elfelejtettem erre járni, el sem hiszem
)) pedig itthon meresztem a seggem, kiírt a doki.
more milk meghajt? mindjárt veszek magamnak!
)) nem bírom én ezt a vasszedést...
hozzátápi: mi is öt hósan kezdtük mindkettőnél, annyira nagy mennyiségű tejet igényeltek volna ilyenkor már a lányok, hogy elkezdtek éjjel újra 2-3 óránként kelni, na azt nem. tápszerezni meg csak nem kezdek el 5 hósan
én totál bio párti vagyok. sztem ez nem ugyanaz, mint a sterilizálás, ugyanis vegyszer az, ami nem való a szervezetünkbe! én képes vagyok a banántól viszketni. nyilván a vegyzserek... az őszibarackot úgy tudom megenni, hogy meghámozom, és utána még egyszer megmosom. akkor nem viszketek tőle. tehát tuti nem a barackra vagyok allergiás... én adtam bébikaját is, főztem is. a legkreatívabb dolog a világon
pl husilevest főzni, minden olyan zöldséggel, amit már ehet a bébi, és ezeket kül. arányban turmixolni, ahány pohár, annyi féle kaja lett belőle. csináltam husisat, és csak zöldségeset is. a kimaradó húst sok levessel turmixoltam, jégkockatartóban fagyasztottam, és utána bezacsiztam. 1-2 kocka mehetett a friss főzelékre, ha kellett.
én a nembio bébiételben is jobban bízom, mint a boltban megvett zöldségből készült kajában, csak odafigyelnek valamelyest, honnan szerzik be az alapanyagot...
engem biohús beszerzőhely érdekelne, zöldség már a helyi spárunkban is van.
a hűvöstől az enyimgyerek is beindult, folyamatosan ugrabugrál...
édeske.
szobatisztaság, elmenés: én nem adtam vissza a pelust, az megzavarta. nem vittem semmit, rögtön a vécére szoktattam. talán ülőkét vittünk? már nem is emlékszem
DD idegen helyen, mármint nyilvános vécébe úgysem ülhetnek az ülőkére, ilyenkor tartom őket. kivéve most, most nem lehet
vettem vécéfertőtlenítő törlőkendőt.
kincsesi: a kendő nagyon jó, nekem a nagyobbikom volt olyan újszülöttnek, hogy egész nap rajtam lógott volna, na, ilyenkor kendőbe be, és így bármit tudtam csinálni
nem maradt úgy, sőt, ma már kifejezetten nem bújós. (kár)
pandácska, miért ne lenne értelme kipróbálnod a kendőt? ha hagyja a gyerek, két éves korában is simán elbírod benne!!! egész más, mint kenguruzni, hátihordózni!
hordozókendő és egyéb ilyesmik ügyében itt egy szuper oldal:
http://www.babakozelben.hu/index.htm nagyon sokféle izémizé van rajta, kitalálhatod, neked milyen kell
ahh, látom, más is ajánlotta
))
susy: hőemelkedés lehet a fáradtságtól is...
a kendőhöz még hozzátenném, ha megvan rajta a csúszócsomó, onnan egyáltalán nem bonyi a felvétel, nem kell mindig megkötni!!!
a jövő héten 2-kor lesz ea, ugye? és mi a téma?
dytke, grat a költözéshez!
homeós: meg kell kérni őket, hogy rendeljék meg...
ugabesz: én szabó dr-hoz járok, meg vagyok vele elégedve. mégsem ajánlom neked, mert még egy napon szülnénk
DD vicceltem. én nov 19-re vagyok kiírva.
a doki a magánrendelésén szémlát ad,k amit el tudsz számolni...
beneiildi, írnál a szülésznőről? priviben is akár
liliommanó, van kh-i hálóing? nahát, legutóbb sajátot kellett vinni
márti, kit választottál szülésznőnek? én is akarok végre gátvédelmet, meg bogyókat. azt legutóbb önmagam adagoltam
)
az ea-ról kérdés: nem tudják kihozni ez azt jelenti, ha leadnám éjjelre és sír, akkor nyomnak bele valamit, vagy hagyják sírni, nem keltenek fel? nekem ez volt a legszimpibb, hogy alhattam nyugodtan, éjjel meg felkeltettek szoptatni...
gratulálok az új babákhoz!!!