Új privát üzeneted érkezett!

Kacsa!

Köszi szepen a megerösitest, most sokkal jobban erzem magam! :D
Hihetetlen mennyire nehezen allnak at a dokik a kutatasokkal is alatamasztott az elvalasztast erintö valtozasokra! :evil:

Latom csak mi jarunk errefele de a nyar az mar csak ilyen. Mi is inkabb a levegön vagyunk.

Puszi mindenkinek! :P

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok Lányok!
Hoztam egy csodaszép hireket!!! :D
Tegnap 18.20-kor megszületett Sz. Heni kislánya Tünde 3225gramm és 51cm!

KépKépKépKép
aniko24

Azta, Heni, hatalmas gratula Tünde baba érkezéséhez! Csodálatos babázást kívánok!

Anikó, köszi a híreket! Ti jól vagytok?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Isten hozta a kicsi Tündet a vilagban! Jobbulast a mamanak, gratulalunk!

Kép
Kép
jucmuc

Én is nagyon gratulálok a kis Tündihez!

Ez pedig azt jelenti, hogy mi jövünk. :shock:

tjuca

Spancilim!
Szépen rádnéztem.....! :lol: :lol:
Kicsit rajtad tartom a szemem és mindjárt duplán jönnek a kis tojglik!!! :lol:
Nagyon nagyon örülök és végig teljes csuriban leszek érted!!!
De minden rendben lesz ezt tudjuk....! :D
Teszek egy nagyfius képet(Tudnak a Kaáliba .... :wink: )
Kép

Juca!!!
Rajtad a világ szeme! :D

KépKépKépKép
aniko24

Ne haragudjatok, hogy ennyire nem jelentkezem, de Lilla mellett semmire nincs időm. Látom a jó hírrel is megelőztek. :(
Nem voltam jó híradós.
Heni bocs.

KépKép
KépKép
fleur

Ezt az üzenetet most kaptam Henitől:
Tündi a koraszülöttön van és onnan fogják kiengedni. Volt egy kis baj, nem lélegezte ki a tüdejét és víz is került bele, de már jól van.

pusz

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!
Juj,bocsánat!!!!
Nem tudtam hogy te vagy a hirados!
Azért is nem irtam meg egyböl mert vártam hátha valaki az aktiv tagokbol....de láttam senki ezért bátorkodtam!!!!
Ne haragudjjjjj!!!!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Anikó!

Nekem is sokszor eszembe jutott, hogy te aztán hatékonyan tudsz figyelni 8) :wink: :twisted: Remélem én is, hogy nem lesz baj, és nem jönnek sokkal előbb a vártnál.
Ezen a képen nagyon hasonlít Ágoston a Marcira! Nagyon szép kisfiú :)

Remélem a kis Tünde baba mielőbb jobban lesz!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Heni!

Gratula a kis Tündéhez!!!

kacsa14

hú, most néztem csak vissza

remélem, semmi komoly és mihamarabb egyesülhet a kis újdonsült család!

kacsa14

Sziasztok!

Heni :) Én is sok szeretettel gratulálok a kis Tündihez, remélem minden rendben lesz és együtt lehettek!!! :)

Anikó :) Ágoston is nagyon szép kisfiú :D Köszi szépen a híradózást!

Jucmuc :) Ha még nem szeretnél szopit kihagyni, akkor mindig szopi után kínáld meg Davidét más kajával. Kezdetben amit itthon szoktak javasolni, az az alma, barack, meggy, krumpli, cékla, sütőtök. Kicsit később jöhet a banán is, de ha nem üvegeset adsz neki, hanem "rendes" banánt, akkor vágd ki a közepéről a magot, mert attól is fájhat a hasa. Tejterméket 8 hós koránál előbb ne adjál (vki az 1 évet is kivárja), tejet önmagában 2 éves kor alatt ne, glutén tartalmú kaját pedig 1 éves kor alatt ne adjál. De pl. rízslisztet, rízs tejet, rízs pépet vagy köles pépet használhatsz nyugodtan. Halat és tengeri herkentyűket szintén ne adjál 2 éves kor alatt.
Az elején csak az a lényeg, hogy kóstolgassanak, ha pár kanállal, akkor pár kanállal. Mi anno sütőtök-krumplival kezdtünk és totál meglepődtem, mikor Krizsi szopi után még bevágott fél üveg ilyen bébikaját.

További szép napot mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!
péntek óta rossz volt a gépünk, ma javították meg. csak gyorsan átfutottam ezt az oldalt.

Heni
Gratulálok a kis Tündéhez! :lol:

Juca
most már rólatok várjuk a híreket. :D

Nekem hétfőn+ma volt a számítógépes vizsgám. a mai elég kimerítő volt, gyakorlati (3 órás) meg szóbeli vizsga egymás után. elmélet:3-as, gyakorlat: 4-es. :D
Na ennek örömére el is teszem magam, mielőtt zagyvaságokat írok.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!
Csak gyorsan bekukkantottam.

Heni
Gratulálok Tündi babához, mielőbbi felépülést!

Évi
Csak nem?! Ikrekkel bővül a csapat! Gratulálok és nagyon örülök neked!

Syry
Köszi az emeséid. :)

Mi jól vagyunk, szépen növögetünk. Múlt héten 4420 gr volt Levi baba. Nagy kópé, huncutul vigyorog a csajokra. :lol:
2 hét múlva költözünk, már számolom a napokat! Apa is akkora ér haza. Lesz ismét nagy lótás-futás.
Voltam 6 hetes kontrollon, minden rendben volt, Titababa csípője is okés.
Remélem, hamarosan vissza tudok térni a régi kerékvágásba.
Puszi!
Vendég

Hahó!

Nem mondhatni, hogy túlpörög a topik, de így is elég lépést tartani... :oops: ;) Amúgy pár napja megharagudtam a bnetre, mert írtam egy tök hosszút, és másnap nézem, sehol... :shock:

Maci!
Örülök, hogy jöttél!!! Képeknek is örülnék ám! ;) Biztos gyönyörű Levid van, nagyon kivi vagyok már rá, no és a szüléstörténetedre is! :)

Heni!
Gratulálok Tündikéhez, remélem, már minden okés Veletek, otthon vagytok! Azért ha tudsz, jelentkezz, lécci! :)

Jucmuc!
Ahogy Kacsa is írta, xarj a doki fejére, oszt csináld úgy a dolgokat, ahogy kell! :D Amúgy nálunk is kanálutálat van, nem tudom, hogy fogom egy hónap múlva elkezdeni a hozzátápit, Saci, amint meglátja a kanalat, azonnal elfordítja a fejét... Igaz, szegény eddig még csak keserűt kapott belőle... :roll:

Anikó!
Hát gyönyörűséges a második fiad is!!! :) Nem a Kaálin múlik ám, az alapanyag a lényeg!!! ;) :D Amúgy most tök hasonlít Marcira, nem???

Fleur!
Csak megindult Saci foga, de azóta még mindig semmi... És érdekes, hogy felül keményebb neki. Hisztis Kende naponta fordul hangulatilag, nem mindig lehet tudni, hogy most éppen mi veri ki nála a biztosítékot... Hát nem egyszerű az élet vele néha...

Bellanita!
Minden rendben Veletek? Megvolt már az AFP? Voltál már uh-n, lehetett látni vmit??? ;)

Juca!?!
Hogy vagytok? Hogy bírod a meleget? Paca nem akar még kibújni? :)

Unique!
Igyál sokat, pihenj sokat (no igen, ez jó szöveg, tudom... két gyerek mellett... :roll: ), és szoptass akár óránként. Nekem is kevesebb a tejem ebben a melegben, nem tudok vele mit csinálni, csak hogy adok neki, ha kér...

Évi!
Nagyon szuper, hogy minden rendben Veletek!!! 17-e mindjárt itt van! :) Megmondtátok már a családnak? Mit szóltak?

Bogi!
Gyönyörű a nagylányod!! És remélem, sikerül a kistesó, amikor szeretnétek!

Syry!
Sajnálom a cukrot... :( Voltál már azóta dokinál vele? Máté nagyon cuki! Gratulálok a vizsgádhoz!

Pupy!
Nagyon helyes, hogy végre nem dolgozol! :)

Timika!
Kristóf hatalmasat nőtt! Milyen komoly nagyfiú! :)

Kacsa!
Timi nagyon édes, látom, élvezte a vizet! :)

Pénteken visszavittem a gyerekeket a dokinőnkhöz, mivel Saci is még eléggé köhögött, Kende meg kicsit náthás volt és köhögött. Szerencsére minden oké, tiszta a torkuk és a tüdejük is, csak annyira elhúzódik ez a vírusos izé náluk, hogy nehezen kopnak ki belőle... Meg is kérdeztem a doktornőt, hogy így mehetünk-e velük fürdeni. Mondta, hogy nyugodtan, csak a szokásosra figyeljünk, hogy jól megtörölni őket, stb...

Ezen felbuzdulva tegnap lementünk a Balcsira, Saci még kevésbé élvezte, mit is élvezett volna rajta, no de Kende!!! Annyira imádta a vizet, hogy azt elmondani is nehéz! :D Alig akart kijönni belőle, sztem még most is ott pacsálna... :D Még szerencse, hogy megyünk nyaralni az idén is. :)

No megyek, pihizek talán egyet.

Puszi!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Heni!
Szívből gratulálok a kis Tündihez!!! Sok Boldogságot és mégtöbb tejcit kívánok!!!

Ismét el-eltűnőben, de nekem egész múlt héten nem engedte a babanet,h. írjak.. :twisted:
A lényeg (már) jól vagyunk, festjük a lakást ezerrel, és pakolok, mosom Zsófi cuccait.. :D Évi ezzel válaszolok is a kérdésedre, igen, Zsófinak már mindene megvan.. Tudod ezúttal éreztem,h. nem lesz gond, így már a 4-5. hónaptól elkezdtem vásárolni..
Voltunk múlthéten szerdán az ügyeleten az 1-es nőin, iszonyú sok folyásom volt, azt hittem,h. a magzatvíz.. de szerencsére zárt a méhszáj, csak egy kis vastagabb hámréteg van rajta, ami a szülésnél nem lesz akadály, de a dokinő megpiszkálta picit és pár napig vérezgettem.. :twisted:
Zsófi megfordult de megyek szerdán UH-ra és meglátjuk..remélem még mindíg feje tetején áll neki a világ :D
El sem hiszem,h. már a 29. hetet kezdjük :shock: , élvezem minden percét a várandósságnak. Múltkor a sógornőm kérdezte,h. nem vagyok-e türelmetlen.. mondtam nem, persze már alig várom,h. a kezemben tartsam a kislányomat, de ha tehetném egész életemben pocakos lennék… 8) :D
Amint lesz egy kis időm hozok képeket is, de most muszáj sietni a pakolással,mert szerdán lomtalanítás és addigra be kell fejezni a selejtezést..

Fleur!
Ti hogy vagytok?

Norwell!
Örülök,h. jobban vannak a gyerkőcök, és szuper lehetett a Balcsi is. :D Én is úgy vágyom oda, de a vízbe úgysem mennék be.. Mikor és hova mentek nyaralni?

Maci!
Szuper,h. Levike jól van és már tényleg csak napok kérdése a költözés. Levikéről kérünk szépen képet!! :D

Syry!
Gratulálok a vizsgaeredményekhez!! :D

Évi!
Hogy vagytok? Szülők tudják már? Mit szóltak? Igen már szinte mindene megvan a kis Hercegnőnek! :D

Anikó! :D
Dejó,h. hoztál képet is!! :D Hát komolyan gyönyörű a kisebbik fiad és és mennyire hasonlítanak egymásra a fiúk!! :D Igen, tényleg nagyon jól tudsz nézni, hisz engem is végig nyomon követsz ezért is van minden rendben. :D

Igyekszem jönni,ha a babanet is engedi…
sok puszi!!
Csajok tali lesz még idén?
Vendég

Sziasztok!

Heni!

Gratula Tünde babához! Remélem, már minden rendben a picivel!

Maci!

Remélem, tudsz akkor most már jönni ide is! Megnézném a nagyfiút egy jó kis képen!

Norwell!

Nekem mindjárt 4-en lesznek, de a pihenést meg kell oldani! Szánj rá időt, mert a gyerekeidnek teszel vele a legjobbat, Rólad nem beszélve!

Syry!

Gratulálok az eredményekhez! Most már pihenj is!

Pupy!

Te már mosol? Én még nem kezdtem el, mert attól tartok, hogy bő 2 hónap alatt nagyon állottak lennének még a ruhák a pelenkázószekrényben és elmegy a finom babaillatuk! De augusztusban már én is kimosok-vasalok mindent!

Évi!

Ugye elkerülnek a rókák? Írj, mi újság Veletek!

Fleur!

Te is ritkán jársz erre, de tudom, milyen egy kis örökmozgó mellett az élet, úgyhogy megértelek! :lol:

Én holnap megyek dokihoz és töltöm a 30. hetet!!!

Márti
borossné becz márta

Dobok gyorsban néhány képet:

Ébredés után:
Kép

Kende szülinapi tortája, amit én sütöttem: :)
Kép

Apával a keresztelő után:
Kép

Keresztszülőkkel (tesóm és a felesége):
Kép

Közös kép:
Kép

Kende és a birigli :D
Kép

Elaludt a hintában megint... :D
Kép

Saci labdázik, nem lehet elég korán kezdeni :)
Kép

Kép

Ezt a fülbevalót kapta a tesóméktól keresztelőre:
Kép

No, egy kicsit közelebbről is:
Kép

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Syry!

Gratula a vizsgákhoz, ügyes vagy! Mi újság a cukroddal? Kaptál valamilyen diétát?

Maci!

Köszönöm szépen :)
Jól megnőtt Levi baba, a képet róla én is hiányolom :) Kitartást a költözéshez!

Norwell!

Igen, tudja már a család, nagyon-nagyon örültek :) Jó lehetett a Balcsin, akkor Kende is nagy vízimádó :)
Gyönyörűek ezek a lurkók, Sacinak pedig nagyon tetszik a fülbevalója :)

Pupy!

Gondolom, hogy jól rátok ijesztett ez a folyás... Örülök, hogy minden rendben :) Hű, és már megvannak Zsófi baba kis dolgai, ez igen! Ügyesek vagytok :) Uh után gyere majd mesélni!
Tali jó ötlet :) Meleget hogy bírod?

Márti!

Megint piszok mázlista vagyok, mert a rókacsalád messze elkerül :) Picit se bánom :) Lassan talán az álomkór is odébbáll, de a farkasétvágy egyelőre maradt :) Oooooooooooooooolyan jókat tudok kajálni :)
Te hogy bírod a majdnem finist?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Vizesedem,küzdök a légszomjjal, hízok mint egy kismalac, de szerencsére már tudom, hogy kg-ok legalább 2/3-ada víz, amitől szülés után rögtön megszabadulok majd! Egyébként meg imádom, hogy a kisasszony mocorog , csuklik, rúg stb. odabent és rém kedves tőle, hogy soha nem akkor teszi ezeket, amikor aludnék, szóval még mindig szeretem nagyon a pocakosságot, de egyre kiváncsibb vagyok az arcocskájára, nagyon fura, hogy lányom lesz, már alig várom!
A pocakom nem nagyon keményedik már, úgy tűnik a sok Mg megteszi a hatását!
Mázlista? Amennyit vártál ezekre a babákra, a legkevesbb, amit megérdemelsz, hogy ne kínozzanak a rókák!

Norwell!

Álomszép gyerekeid vannak és az a fülbevaló...

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Évi!
Dejó,h. jól vagytok és rókakoma is elkerül. :D :D :D
Igen eléggé megilyedtem, főleg mikor a dokim mondta,h. ez akár a magzatburok repedése is lehet. Zokogva hívtam fel Lacit,h. be kell menni az ügyeletre... :oops: De szerencsére nagyobb volt a füstje,mint a lángja.
Igen már megvan mindene Zsófinak, bár most teljesen felforgattuk a lakást, festét, lomtalanítás, pakolás..
Meleget? Nyügősen :D De azért nem vagyok hisztis kismama :twisted: :D Igazából az éjszakai pihenéssel vannak gondjaim..nem nagyon tudok aludni, Zsófi sokat mocorog éjjel is, amit ugye elég rendesen érzek (hála Istennek) meg ezek a megfordulások is olyanok,mintha legalább 200 kg lennék.. :D Tegnap este is szó szerint behuppantam az ágyba, aztán jót röhögtem magamon,h. olyan vagyok,mint egy sózsák.. :D
Hogy áltok a költözéssel? Ha jól emlékszem áruljátok a lakást ugye?

Norwell!
Kedves Konyhatündérke! Gyönyörű lett az a torta én is megenném :D :D És a gyerkőcök is gyönyörűek, húú és Kende már 2 éves :shock: Saci fülbevalója annyira szép!!!

Márti!
Azért ez kis túlzás volt,h. mosok.. :D kimostam 1 adagot,mert már nem bírtam a seggemen ülni :D , de rájöttem,h. előtte festeni kell,meg pakolni,meg takarítani, ablakot pucolni :twisted: úgyhogy ráérek még ruhát mosni.. :D
A vizesedésre igyál sok folyadékot, engem szerencsére elkerül, csak ha nagyon nagy a meleg,akkor dagad picit a bokám..

hoztam két pocakképet Zsófilakról.. a homlokzat lemaradt erről majd máskor 8), a vakolat alsó része pedig kissé csíkosra repedt (és a műtéti hegem is jól kirepedt, a jobb képen látszik a szíp piros csík :twisted: (hiába kenem minden nap kakaóvajjal, ezek a gének, ugye Juca?) :twisted: :D
Kép Kép

Sok puszi!
Holnap majd jövök UH után, meg talizom a szülésznővel is :D
Vendég

Sziasztok!

Norwell!

Nagyon édik a gyerkőcök!
Saci fülikéje is nagyon csini!

Mi még nem lyukasztottuk ki, én már úgy megszoktam a kis pucér fülét, hogy lehet puszilgatni, nem akadunk bele semmi vasba, hogy egyelőre asszem, hanyagoljuk a témát + most már piszkálná is, pedig kaptunk mi is szép fülit a nagyiktól, neheztelnek is kicsit, de evvan ...

Évi!

Tök jó, hogy rókák messze kerülnek!

Pupy!

Zsófilak nagyon szép és méretes!!!

A repedés tényleg alkati dolog. Nekem volt 5 db anyajegy kivágási hegem, mind az 5 elég csúnyán repedt már magában is, féltem is, hgoy a terhesség még inkább repeszt rajtuk (2 hasi-derék tájon) + ebből kiindulva majd a bőröm is reped, de megúsztam, talán a köldököm felett van egy 2 cm-s csík, de most pl. azt sem látom.

A műtéti hegre kenegethetsz majd szülés után Contractubex krémet, ha kitartó vagy ...

Dolgozol még? Meddig?

kacsa14

Sziasztok!
Tudtok valamit Jucáról? egy pár napja nem írt már. (a missd ab-osba se.)

és Szalai Heniék? jól van a pici? vajon még a koraszülött osztályon van?

Évi
tök jó, hogy nincs hányinger. (nekem sem volt Mátéval. :) akkor van remény, hogy a másodiknál sem lesz? :wink: persze tudom, hogy nincs garancia erre.) alkalomadtán teszel pocifotót? látszik már valami? a tesóm most 12-13 hetes. szombaton volt nálunk unokatesó találkozó, ő is itt volt. már szépen domborodik a pocakja, már nem tudná letagadni, hogy várandós. :wink: (minden évben valamelyikünknél csinálunk ilyen talit. főzünk, dumcsizunk stb. és csak 4-en család nélkül. :wink: )

Pupy
örülök, hogy nem lett komoly gond és hogy a magzatvíz okés. pocid csini. már tényleg csak kb. 2 hónap és jön Zsófi. :wink: :lol: cukroddal mi a helyzet? tartod a diétát? ellenőrzik?

Márti
kitartást neked is!!! :wink: sajnálom a vizesedést! de ha nincs magas vérnyomi, meg más gond, akkor talán nem gáz. a többi gyerkőcnél is ilyen volt a vége? fiúk várják már a hugit? poci fotó? :wink:

Norwell
gyönyörűek a gyerekeid. :D Sacinak vannak ám párnácskái! :wink: :D fülcsi nagyon csini! kérdezted a cukrot: azóta nem voltam dokinál. van egy beutalóm sima vérvételre. de múlt héten szabin volt az asszisztensnő, így nem volt vérvétel. amúgy kedden és csüt. lehet menni. ma a párom nem ért rá, hogy itt maradjon Mátéval, míg elszaladok (gyalog 5 perc a rendelő). remélem csütörtökön meg tudjuk oldani. egészen múlt hét péntekig szépen tartottam a kevés szénhidrát bevitelt. volt is eredménye, mert kb 1,5 kg-t fogytam 1 hét alatt. de a hétvégén elcsábultam. születésnap-tortával (csak egy fél szeletet ettem, de annyit se lenne szabad) aztán halászlé -túróscsuszával- szintén vendégségben. na a csusza sem cukrosoknak való. :( meg mákosguba az unokatesó talin. :( soroljam még... :( de de most már vége a buliknak, úgyhogy megint visszafogom magam.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok! :P

Timike,

Köszi szepen az infokat, raktaroztam mindent! :)

Norwell,

Jaja, ugy is csinalom! :wink: Gyönyörü gyerekeid vannak!
Sacika jo kis husis mint az en Davidom! :wink:

Evi,

Orülök, hogy jol vagytok es hanyinger sincs azta mar 10 hetes vagy! :P :wink:

Pupy,

Nagggyon edes Zsofi-lakod van! :D A repedes sajnos elöfordul en is repedtem az utolso hetekben...de megerte! :wink:

Syry,

Jot somolyogtam a menün.... :wink: remelem csütörtökön sikerül az orvost elintezni!

Mi jol vagyunk, Davide egyre többet hahotazik olyan jo hallani! :D

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Jelentem jól vagyunk. Már itthon vagyunk, ma jöttünk haza.
A pici egy tünemény, csak szopizni nem akar, de a lefejt tejet üvegből megeszi. Azt mondták a sárgaság miatt gyenge még egy picit, de majd meg fog erősödni.

A születéstörténet:
Múlthét hétfőre megvolt beszélve egy ctg délután egy órára. A doktorbácsival megbeszéltük, hogy délelőtt indulás előtt felvhívom és megmondom neki, hogy mennyi volt a vérnoymásom és mennyire vizes a lábam. Azután mondta, hogy menjek egy picit előbb és csináltassak egy uh-t is és hívjam fel, miután végeztem mindennel.
Bementünk a kórházban megcsinálták az uh-t, már kicsit kevesebb volt a magzatvíz. Azután mentem a ctg-re és a nővér el volt ájúlva a lábamtól, hogy mennyire vízes. A ctg közben mért vérnyomást, ami magasabb volt, mint délelőtt, utána nézett fehérjét a vízeletemban és találtak is benne. Azonnal benttartotak, én meg hívtam az orvosom. A doktorbácsi éppen tárgyalt, de mondta, ha végez visszahív. Közben felvettek az osztályra és a szülőszobára.
Megérkezett a hívás, beszélt egy másik orvossal is, nekem csak annyit mondott, hogy készítsenek elő és jön ő is.
Megtörtént az előkészítés, katéter, ctg, infúzió. A második infúzió foly mikor jött a doktorbácsi. Megnézte a méhszájat. Még egy picit vártunk az aneszteziológusra, de hamar megérkeztek. Elmondott mindent, mi fog történni és mentem is a műtőbe.
Az érzéstelenítés nem volt vészes, de után egy kicsit rosszul lettem, nem kaptam levegőt, leesett a vérnyomásom. Azt mondták ilyen előfordúl, egy picit több érzéstelenítőt kaptam.
Azután már csak egy sírás hallottam, de mint kiderült ilyenkor még a hasam volt a pici és kicsit később 18:20-kor megszületett Tünde 3250 grammal (ezt elírtam az sms-ben nem 3225) és 51 cm-vel. Azután odahozták egy pillanatra megmutatni és vitték is a koraszülött osztályra, engem pedig összevartak. Mint utúlag kiderült, nem szokványo modón feküdt a pocakoban, kicsit ki volt tekeredve és a köldökzsinór is a nyakán volt.
Azután csütörtök reggelig inkubátorban volt a pici, mert volt egy gond a születéskor, nem vett rendesen levegőt és víz is volt a tüdejében, de már minden a legnagyobb rendben.
Szóval ennyi a mi kis történetünk. Köszönöm nektek, hogy így gondoltatok rám és velem együtt éreztetek, nagyon sokat jelentett nekem végig a ti támogatásotok.

Puszi
Heni
szalai heni

Heni!

Fotó?????????????

Azért a szopit is próbálgatjtok, ugye? Csak, hogy szokja azt is!

Legyetek nagyon boldogok! :)

kacsa14

Heni!
Még egyszer gratulálok Tündikéhez, biztosan gyönyörű baba! Kérünk szépen képet is!!! :) Próbáltad már szopiztatni is?

Jucmuc!
Esetleg egy fotó Tőled is őHurkaságáról??? :D

Pupykám!
Valami csodálatosan szép a pocid!!! Ilyenkor úúúúúúúgy odavagyok, hogy énisénisénisújra!!! (Pedig sztem most azért tartunk egy kis pihit... :twisted: :D )
Augusztus 2-10-ig megyünk Gyenesdiásra nyaralni, már nagyon várom.

Syry!
Nem irigyellek a diéta miatt, nekem is az a legnagyobb bajom, hogy nem bírom megállni a nassolást... :evil: Pedig 64 kilóval jöttem haza Saci után, most meg... Áááá... No de majd elindul a csajszi és lerohangászom... :D

Kép
Kép
norwell

Heni!

Örülök, hogy minden rendben! Szopit fel ne add, ha tudsz, szerezz be egy Szoptanít készüléket, nagyon sokat segíthet, ha jól tudom az Aventnek van ilyen!

Syry!

Ma a dokim is kiszúrta a vizesedést, mérte a vérnyomásom, egyelőre jó, de mondta, hogy méregessem itthon is!
Nem tudják ám a fiúk,hogy hugi van,mert Apuci csak a szülőszobán szeretné megtudni a nemét, és hát, ha a gyerekek tudnák, tuti kikotyognák a dolgot! :lol: Úgyhogy majd várom Apa reakcióját a szülőszobán! Már a 2. baba óta vágyik egy kislányra...

Norwell!

Nem lesz semmi a 2 picivel nyaralni indulni, de én is bevállaltam, amikor Berci tavaly 6-7 hónapos volt és komolyan, a kicsivel volt a legkevesebb "gond"! Valahogy az ember minden szülés után bevállalósabb lesz, nem? Mi legalábbis az 1. fiúcskával 2 éves kora előtt nem mertünk elindulni nyaralni!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Ime egy pár kép a mi kis tündérkénkről (bocs, ha egy kicsit sok lettem)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni
gratulálok mégegyszer! :lol: szopi biztos beindul. (egy barátnőméknek is nehezen ment-----de ott nagyobb volt a gond, mert üvegből se akart enni, ciciből se, aztán mégis megtanulta és majdnem két éves koráig szopizott. :roll: :lol: majd ha időd lesz, légyszi tegyél fotót is nekünk Tündéről, had gyönyörködjünk. :D

Norwell
nekem is a szoptatás (pedig csak 5 hónap volt :( :roll: után jöttek a kilók. én is 64-el jöttem haza, aztán decemberre már 70 voltam. most sikerült újra visszamenni 64-re. csak innen tovább nehezen megy. én is sokat megyek Máté után, lehet hogy ez is segített. de engem leginkább az emelgetés merít ki. ha olyan a helyzet, és itthon van megkérem apát hogy ő emelgesse Mátét (11,5 kg). nem is tudom, te hogy bírtad anno Kendét, Sacival a pocakodban. :shock:

Kép

Kép
syrynx

Heni!

Nagyon tündéri Tünde!!!

Syry!

Ne emelgesd anynit Mátét!
Én, ahol lehet, már nem emelem, pedig csak 9 kg, de azért van a lába, hogy használja!
Nekem meg főleg vigyáznom kéne a tavaszi lumbágó után ... A nyaralás így is megviselte a derekam, de ott muszáj volt, mert a babakocsiban nem maradt meg, ha sétáltunk és egy idő után már nem arra akart menni, mint amerre mi ... úgyhog ymuszáj volt felvenni.

kacsa14

Heni!
tegnap este már nem vettem észre a képeket! Gyönyörűséges baba Tünde! :lol: ahogy Apukája tartja a kezébe! nagyon édi! :wink: :lol:

Kacsa
igen, most már én is kezdek tudatosan figyelni, hogy nem kell mindig emelgetni (Apa is mindig mondja). (legfőképpen a fürdetés nehéz. de kezdek gondolkodni azon, hogy veszek neki kis papucsot, meg fürdőköpenyt és a lábán fog besétálni a szobájába fürdés után. bár előtte biztos tesz majd egy "tiszteletkört" a lakásba.) Most esett le... :roll: ti már megjártátok az Adriát, igaz. :shock: el is felejtettem. csak a vizsgák, meg, hogy elromlott a gépünk, kiesett pár nap. visszakeresem.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Voltunk ma UH-n: MINDEN OKÉ!! :D :D
Zsófinak teljesen jók a méretei, becsült súlya pedig 1350 g. Nagyon örülök, bár képet sajnos nem kaptam, de nem is az a lényeg,hanem,h. egészséges.
Megvan az uccsó UH időpont is ez már szeptemberi.. :shock: és a dokim ma sajnos nem volt bent de telefonon már rebesgette a CTG-t.. :shock:

Kacsa!
Köszönjük a dicsit. :D Sokan mondják,h. nagy a hasam, és nem is hiszik el,h. mégcsak a 29. hetet tapossuk.. de szerintem ez legalább annyira alkati kérdés,mint a striák.. 8)
Bár a régi öregek úgy tartják,,h. ha nagy a has,akkor nagy lesz a baba is… :twisted:

Syry!
Juca jól van, bár most családlátogatás van náluk,ami teljesen leköti, de biztos fog jelentkezni..
A cukrommal nem foglalkozik a doki, azt mondta figyeljek a szénhidrátra. Nem diétázom de azért figyelek, pl. nem eszem csokit, de néha egy kis jégkrém vagy dinnye lecsúszik.. :oops:
Holnap majd írj,h. mit mondott a doki a cukrodról..

Jucmuc!
Igen igazad van, teljesen megéri, hisz Zsófi minden csíkot töröl majd.. :D :D
Olyan jó lehet hallani a fiadat, én még nem nagyon tudom elképzelni,h. hallom majd a nevetését is hamarosan..

Heni!
Szuper,h. így figyeltek a dokik, és nagyon örülök,h. már otthon vagytok.. a szopihoz sajnos még nem tudok hozzászólni, de majd segítenek a tapasztaltabb anyukák.. :D
Gyönyörűek a képek Tündiről! :D Olyan szép szabályos pofija van, tényleg tökéletes!! :D Képzeld én is vettem Zsófinak ilyen rugit!! :D

Norwell!
Köszi!! :D Valahogy én is úgy vagyok vele,h. nem bánnám,ha egy terhesség vagy 3 évig tartana.. 8) :twisted: :D
Szünetet tartotok? Akkor ezek szerint lesz majd harmadik baba is? 8) Remélem szép időtök lesz a nyaraláskor!! Nagyon jó súllyal jöttél ki a kórházból, mennyit szedtél fel összesen?

Szép álmokat!! :D
Vendég

Pupy!

Tőlem vmikor a 30akárhanyadik héten megkérdezte a dokim, hogy ugye nő a hasam, szoktam figyelni? Mert kicsinek látta.

Aztán szültem egy 3700 gr-os 50 cm-s kis Buddhát ...

Zuram "össze is vitatkozott" a szülészdokival, mert úgy nézte Törpe súlyát, hogy 3070 gr, kb. enynit is vártunk - nálunk nem néznek súlyt, csak a hasméret alapján -, de a doki mondta, hgoy annál tuti több, mert többnek érezte, amikor elkapta. Aztán ki is derült, hgoy jócskán több.

Szóval ez sem jelent semmit ...

De nem is ez a lényeg, se a pociméret, sem a születési súly, hanem hogy időben, szépen rendben megszülessen! :) Aztán idekint meg úgyis fenekestül felfordul minden. A nagy kezdés után mi most épp a 9 kg-ért küzdünk, 15 hósan ez nem nagy dicsőség ... Dehát ez van, mondjuk se én, se Apa nem egy vasgyúró alkat.

kacsa14

Sziasztok!

Ritkán járok erre :oops:

Akiknek még nemis gratuláltam:
Évi!
Gratula az ikerbébikhez!!!!Nagyon boldog hónapokta kívánok!Az jó ha a rókacsalád nem látogat! :D

SzHeni!
Gratulálok Tündikéhez, csodaszép baba!!!!Örülök hogy már minden rendben van vele, jó egészséget kívánok mindekettőtöknek!

Norwell!
Nagyon szépek a gyerkőcök, Saci baba nagyon csajos azzal a fülcsivel!

Syry!
Gratula a vizsgákhoz!

Pupy!
Szépen nő a pocak!Viztos nem lesz minimanó Zsófi.Viszont ahogy Kacsa is írta, nem mindig mérvadó a pocakméret.Nekem is nagynak látták a dokik, és Emili nagy baba is volt, viszint én nem éreztem nagynak a pocakot. :roll:
De tényleg csak az számít, hogy egészséges legyen!:D

Megjüttünk tegnap Korfuról.Nagyon jó volt, mindenki jól érezte magát, Emili nagyon jól bírta a repcsit, éshát a tenger.... Cool Majd jövök vmikor bővebben is, ma megyünk anyáékhoz.
Bocsi, most csak eddig jutottam.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Unique
Dávid tényleg jó súlyban van :)Laura is nagyon ugyes és igazán édes lehet, ahogy így anyáskodik Dávid felett :)
Cici témában Kacsával egyetértésben, ha le is fejed a babák nagyon ügyesek és kis pohárkából is meg tudod itatni (már ha cumisüveget nem akarsz neki adni)

Kacsa
De szupi állatkert van nálatok :) és Timi is nagyon édes :)
És Horváto :) szuper :) nagyon cuki Timcsa a tengerben. :) melyik részen voltatok?

Bellanitta
Én is kentem a magam magas faktorral és nem mentem napra, csak árnyékban ücsörögtem. Csak annyi időre voltam napon amíg vízbe mentem. Még mindig dolgozol?
Nem emléxem, de muszáj még? Ez utóbira már válaszoltál.

Angie
Csak légkondival a lakásban :( (mivel tetőtér)

Juca
Jajj jajj baba még csak ne akarjon megszületni....én szoktam mindenkinek vuduzni neked is megy.
Csodaszép hatalmas pocó :)

CSAJOK AUGUSZTUSI TALIBAN BENNE VAGYTOK? Juca bocs de mikor is lesztek itt pontosan? Csak, hogy több időpontot is ki tudjak írni.

Évi
Mi volt UH-n tegnap?

Jucmuc
Ne is foglalkozz vele mit mond az a nő :(
Magyar zászló :lol: :lol: :lol:

Bogica
Iza nagyon helyes.

Pupy
Na végre :)
Fúú nagyon izgalmas :) készülődés, festés mosás. Már alig várom, hogy tegyél fel babaszoba képeket :)
UH-n minden ok volt? Akkor igen :)
Hát nem semmi, hogy kikerekedett Zsófi lak :)

Syry
Mi a helyzet cukor ügyben?
CN?
Gratula a vizsgához!

Márti
Nem semmi. Nem hívtál vissza...:( remélem minden ok azóta is.

Anikó
Dehogy haraxom rád :) magamra haragudtam, hogy nem jutottam el idáig.

Maci
Üdv itt. Várjuk a születéstörit, meg képeket is.

Norwell
Nagyon édesek a gyerkőcök és csodaszép az új fülbevaló is.

Lányok itt a pocakokat nézegetve :) egészen kedvet kaptam :)

Heni
Köszönjük a történetet. És nagyon szép :) és a férjed milyen szakszerűen tartja :)

Pankaa
Korfu :) jól hangzik :) majd gyere mesélj!

KépKép
KépKép
fleur

Norwell,

Csak a Te kedvedert :D nem a'm, mindenkinek megmutizom... :wink:

Heni,

Nagyon edes Tündi babad van! :D Tegyed mellre minel gyakrabban! Elöbb vagy utobb ra'kap az izere! Meglatod lesz tejcsi böven! :D

Pupy,

Orülök, hogy minden rendben volt az uh-on, meglatod milyen hamar elrepülnek ezk a hetek! :wink: Ja, pocakmeret: nekem hatalmas volt a pocim, a 29. heten azt hittek minden oras vagyok aztan Davide 3090 grammal született...

Panka,

De jo! Nem is tudtam, hogy Korfun voltatok! Szuper! Biztos nagyon jo volt! :D

Lanyok, megint kerdesem lenne: Mivel hamarosan megyünk haza es eleg nagy ut lesz azon gondolkodunk a ferjemmel, hogy vennünk kellene uj autosülest mert a hordozo ma'r kezd szük lenni :shock:

Csak e'ppen ezer fe'le van belöle es nekünk fogalmunk sincs melyik lenne a jo...tapasztalatok??? (persze ha jar erre valaki :lol: :lol: )

Kép
Kép
jucmuc

Már 4 foga van és jön a felső melletti 2 2-es is. Hisztis lett. Ez főleg a héten teljesedett ki. Nem is nagyon tudok mit kezdeni ezekkel a düröhamokkal, mert nekem kicsit fura, hogy mitől lesz ilyen egy 10 hónapos kis szarosnak. De az is előfordult már, hogy megharapott.
A szopit befejezte. Én még szerettem volna, de ő nem :( kicsit rosszul is esett, de ez van.
Már oldalazva mászkál a bútorok mellett, de járni még nem jár. Még a bébi taxival sem próbálkozik :) azt inkább ülve tologatja :)
Most épp jól eszik és a súlya is szépen megugrott, most 74 cm és 8 kg.
Voltunk szüleimnél kettesben 1 hétig. Öcsit nagyon imádta és öcsi is elég jól bírta. Csak a hétvégére akadt már ki egy kicsit, hogy Lilla mindenbe belekontárkodott, amit csinált.
Majd megyünk még még egy hétre, de akkor csak mi leszünk, mert anyuék nyaralni mennek.
És még talán egy 7vége Balcsinál. Idén most csak ennyi lesz a nyaralás. :)

No hirtelen ennyi jutott eszembe.
Majd jövök táblával is.

KépKép
KépKép
fleur

Kepek lemaradtak... 8)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

most egy darabig nem teszek kepeket... 8)

Kép
Kép
jucmuc

Korán keltem, hol az arany?!?!? :roll: 8) :lol: Ez itt a "Szívatjuk anyát"-sorozatunk második része, főszereplő: Kéri Sarolta... Szerintetek van értelmes magyarázat arra, hogy egy gyerek miért kel háromnegyed hatkor vigyorogva és dumálva (azon kívül, hogy én ne tudjak aludni :twisted: ), majd amikor iskolába kell menni, miért kell fél hétkor rázogatni, hogy "kejjé má fel!!!" :twisted: :D

Jucmuc!!!
Jaj, istenem, csodaszép fiacskád van!!!! Hatalmas kék szemek, hurkák és vigyorgás, valami gyönyörű!!!! :D Jéé, nem is tudtam, hogy grammra tök egyformák voltak Sacival!!! Ő is 3090-nel született! :D

Fleur!
Sajnálom, hogy Lillus nem akar már szopizni... :( Te megtetted, amit lehetett, van ilyen, hogy a baba maga elválasztódik. Sógornőmnél ugyanez volt, egy éves múlt picivel, amikor az istennek sem akart szopizni, üvöltött, ha mellre tette, hát nem tudott mit csinálni... Hisztirohamokról én is tudnék mesélni... :roll: Igaz, Kende benne van a korban, de vannak napok, amikor legszívesebben elvonulnék egy lakatlan szigetre... :twisted: :lol: A harapás Kendének is nünüje... Tegnap apát harapta meg, nem is kicsit, pedig mindig "kap érte", szóban, meg mondjuk neki, hogy fáj nekünk, nem is értem, miért csinálja... :roll:

Heni!
Gyönyörű kislány Tündike! Egy picit látszik még, hogy sárga volt, Kendének is még két hónaposan a szemén látszott a sárgaság anno... Sikerült már összeszoknotok egy kicsit? :)

Panka!
Szia újra itt! Képeket nem teszel a nyaralásról? Emili biztosan jó nagyot nőtt! :)

Brill!
Rég jártál erre, mi újság Veletek?

Juca!!!
ÉS TI???? A másik topikot szoktam olvasni, írtad, hogy elment a nyákdugó... Jelentkezz, lécciiiiiiiiii!!!

Jaj, képzeljétek: Saci nekiállt kúszni!!! Olyan igazi kommandós-stílusban, mint annak idején Kende csinálta! :D Tegnap, míg Kendét fürdettem, leraktam a nagyágyra, körbebarikádoztam, nehogy leessen, hát totál bejárta az egészet... :)

Persze Kende még szunyál, ő mostanában jó alvó lett szerencsére, fél nyolcig szokott aludni. Ma anyumhoz megyünk (nem is mondtam, hogy anyósmentes napokat élünk, elment nyaralni ;) ), apa meg kiment horgászni, így inkább nem maradok egyedül a két gyerökkel, ha nem muszáj... Talán kicsit önző dolog, de így nekem is könnyebb, meg Kende imád anyunál lenni, főleg, hogy ott lesz a tesómék kisfia, aki egykorú vele, nagyon szeretnek együtt játszani (igaz, van néha adok-kapok, de sztem ez tipikus "férfi"-dolog: kiosztják a szerepeket :D ).

No megyek is, készülünk...

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Bocsi, hogy most nem írok senkinek külön.
Köszönjük a dicséretek és a gratulációkat mindenkinek.
A szopizást még gyakorolnunk kell, de napról napra egyre jobban megy. Sajnos már tápszert is kellett adnom, mert nem mindig tudok annyi tejet lefejeni. Remélem azért rendeződnek a dolgok, mindenesetre nem adjuk fel, majd csak kialakulnak a dolgok.

Hoztam még két képet:

Kép Kép

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Egy tábla így reggelben :)
Puszi nektek!

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
fleur

És ma rengeteg ünnep van ám :)

Timika, Unique (kicsit megkésve), Márti
BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kép

Emili baba, Dani baba
BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!
Bocsi, most nem olvastam vissza részletesen. (bár látom, nem sokat írtatok mostanában.)

Ma délelőtt voltam a dokinál a vérvételért. jó híreim vannak!!!!!!!! jó lett az eredmény. cukor: 4,4!!!!!! :lol: ezen kívül októberben 11 értéknél volt csillagom, most már csak 4 nél, és a cukor nincs közte! :wink: Mondtam a házi dokinak, hogy 3 hete egy rendezvényen megmérettem, és 9.0 lett az érték. meg a nőgyógyi azt mondta csináltassak terheléses cukorvizsgálatot, mert nem jó a magas cukor a kistesó kihordása szempontjából. azt mondta a házi doki, hogy ő nem látja indokoltnak a terheléses vizsgálatot most. a 3 hónapos értékem is jó. :shock: (a vérvételben állítólag van ilyen is, csak pontosan nem tudom mi a neve.) mondtam neki hogy 3 hete tartom a kb. 160-170 grammos diétát. azt mondta az jó. és hogy életem során most már mindig ezt kell tartanom. (hát ezt sejtettem is.) na meg persze a múltkori (őszi) vérvétel óta fogytam 7 kg-t. azért ez is biztosan javított a vérképen. (pl. triglicerid, koleszterin is sokkal jobb, mint múltkor.) kérdezte van-e otthon vércukormérőnk. hát nincs. lehet hogy be kéne ruházni egyet. (pedig most szemüveget akartam csináltatni.) meglátjuk. kicsit azért aggódom. lehet, hogy erőszakosabbnak kellett volna lennem, hogy én igenis kérek egy terheléses vizsgálatot! :? :evil: nem tudom. végülis Máténál is kordába tudtuk tartani a cukrot diétával, nem kellett inzulin. mert a nődoki azt mondta az az ami nem jó hatással van a babára, nem a diéta. :shock: szerintetek?

Fleur
beírnád légy szi hogy ma 3. cnap? (most egész normálisan 32 napra jött meg, ez azért bíztatóbb, mint a 41 nap. :evil: )

Oriandy
veletek mi újság? rég írtál.

Annácskáról tudtok valamit? Dorina már két hónapos! :shock: :lol:

Heni
Aranyosak vagytok a képen! van akinél hosszabb folyamat (több hét is) míg a baba-anyuka belejönnek a szopizásba-szoptatásba. biztos összejön nektek is idővel!

Névnaposok, Szülinaposoknak minden jót, sok boldogságot!

Juca
én is olvastam, hogy elment már a nyákdugó! Lehet, hogy Kinga névnapjára meg is érkezik a kistesó! :wink: a frontok, mindenesetre jönnek-mennek! főleg a hideg. :evil: nem tudom, de valahogy ez az idei nyár nem az igazi. :evil: na azért a tavalyi 40 fokra nem vágyom, de azért 30-35 fok jó lenne.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Fleur!
Köszi szépen!!!Képzeld, mi elfelejtettük Emike névnapját, ui., anyáéknál violtunk szombaton, ott nincs kitéve névnapos naptár,és azt sem tudtuk hogy hányadika van.(én mondjuk azóta nem tudom amióta nem dolgozok :oops: :lol: ).Szóval én is csak tegnap láttam meg itthon a naptárban, ahol szépen be is van karikázva :oops: :oops: Na nem mintha nagyon megünnepelnénk, szeretettel, puszival nagyon el van látva 8) És egy játékbolt is itt figyel a szobába :D
Ja, hiszti az van errefelé is:DEgyelőre csak a lightosabb verziót futtatja Emili, remélem ezzel nem a hardosabbra készít fel!!

Én is szeretnék mindenkinek aki mostanában ünnepel nagyon sok szépet, egészséget kívánni!

Syry!
Örülök a jó eredményeknek!Remélem mostmár jön hamar a kistesó!

SzHeni!
Nagyonédesek a képek, szépek vagytok!:D

Norwell!
Nagyon ügyes saci baba, még csak most született, és lám már kúszik is!:)Olyan gyorsan telik az idő.

Lányok!
Akit érdekel, a blogban vannak a képek, a nyarlásos bejegyzés végén van egy link, arra kattintva megnézhetőek.Elnézést, de annyi időm nincs hogy átfogalmazzam,így Emili szemszögéből olvashatjátok az élménybeszámolót. :wink:

Jucmuc!
Hát nagyon édes, és nagy baba már Davide!!!!!!és igenis tessék képeket is tenni!!!! :wink: Az a kutyusos kifogó nagyon teccik, és az ujjszopis kép....majd megmutatom Emilinek is őket:D
Autósülés:mivel ő még kicsi, így esetleg nézzetek olyat, ami újszülöttkortól használható 18 kg-ig.De a legjobb ha belepróbáljátok.;)Olyat szerintem még ne vegyetek, ami 9 kg-tól van, mert azokban már stabilan kell ülni, szerintem ahoz még kicsi Davide.Vagy nem??Én a belepróbálásra szavazok, akkor minden kiderül:D

Juca!
Lehet már babázol??? :wink:

Emili a 7végén egy kicsit megfázott, de "csak" taknyos.Próbálom leszoktatni az üveges babakajáról, de a mi ételünkből nem eszik annyi mennyiséget.És szerintem nem az íze miatt, mert eleinte szi, főleg a levest.Leves nélkül sem eszik sokkal többet.Mindegy milyen formában adom neki. :? Én úgy látom, hogy lusta enni, inkább játszana.Tudom hogy van ilyen a gyerekeknél, de én akkor sem vagyok ezzel kibékülve.Egész nap enne vmit,mindent szívesen megkóstol, de nem egy nagyevő.Súlya viszont gyarapodott, már átlépte a 10 kg-ot:DSzóval kétsége nem esem. :wink:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Én nem is nagyon értem ezt a babanetet, de egyszerűen napok óta nem jelenik meg az alsó üzenet rész, ahova írni tudnék. :twisted: Most is az idézéssel próbálkozom.. bár nem sok időm van,mert múlthét szombat óta lakásfelújítás van nálunk. Apukám (az édesapám) burkoló és az egész lakást kicsempézi nekünk, :D mi meg festünk addig, úgyhogy rengeteg munka van itthon. De azért igyekszem pihenni is,mert sajnos eléggé megérzem ezeket a hülye frontokat. :oops: Ilyenkor egész nap keményedik a pocakom..

Kacsa!
Igen teljesen igazad van, tényleg az a lényeg,h. egészségesen szülessen, nem az,h. mekkora és hány gramm. :D

Panka!
Nagyon jók lettek a képek amiket Korfun csináltatok! :D Panka amíg Emilinek jó a súlya, szerintem se aggódj. Remélem már kicsit jobban van, és kigyógyul a megfázásból..
Juca még 2in1, de már nemsokáig.. 8) Emilinek utólag is nagyon Boldog névnapot!! :D

Fleur!
Én benne lennék egy augusztusi taliban még így 2in1. :D A babaszobáról még nem lesznek képek, most még a lakás többi részét csináljuk, de azt is kezdjük hamarosan. Majd augusztusban utazunk haza anyuékhoz és még onnan hozunk el egy csomó dolgot, a legfontosabb a kiságy is ott van. ÉS ha már látjuk,h. hova tudjuk tenni a kiságyat akkor kezdjük a szobát csinálni,mert akarok pár dolgot a falra. :D 8)
Sajnálom a szopit, de gondolom a babák tudják,h. meddig kell nekik. Annak idején emlékszem Kacsát is megviselte,h. Timcsa már nem akart tovább szopizni.
Kedvet kaptál esetleg egy újabb pocakhoz?? 8) :D

Jucmuc!
Igen a pocakmérettel, formával elég nagy tévhitek keringenek. :evil: Pl. akinek nagy a pocija, biztos,h. giga gyereket fog szülni, és a hegyes has csak fiú lehet, a kerek pedig lány.. Engem már néha idegesít,amikor megkérdezik Zsófi nemét és nem úgy kérdezik.h. milyen nemű, hanem : Ugye kisfiú? :twisted:
Gyönyörűek a képek a kisfiatokról, azok a szép kék szemek!! :D

Norwell!
Most már aztán tényleg két örökmozgó vesz körbe, lassan tényleg csak futhatsz utánuk. :D
Érdekesnek találtam az elméleted a kisgyerek és az iskolásgyerek ébresztéséről.. azt hiszem megérne egy filozófiai előadást.. :D 8)

Jucám!
Itt is Boldog Kindzse napot!! :D

Na megyek vissza a létrára festeni.. 8) és egy pocakkép a napokból (30+1) Kép
Vendég

Szia Pupy!

Szép a poci! És csak óvatosan azzal a létrázással!!!

kacsa14

Sziasztok!

Pupy!
Köszi szépen!Nagyon szép a pocak!Tényleg vigyázz a létrázással!Gondolom a megneB6-ot szeded a keményedéskre. :roll:
Biztos szép lesz a lakás is, majd tegyél arról is képet! :wink:
Emili jobban van, még taknyos, de már nem köhög.Most éppen alszik, tegnap is 2x aludt :roll: Nanem bántam :lol:

Kép
pankaa

Pupy!
Hú, de csiniiii!! ;) :D Ha esetleg a magne b6-tól nem keményedsz kevésbé, tudom ajánlani a magnézium citrátot, tudsz venni a gyógyszertárban, lényegesen olcsóbb, és ami fontos: van benne magnézium is!!! :twisted: :lol: A magne b6-ban nem sok, 48 mg, ez meg 500 mg-os... Sztem nekem is ettől tartott olyan jól a méhszájam Sacinál, annak ellenére, hogy pihi nuku volt...

Panka!
Nagyon szuper az avatarod!! További gyógypuszik Emilinek, hogy minél hamarabb meggyógyuljon!

Juca!
Isten éltesse Kingát!!! (Izé, miért is indítanak holnap???? - hihi, lebuktam, ronda leskelődős nőci vagyok :twisted: , na nem is igaz, csak borzasztóan kíváncsi és izgulok Értetek!)

Szheni!
A múltkor nem írtam, de gyönyörűek vagytok Tündével!!! Megy már a szopi egy kicsit jobban?

Évi!!!
Mizujs Veletek??? Hogy bírod?

Most ennyi, eldőlök, mindkét gyerekem alszik...

Pussz!

Kép
Kép
norwell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?