Sziasztok!
Én nem is nagyon értem ezt a babanetet, de egyszerűen napok óta nem jelenik meg az alsó üzenet rész, ahova írni tudnék.
Most is az idézéssel próbálkozom.. bár nem sok időm van,mert múlthét szombat óta lakásfelújítás van nálunk. Apukám (az édesapám) burkoló és az egész lakást kicsempézi nekünk,
mi meg festünk addig, úgyhogy rengeteg munka van itthon. De azért igyekszem pihenni is,mert sajnos eléggé megérzem ezeket a hülye frontokat.
Ilyenkor egész nap keményedik a pocakom..
Kacsa!
Igen teljesen igazad van, tényleg az a lényeg,h. egészségesen szülessen, nem az,h. mekkora és hány gramm.
Panka!
Nagyon jók lettek a képek amiket Korfun csináltatok!
Panka amíg Emilinek jó a súlya, szerintem se aggódj. Remélem már kicsit jobban van, és kigyógyul a megfázásból..
Juca még 2in1, de már nemsokáig..
Emilinek utólag is nagyon Boldog névnapot!!
Fleur!
Én benne lennék egy augusztusi taliban még így 2in1.
A babaszobáról még nem lesznek képek, most még a lakás többi részét csináljuk, de azt is kezdjük hamarosan. Majd augusztusban utazunk haza anyuékhoz és még onnan hozunk el egy csomó dolgot, a legfontosabb a kiságy is ott van. ÉS ha már látjuk,h. hova tudjuk tenni a kiságyat akkor kezdjük a szobát csinálni,mert akarok pár dolgot a falra.
Sajnálom a szopit, de gondolom a babák tudják,h. meddig kell nekik. Annak idején emlékszem Kacsát is megviselte,h. Timcsa már nem akart tovább szopizni.
Kedvet kaptál esetleg egy újabb pocakhoz??
Jucmuc!
Igen a pocakmérettel, formával elég nagy tévhitek keringenek.
Pl. akinek nagy a pocija, biztos,h. giga gyereket fog szülni, és a hegyes has csak fiú lehet, a kerek pedig lány.. Engem már néha idegesít,amikor megkérdezik Zsófi nemét és nem úgy kérdezik.h. milyen nemű, hanem : Ugye kisfiú?
Gyönyörűek a képek a kisfiatokról, azok a szép kék szemek!!
Norwell!
Most már aztán tényleg két örökmozgó vesz körbe, lassan tényleg csak futhatsz utánuk.
Érdekesnek találtam az elméleted a kisgyerek és az iskolásgyerek ébresztéséről.. azt hiszem megérne egy filozófiai előadást..
Jucám!
Itt is Boldog Kindzse napot!!
Na megyek vissza a létrára festeni..
és egy pocakkép a napokból (30+1)