerek, de szerintem miattam, mert átvették az idióta, idegbajos lelki állapotomat!!!!!!!!!!!
Na csá!

Livi
Kép
Kép
lusie

Már külön gatyában járó magzataimat elhajtottam a mamához, meghorgoltam Ötöskének a sapkát, mert vki azt mondta, ha mindnek volt... Sosem hordták, de ereklye... KIjár neki. És most kedvemre bömbölhetek. :lol: Komolyna, ma az merített ki, hogy szegény ygerekeim ne lássák, mert mindig úgy megijednek, ha sír az anyjuk. Az apjuk meg pánikba esik tőle.

:roll:

És kitaláltam, hogy ha nem jutok el a nagy találkozóra, majd rendezek egyet itt. Ma ugyanis elkélszült a játszórész. Na jó, homokozó és fű még nincs, de ahhoz képest...

potyka

mozgalmas nyarunk lesz, mindenki szervez a közelében talit... Kikó, Potyka, Linocs...

Érd? :wink: :lol:

JA ÉS SZIIIIIIIIIIIIIIIIIJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJA Lusie!
Te itt? Jaj de jó! Mesélj, mi újság veletek? Képek?
:wink: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Na tessék, már megérte! Megkaptam az ÜDÍTŐMET!!! Vigyorogtam!!! Bibibi!!!!!!!!!
Ja! Most nem érek rá mesélni, mert dógom van, odaég a kaja! Kép meg feljebb, ha nem vetted volna észre.... :wink:

Livi
Kép
Kép
lusie

Ja, nekem jó télen is a tali.... Akkor lehet szánkózni.

:wink: Vagy korizni a medencén.

Lusie, beszéljünk meg előre vmi időpontot. azaz inkább ne velem, mert perpill elég labilis vagyok..

potyka

Lusie!

Küldök neked nemhogy üdítőt....egy csodálatos koktélt!

Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

[quote="mpatr"]p írta:mpatr
a halál 50 órája..... :shock:
:roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem ez az 50 a halál órája. Nyugi, csak egy-két óráig fog tartani. :lol: :lol:
nem irigyellek asszem

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Lusie, Te még szoptatsz? Állítólag ha befejezzük a szoptatást, akkor a normalizálódó hormonális állapotok meghozzák a libidót is! :)

Pati, a szüleim 10-12 hetes tárnoki kutyusához keresek egy szuper háziorvost!
Nem tudsz egyet? :)

Kép

Kép
mzx

NA CSAJOK!!! Érdemes volt panaszkodnom!!!
Csak úgy bombáztok!

Először is köszi Pumperka! EZ most jól esne!!! Érzem is az ízét, ananászos is, ugye???

Mzx: Igen, szoptatok még. De a helyzet az, hogy az első baba szopi időszak után (14 hó) sem volt sokkal rózsásabb a helyzet. Szegény férjem bolond, hogy örök hűséget fogadott, azt hiszem már ő is rájött, hogy ezt elb...-ta (szószerint?? Hmmm...)

Potyka! Holnapra drukkolok, mert a kislányom is holnap ünnepel, pont három év lesz köztük! HAJRÁ!!!!!!!

Livi
Kép
Kép
lusie

mzx, tudok :D
de drága lesz :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
add meg a számom: 06 70 221 9565
hivatkozzanak Rád! (mzx-re :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

és ha Tárnokon jársz, csörrenj!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

fasza laptető :roll:

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: