Beuska!
Elolvastam a sztorit.....és hát mit mondjak én ezzel senkinek eddig nem hozakodtam elő de az én életem se egy "rózsaszín habostorta"...nagyon sok hasonlót véltem felfedezni sajna......
Röviden:a férjem Nyilas(ugye érted mit jelent Jim
)aki szereti a szabadságot,semmi kötöttség,szárnyalni szeret(ne)...én meg Mérleg aki egy nagy adag féltékenységgel avan megáldva..Na ez a kettő már elég...10 éve vagyunk együtt de sajna örökösek a konfliktusok,harcok...
A férjem szülei elváltak,apja sokat erőszakoskodott a családdal,gyerekkorában sokat volt tanuja botrányoknak...ez sjan akihat a mai napig az idegállapotára...Nálunk az apám nem alkesz de ha iszik már agresszív és sokat voltam tanuja botránynak,az apám vert az anyám meg engem és sokszoir volt h menekültünk egy szál ruhában...Hozzáteszem anyám amikor el akart válni én nem hygatm mert ragaszkodtam az apámhoz...A mai napuig együtt élnek de írtják egymást
...Hullámzó a viszonyuk...Hát érthető h én miért mentem 18 évesen Angliába bébisintérkedni..aztán amikor hazajöttem már nem tudtam haza költözni mert nem bírtam volna apámat
Megjegyzem így h nem élünk együtt nekem már viszonylag jó a viszonyom vele,a z unokákat imádja.Szal így kerültünk mi össze két megtépázott gyerekkorrla rendelkező "idegbeteg"
A férjem anyja az új hapiját előrébb tartaja mint a fiát...
Na így kell elképzelni h mi is folyton hadakozunk mert ez ivódott belénk,ez volt a "minta"...hiába is próbálunk tudtaosan tenni ellene..valahol jó h kiadjuk a dühöt csak mi elég durván szoktuk...Igyekszünk nem a gyrekek előtt,de sajna volt már erre is példa...persze nem részemről nem részéről
Amúgy imádja őket,a srácok is nagyon imádják,felnéznek rá...és ha veszekedés van nagyon döbbentek és félnek mert az imádott apában csalódnak kicsit...de a gyerek újra és újra új esélyt ad a szülőnek..így ők is
Sajna a férjem is ugyanazt adja nekem tovább amit ő kapott...előfordul h durva
Tavaly januárban majdenem elváltunk,elköltözött egy hétre....vitáztunk a 3.gyereke kérdésen és végül kibukott h ő nem is akarja annyira mert már most, és sok rajta a felelősség,sokat dolgozik és nehezen bírja...ÉS volt egy singli kolléga nő akivel egyre jobban jóban lett(fiatal,vörös..stb..9és itthon meg az állndó nyüzsi a gyrekekkel,én általában fáradt és strapált...
Aztán időben észbe kaptam és sikerült visszahódítani...nem volt köztük még semmi...
Aztán teherbe setem és jött a lepkehímlő és az abortusz....Ez megint összehozott minket és ő is akarta a babát.Sikerült is és imádja Olikát,el se tudná képzelni nélküle az életet.
Azóta is vannak vitáink,nem olyan véresen komolyak(de vannak)olyankor megy a káromkodás részéről ami nekem nagyon fáj...de ő nem komolyan gondolja már rájöttem...
Nagyon szeretem(talán ős is9mert amúgy már leléptem volna...gondoltam én is terápiára de ő hallani se akart erről...
Most azt mondom OK a szitu csak nincs időnk egymásra mert a hét minden napján melózik a rohadt pénz miatt...meg itt vannak a srácok és inkább velük törődik azt a keveset(ezt meg is értem)...esténként szeretne egy kicsi a gáp elé ülni és már alszik utána...gyakorlatilag nincs időnk egymással beszélgetni
Remélem ha Olika nagyobb lesz egy kicsit ezen is tudunk változtatni h anyuhoz mennek egy kicsit..nekem ez a jó h anyu tud segíteni ebben.
Ja és h én a gyerekek mellett lediplomáztam neki meg csak érettségije van még tetőz...a férfiúi hiúság
Az anyja anno nem hagyta h tanuljon(hülye pics@
)... pedig ő így is szuperul helyt áll,jó állása van,eltart minket és felnézek rá...
Na jó nem lelkizek tovább....kiadtam magam nektek fullosan
Panni