Sziasztok!
Bocs, de nem nagyon tudom követni, h. ki miért is Clostyzik.
Egy tény, a PCOS-ban a Closty nem tűnik túl jó választásnak, ha maga az alapprobléma nincs kezelve. Többnyire nem hat, néha meg átmegy hiperstimuba, ami eléggé durva tud lenni.
Célszerűbb alapos kivizsgálással kezdeni, ha minden más endokrin probléma ki van zárva, akkor met (még akkor is, ha az IR nem mutatható ki!!!).
Ha az fél-egy év alatt nem hoz javulást, akkor újabb kivizsgálás, és ha még mindig kizárhatók az egyéb endokrin elváltozások, akkor jöhet a stimu.
De ha megnézitek a honlapon a statisztikát, és az igaz történeteket, láthatjátok, h. addigra jó eséllyel nem is lesz rá szükség!
A Clostytól ne várjatok csodát!
Ariaden!
Hurkás?
Én két szép, jólfejlett úszógumival rendelkeztem.
A terhességem elején még filóztam is, h. hova fognak elúszni a földgömbömön!
Na, szülés utánra egybeolvadtak!
Hogy most hova fognak továbbfejlődni, azt nem tudom, de félő, h. nem a csökkenés irányába megy a haladás!
De egyébként a ded másfél éves korára elértem a szülés előtti súlyomat (57 kg), ami ahhoz képest, h. a met előtt csak felfelé kúsztak a kilók, egész jó!
A jelenlegi ötéves tervem a Kistesó 2 éves korára elérni az 55 kilót (153 centi vagyok csak, 50 kiló lenne a célsúly, de nem vagyok telhetetlen
).
Aisha!
Kérdezz rá, h. ott nálatok csinálnak-e integrált v. quarter tesztet? Ezek olyan vizsgálatok, melyekkel több, vérből vizsgálható marker segítségével jó közelítéssel kizárhatók a genetikai eltérések (pl. Down kór). Jóval megbízhatóbb, mint az itthon általánosan használatos AFP vizsgálat, de többnyire fizetni kell érte.
Egyébként meg kinél van a zugzebra?
Ugyanis errefelé a zebrákok párban járnak! Ki lesz Aisha párja?