Új privát üzeneted érkezett!

A téli szálláshelyet még ki kell neki találni. :wink:
Ahonnan jött, ott télen is kint volt a terszon.
2 éves a pára. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Potyka!

Hordozókendő tanár ügyben mire jutottál? Bár tudom ez a legkisebb gondod most. Lenne másnak is igénye ilyesmire a talin?
A férjem rendelt nekem egy kendőt, tudta, hogy ácsingózom, egy szép színesért, és elszólta magát nekem az msn-en előbb, hogy megérkezett, szóval ugyan nem lesz du meglepi, de annál jobban várom, hogy hazahozza. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Szasztok!

Lioni krumplit ettem, hullára zabáltam a fejem!

Nóra megint alszik................... Egyfolytában alszik, közte nyűg-nyűg-nyűg. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bezzeg enyém lányom torkaszakadtából ordít. Akkora hangja van, mint három másiknak!!! :shock: :shock: :shock:

Valami édesség kék nekem is................. Beuska! Nagy ármány volt ez tőled na!!!!! Hörrrrrrr Végem van, azonnal kell valmai édes. Megyek, megkósotolom a tegnapi sárgabarack lekvárt! Le kell meózni nem???????
Vendég

Pumperka!

A Mei-tai emddig jó nekik?????

Igényem lenne rá, félek, hogy Nórit már nem jól szoktattam ebből a szempontból. KEnguruban si ideig óráig van csak el.

Áhh, amikor fent van, semmit nem tudok tőle csinálni, folyamatosan foglalkoztatni kell a kisasszonyt.
Vendég

Beuska!

Elolvastam a sztorit.....és hát mit mondjak én ezzel senkinek eddig nem hozakodtam elő de az én életem se egy "rózsaszín habostorta"...nagyon sok hasonlót véltem felfedezni sajna......

Röviden:a férjem Nyilas(ugye érted mit jelent Jim :lol: :lol: )aki szereti a szabadságot,semmi kötöttség,szárnyalni szeret(ne)...én meg Mérleg aki egy nagy adag féltékenységgel avan megáldva..Na ez a kettő már elég...10 éve vagyunk együtt de sajna örökösek a konfliktusok,harcok...
A férjem szülei elváltak,apja sokat erőszakoskodott a családdal,gyerekkorában sokat volt tanuja botrányoknak...ez sjan akihat a mai napig az idegállapotára...Nálunk az apám nem alkesz de ha iszik már agresszív és sokat voltam tanuja botránynak,az apám vert az anyám meg engem és sokszoir volt h menekültünk egy szál ruhában...Hozzáteszem anyám amikor el akart válni én nem hygatm mert ragaszkodtam az apámhoz...A mai napuig együtt élnek de írtják egymást :shock: ...Hullámzó a viszonyuk...Hát érthető h én miért mentem 18 évesen Angliába bébisintérkedni..aztán amikor hazajöttem már nem tudtam haza költözni mert nem bírtam volna apámat :shock: Megjegyzem így h nem élünk együtt nekem már viszonylag jó a viszonyom vele,a z unokákat imádja.Szal így kerültünk mi össze két megtépázott gyerekkorrla rendelkező "idegbeteg" :shock:
A férjem anyja az új hapiját előrébb tartaja mint a fiát...
Na így kell elképzelni h mi is folyton hadakozunk mert ez ivódott belénk,ez volt a "minta"...hiába is próbálunk tudtaosan tenni ellene..valahol jó h kiadjuk a dühöt csak mi elég durván szoktuk...Igyekszünk nem a gyrekek előtt,de sajna volt már erre is példa...persze nem részemről nem részéről :cry: :cry: :cry:
Amúgy imádja őket,a srácok is nagyon imádják,felnéznek rá...és ha veszekedés van nagyon döbbentek és félnek mert az imádott apában csalódnak kicsit...de a gyerek újra és újra új esélyt ad a szülőnek..így ők is :wink:
Sajna a férjem is ugyanazt adja nekem tovább amit ő kapott...előfordul h durva :(

Tavaly januárban majdenem elváltunk,elköltözött egy hétre....vitáztunk a 3.gyereke kérdésen és végül kibukott h ő nem is akarja annyira mert már most, és sok rajta a felelősség,sokat dolgozik és nehezen bírja...ÉS volt egy singli kolléga nő akivel egyre jobban jóban lett(fiatal,vörös..stb..9és itthon meg az állndó nyüzsi a gyrekekkel,én általában fáradt és strapált...
Aztán időben észbe kaptam és sikerült visszahódítani...nem volt köztük még semmi...
Aztán teherbe setem és jött a lepkehímlő és az abortusz....Ez megint összehozott minket és ő is akarta a babát.Sikerült is és imádja Olikát,el se tudná képzelni nélküle az életet.
Azóta is vannak vitáink,nem olyan véresen komolyak(de vannak)olyankor megy a káromkodás részéről ami nekem nagyon fáj...de ő nem komolyan gondolja már rájöttem...
Nagyon szeretem(talán ős is9mert amúgy már leléptem volna...gondoltam én is terápiára de ő hallani se akart erről...
Most azt mondom OK a szitu csak nincs időnk egymásra mert a hét minden napján melózik a rohadt pénz miatt...meg itt vannak a srácok és inkább velük törődik azt a keveset(ezt meg is értem)...esténként szeretne egy kicsi a gáp elé ülni és már alszik utána...gyakorlatilag nincs időnk egymással beszélgetni :cry:
Remélem ha Olika nagyobb lesz egy kicsit ezen is tudunk változtatni h anyuhoz mennek egy kicsit..nekem ez a jó h anyu tud segíteni ebben.

Ja és h én a gyerekek mellett lediplomáztam neki meg csak érettségije van még tetőz...a férfiúi hiúság :cry:Az anyja anno nem hagyta h tanuljon(hülye pics@ :evil: )... pedig ő így is szuperul helyt áll,jó állása van,eltart minket és felnézek rá...

Na jó nem lelkizek tovább....kiadtam magam nektek fullosan :? :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Hazajöttünk a Balcsiról. Pedig olyan jó volt nem itthon lenni...
Hogy Ti mennyit írtatok fél nap alatt! :shock:

Üdv köztünk Jim! Jó, hogy csatlakoztál közénk! Írj sokat, és figyi!, csak őszintén! :wink: :wink: :wink:

Beuska! Nem sajnállak. Én gyerek szemszögből tudom felidézni ezt a szitut. És most a Te leveleden felbuzdulva, én is leírom, amit eddig nem akartam, mert egyáltalán nem szívderítő, és én sem akarok sajnálatot, de úgy érzem, megérdemlitek, hogy tudjatok rólam. Még ma igyekszem közzétenni.

És hoztam két képet is. :oops:

Kép Öcsém és Boti. Imádják egymást. Márk 13 éves. Nagyobb lányoknak merem ajánlani. Szeretetreméltó, érzékeny, nagylelkű kis fickó, és remekül kijön a picikkel. Most nagggggyon kamasz, de garantáltan kinövi. :roll: :wink: :lol:

Kép Mostanában állandóan lóg a nyelve. :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

pumperka: ari Zsombi, hogy ott kuksizik. Nyuszit még soha nem ettem! De ha nekem kéne leölni egy csirkét is, akkor tuti nem ennék húst.

Kendőm van, szép színes, de nem tudom megkötni :?

potyka, egyszer a WC-ben találtam meg a távirányítót, de akkor Milán csak 1 éves volt, oda dobta.

Mona: Martin is kivan ma. Milán mégnehezebb eset. Tegnap jött haza apjától, ilyenkor 3 napig nevelem vissza. Apa szeret, mert vesz nekem kólát, apa szeret, mert velem alszik. :x Néha úgy érzem ez a pöcs csak engem akar hergelni, nem lehet ennyire hülye? (pöcs=ex)

Martin az előbb is kettőt szívott, és dünnyög. Próbálom visszatenni, nem kell neki.....viszont megettem kb 5 gofrit, úgyhogy a vacsi biztos ízleni fog neki.
Vendég

Monácska!

Azt mondják, amíg a gyerek igényli, vagy amíg a mami bírja!

Hát az én nagylányom is kikuncsorogta, hogy vegyem fel benne, de hát ő már nehéz. :wink:
Egy hordozós előadáson azt hallottam, hogy általában 4-7 éves koruk között növik ki a hordozási igényüket a gyerkőcök. Ezt figyelték meg olyan népeknél ahol minden mama hordozz. erre emlékeztettem is a lányomat: Te már elmúltál 7. :lol: :lol: :lol: :lol:

És így rakom a hátamra Zsombot!

http://www.youtube.com/watch?v=u0g74r3p ... re=related

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Bocs a sok hibáért :oops: :oops: :oops:

É s alegfontosabbat kihagytam:Üdv Jim itt !!!!!!
Nagyon örülök h jöttél!!!

Ui:a mai nap a Coming Out :wink: :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Botinak annyira édes-bájos feje van! Az öcsikéd meg.....hm, pár év és beavatható. :oops: Évikém, rád is annyit gondolok!

Panny, köszönöm, hogy megosztottad.

Mennem kell, mert a 2 kukacos nem hagy.

jut eszembe, kukac: undorítóak a moly lárvák! Apró kukacok és tele van velük a plafon! Tegnap Robi írtotta őket, ma dupla annyi lett.Vajon ruha vagy kaja moly? A plafonon egyik sincs :x Meg akarom őket ölni!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jim! PEdig hidd el, hogy az amúgy totál inteligens exemet figyelmeztetni kell, hogy a fiát ugyan küldje már el fürdeni, fogat mosni, esetleg ehetnének normális kaját is, és adjon már neki tiszta ruhát, ha már összepakolom a hátizsákjába................ Elvannak teljesen, ilyenkor totál nem érdekli őket semmilyen rend és megszokott szabályok! És a 14 évest is vissza kell nevelni!!!!!
Nórit most leraktam, most harmadszor alszik..................! És mikor akar fent lenni????? Kellene mennem mamékhoz, hogy főzzük be a többi barackot, de így nem tudok. No, majd elgfennebb megyek később!

Panny!
Hihetetlen, hogy miket kihoz az emberből, ha látja, hogy mások is esendőek........ Rájössz, hogy nem elbújdosni kell a bajaiddal, hanem beszélni rőla, sokkal jobban felül tudsz rajtuk emelkedni. És nem az számít, hogy nééééé, neki se jobb???, hanem az, hogy magadból ki tudod önteni, és nem rág belülről!!!

Kvaszevi! Szia! Várjuk nagyon! Öcséd is szivettépően jóképű hallod-e!!!!

Pumperka! Az a két fogas vigyor a végén!!!! Behaltam teljesen!!!!!!! Annyira aranyos! A kengurumnak az a baja pont, hogy nem tudom hátamra venni, így meg nem tudok vele dolgozni, nem látom mit csinálok.................. Illetve ma éppen nem érdekel, mai nap a lányé, nagyon nyügi, muszájos vele lenni csak!
Vendég

pumperka: vadasnak csináld meg, azt mondják, az különösen finom nyúlból :wink: :wink:

kvaszéva, zárd el előlem Botit mert lopom elfele!!!!!

hogy hova fajult ez a vita, mindenki kiteregeti a szennyest :shock:
nem baj!

retúrjimm, az összes személyiségeddel külön belépsz? :wink:

potyka, a kanapéban fog lakni az új sarj? :shock:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Patti!
El ne tűnj, kérdezek, csak leírom!
Vendég

Nimródnak nem számít a jó idő, a meleg, semmi. Ő ÉHES!!!
Mindig. Már alig bírom. Esténként néha fél óránként szopi.

Ma nagy nehezen ráálltam, hogy adok neki hipp répalevet (a répát odaégettem, a másik meg még nem volt kész). Meg voltam győződve, hogy nem fog neki kelleni (Levi rettenetes erővel elutasította még akkor is mikor kínomban jól megcukroztam). Erre Nimó - minden csodálkozás nélkül - mind a két dl-t benyomta, mintha az élete függne tőle. Ez sem volt elég, jött a szopi, elaludt, másfél óra múlva éhen akart halni, - ha felemelem majdnem bekapja a fejemet - most volt még egy szopi és most megint alszik.

Kénytelen leszek megkezdeni a gyümölcsöt, zöldséget, mert Nimó egy kis éhenkórász.....

A babák még mindig nagyon szépek. Nagyon tetszik ahogy vigyorognak.

Levinek nincs baja, (többen javulást kívántak). Nimónak van...
Ki nem derült volna a húgyúti fertőzés csak a vizeletleletből. Tünet semmi nem volt. Erre 4 kereszt és 35 fehérvérsejt volt benne. Akinek vesetágulata van érdemes időnként vizeletet nézni.
Nekünk már valószínű refluxa van. Vizeletvisszafolyás. :-(

A mi házaséletünk is romokban van....Sajnos Beussal és Pannyval ellentétben én neha nem azt érzem hogy szeretem, hanem azt, hogy mi lesz velem, hiszen hozzá vagyok láncolva. De ha meg belegondolok, hogy elveszíteném az nagyon fáj és megrémít. :cry: Tisztára olyanná akar alakítani, mint amilyen az Anyja. Erre nem vagyok hajlandó. Már 2X meg is ütött :cry: És azóta sem bántja, náluk ez rendjén való volt. :cry:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jim, csináljál már vonalzót, így tök béna.

Kép
Kép

mpatr

Szóval, lakik nálunk egy édes eb, németjuhász gyártmányú! Nagyon szeretjük, totális családtag, 8 éves.

Viszont ezen nagy szeretetben nem szokta meg, hogy az udvaron egy helyre hordja a seggét.
Arra gondolok már, hogy jövőr jó lenne Nórit az udvaron is legeltetnbi néha, ahhzo viszont nem bánnám, ha az Írisz után nem kellene mindennap a kaksit elhordani...... Egyébként is, oda már nem engedném a gyerököt.

Van még valami lehetőség, esély, hogy rászoktassuk, hova kellene kakilnia, egy helyre?
Vendég

Pati!

Ez nekem nem szenyes :wink: ...ez van....

Feri!

Még egy röpke gondolat erejéig hagy védjem meg Jimet(bár nem szorul rá :wink: de Dányban ahol a kersztanyám iskolaigazgató a helyi pap(katolikus)amikor táborozni vitte a felsős diákokat kiderült h taperolta a nagylányokat tőbb ízben...pszichológusok bevetésével vizsgálódtak és beigazolódott amit a lányok csak nagyon szégyenlősen mertek elmesélni.....
Csak azért írom h sajna létezik ilyen probléma,nem csak Jim alaptalan vádolása volt..Természetesen nem kell és nem is szabad általánosítani!!!!
Nehogy ebből megint vita legyen lécci :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

potyka, a kanapéban fog lakni az új sarj? :shock:[/quote]

Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

mona muszáj mennem.
ha sürgencses, hívj, vagy este a tied vagyok :wink:

Kép
Kép

mpatr

Évi!
Milyen jó nagybátyja van Botinak!
:wink:
Emlékszel még Pimpára? Neki is lógott mindig a nyelve! :wink:

Panny!
A mi házasságunk erőpróbája az építkezés volt. Előtte, és azóta is jól megvagyunk. Néha rácsodálkozom én is, hogy érdemlem meg én ezt. :wink: Akkor volt néhány kemény hét, de az extra körülmény volt akkor. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Judit(k)!

Ezt írtam én is...h sajna az én férjem is ezt látta,tudat alatt is belé ivódott és méga oly annyira is szenedett tőle és elítéli az apájtá,ő is ezt csinálja velem(engem is már megütött)

És olvastam valahol egy tanulámányt,h az a lány akinek az apja verte az anyját és botrányozott ,az a lány tudat alatt sajna ilyen férj mintát választ az életben(természetesen van kívétel!!)...hát nálam bejött. :(

Én már annyira nem akadok ki....amíg szeretm nem lépek...és mindig próbálok változtatni ...több kevesebb sikerrel ......
De ne higyjétek h nem vok boldog!!!Imádom a srácokat és apa se mindig ilyen.Nagyon szép napokat élünk meg még így is...én elfogadtam ezt így...alapjában véve már nem olyan rossz...

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jim, na hál isten, újra itt! :)
én a helyedben átkutatnám a konyhaszekrényt az utolsó centiig, nálam egyszer ugyanez volt, plafon tele, kiirthatatlanul. mindent kirámoltam és megtaláltam valamiben a fészket, utána meg még majdnem minden kajában volt lárva, mindent ki kellett hajítani, kellemes kis meló volt!

Évi, édi Boti, nálunk is megy a nyelvkidugás, néha csak Pimpának hívom :)
a másik meg a halacska-fej, beszívja kétoldalt az arcát (gondolom az ínyét masszírozza) halálosan vicces feje van csak még nem tudtam fényképezni

hű csajok, én még csak 2 éve vagyok házas de már előre parázom (tudjátok a jó öreg aggodalmaskodó... :) ) a velem egykorú barátnőim közül már vagy 4en váltak, ijesztő....
én igazából ezért is szeretném újra formába hozni magam, hogy ne tehessek magamnak szemrehányást, hogy elhanyagoltam magam azért nézne más nő után (mondjuk nincs kilátásban szerencsére)

Feri, én is örülök, hogy nem vetted magadra!! Lilla fotók pláne hiányoznának!

Patti, akkor hogyis, a rendőrök ültek mellette?? :):)

mondjuk engem nehéz überelni hülyeségben - tegnap benzinkútnál Attila mondja, vegyek autóviaszt, mondom ok, gondoltam mi jöhetett rá, hogy hirtelen viaszolni akar, elég koszmó az autónk általában, ő meg sosem volt az aki naphosszat a kocsit fényezgetni, de hát ki tudja...
viszem ki lelkesen, hogy felismertem a wax az - erre szánakozóan néz rám, hogy az AutóPiac is jó lett volna!! :) csak 1400 ftom bánta, annyival több a viasz....valaki akar waxolni, véletlen van nálam egy flakon

múltkor voltunk Esztergomban kirándulni akkor látom, hogy Letkés ott van nem messze, a Szlovák határnál.
nincs is az olyan messze Bosek, gyere ! férjedet befizetjük egy mozira...vagy kettőre

KépKép
judit18

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy ilyen jó lett mára a hangulat. Kicsit megijedtem, hogy szétzilálódik a topik Jim nélkül, és szuper, hogy visszajött! Gondolkodtam, hogy én nem voltam-e ajtóstól berontó, de remélem, úgyis megmondjátok, ha sok vagyok/voltam, ha menjek a halálba. Előre szólok, hogy kíméletlenül megbocsájtok :)

Monácska: nagyon tetszett a vers! Ja, fotózni persze elfelejtettünk, amikor itt voltak Marláék... Hú, a fiad igen jóképű legény!

Juditk: gratula a barátnődnek a babához, annyira édes!

Marla: nálunk is kezd beindulni az ujjszopás. Ja, és vettem Viburcolt, és ha megint olyan nyüszi lesz a fiam, mint kedden,akkor bevetem!

Viszont ma hazajött végre a férjem, és mindenki heppi! Marci ma kapta a négyhós oltást, kb. 10 mp-ig sírt, aztán már vigyorgott. És 7,30 kiló. Éreztem én, hogy nem véletlenül szakad le a derekam.

Beuska, Panny: nagyon kemény lehet/lehetett nektek. Én félek, hogy egy ilyen helyzetben nem tudnék olyan kulturáltan,mérlegelve dönteni, lépni,ahogy kéne. Baromi robbanékony tudok lenni, még jó, hogy az Ember a nyugalom szobra.

Jim: hogy van a férjed?

Kendőzéshez: mivel mégsem tudok 28-án menni, áll, hogy ha valakit érdekel a Nandu-féle megkötési kézikönyv,akkor beszkennelem. Csak szóljatok.

Majd este még megpróbálok jönni, most a beborult ég dacára megpróbáljuk a nagykátai strandot.

Kriszta

Kép
KépKép
nebula

Pumperka, látom Pimpa neked is beugrott, most látom :)

KépKép
judit18

Pumperka!

Na az építkezés alatt már én is azt hittem h elválunk... :wink:
De túléltük :wink:
Ja az ikerház szomszédék is majdnem elváltak... :wink: de ők is még egyben :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Monácska!
Pont ezért vettem a bátorságot (napokig csak játszottam a gondolattal), hogy biza hátra is lehet kölyköt kötni.Legalább tudom jól használni a kezem. Persze 10-15 percenként a tükör előtt voltam, hogy ellenőrizzem hol a keze stb...
Pedig hülyeség, nyüszített volna, ha valamije nem jó helyen van.. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pumperka 2008.07.17 14:53-kor.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

ne csináljátok mi majd még ezután akarjuk a házat bővíteni.

Még két szobát szeretnénk, fürdőszoba, WC lebontásra vár, étkező lenne helyettük és az egyik szoba helyett nappali. Szóval ilyen ingatag alapokkal (házasságilag) hogy induljunk neki.

Mondjuk nálunk a legnagyobb baj, hogy ő nagyon sokat dolgozik és nagyon felelősségteljes munkát végez. Tiszta stressz az élete, mindig úgy jön haza hogy majd felrobban, és a következő napon jár az agya. Én meg sokszor nyafogok a fájdalmaim miatt. Ugyebár család nincs a közelben.....
Most hogy neki is fáj a lába (a csúszdázás miatt) és tegnap valami mérges hernyó beleesett az inge alá az erdőben (allergiás reakciókat kiváltva) még nagyobb volt nálunk a feszültség... :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

[quote="mpatr"]m írta:mpatrona muszáj mennem.
ha sürgencses, hívj, vagy este a tied vagyok :wink:

Höhöhöhöhöhö
Na ja! Enyém mi???? Hogy meg lennél lepve!!!!

Egyébként leírtam ám, majd bevasalom rajtad a választ!

Jó melót!
Vendég

na megyek mert teljesen bűntudatom van, hogy itt lógok, ahelyett hogy a házimunkát csinálnám vagy Nimóval foglalkoznék (ugyanis felkelt).

Köszönöm a barátnőm nevében a gratulációkat. 3/4 7-kor ment be és 3/4 10-kor megvolt a baba. :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Ja még csak annyit, hogy annyi haszna volt a nézeteltérésnek, hogy beindult a topic újra. Már volt hogy egy nap egy oldalt sem írtunk. :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Megesett lány jelentkezik.
Bár új vagyok, régi is. A legelején én is írtam, csak annyira befostam-mert a Petrás terhességem előtt volt egy vetélésem- hogy nehogy megint baj legyen, hogy nem mertem írni egy darabig. Aztán pedig totál elvesztettem a fonalat!
Azé maradhatok?? :P :oops:

Megvolt a CSVSZ, rendi volt a nő, nem vett egy kalap alá, a 17 évesen részegen a parkban teherbe esett lánykákkal, akik azt sem tudják ki az apa.... szóval együtt érző volt.

Hétfőn még menni kell fél 10 re, akkor kapom meg a papírt, hogy megjelentem a kötelező 2x, és a 28.000 rugós csekket!!!

Nem semmi forrongás volt itt. A lényeget többőtöktől, többféle megfogalmazásban is olvastam, nem fűznék hozzá többet.
Ez már lassan a szóismétlés (több)kategóriáját is kimerítni :P

Tul.képp egész délelőtt, ahogy hazaértem kisebb szünetekkel visszaolvastam, és mire a lap aljéra értem, láttam hogy újabb oldal kezdődött. Már-már lehetetlennek tűnt , de végül így 4 óra tájban a végére értem.

Ha számít, én nagyon örülök Jim, hogy visszajöttél. :wink:
Vendég

Panny,
jól értem a férjed Téged ütött mér meg? Ha igen, becsüllek hogy még nem léptél le, nekem asszem az volna az utolsó nap együtt.

Ami nagyon meglepő volt az elmúlt pár lapban, hogy milyen sok lényt molesztált, vagy tapizott vagy az apja, vagy nevelőapja, vagy egyéb.
Ez nagyon szomorú!!!!!

Hazajött APA!!! :D :D :D
Vendég

Mint viszonylag ritkán írogató, de régi topiklakó ma visszaolvastam a történéseket és megdöbbentem.

Inkább nem reagálnék, mert mások kifejtették korábban, amit én is gondolok (Szilvánusz, Tündérmanó).

Remélem nem fog széthullani a topik, mert én nagyon szerettem olvasgatni, sokat tanultam Tőletek, sokszor megnyugodtam, hogy nemcsak az én gyerekem "ufó", csinálja/nem csinálja ezt, azt. Szóval csak vidáman és sok-sok humorral!!!!!!!!!! No sértődés!!!!!!!!!!!!!!!!!! Plíííízzz!

Kacika,
remélem minden rendeződik körülöttetek, sokat gondoltam Rád!

Judit18,
Eszticica nagyon ééééédi!

Juditk,
hát a házastársi súrlódásokról én is tudnék mesélni...pedig még csak 1 éves házasok vagyunk...csakhát én Ikrek, férjecském Rák...majd egyszer talán élőben... :wink:

Beuska,
sok-sok erőt Neked!!!

7végén jövök majd többet!
addig is peace&love&harmony!!! :D :D

KépKép
kmanna

most kaptam a nők lapja café-tól hírlevelet, akit érdekel:

http://www.nlcafe.hu/soma/20080709/a_no_verve_jo/
linocs

Kacika!

Igen én írtam meg Judit(k)....

De hidd el nem eszik olyan forrón a kását...
Nézni kell az előzményeket(amiket írtam.....persze nem mentség de akkor is)a miérteket meg mindent....régebben én is így gondoltam h ha egyszer megüt vége...ma már másképp látom.És nem azért mert nincs önbecsülésem vagy önértékelésem...Nem ,hanem csupán sajna ezt a dolgot is a helyén kell kezelni...Úgy gondolom annyira gyenge lelkileg h azért képes ilyenre és nem képes átlépni az otthoni mintát,a habbitusát,az idegeit......Tudom h ő is tehet róla,de nagyrészt a családja...
Nem felmentem,szó sincs róla,csupán megbocsátottam...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Linocs!

Ezt most miért?????
Én nem azért írtam le h ez legyen a téma... :(

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Na jó......kicsit érzékenyen érint a dolog,mert nem kell ennek akkora feneket keríteni....sztem....én aki tapasztalom ezt mondom.Szal nem nagyon durván kell elézelni...inkább az ember lelke fáj..De mondom ez az ő gyengeségük sajna :cry:
Amolyan Olaszos temperamentumos családoknál előfordul...ennyi :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Eszter!

Kivi vok mit tárgyaltál a főnökkel??!!

Na húzok mert Olika vinnyog :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

panny, juditk: ledöbbentem. Engem egyszer csapott meg az ex, na akkor hagytam el! valahol megérdemeltem (azt mondtam, eltiltom tőle a fiam, de csak ingerültségemben, mert akkor tudtam meg, nem is 1 nője van, hanem 3), de akkor se emeljen rám kezet egy férfi.

csak jóhírrel jöttem: MEGVAN A MOLYFÉSZEK!!!!!!! köszi Judit18!
Vendég

Eszterre én is kivi vagyok.
Kacikának meg sok enerdzsit. Csodállak.
Vendég

Ja és Kacika!

28 rugó??Valahogy kevesebbre emlékeztem...jó drága :?

tényleg húzok...

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

még 1 tanulságot leszűrtem, akiket eddig szerettem, most mégjobban szeretem őket.
Martin elaludt, szerintem front van.

petramama, ma neki fogok állni a karmaimnak, majd ha eljössz, komolyan mondtam, hogy szívesen megcsinálom neked. Előtte legalább meg tudod nézni, milyen lett az enyém.

Milánra ma nagyon büszke vagyok. Érdeklik a betűk. Egyszer megmutattam neki és erre leírta most, hogy CICA és még el is olvasta, hogy CÉ I CÉ A, anya, ez CICA. Kész vagyok, lehet eddig félreismertem :shock:
Vendég

Nekem ott valami megszakadt, én indokolatlannak éreztem......
Csak azt mondtam neki vissza, amit ő már sokszor mondott nekem. (nyomdafestéket nem tűr - soha nem mondtam volna neki ilyet amíg ő nem mondta - az anya szó benne van).

Egyszer meg azért mert ittas volt, és én könyörögtem hogy tegye be közülünk Levit a kiságyba (mert szopott még és úgy aludt el, viszont a derekam annyira fájt, hogy mozdulni sem bírtam). Ekkor ott fekve....Akkor másnap szégyenlte nagyon magát, bár ez édes kevés....
Megalázó....
Egyszerűen számomra is hihetetlen hogy velem ez megtörtént. Egyetemet végzett, intelligens párom van, aki amúgy nagyon tiszteli a nőket. Viszont nagyon-nagyon fel lehet húzni (oroszlán), és akkor elveszti a józan eszét.

Erről többet nem szeretnék írni, de nekem is muszáj volt elmondanom valaki(k)nek. :cry:

Kacika!gondolok rád!

Kmanna!
Jövő héten tali??

Kaviccsal mi lehet? Nyaralni van?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Igen egyet értek,én se szeretnék erről többet írni és nekem is jó volt kiírni...ennyi...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

JIM!!!!!!!
De jó!!!!! Akkor a wiwen Robi címén neked írt rövid üzi tárgytalan! :lol:

Beuska
Igen a keresztelőn elmondott mondatok nagyon odaillőek voltak számomra is, alig tudtam visszanyelni a könnyeimet!!!!!! Mint ahogy olvastam az írásodat, akkor is.
Hm..lehet mentalista a papnő?????
MA már mentek haza? Mára lettünk kész az itthoni pakolással nagyjából, mert nővéremék hoztak szekrényt és felfordult a lakás. Szívesen láttalak volna! Legközelebb gyertek fel hozzánk!!!
Elég volt a cukrászda nevét meglátni...máris elindult a nyálelválasztásom...a kedvencem az a cukrászda!

Akkor ha érdekel titeket egy pár szó RÉkáról.
Kedden voltunk 4 hós oltáson. Meglátta doktornénit a lelkem és máris görbült a szája. Mi sem kapunk 3. rotavírus ellenit. 6720 g a súlya, 64 cm. Nyelve lóg neki is és két öklét tömködi a szájába.

NEhézségek
Második házasságomat kezdtem koptatni én is két éve. Az első már elromlott akkor, amikor Ádám megszületett, de 6 évig próbáltam helyrerakni, de a másik fél még beszélni sem volt hajlandó, nem ismerte el, hogy probléma van. Tudtam, hogy úgy tudok kilépni, ha jön valaki, akivel folytatni tudom az életem. Szerencsére jött. Ez a szerelem sokkal érettebb úgy érzem, a legfontosabb a szeretet nálunk. Rengeteg nehézségünk van. Jelenleg a párom családja, akik szeretnének nekünk ártani. A legnagyobb nehézség nálunk sajna jelenleg az anyagi helyzet. Tudom, hogy ebből is kilábalunk egyszer, de együtt és nem egymást bántva.
A 28-i talira való utazásunk is anyagiakban függő. Zsu időben szólok majd ígérem!

Pati
Olyan jó, hogy mosolyt csalsz bocsánat hangios nevetést az életünkbe! Ez vonatkozik mindenkire!

Esztrxx
Andrisnak nagyon boldog névnapot!

Endrék!
Nektek is!

Tud valaki valamit Kikóról?

További szép napot!

Kép
Kép
tündérmanó27

Zsu, gondolom többször szopnak kevesebbet az előtejből, hogy ne legyenek szomjasak, a hátsó tej a "kaja".

Lányok, hirtelen cska emésztek. Mondjuk az tény, hogy olyan fura világban élünk, hogy azt "tanítják" a reklámok, a filmek, hogy rózsaszín felhő az élet, és ha elromlik, hát ingeynhitelre lehet újat venni... Szerintem az a legnehezebb, hogy ilyen áramlatban az ember egy problémából ne simán kilépjen, hanem dolgozzon rajta. SOk erőt Nektek.

Kendőzős hölggyel kapcsolatban vagyok, elvileg jön (megy) 28-án. Ahogy konkrétabbat tudok, mondom. Nekem van egy didymos videom (dvd, na), azt szívesen lemásolhatja vki, aki tud olyat, azon mindenféle kötéstechnika szerepel.

Gyerek a kanapéban nem is rossz ötlet. :lol: Kis helyet foglal, és hangtompított. :lol: :lol: Na megyek, kipakolom az íróasztalt, ami a kiságy jövendő helyét foglalja, hogy ha mégis abban tartanánk... Bár bevallom nemigen emlékszem a rácsok mögött alvó dedre. De hátha.

VAn egy vicces problémám, ne röhögjetek!!! Szóval ha alaposan beeméynedk a hasam, akkor a tetején úgy néz ki, mint egy kétpúpú teve. Optimista állásfoglalás szerint ugye az egyik gombóc a feneke. Na de mi a másik???????

potyka

Lilla ébren:
Kép

Lilla az álmok földjén:
Kép

:)

feri (mni)

Feri, Niki, Lilla mint mindig, tündéri. A kedvetekért én is vettem egy kismamát.... Bár nem kedvelem az a lapot, de örültem az ismerős arcnak. :lol:

potyka

Sziasztok!

próbáltam volna előbb végigolvasni, de az sajna nem megy, akkora a termés...

Köszi mindenkinek a drukkokat, hosszú egy órás csatározás után eljutottunk a főnökömmel a megoldásra... lehetek 8-15-ig, csak nem leszek főkönyvelő, hanem tanácsadó, különböző projekteken. Meglátjuk majd, hogy hogyműködik, én most nagyon örülök ennek.

Igy aztán délután 4-re otthon leszek a gyerekhez!!!

Ja, és mindez csak 2009. szeptemberig mehet igy, amikor teljes munkaidőben főkönyvelőnek kell lennem... mosolyogtam szépen, nyeltem nagyokat, akar a fene este 7re hazaérni túlóra nélkül (ami úgysem megy, mindig van ott túlóra...), de akkor már remélem terhes leszek kistesóval, szépen, lefogyva, mosolyogva...

Ne tudjátok meg, mekkora harcok voltak, mig ebben sikerült megállapodni. Olyan mondat5okat hallottam a főnökömtől, mint:

- Nehogy már ne szervezhessek megbeszélést este 6-ra, neked akkor is ott kell lenned.

- Az nem elfogadható, hogy ad hoc nem tudsz bennmaradni, a babysitter azért babysitter, hogy akkor ott maradjon tovább

- Ugye nem fogok olyan kifogást hallani, hogy beteg a gyerek?

És mindezt egy három éves gyerek anyjától (na, ő aztán nem az anyai példaképem, az biztos...)

Forrt a vérem, de nem ugrottam neki, de aztán a végén kerek perec megmondtam, hogy ez igy nem megy, ha választanom kell munkahely és Andris közt, akkor az utóbbi... erre felajánlotta ezt a lehetőséget, tök jó!!!!!!!!

Na, most mennem kell, mert találkozom végre két barátnőmmel, 4 hónapja nem voltam sehol... holnap pedig kimegyünk Bécsbe!!!! Hurrá!!!!!!!! Valamikor fejés közben peróbálok még irni!!!

És Linocs: köszi a tökéletes időzitéssel tökéletes mondatot: tudni kell abbahagyni :lol: (nekem még nem megy, belül még lázongok, de az majd elmúlik! Irigylem a higgadtságotokat...)

Na szebb estét mindenkinek és még egyszer köszi a drukkokat!

Monácska, valamikor irok ám mindenképp, csak most csak a fél percesekre van időm, neked meg több megy :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

nem hiszem el, laptető... :cry:

Kép

KépKép
eszterxx

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?