Új privát üzeneted érkezett!

Márti, tessék szeptember 18-ra gyúrni, és akkor pont egy év lesz a lányaink között :lol:
Vendég

Szalamandra,
Gratulálok :D
Vendég

Sziasztok!

Márti, Köszi! Én is csak attól félek,hogy lassabb lesz a fejlődés.
Csabi fiad reményt ad! :wink:
Reggel annyira, de annyira meghatódtam.:P
Megvolt az első IGAZI nekem szóló mosoly!!! :lol:
Elég aktív volt 1- másfél órán keresztűl. Imádom a hangját.:lol:
Már vannak- áááááá és öööööö-zések!!!

Szalamandra
Megvolt a front jótékony hatása, GRATULÁLOK NEKTEK!!!

Danann
Sikerült magamra kötnöm Zétit a "zsebes keresztezett" kötéssel.
Tök kényelmes volt. Nekem. Zétinek kevésbé, mert lehányt...
Talán szorosra kötöttem?

Doktorom megdicsért, kérdezte, hogy milyen fogamzásgátlót kérek.
Mondtam neki, hogy semmilyet, mert fél év múlva már próbálkozunk a következő babyvel. :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kriszta,
Tényleg próbálkoztok fél év múva? :lol: Tőlem is megkérdezte, de mondtam, hogy vicces lenne, ha én fogamzásgátlót szednék.

Dóri dumál:
http://www.youtube.com/watch?v=eHY7S6AYPYs

Ébredés után:
http://www.youtube.com/watch?v=nY2ROm-_1UE
Vendég

Szalamandra
Gratulálok Rózához, sok boldogságot kívánok! Örülök, hogy elégedett vagy.

Ma is jó éjszakánk volt, és ma idáig elég kába Kristóf. Kicsit aluszékonyabb, mint szokott, talán az idő miatt.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok,

nagyon-nagyon köszönöm a sok-sok választ (privit is), annyira kedvesek vagytok mindannyian, rengeteg infót kaptam Tőletek a dokiválasztáshoz! :) :) :)
Le is tettem a voksot Szabó György mellett, most hivtam, de sajna azt mondta, hogy a novembere teljesen tele van már és a szülést nem tudja elvállalni. De annyira rendes volt, azt igérte, hogy körbekérdezi a kollegákat és ajánl mást maga helyett.
Hát eléggé elkenődtem :( , mert ő tünt a tuti befutónak (rengeteget olvastam a neten a forumokat és mindenki pozitivan nyilatkozott róla, bár itt kaptam a legtöbb és legértékesebb infókat Tőletek :) )
Szóval keresek tovább és kérdezősködök még... :(
Gabesz
ugabesz

Jó reggelt mindenkinek!

Szalamandra - Nagyon-nagyon gratulálok, sok boldogságot és még több tejcsit kívánok Dytke nevében is! Ők most költöznek ezerrel, én vagyok az informátor! :lol:

Ugabesz - Sok sikert! Remélem találsz számodra megfelelő dokit!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Jó reggelt mindenkinek!

Szalamandra - Nagyon-nagyon gratulálok, sok boldogságot és még több tejcsit kívánok Dytke nevében is! Ők most költöznek ezerrel, én vagyok az informátor! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Jó reggelt mindenkinek!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Gabesz, sajnálom, hogy Szabó doki nem tud bevállalni, de biztos találsz megfelelő dokit. Márti dokija?

mtunde

Bocs, nem tudom miért ment el 3x. :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Ma csoda történt, Lilla újra végigaludta az éjszakát és reggel is vidáman, beszélgetve kelt. :lol:

Szalamandra!
Gratulálunk a kicsi Lányotokhoz! Sok boldogságot kívánunk Nektek!:lol:

Panndi! Eddig elkerülte a figyelmem, hogy Zsófi szept. 18-án született, Anyukámnak is akkor vana szülinapja, nekünk is kedves dátum. :lol:

Ugabesz!
Sajnáljuk, remélem seikrül legalább ilyen jó dokit találnod. Drukkolunk hozzá. :lol:

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi

sikerül akart lenni az uccsó sorban, csak Lilla kis keze nagyon akart segíteni,íme az eredmény :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

A dokis topikon már írtam, bepróbálkozom itt is, nem baj?

Névkérdés - Ha nem bánjátok szavazásra bocsátanám a fiú nevet, amibe szerelmes vagyok, de a párom szerint nem hangzik jól a vezetéknevével. 2.-nak tutira megkapja az apukájáét (már ha kisfiú ugye a szentem, mert azt még mindig nem tudjuk, de a lány névvel nem vagyunk ekkor bajban ) és úgy szerintem nem rossz. Szerintetek? Csermák Áron Tamás?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Ildi, ez tök jó :)
Betty: nekem Tamás nélkül tetszene igazán :oops:
Vendég

Bettyna!

Szerintem nincs gond a hangzással, nagyon szép név az Áron. :lol: Nekem is nagyon tetszik. Én bátran adnám.
Fordítva is jól hangzana, Csermák Tamás Áronnal is, de ilyenkor mindenki automatikusan Tamásnak hívná szerintem vagy egész életében hozzá tehetné, hogy az Áront használja - nekem sok ismerősöm használja a második nevét és vagy belenyugszik, hogy az elsőn szólítják sokszor vagy rögtön hozzáteszi, hogy ezt vagy azt használom. :lol:
Nekem az az érzésem, így bizti fiatok lesz. Nekünk tuti fiú nevünk volt, mi a lányon tipródtunk, mire Lilla a 26. héten felfedte a titkát. :lol:
Amúgy lány nevetek mi lenne, már ha nem titok?

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi

Panndi!

Ok., nekem jó, amúgy is 15-20-a közé saccolom, de a 20-a is nagyon jól jönne ki, mert akkor lesz Anyukám 55. szülinapja!

Márti
borossné becz márta

Márti
Majd a kislány megtöri a sorozatot. :wink:

Bettyna
Szerintem is jó a név így, szép hangzása van, nem túl hosszú, szerintem illik. Én is kiváncsi lennék a lánynévre is. :)

Szeptemberbe indítunk egy szavazást Márti kislányának név kitalálására. Kiváncsi vagyok kitudnánk e találni. Márti remélem nem haragszol. :)

Kép
Kép
susytunder

elfelejtettem erre járni, el sem hiszem :))) pedig itthon meresztem a seggem, kiírt a doki.

more milk meghajt? mindjárt veszek magamnak! :))) nem bírom én ezt a vasszedést...

hozzátápi: mi is öt hósan kezdtük mindkettőnél, annyira nagy mennyiségű tejet igényeltek volna ilyenkor már a lányok, hogy elkezdtek éjjel újra 2-3 óránként kelni, na azt nem. tápszerezni meg csak nem kezdek el 5 hósan :) én totál bio párti vagyok. sztem ez nem ugyanaz, mint a sterilizálás, ugyanis vegyszer az, ami nem való a szervezetünkbe! én képes vagyok a banántól viszketni. nyilván a vegyzserek... az őszibarackot úgy tudom megenni, hogy meghámozom, és utána még egyszer megmosom. akkor nem viszketek tőle. tehát tuti nem a barackra vagyok allergiás... én adtam bébikaját is, főztem is. a legkreatívabb dolog a világon :) pl husilevest főzni, minden olyan zöldséggel, amit már ehet a bébi, és ezeket kül. arányban turmixolni, ahány pohár, annyi féle kaja lett belőle. csináltam husisat, és csak zöldségeset is. a kimaradó húst sok levessel turmixoltam, jégkockatartóban fagyasztottam, és utána bezacsiztam. 1-2 kocka mehetett a friss főzelékre, ha kellett.
én a nembio bébiételben is jobban bízom, mint a boltban megvett zöldségből készült kajában, csak odafigyelnek valamelyest, honnan szerzik be az alapanyagot...
engem biohús beszerzőhely érdekelne, zöldség már a helyi spárunkban is van.

a hűvöstől az enyimgyerek is beindult, folyamatosan ugrabugrál... :) édeske.

szobatisztaság, elmenés: én nem adtam vissza a pelust, az megzavarta. nem vittem semmit, rögtön a vécére szoktattam. talán ülőkét vittünk? már nem is emlékszem :DDD idegen helyen, mármint nyilvános vécébe úgysem ülhetnek az ülőkére, ilyenkor tartom őket. kivéve most, most nem lehet :) vettem vécéfertőtlenítő törlőkendőt.

kincsesi: a kendő nagyon jó, nekem a nagyobbikom volt olyan újszülöttnek, hogy egész nap rajtam lógott volna, na, ilyenkor kendőbe be, és így bármit tudtam csinálni :) nem maradt úgy, sőt, ma már kifejezetten nem bújós. (kár)

pandácska, miért ne lenne értelme kipróbálnod a kendőt? ha hagyja a gyerek, két éves korában is simán elbírod benne!!! egész más, mint kenguruzni, hátihordózni!

hordozókendő és egyéb ilyesmik ügyében itt egy szuper oldal: http://www.babakozelben.hu/index.htm nagyon sokféle izémizé van rajta, kitalálhatod, neked milyen kell :)
ahh, látom, más is ajánlotta :)))

susy: hőemelkedés lehet a fáradtságtól is...

a kendőhöz még hozzátenném, ha megvan rajta a csúszócsomó, onnan egyáltalán nem bonyi a felvétel, nem kell mindig megkötni!!!

a jövő héten 2-kor lesz ea, ugye? és mi a téma?

dytke, grat a költözéshez!
homeós: meg kell kérni őket, hogy rendeljék meg...

ugabesz: én szabó dr-hoz járok, meg vagyok vele elégedve. mégsem ajánlom neked, mert még egy napon szülnénk :DDD vicceltem. én nov 19-re vagyok kiírva.
a doki a magánrendelésén szémlát ad,k amit el tudsz számolni...

beneiildi, írnál a szülésznőről? priviben is akár :)

liliommanó, van kh-i hálóing? nahát, legutóbb sajátot kellett vinni :)

márti, kit választottál szülésznőnek? én is akarok végre gátvédelmet, meg bogyókat. azt legutóbb önmagam adagoltam :))
az ea-ról kérdés: nem tudják kihozni ez azt jelenti, ha leadnám éjjelre és sír, akkor nyomnak bele valamit, vagy hagyják sírni, nem keltenek fel? nekem ez volt a legszimpibb, hogy alhattam nyugodtan, éjjel meg felkeltettek szoptatni...

gratulálok az új babákhoz!!!

KépKép Kép
mzsperx

Mzsperx!
Mondjárt átmásolom Fazekas Zuszi ajánló provomet Neked is. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Na azt hiszem megyek kávézni... Zsuzsi ajánló privi akart lenni :oops: :oops: :oops: Pedig Lilla sincs a közelben, nincs kire fogni, csak a kapkodás és nem odafigyelés látszik meg rajta :cry:

KépKép

KépKép
beneildi

Mzsperx
Nov. 19- re vagy kiírva? Akkor van a szülinapom. Jó kis skorpió babád lesz. :lol:

Kép
Kép
susytunder

ildi, köszi :)
susy: meglátjuk mikor születik. bár sok esélye arra nincs, hogay ne legyen skorpió :)

KépKép Kép
mzsperx

Susy!

Dehogy haragszom, vicces lesz, csak legyen nyilvános! A szerencsés megfejtőnek pedig majd kitalálok valami jutalmat is! Ja, nem lesz egyszerű dolgotok! " neve lesz...

Mzsperx!

Nem, ez arra vonatkozik, hogy szülés után mikor kapod meg a babádat! Ha fitt vagy, akár félórán belül is mehetsz érte az osztályra helyezés után, de egyébként csak akkor viszik ki, ha tudják! Éjjel kiviszik persze, de én csak a fürdetés, vizit idejére engedem ki a kezeim közül majd!

Márti
borossné becz márta

Mzsperx
Én a horoszkópban nem hiszek, de a jellemzésben igen.
Sokan nem szeretnék, ha skorpió lenne a gyerekük, de szerintem nem a legrosszab jegy. Én egyedül az érzékenységem cserélném el, viszont apa azt szereti benem a legjobban.
Ha túl hordod akkor lehet nyilas, 21, vagy 22- től már az a jegy van. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Izé... 2 neve lesz, csak Berci is nyomkod...

Márti
borossné becz márta

Márti
Ha már egyet kitalálunk az már haladás. Na, ez jó kis móka lesz, de ne áruld el akkor senkinek. :) Itt indítunk majd egy szavazást.

Kép
Kép
susytunder

Köszönöm a szavazatokat! Remélem így könnyebb lesz meggyőzni apát! :lol:
A lánynevünk per pillanat a Noémi, de nagyon tetszik a Zsófi, a Blanka, Dóra, Nóra :roll: meg még van egy pár apának is.
Azt hiszem hamarosan benevezem magunkat egy 4d-re, hátha ott már nem tud tovább titkolózni a kis drága! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

márti, ja jóóó :)
első éjjel én már a másodiknál is kibuliztam, hogy legyünk együtt. mindketten annyira tele voltunk adrenalinnal, hogy nem is aludtunk szinte semmit, csak örvendeztünk egymásnak :) aztán a második éjjelre betoltam :) és alukáltam. aztán a kékfényen volt, aztán már sztem nem is volt több éjszaka. már rég volt, ki emlékszik :)

KépKép Kép
mzsperx

susy, tényleg, 21 körültől már nyilas. végülis túlhordhatom, ez igaz, de nem tervezem. remélem, harmadjára már csak nem? ki tudja :D
alső gyerek 40+0, második 40+1-re született. lehet most emmeg 40+2-re akar majd? :))) (lehetne már neve, úgy jobb róla beszélni. de a pasim nagyon fontolgatós)

KépKép Kép
mzsperx

bettyna, jajj, még nem tudjátok kiféle? megenne a penész :))
noémi az jó név ;))) a zsófi nálunk is dobogós most...

KépKép Kép
mzsperx

Sziasztok Lányok!

Ez most kissé OFF lesz, de a Babanet csapata nevében örülnénk neki, ha minél többen eljönnétek július 26-án a Babanet-Kölöknet talira.

Ha van kedvetek, nézzetek át a Tali topikjába!

Részletes információt pedig itt olvashattok!

Várunk Mindenkit sok szeretettel:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok,

én nov. 18-ra vagyok kiirva, szóval nálunk is skorpio kisfiú esélyes. :)

Dokiválasztási mizériám: mivel Szabó György "betelt", a fórumból a következő dokikat ajánlottátok:

Harsányi Lehel - róla sajna sok pozitiv mellett negativ sztorikat is olvastam. Akinek még van infója róla (Mártin kivül), megirná nekem?

Tidrenczel Zsolt - hasonlóképpen ellentmondó infókat olvastam, mintha nem egy azon emberről beszélnének a kismamák! :o Nem értem! Ki szűlt nála mostanság? Irnátok?

Szabó Gergely - vegyes érzelmeket táplálnak a kismamák irányába is. Susytunder megnyugtatott, még Szalamandra beszámolóját várom. Más tud valamit róla?

Kisfalvi Istvánról nagyon jókat olvastam, bár néhány éves storik voltak azok. Friss infó van róla? Ő tényleg nem MÁV (ÁEK)-os már?

ifj. Kelemen Csaba - János kórházba ment?

Kit javasoltok?
Egyébként amig nem lesz meg a dokim, addig is felhivhatom a szülésznőt, akit választanék? Fazekas Zsuzsit szeretném nagyon!

Köszönöm:
Gabesz
ugabesz

Teljesen más téma:
első babavárásom során most olvasgatom a szakirodalmat és több helyen is azt olvastam, hogy a babát célszerű a szülői hálószobában altatni, többek között a hirtelen bölcsőhalál kockázatának csökkentése érdekében, illetve, mivel az éjszakai szoptatáskor/ébredésekkor is kényelmesebb az anyukának.
Mivel nálunk nincs hely a hálóban, teljesen egyértelmű volt számunkra a külön szoba, de most teljesen elbizonytalanodtam! Természetes, hogy a babának a legjobbat akarom!
Nálatok mi a tapasztalat?
1. újdonsült apukát nem szeretném éjszaka felébreszteni majd, mert ő ugye nappal dolgozik.
2. Peluscsere, hintaszék egyebek miatt úgyis át kell menni a baba szobájába, mindent nem cipelhetsz át a hálóba
3. Kizártnak érzem most, hogy a franciaágyba, kettőnk mellé tegyem a csöppséget, bár sokan javasolják. Tuti összenyomnánk szegényt, vagy egy percet sem aludnék.

Köszi:
Gabesz
ugabesz

Ugabesz,
Én Dr. Spánik Gábort ajánlanám neked :wink: Kelemen jó doki, de tényleg elment a Jánosba. Persze a szülésznőt felhívhatod.
Vendég

Ugabesz,
Külön szobában van Dóri, nekünk is így jó, neki is. Tökéletesen megszoktuk, és én örülök, hogy tudja, van egy saját kuckója. Az egy ágyban alvás nekünk nem ment, nem tudtam mellette aludni, állandóan figyelgettem, felébredtem.
Vendég

Ugabesz!

Megírnád priviben a negatív sztorikat H. Lehelről? Elképzelni sem tudok vele kapcsolatban ilyeneket. Június 4-én szültem nála és tökéletesen meg voltam elégedve mindennel. A stílusa, hozzáállása, empátiája, szóval minden okés! Én még mindig ajánlom neked!
Várom a privit!Köszi szépen!

Ildi

Kép
Kép
kincsesi

[quote="ugabesz"]
írta:
ugabesz1. újdonsült apukát nem szeretném éjszaka felébreszteni majd, mert ő ugye nappal dolgozik.
2. Peluscsere, hintaszék egyebek miatt úgyis át kell menni a baba szobájába, mindent nem cipelhetsz át a hálóba
3. Kizártnak érzem most, hogy a franciaágyba, kettőnk mellé tegyem a csöppséget, bár sokan javasolják. Tuti összenyomnánk szegényt, vagy egy percet sem aludnék.

1. apukák annyira vígan horkolnak, mialatt üvölt a gyerek :) hányszor panaszkodtam reggel, hogy milyen szar éjszakánk van, apuka meg ártatlanul nézett: miről beszélsz???
2. pelust minek cserélnél éjjel? szoptass fekve. fotel, kiságy, minden mehet a gyerekszobába.
én vennék egy mózest, és valami stabil izén az ágy mellé helyezném.
3. apa nem tudom, de anya nem fekszik rá a babára!!!! legegyszerűbb, ha ágyba veszed, mert akkor kéznél van a szopihoz :) én az ágy szélére tettem a babát, mellé párnákat pakoltam, hogy ne tudjon leesni.

figyi, a lényeg az, hogy LAZÁN!!! :)

KépKép Kép
mzsperx

Hát, mi Pandáékhoz hasonlóan külön szobában alszunk, nálunk így vált be, másodiknál majd meglátjuk, hogy lesz, de álmaim szerint akkor két gyerek egy külön szobában lesz. :lol: amúgy gyerek függő is, nekem Lillu jó alvó, 5x-i állandó kelés után én se teketóriáznék és átraknám a mi ágyunkba...

KépKép

KépKép
beneildi

Hát, mi Pandáékhoz hasonlóan külön szobában alszunk, nálunk így vált be, másodiknál majd meglátjuk, hogy lesz, de álmaim szerint akkor két gyerek egy külön szobában lesz. :lol: amúgy gyerek függő is, nekem Lillu jó alvó, 5x-i állandó kelés után én se teketóriáznék és átraknám a mi ágyunkba...

KépKép

KépKép
beneildi

3 hónap után mi is kipateroltuk a lányokat :)
most együtt vannak. a kicsi sokáig velünk lesz, lévén nincs pénzünk új szobát kialakítani. ő akkor költözik majd, ha összegyűlt a pénz :D

KépKép Kép
mzsperx

Gabesz!

Én sem bánnám, ha nekem is átküldenéd, amit Kincsesinek, bár itt a Babaneten egy nagyon régi hsz.-ben én is olvastam róla negatívat, de persze szerintem nincs is olyan doki, akiről ne lehetne találni! Ezt most nem a védelmében írom, mert szerintem nincs rászorulva arra, hogy megvédjem!
Szerintem beszélj a szülésznővel, hátha segít Neked dönteni!
Tidrenczel doki: ügyeletes volt, amikor az 1-t szültem, nagyon jófejnek ismertem meg, udvarias, nem egy szószátyár, viszont alaposnak tűnik! Kicsit fájt, ahogy vizsgált, de amúgy korrekt, tényleg nagyon odafigyelt, míg a dokim beért. Tány, hogy most nagyon sztárolják és mondják, hogy kicsit elszaladt vele a ló minden tekintetben, én 6 éve, a szülőszobán találkoztam vele, akkor minden ok. volt!
Kisfalvi a SOTE-n, Ifj. Kelemen doki a Jánosban van! Spánik doki jutott nekem is eszembe még, hogy ajénljam Neked, róla Betty sok infót tud, kérdezz tőle, ami nálad aggályként felmerülhet, az az, hogy nagyon-nagyon fiatal, nem mindig mer egyedül dönteni kétséges esetekben, és, hát ami a természetes szülést illeti, hát...de erről inkább priviben, ha érdekel, a barátnőmnek is Ő volt a választott dokija, nem rég szült nála! Viszont nagy pozitívum, hogy még 32 hetesen is elvállalta Őt!

Márti
borossné becz márta

na ez 2x lett valamiért :shock: most már adok magamnak min. egy sárga lapot :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Mi egy szobában alszunk, de külön ágyban. Eleinte úgy csináltuk, hogy első ébredésig együtt aludtunk apával, aztán átmentünka gyerek szobába, mert ugye ő reggel megy dolgozni, és hát nálunk felébredt. Szerintem ez is attól függ ki milyen alvó.
Éjszakai tisztábatevéssel kapcsolatban mi sokáig tisztába tettük, egyrészt, mert gyakran kifutott a pisi, és olyankor még öltöztetni is kellett, másrészt eleinte nálunk minden etetésnél volt kaki is, azt pedig nem hagytam volna alatta reggelig. Vagy ez csak nálunk volt így? :roll:
Nálunk is félt apa, hogy ráfekszik, én soha nem tartottam ettől, sőt mai napig van, hogy hamellé fekszem 2 óra múlva ugyanúgy kelek fel ahogy oda feküdtem.

Kép
Kép
susytunder

liliommanó, szalamandra gratulálok a bébikhez! :-)))

én nem tudok egy ágyban aludni a gyerekekkel, különösen akkor nem tudtam, amikor még picik voltak.
emma majdnem 1 éves koráig velünk egy szobában aludt, de kb 3-4 hónapos korától fogva kínszenvedés volt, mert az az egy szobánk volt a nappali is, és minden hangra, fényre felriadt, nem tudtunk tévézni, olvasni.
el is költöztünk :-))
iván kb 3 hetes koráig egy szobában aludt velünk, de mivel én minden szusszanásra felriadtam, inkább kiköltöztettem.
halacskát is így tervezem, pár hétig nálunk, aztán uzsgyi a nagyok közé a gyerekszobába.

szerdán én is voltam dokinál végre, halacska 8.3 mm, és nagyon dobogott a kis szíve :-))))
Nevünk már van, ha lány: Abigél, ha fiú: Milos Marcell

Kép
Kép
Kép
iricc

ja, és osztom mzs megfigyelését, apukák olyan vígan alszanak az akár mellettük ordító gyerektől is, hogy csak na!
én rosszfej vagyok, ha már sokat éjszakáztam, akkor bizony apa jön, ha tetszik, ha nem, ha dolgozik, ha nem.
Kíméletlenül felrázom, hogy intézze ő a gyerekeket.

Kép
Kép
Kép
iricc

Sziasztok!
Én teljesen új vagyok itt, de remélem nem gond, hogy írok pár sort. Csak megláttam a dokim nevét, aki Ifj. Kelemen Csaba. Én még januárban szültem nála az ÁEK-ban, de mire mentem a 6 hetes kontrollra addigra átment a Jánosba. Azt mondjan szerinte sokat változott a János hozzáállása a szüléshez. Egyébként péntekenként van magánrendelése a belvárosban. Illetve remélem nem változott semmi, mert azóta nem voltam nála.

Az apák egyébként tényleg jókat tudnak horkolni amíg te csitítani próbálod a gyereket.

Csak ennyi, remélem nem gond.

KépKép
kora

Sziasztok!
Én teljesen új vagyok itt, de remélem nem gond, hogy írok pár sort. Csak megláttam a dokim nevét, aki Ifj. Kelemen Csaba. Én még januárban szültem nála az ÁEK-ban, de mire mentem a 6 hetes kontrollra addigra átment a Jánosba. Azt mondjan szerinte sokat változott a János hozzáállása a szüléshez. Egyébként péntekenként van magánrendelése a belvárosban. Illetve remélem nem változott semmi, mert azóta nem voltam nála.

Az apák egyébként tényleg jókat tudnak horkolni amíg te csitítani próbálod a gyereket.

Csak ennyi, remélem nem gond.

KépKép
kora

Bocsi most látom 2x ment el, látszik, hogy új vagyok. :oops: :oops:

KépKép
kora

sziasztok

Szeretném, ha megírnátok nekem priviben, mennyi hálapénzt szoktak adni a választott szülésznőnek. Én Fazekas Zsuzsinál fogok szülni, augusztus közepére vagyok kiírva.
Légyszi írjatok a szülésznőről is véleményeket.

köszi a segítséget
Anita
pusa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?