Új privát üzeneted érkezett!

VÉGRE MEGYEK HAZA!
Még össze kell pakolnom, úgy , hogy rövid leszek.

Feri!
Lillának de jó dolga van. Nekem is kell még valami dögös ruha, hiszen mi is megyünk lagziba!

Kikó!
Mi is esküvőn leszünk jövőhétvégén.

Tüdérmanó!
Nagyon jól éreztem magam, köszi a sétát és a meghívást.
Lili még szabad. Nem írigylem a leendő férjét.
Mint anya - lánya mi nem jövünk ki. Sajnos. Talán Alexával szerencsésebb leszek.

Az irodalmi napnagyon tetszett. Tegnap a lelkeket ápolgattuk, ma verseket olvasgatunk. Gyorsan én is megnéztem és elolvastam a kedvenc verseimet a neten.

Melinda!
Szuper! De jó, hogy sikerült vennetek autót! Holnap leugrunk Dunaújvárosba a Marciért. Mert már ott van. Annyira rossz idő volt a Balcsin, hogy ma hazamentek. Ha úgy alakul akkor rádcsörgök, de gondolom most hétvégén kiélvezitek az autót és mentek anyukádékhoz.

Tegnap a nagy bőgés közepette elfelejtettem Andrist és Endrét felköszönteni, most meg még Erik is társúl!
Úgy, hogy:
Isten éltessen Andris, Endre és Erik!

Potyka!
Válaszolok holnal a privire. Most már nincs időm.

Pepike!
Valahogy én is így viselkedek ahogy leírtad. És ugyan így gondolkodom. Minden embernek vannak hibái. Egyiknek ez a másiknak az. ............

Most tényleg mennem kell mert az Alexa is éhes. Ilyenkor szokott szopizni.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Kacika, deeeee :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
mzx

http://www.anyatanya.hu/editinclude.php ... =editpopup

POTYKA!!!

Szerintem itt jól éreznéd magad..... Semmiképpen nem ufónak!
Az alapító tagot ismerem, csodálatos asszony!

A fórum csak meghívottaknak látható!
Vendég

Mzx, akkor legalább a memóriám a régi :lol: Hallelúja!
Vendég

Na tessék, itt a másik. LUSIE, ha Kismaroson voltatok Te is szólhattál volna, az tőlünk egy köpésre van!!!

Ja, de hülye vagyok... Tudom már, rám senki sem kíváncsi...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Akcijósan 3500 a jumbó csomag.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Hahóóóóóóóóóóóóóóóó!
Sehol senki.
Már összepakoltam, de a férjem még csak most indult el Bp-ről értünk. Szerintem csak reggelre érünk haza. Hosszú lesz az éjszaka.
Vagy én vezetek és akkor 2-3-kor talán otthon is leszünk. Majd meglátom, de nem szeretek éjszaka vezetni, mert ilyenkor eleaszik mellettem, és én is úgy elálmosodok.

Mzx!
Akkor gyorsan javítsd ki a vonalzód, mert még véletlenűl jövőhéten is felköszöntjük Eriket. :lol: :lol: :lol:

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Na, akkor úgy néz ki, a jövő hét vége nem jó. Még visszatérünk rá valamikor, persze ha lesz rá igény, lehet, hogy szeptemberben csak összejön, ha Endre meg tudja oldani.

Ildi

Kép
kikó70

Kikó!
És mi lenne, ha a sporválogatóra mennénk el, mert ott a nagyobb gyerekek és a férjek is jólérezhetik magukat!!!!!!!!!!!!!

Tündérmanó!
Egy kicsit zavar, hogy Lili át cigánykerekezi az egész várost. Hiába hívom fel a figyelmét, hogy az utca az nem tornaterem! :lol: :oops: :lol: :oops:

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

[quote="bosek"]N írta:boseka tessék, itt a másik. LUSIE, ha Kismaroson voltatok Te is szólhattál volna, az tőlünk egy köpésre van!!!

Ja, de hülye vagyok... Tudom már, rám senki sem kíváncsi...

Nehüjíccssséééé meg vazze!!!!

Ne ugráljál, alig várom, hogy motorképes legyek, és megyünk hozzátok is!!!!!! Aztán majd fotózkodunk, melyikünk a nagyobb darab!!!!
Bezzeg párom, ő meg megy! Bárha lecsatolható mellyem lenne...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Mitől van rossz kedved csajka????? Egy ideje gyanús vagy nekem, csak nem mertem rákérdezni..... :oops: :oops:

Csókdoslak!

Beuska!
Jó utat nektek!! Vigyázzatok nagyon magatokra!
Vendég

[quote="beuska75"]
írta:
beuska75Egy kicsit zavar, hogy Lili át cigánykerekezi az egész várost. Hiába hívom fel a figyelmét, hogy az utca az nem tornaterem! :lol: :oops: :lol: :oops:

Az én Dorka lányom dettó!!!!!!!! Pedig ő már 12 éves. Mihelyt sima területet lát, cigánykerekezik bárhol, bármikor. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama

[quote]B írta:árha lecsatolható mellyem lenne......

Monácska!
Hogy te mindig formában vagy! :lol: :lol: :lol:

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Monácska! Motoros probléma nálunk is hasonló. MÁr úgy mennék apával, de nem tudok. :cry: :cry: :cry: Múlt héten is volt Esztergom, Lábatlan túrán. El volt vagy 3-4 órát. Lehet, hogy Letkés felé is volt????
Talán majd ősszel. Arra csak ki tudunk legalább egy evést váltani valamivel. Nem szeretnék jövő tavaszig várni. Bár lehet, hogy a ruháim rám sem jönnek. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
petramama

Petramama!
Dorka mit spotról?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Akrobatikus rock and roll-lal kezdett, de a fiúk elfogytak, így most sporttáncnak hívják.
De éppen éppen most akarunk valami új helyet/táncot keresni, mert itt már nem fejlődik semmit sem.
Nem könnyű, mert a jó egyesületek mind bent vannak Bpen és nekem kellene állandóan cipelni. :( BKV-zni még nem engedem egyedül. Paramami vagyok. :shock:

Kép
Kép
Kép
petramama

Beuska
Hihetetlen Lili milyen ügyes!!! Majd kinövi, most így érzi jól magát, ne zavarjon. Lehet ő lesz a jövő olimpiai bajnoka!!! :wink:
Én is laposra beszélem a számat, de hiába...a kötelezője Ádinak - Ha én felnőtt volnék! - nagyon tetszik, már majdnem elolvastuk :D az eleje pont erről szól. "Hányszor mondjam....!

Jó utat nektek hazafelé!

Kép
Kép
tündérmanó27

Tündérmanó!
A "Ha én felnőtt volnék" -ot Dorka egy csomószor elolvasta. Pedig nem szeret olvasni. Sajnos. :( Most is halomban állnak a kötelezők az asztalán. Rendes anyja már mindet beszerezte neki. :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama

Szerintem a sportágválasztón elég nagy nyüzsi lesz, Endre Velem biztos nem is tud majd foglalkozni. Szerintem igazán hely sem lesz nekünk. De valamit összehoz, feltéve, mint már írtam, ha lesz rá igény! Lehet, hogy előtte hétvégén, talán...

Kép
kikó70

Tündérmanó!
Most jut eszemben, hogy én ezt a könyvet ismerem. A Liliék az oviban megtanulták, hogy most az egészet vagy csak egy részét nem tudom.

Mindjárt dobok Liliről képet!

Petramama!
Én épp ezért nem akarok kikőltözni Bp-ről, mert akkor minden elől elvágom a gyerek útját.
Lili szertornázik, de a nem tartozik a jók közé, mert még nem figyel oda rendesen. :cry: :cry: :cry:

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Íme:
Kép
Kép
Kép
Kép

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Kikó!
Ahogy gondoljátok, mi tavasszal voltunk kint, és kora du. már nem voltakan sokan. A gyerekek nagyon élvezték a sielést, evezést stb.
De ahogy gondoljátok! Mi biztos ki fogunk menni ősszel, természetesen ha nem lesz más kötelező vagy egyéb programunk.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Tündérmanó!
Megittam azt a lötyit. Vagyis felbontottam és mire észre kaptam a Lili majdnem bevedelte az egészet. Nem volt rossz íze, de a bodzára szerintem nem hasonlított. Még ilyen ízű létyót nem ittam. Viszont a Lilónak nagyon izlett.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Petramama
Én is a halomtól félek majd, ahogy haladunk előre a korral! :D
Másik könyvünk is van a "Már iskolás vagyok!" Az már nem olyan rajzos. Ádám most hangosan olvassa még a biztonság kedvéért.

Beuska
Nekem is ismerős így olvasva a könyv. Biztos oviban is volt valami nekik belőle...nem emlékszem...hát hiába na...öregszem :oops:

Kép
Kép
tündérmanó27

[quote="bosek"][ írta:bosekimg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1216405718.3358.gif[/img]

Monácska drága, viccnek szántam, nem esett le???? Kép Egyébként meg tiszta letargiás vagyok, mert ungabungaelvonásitüneteimvannak, szülés óta kemény 2x volt benne részem Kép , nekem ez még egy hét alatt is igencsak kevés, nemhogy majd 5 hónap alatt. De azért nem vagyok nimfó, csak kívánós na... Kép Én már bevetettem az összes csáberőmet, de apa nem hajlandó... Aszongya, hogy felébresztük a kiscsajt... Kép Hiába erősködöm, hogy én tudok csendben is... Már azzal is fenyegetőztem, hogy a családi pótlékból vibrátort veszek, a család érdekében, de hiába... Tényleg Jim, milyet vegyek???

Böbi

Kép

Kép
bosek

Beuska
:D :D :D :D
Majd mi is kipróbáljuk!

Kép
Kép
tündérmanó27

Ja, az én motoros ruhám rám jön már bibibíííí, csak még begombolni nem tudom a gatyát, de nem gáz, mert nem látszik... Feri holnap az Országházba meg a kékfény motorosokkal. Kapja be..

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek!
:D :D :D :D
Apának csak ennyi a kifogása? Akkor hány évig hanyagoljátok majd a témát?

Kép
Kép
tündérmanó27

Azta, Lili de ügyes!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Ja, és aki kérdezte, Letkés itt van:
http://boglarkavendeghaz.hu/terkep.htm

Böbi

Kép

Kép
bosek

Tündérmanó, előbb-utóbb beszerzek legalább egy db szeretőt... Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Beuska! Nagyon ügyes Lili és milyen hajlékony. Dorka sokkal merevebb. Neki igen sok munkája van abban, hogy rendesen tud spárgázni.

Egyébként nagyon szeretünk itt lakni. Én hallani sem akartam a vidékre költözésről, most pedig már nem mennék vissza a városba.
Sport terén meg igen jól el vagyunk látva. Dorka Telkibe jár suliba (szomszéd falu) ahol az idén adták át a vadi új tornatermet. Az a szerencsénk, hogy nagyon sok féle különórát, sportágat biztosítanak. Így nem kell nekem külön cipelnem. Csak mi már tánctudásilag kinőttük az itteni sporttánc szakosztályt.

Bosek!Nekem múltkor sikerült felvernem a kiscsajt. Pedig nem is voltam hangos. Szerintem. :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama

Erről jut eszembe, tudjátok mi a közös a szójában és a vibrátorban???

Mindkettő húspótló...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Persze-persze, csak az ágy nyikorgott mi??? :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek! Azt hittem valahol Esztergom mellett van. Erre meg fent van északon. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Na jó, közel van hozzá.... Csak nem arra, amerre én gondoltam.
Na arra, biztosan nem járt apa. :roll:

Ja, na nélkül is tudok mondatot kezdeni. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama

Na, megyek. Remélem legalább álmomban jó lesz...

Különben ma sem lesz semmi, bealudt a pókeren... Kép

Tudom már!!!! Felállítom a sátrat az udvaron!!! Még felfújhatós ágyunk is van!!! Oszt, nem fogadok el kifogást, különben: Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Petramama!
Guminő, guminőőőőőőőő. (Imered?) Így született nagyon laza. Alexa soha nem lesz ilyen. Egyébként nem ügyes a Lili, el vagyok kenődve, hogy minden adottsága megvan a tornához, csak egy valami hiányzik az agya hozzá!!!!!

Telki elég színvonalas szerintem. Sok milkós oda kölrözött ki. Így muszály volt a közintézményeket fejleszteni.
Én sem akarok vidékre költözni, majd csak akkor, ha a gyerekeket egyedül Bp-en lehet hagyni. az még vagy 20 év.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska! Ne mondj már ilyet róla. Lehet, hogy még nem érett meg a szertornára. Nem próbáltátok az RSG-t? Lehet, hogy az jobban tetszene neki a zene miatt.

Kép
Kép
Kép
petramama

Bosek!
Akkor javaslom a hálón kívüli lakásrészeket. :lol:
Múltkor nekünk a gyerek szivacs puzleje letakarva pokróccal jutott

Viszont erről eszembe jutott zuhanyzás közben egy sztorink. Apa lehet, hogy kinyír! :shock:

13 éve Balatonaligán nyaraltunk, és a kikötőben hajón aludtunk, de zuhanyoznia kikötő kőépületébe jártunk, ahol a női zuhanyzóban 2 függönyös zuhanyfülke volt. Egyik koraeste amikor még mindenki vacsizni, sétálni, fagyizni szokott, moindván, hogy üres lesz a zuhanyzó becsaltam a férjemet, mert untam már, hogy majd egy hete külön zuhanyzunk. :lol: :lol: Bementünk az üres nőizuhanyzóba, víz megenged, egy perc múlva egy csapat lány libbent be. :lol: :lol:
A férjem csak úgy lapult a falhoz, hogy a függöny alatt még a lábát se nagyon láthassák meg. :lol: :lol: :lol:
El tudom képzelni a 4 csaj hogy csodálkozott: A másik fülkében mennyi ideig zuhanyoznak?! :shock: Meg kellett várnunk amíg 4-en lezuhanyoztask a másik fülkében. :lol: :lol:
Két hétig csak egymásra néztünk és már röhögtünk... :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

[quote="bosek"]
írta:
bosekTudom már!!!! Felállítom a sátrat az udvaron!!! Még felfújhatós ágyunk is van!!! Oszt, nem fogadok el kifogást, különben: Kép

Látod milyen kreatív vagy! :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Beuska!
Milyen hajlékony Lili!
Csenge ennyire nem! Ő is ügyes, de szerintem ennyire nem guminő! :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pepike,
Dóri idáig nem nagyon élvezi a masszázst. Elég izgága, miközben csinálnám. Jár keze-lába közben. Folyamatosan beszélnem kell hozzá, hogy rám figyeljen és tudjam csinálni. Szeretném rendszeresen masszírozni egy héten legalább 3-szor.

Lusie,
gratula a 2. fogacskához. Mennyi idő eltéréssel jött a második?

Beus,
tetszik az avatar képed! :)
Jól sejtetted, holnap reggel babaúszás, aztán ebéd után megyünk anyuékhoz. Bejáratjuk a kocsit. :) Vasárnap Szegedre megyünk, férjem öccséhez. Ott tanul, meglátogatjuk, mert pár hétig nem tud hazajönni, hétközben diákmunkázik, hétvégén meg német tanfolyamra jár, a középfokú vizsgát akarja letenni.
Hú, Lili nagyon laza! :shock: :)
Milyen italt kóstoltál meg?

Bosek,
mi lesz holnap, hogy Feri az Országházba megy?

Melinda

Kép
melinda80

Pumperka,
könnyesre nevettem magam a zuhanyzós sztoridon, vizuális típus vagyok! :lol:

Melinda

Kép
melinda80

Esti mese megvolt! :lol: Jó éjt!

Boseknek külön:
Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Ohóóó jányok!!!!
És most egy kis bizonyítvány magyarázás az eltűnésre.

Pár napra „kiszálltam” a topikból. Ennyi idő kellett nekem, hogy objektíven tudjam szemlélni az itt történteket. Azután meg itthon indult be a pörgés :kölni barátok, erdélyi vendégek, éjjeli bározás a Corvin tetején, aztán persze nap közben holdkóros kóválygás, taknyos-köhögős-nyafogós kölkök- (lehet, hogy nem is én mondtam anyósnak a minap, hogy még akarok tesókat) !!!.
CSAJOK!!! HIHETETLENEK VAGYTOK – hihetetlen az az éleslátás, világos fogalmazás, intelligencia, ami itt van!!! Becs szóra nem akarok nyalni senkinek (pláne így, hogy hagymát ettem!!!), de nem tok elmenni e mellett!!!!

Első reakcióm a muszályra az volt, hogy megírom Beának , hogy számolgassa nyugodtan tovább a helyesírási bakijaimat, és ha már megvan a tíz, szóljon, és megkapja a párom lyukas zokniját! Aztán túlléptem ezen, mert úgy gondoltam, hogy csak engem ért a találat, hagyjuk a francba. Nem számoltam valamivel: hogy a sörétes puska a célvad mellett, a többi állatot is megsebzi!!! (bakker - ezek ti vagytok –asszem én már állatozhatok - hihi).

Valójában egy kicsit csoportdinamika szempontjából akartam megérteni a történéseket, mert úgy véltem ennek talán több hozadéka lehet, mint egy személyes összecsapásnak.
És most okoskodok egy kicsit (de ezt ti már mind leírtátok!!!):

Túl az első ”találkozáson”, túl a beilleszkedésen és egymás elfogadásán, az egyes szerepek megtalálásán (szép példája ennek a Szilvánusz féle egyszavas jellemzés – remek a rendszerlátásod csajszi!) , amelyek pont a különbözőségeinkből fakadtak a csoportnormák és szerepek megalapozottá váltak már informális topikunkban, ahol mindenki többé-kevésbé adta magát.

És ekkor történt valami, ami felkavarta topikunk álló vizét, ami ráébresztett arra, hogy azáltal, hogy „kiadtuk” magunkat („beletettük magunkat”-Mpatr) egyszersmind sebezhetőkké is váltunk (felhasználhatóak ellenünk szavaink a törvényszéken - hihi). Pár új hozzászólás után megingott a tagok „topikba” vetett bizalma, mert pár közlés „nonverbális” üzenetként az csapódott le, hogy az elfogadásnak mégis feltételei vannak (helyesírás, Istenhit… s még ki tudja mi minden lehet-et sejtetett )- és erre minden topik tag reagált vérmérséklete és a birtokában levő „eszköztára” szerint.

És végül a hepi end: a topik megoldotta problémáját, helyreállította a biztonságot és eddig nem tapasztalt mélységek tárult(n)ak fel.

Szoktam néha csoportozni, és ilyen szemmel nézve hihetetlen az a csoportműködés, ami itt zajlik!!! A csoportkontroll, a szoldaritás, feszültségoldás,… (ja és Feri: zseniális, ahogyan egy komoly téma feszültségét humorral feloldod!).

És még egy pár dologra szeretnék reagálni:

A topik rólunk szól - a gyerekekről beszélünk, de a mi gondolataink, félelmeink és vágyaink tükrében!!! Hát ezek valójában MI vagyunk. Csak olyan jó megbújni a kölkök mögé – és reménykedni, hogy a 4 láb láttán sem kezdi el senki keresgélni az ebadta annyát.

Pati: nem lennék macsek egy tv-s dobozban, amikor te mérges vagy!!! Pár órája csak visszaolvasok, és az összes reagálásod után egyetlen gondolat ugrik be, de azonnal:hülyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Ha nem lennél, ki kéne téged találni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szilvánusz: kilométeres hozzászólás – nem találok szavakat te lyány!!!!

„Úgy érzem nem széthúzni kell a dolgokat, hanem összetartani” –Tündérmanó :D :D

„.. én azt gondoltam, hogy a mai napot elmélkedésre szánod” - Linocs, félelmetesen jó a diplomatikus, ám mégis határozott és egyértelmű megjelenésed.

Boribon????????? Hun vagy embör?????????? Izé, asszony!!!!!!!!!!!!!!!! Izé Birobin :lol: :lol: :lol:

Kikó: családi összejövetel szupi ötlet. Hozzárendelhetnénk azt a helyszínt egy szép szeptemberi naphoz?

Melinda80: nekünk is Carinank van!!!Toyunk is sokszor tőle!!! :lol: :lol: :lol:

Most hogy az olvasás végére értem, látom, hozzászólásaim nagy része már nem aktuális: de ha má leírtam, elküldöm, és úgy tervezem, hogy 3-kor már én is húzom a lóbőrt.

Persze ezt a hosszú hablatyot pár szóban is le tudtam volna írni: SZERETEK KÖZÉTEK TARTOZNI :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2008.07.19 02:12-kor.

Kép Kép Kép
fanetta

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: JIM :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Jó reggelt. Csak gondoltam szólok, hogy nekem még a telihold hideg-melegfront, ungabunga sem segít... Ma van az eredeti kiírás napja. :cry: (mondjuk hálás vagyok a sorsnak, hogy arrébb tették, így gondolom még nem kezdődik a kétnaponta CTG, amit logisztikai okokból igen nehezen viselek).
Bosek, hajrá a sátornak!!!

Petramama, Solymáron van a Hollyday rockandroll, ill. gondolom máshol is, esetleg keresd meg őket, a vezetőjük nagyon profi és rámenős, lehet, jó lenne Nektek. Vagyis a kis guminőnek.

Beuska, Lili meg sztem még fiatal, lehet belőle akármi, bár én bevallom a mai versenysportot nagyon nem kedvelem. Kolonics ügy is megviselt, közel egykorú velem, és tessék. Pedig az evezősök még az enyhébb esetek.

Na bánatomat szekrényrámolásba ölöm. Szép napot!

potyka

Császtok!

Potyka, mikorra összpontosítsam a drukkjaimat??? Van valami vágyad a "potykantás" időpontjára???

Bosek! Épül már a sátor???
Irigylem a libidótokat. Én teljesen kihaltam szexuálisan! Már gondoltam névtelen segítség kérésre is. Megijeszt ez a vágytalanság és sajnálom a férjemet. Szülés óta egyetlen egyszer volt és absz. nem hiányzott. Nem testileg rossz, hanem hiányzik belőlem a tűz icipici szikrája is. Nincs valami jó ötletetek???

Melinda! Két hét van a két fog között, a lánykámnak mindig párosával jött, max. 2 nap eltéréssel.

Na ébredeznek, mennem kell!

Livi
Kép
Kép
lusie

[quote="lusie"]
írta:
lusie
Potyka, mikorra összpontosítsam a drukkjaimat??? Van valami vágyad a "potykantás" időpontjára???

B

Hát ha lehetne tegnapra????? :lol: :lol: :lol: de most komolyan, már nem merek emberek közé menni, mert hallon a hörgést, röhögést, és mit válaszoljak? Hogy mikor? Hát majd, nem? Hah, majdcsak megszületik ez a béka is.

potyka

Sziasztok!

Melinda, de jó, hogy te is jössz a talira!!!
Beuska, bámulatosak a képek Liliről! Nagyon ügyes!
Mikorra sikerült hazaérni?
Pumperka, a zuhanyzós sztorid! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lusie, gratula a fogacskához!
Fanetta, ha már jöttél, dobhatnál egy képet Nimiről! :wink: Régen láttuk!

És egy jó hír (Potykának külön figyelmébe :wink: ) tegnap este megszült az unokahúgom: Zsombor, 3030 g, 52 cm.

Szép hétvégét mindenkinek!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?