Új privát üzeneted érkezett!

Ranita!

Kár, hogy korábban nem tudtál menni.
Kiváncsi vagyok mit mondanak csütörtökön.

Lona
lona1

Sziasztok!

Így áll a hőm:
Kép

Szerintetek a tegnapi hőleesés azt is jelentheti, h mégsem volt pé-m?????
ár, ma magasabbra ugrott.... most akkor mi van? :roll:

babszika

Babszika!

Szerintem volt. Ha jól tudom van olyan, hogy pé után a 2. vagy 3. nap leeshet a hő. De majd kijavítanak, ha nem így van.

Most hívtam a dokim, nincs e meg a vv. eredmény. Nem tudta megmondani, mert nem dolgozik. Adott egy számot, hát kb. 1 óra után sikerült is beszélnem a nővérrel. De nincs meg. Röhejes, 2 hete voltam, nem tudom mi tart eddig. Ha csütörtökig esetleg meglesz, akkor odaadják majd az orvosnak. Nem fűzök hozzá sok reményt.
ranita1979

Ranita!
Az már igaz hogy az ember lánya pont a saját dolgában nem tud okos lenni. én se tudok okos lenni a saját ügyemben. Érthetetlen mi tart ennyi ideig egy eredménynél...

Enyém sincs még meg.... :twisted: a 17 OH-progeszteron, ma kérdeztem a labort, nem tudták lehívni az eredményt, mert vihar volt.... :twisted: Kicsit mérges vagyok...

Babszika!
Bár nem értek a görbéhez de elképzelhető hogy volt pé-d...
mókica

Sziasztok!

Na én is jeletkezem nem tűnök ám el magamban örömködni...olvasom még mindig amit írtok és remélem segítek ha tudok!

Anita: a ciklus.hu teljesen megörült...nekem is hülyeségeket ír, írtam a technikai probléma oldalnak válasz az persze nincs miért is lenne...ne aggódj a hormonjaid rendben lesznek...és én is nagyon vároma csütörtököt mit mondd a doki...mindenképp jeletkezz!!!

Ariaden: sajnálom a diagnózist, de most már tudod mi a helyzet és azt is tudod van rá megoldás...nem elkereseredni diétára fel :)

Babszika: ne aggódj a hő miatt, nekem is lejebb mint pé után, aztán visszatornázta magát, ebből még bármi is lehet! képzel láttam olyan görbét is, hogy a nőci terhes volt és ugyanúgy ment le a hője mint amikor jön mensi...szóval csak a legjobbat!

a végén már csak ahhoz szólnék hozzá, hogy ezen a laborok nagyon lassúak és nem érdekli őket, hogy a beteg ezért esik el a megfelelő kezeléstől...én bzítos nem tudnék nyugodtan beszélni már velük...simán bemennék és leordítanám a fejüket!

Mókica: alíg várom hogy menj az endo dokihoz :) kérdezz sokat és remélem tudunk miérteket majd!!!!nagyon drukkolok!!!

Szerdán megyek vérszívásra...nem várom mert egy halom dolgot akarnak vizsgálni ami azt jelenti sokat fognak levenni....meg éhgyomorra kell menni, és reggel mindig émelygek...érdekes lesz. De kivettem fél nap szabit...a vérszívás után pihennni kell, hahahaha. Majd ha meg lesz az eredmény hetek után majd mondom mi van...
a diétának búcsút mondtam...állandóan eszem valami nassot, aminek nem lesz jó vége, jobb lesz leállni és gyümölcsöt nassizni nem?
üdv.
Aisha
Vendég

Hú lányok, ma elkezdtem szedni a Meforalt. :) Egészen estig kis büszke voltam, hogy bírom én, milyen hasmenés? :)

Aztááááán... hát ne tudjátok meg. :D :D :oops:

Nekem azt mondta vasárnap a dokim, hogy napi kétszer fél egy hétig a 850-esből, utána napi 2*850. Látom nem lesz egyszerű :)

Aranyosak vagytok, hogy biztattok. Olyan rossz volt látni az ultrahangon azokat a kis fekete köröket. :(

Szóval úgy látom az első héten fuccs a diétának úgyis kijön belőlem minden. :D

Remélem, ti is jól vagytok, ígértem a lagzis ruhámról képet, remélem, sikerül most becsatolni. [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 4.8653.jpg[/img]

Ez vagyok én :) Meg a hájaim. :) Meg a PCO-m :([/img]
ariaden

Kép
ariaden

Ariaden!

Ne viccelj már, csini vagy! Vannak jópáran, akik 100 kiló fölöttről indulnak!
Bogyóból vegyél vissza! Első héten az esti fél is elég lesz, utána vezesd be a reggeli felet, de csak akkor, ha már nem fosol. Aztán emeld az estit egészre, és végül a reggelit egészre, de mindig csak akkor emelj, ha már rendben vagy!

Aisha!

Te most akkor Sheffieldben élsz v. itthon?
Bocs, csak nekem ez valahogy nem egyértelmű.

Babszika!

Hát egy kicsit többször is mérhettél volna :twisted: , de szerintem volt PÉ-d.

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok!

RAmbóka!
Tudom, de így sem tudok azonos időben mérni... vagyis most, h már megint du-ra megyek, így tudok mérni.
De amíg össze-vissza járok, addig úgy voltam vele, h felesleges. :oops:

Ariaden!
HA látnád, h én miről mire változtam.... húúúúú :roll:
Ha innen indultam volna, akkor nagoyn boldog lettem volna, mert csini vagy!

Aisha!
Azért a gyümiből sem mindegy, h mit és mikor!
Sztem a nassival kell csínján bánni, mert egy esetleges cukorbetegség mindkettőtöknél..... na az nem kóser! :?

babszika

Aisha!

Nem sokáig fogsz nasizni! Jön majd a jó kis terhességi hányinger és örülsz majd, ha nem kell kinyitnod a hűtőajtót! :twisted:
Addig meg egyél nyugodtan, ami jól esik!
Folsavat szedsz?

Babszika!

Ja, bocs! Akkor már értem.
Mindegy, az a lényeg, h. egyértelmű az emelkedés! :D

rambóka

Sziasztok!

Nagy szükségem lenne METFORMINRA! Sajnos az orvosom ( 1 hónap szabin van)elfelejtett receptet írni. Kérném aki tud segítsen,recept is érdekelne!

Köszönöm szépen!

privi!!!!
sydney

Ariaden!
Tényleg csini vagy!!És még milyen leszel! :wink:

Felpakolom nektek a hőmet, majdcsak lesz belőle valami, mindenesetre nem bántam meg, hogy nem kezdtem el a duphastont.Mérhetnék én is normálisan, de egyrészt össze vissza kelek, másrészt úgy meguntam ezt a hosszú ciklust megint, meg ez a hőcsökkenés :shock: csak gondolni tudom, hogy a pm alulműködéstől volt.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 80000_.png

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Zazzy!
Lehetséges, hogy ott a 36. nap környékén volt egy pé.?

Ariaden!
Nagyon csini voltál.
ranita1979

Ariaden!
Csak az előttem lévő hozzászólásokat tudom ismételni: csini vagy!

Zazzy!
Szépen fölment a hőd...ebből még bármi lehet :wink:
mókica

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 80000_.png

Én azt hiszem erről a hónapról lemondhatok :( , majd csütörtökön kiderül, hogyan tovább.
Már előre látom a doki lemondó fejét. :cry: :cry: :cry:
ranita1979

Ranita!
Ne add fel!!!!!!!!!!!!!
Aishának is késői pé-je volt és lett babája...
Zazzynak is pé-je volt olyan 36. nap körül, ha minden igaz....
De a Clostynak is kellene már hatni nem???
mókica

Mókica!
Pé most a napokban volt/van, ha minden igaz(cicifájás+szurka)azok az alacsony hők sztem a pm alulműködéstől vannak, sosem mértem 36,4 alatt január óta
Sokminden nem lehet a 18-as karikákat elnézve, olyan bolondokháza van most nálunk, már röhögünk magunkon, hogy mindig csak tologatjuk az eksönöket :lol: Meg most nem is akarom, hogy az alulműködés kezelése előtt legyen vmi, mostmár ennyit csak tudok várni! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Rákukkantottam mégegyszer a görbémre, hát mit mondja, siralmasan néz ki...

Kép
Kép
zazzy

Zazzy! már a pé is szép eredmény... a pm alul működést tudják kezelni? Mikor mész dokihoz? drukkolok...
mókica

Sziasztok!

Próbálok mindenkinek válaszolni :)

Ariaden: igazán jól néztél ki a rucidban, nem is vagy te hájas!!!

Rambóka: Sheffieldben lakom, és szedek folsavat már június eleje óta. Nem most kezdtem szedni. A doki mondta hogy kezdjem még akkor mikor nincs baba...így elkezdtem.

Babszika: a nassról sikeresen leszoktam, nem vagyok diétán, de figyelek a cukor mennyiségra nagyon.

Ranita: ne add fel, nekem a 31. napon volt pém! Amikor jött a pé akkor épp pirit vártam, szóval fel a fejjel!

Zazzy: dehogy siralmas a görbéd, a doki majd mondd valamit és a mostani növekedés és nagyon jó!

Mókica: megkaptad a leleted? vagy még nem?

Üdv.
Aisha
Vendég

Mókica!
Holnapután megyek pajzsmirigy uh-ra, 21-én vérvétel, 23-án leletmegbeszélés, és gondolom gyógyszer.

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!
UH pár perc alatt meg van. Vérvétel hát azt nem szeressem, de ki szereti? Jó hogy hamar beszélitek meg a lelet eredményt és ha kell akkor a szükséges gyógyszer is ott lesz.
Nyugi! Minden rendben lesz! Jó úton vagy!

Csütörtökön megyek én is dokihoz....Izgulok kicsit....és majd gondolok rád!
mókica

Jó reggelt mindenkinek!

Mókica!
Hát a clostinak hatni kellett volna. :cry: Az elmúlt 2 hónapban 2*1-et szedtem, mindkétszer a 15. napon volt is pé., most meg szedtem 3*1-et, itt vagyok a 19. napon és semmi. :evil:
Vasárnap meg tegnap a bal oldalon éreztem párszor (3*-4*)erősebb szúrkálást, azóta se semmi. Nekem ha pé van, akkor pár órán keresztül erősen fáj az az oldal. De ilyet sem érzek :cry: .Én ezt egyszerűen nem értem.
Bocs mindenkitől a sok nyavajgásért, de ti legalább megértitek, mi zajlok ilyenkor az emberbe.
ranita1979

Sziasztok!

Zazzy: alíg várom, hogy beszámoljál mi a helyzet! Remélem csak is jó hírekkel fog jönni!

Mókica: ne izgulj a csütörtök miatt, gondolj arra, hogy lehet hogy többet fogsz tudni és a következő hónapban majd te is poitívat tesztelhetsz...ha a görbéd nem is ezt mutatja épp!

Anita: igen mi megértünk és nem hiszem hogy nyavajgás amit írsz, amikor valami nem úgy működik ahogy várnánk akkor értetlenül állunk előtte és aggódunk ezerrel. A bizonytalanság mindig rosszabb mint a tudott rossz. Szóval ne add fel mondtam nekem is túl későn volt pém és nem is tudtam, hogy van.

Ma a vérszíváson levettek 4 kis üveggel....4-gyel....azt hittem kifekszem. Erre a kedves nővér mondta hogy készüljek fel, ez még párszor meg fog ismétlődni....mondtam neki, hogy babóért mindent, ha ezzel segítenek megtudni, hogy egészséges-e! lehet, hogy hülye vagyok, de egyre többet aggódom azon, hogy egészséges-e ott bent a pocaklakó....
ja és azt mondták, hogy pénteken már telefonálhatok is a leleteimért ....alíg várom!
na jó most megyek kicsit dolgozni is, majd este jeletkezem.
üdv.:
Aisha
Vendég

Lányok, most lehet, hogy nagyon nagy hülyeséget kérdezek, de ez most úgy eszembe jutott.
Ha nekem a terhesség alatt rendben volt a terheléses cukor, attól még lehet IR-em?
ranita1979

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, de hurkás vagyok. :)
ranita, nekem volt vagy 3 éve terheléses cukorvizsgálatom, ahol igaz a magasabb tartományban de még a normál értékek között volt a cukrom. Ehhez képest látod PCO-m van.
Aisha, biztos, hogy egészséges a baba!!! Csak erre szabad gondolni :) Lesz egy szép egészséges aranyos kisbabád, mi mind nagyon szorítunk Neked!
Babszika, emlékeim szerint Te hasonló súlyról indultál, remélem én is elérem, azt, amit Te!
ariaden

sziasztok!
Megvan a 17-OH progeszteron eredményem: 0,91 ng/ml ref.tart.(0,11-5,00). Szerintetek, ez akkor jó?

Ranita!
Persze hogy nem nyavajogsz! Ha nem mondjuk, mi a gond akkor nem tudunk egymásnak segíteni. Clostyból miért szedsz most többet?
IR? Szerintem elképzelhető, mert az inzulin. Terheléses inzulin mérést nem csináltak? Nem igen értek hozzá, sajna...De remélem majd kijavítanak hogy hogy is van ez....

Aisha! Jól megcsapoltak.... Eredményeket várjuk! Babáért mindent... Nyugi egészséges, nem lesz baj. Természetes hogy aggódsz érte, hisz pici még. UH-n voltál már?
Köszi a bíztatást! De azért félek kicsit,mert itt még nem jártam... és az újtól az ismeretlentől tart egy kicsit az ember.

Üdv: Mókica
mókica

Sziasztok!

Bocs, de nem nagyon tudom követni, h. ki miért is Clostyzik.
Egy tény, a PCOS-ban a Closty nem tűnik túl jó választásnak, ha maga az alapprobléma nincs kezelve. Többnyire nem hat, néha meg átmegy hiperstimuba, ami eléggé durva tud lenni.
Célszerűbb alapos kivizsgálással kezdeni, ha minden más endokrin probléma ki van zárva, akkor met (még akkor is, ha az IR nem mutatható ki!!!).
Ha az fél-egy év alatt nem hoz javulást, akkor újabb kivizsgálás, és ha még mindig kizárhatók az egyéb endokrin elváltozások, akkor jöhet a stimu.
De ha megnézitek a honlapon a statisztikát, és az igaz történeteket, láthatjátok, h. addigra jó eséllyel nem is lesz rá szükség! :wink:
A Clostytól ne várjatok csodát!

Ariaden!

Hurkás? :lol:
Én két szép, jólfejlett úszógumival rendelkeztem.
A terhességem elején még filóztam is, h. hova fognak elúszni a földgömbömön! :twisted:
Na, szülés utánra egybeolvadtak! :twisted:
Hogy most hova fognak továbbfejlődni, azt nem tudom, de félő, h. nem a csökkenés irányába megy a haladás! :twisted:
De egyébként a ded másfél éves korára elértem a szülés előtti súlyomat (57 kg), ami ahhoz képest, h. a met előtt csak felfelé kúsztak a kilók, egész jó!
A jelenlegi ötéves tervem a Kistesó 2 éves korára elérni az 55 kilót (153 centi vagyok csak, 50 kiló lenne a célsúly, de nem vagyok telhetetlen :twisted: ).

Aisha!

Kérdezz rá, h. ott nálatok csinálnak-e integrált v. quarter tesztet? Ezek olyan vizsgálatok, melyekkel több, vérből vizsgálható marker segítségével jó közelítéssel kizárhatók a genetikai eltérések (pl. Down kór). Jóval megbízhatóbb, mint az itthon általánosan használatos AFP vizsgálat, de többnyire fizetni kell érte.

Egyébként meg kinél van a zugzebra?
Ugyanis errefelé a zebrákok párban járnak! Ki lesz Aisha párja?

rambóka

Sziasztok!

Kicsit olvasgattam a pco-s oldalat. És egy helyen találtam olyat, hogy ha valakinek van terhességi diabétesze, akkor ott nagy valószínűséggel van IR. Nekem ugye nem volt, meg akkor , ha mégis lenne, elvileg nem eshettem volna teherbe. Vagy nem? :shock: A BMI-m 20.80 :D , nem volt a családba cukros, nincs magas vérnyomásom, semmi nem illik rám. Tudom, ez sem jelent semmit. Most hangosan gondolkozom ám, ha nem baj.
Mindenesetre jövő héten megyünk nyaralni, de ha hazajöttünk, az lesz az első, hogy felhívom azt a zegi diabetológust, akit a honlapon találtam. Kíváncsi leszek, mit mond.
Megkérdezem délután a dokit is, de tudom, hogy csak a fejét fogja rázni, hogy nekem aztán biztosan nem...
De ha stimulálták a petefészkeket, elvileg nincs bennük ciszta, akkor mi a nyavajától nincs mégse pé? Na erre válaszoljon nekem valaki. Mindjárt felrekom a görbém.

Rambóka!
Nekem a clostit azért írta fel, hogy a műtét után egy kicsit próbáljuk meg felgyorsítani a folyamatot. Hát nem jött be.

Mókica!
Azért szedek most többet, mert a múltkori ultrahangnál úgy látta, hogy nem volt pé., de a hőm nem ezt mondta.
Te is ma mész dokihoz, ugye? Hát akkor majd gondolok rád.

Ariaden!
És attól, hogy nincs IR-ed, mégis felírték a metet? Csak a PCO-ra?

Aisha!
Biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi gond. Egészséges a baba, csak erre szabad gondolni, az ellenkezője meg se forduljon a fejedbe. Jó hamar lesz eredményed, nekem meg szerintem még ma se. :cry:
ranita1979

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 52800_.png
Szörnyű.
Tényleg Babszika, a Te hőd most milyen? Fennt maradt?
ranita1979

Ranita, kevered a dolgokat, nem kell terhességi diabosnak lenned ahhoz hogy ir-ed legyen, attól még hogy semmi sem illik rád, simán lehetsz ir-es, tudod, hány olyan lányt láttam, akinél legyintettek, maga nem ir-es és háááát ir-esek, nem is kicsit, nagyon...másik nekem is stimuláltáka pf-eimet, és nemhogy pé, de mensi sem lett belőle...kicsit olvasgasd még a honlapot, igaz történetek, kérdezz-felelek, mert eléggé nem jól látsz most dolgokat.
Vendég

Sziasztok!

Még előbb lett leletem :) ma :) sajnos vissza kellett mennem a dokihoz mert nagyon csúnyán belilult a karom és nehezen emeltem vele. De megnyugtatott hogy ez normális ennyi vérszívás után, csak pihenjek.
A vérvételi eredményemet sajnos nem kaptam meg, de a dokival végimentünk rajta, minden a normál tartományban van, és a teszt is megerősítette a terhességet. MOst kicsit megnyugodtam, hogy minden rendben van.

Rambóka: ha megyek a védőnőhöz amikor megkapom a papírokat amin rajta vannak a vizsgálatok, akkor rákérdezek erre a vizsgálatra. Mert az sem érdekel ha fizetni kell, ha ki lehet zárni vele sok fejlődési rendellenésséget! egyébként is van biztosításom sok mindent az is fedez majd ennek is utána nézek :) és nagyon köszi a javaslatot!

Ja és doki azt mondta, ha az utolsó mensitől számítjuk akkor most már 7 hetes terhes vagyok :) még 5 hét folsav :) szerinte....

na most megyek pihizni egy kicsit, este jövök, hogy olvassak mindenkiről, akinek híre van... Mókica!!!!!
üdv.:
Aisha
Vendég

Ranita!

az én hőm így áll:
Kép

Fent maradt, de egyenlőre sok értelme nincs örülni, mert mindig ez a hő jellemző erre a szakaszára a ciklusomnak.
Sőt, azt érzem, h nem sikerült, mert már jön a mensis cickófájás is.

babszika

Aisha!
Gratula és további szurkok, h minden ok legyen!

babszika

Sziasztok!

Az én görbém ilyen.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 52800_.png

Egészen jól bírom a 850 metet is, úgyhogy ma megpróbálkozom az 1700-zal. Azért most, mert most szabin vagyok és WC közelben. :)

Én is épp akartam kérdezni, hogy kinél lesz a zebra párja!!! :) Nálam tuti nem, én a múlt héten negatívat teszteltem és PÉ-m se volt.

Szóóóóóval????? :)
ariaden

Ariaden!
Azt hiszem, h még nem is én leszek a zugzebrás. :( :roll:

babszika

Szia Babszika!

Jó hogy jeletkeztél már! Csak annyit mondanék neked, hogy nekem is átjárhatósági után sikerült...a doki nevetve mondta, hogy egy alvázmosás kellett akkor :)
A másik, hogy nekem is a mellem kezdtek el fájni először...szóval ne add fel....én küldöm a pozitív energiákat és jó lenne ha lenne zebrapárom is :)

Ariaden: a ciklus szerint volt péd!!!de ki bizik a ciklus-ban már ....
de ne add fel bármi lehetséges!!!!

üdv.:
Aisha
Vendég

Aisha!
DE nekem nem is mellbimbóm, hanem oldalt fáj.... mint mindig.
Ráadásul csak magasabbnak kéne lennie, ha babás lennék, hiszen nem babásan is ennyi a hőm.....

Egyetlen egy szokatlan van a görbémben: a 13-án látható esés.... :?:

A pozitív enerdzsiket azért elfogadom és szorítom erősen magamhoz! :wink:

Legyen szép napod!
Elhúzok dó'gozni...... :(

babszika

Hunci!
Lehet, hogy nem látok jól dolgokat, de pont azért is kérdezek tőletek. Még csak most kezdem el belerágni magam ebbe az egészbe, mert most jött el az a pont, hogy egyáltalán elfogadtam és felfogtam, az egész műtét hiába való volt, nem lesz meg a várva várt eredmény. :cry: Nekem ez nagyon nehéz, mert egyáltalán nem erre számítottam. Tudom, másnak se könnyebb.Már hálát adok az égnek, hogy egyáltalán van egy gyerekem. És megfordul a fejembe az is, hogy mi lesz, ha mégsincs IR-em vagy ha van is, a gyógyszer sem használ. Olyan is van.
Tudom, nem vagyok egy könnyű eset és tényleg bocs, ha az agyatokra megyek, de ez most így leírva még szörnyűbb. Úgyhogy megyek kibőgöm magam :cry: .
ranita1979

Tisztelt Olvasók!

A PTE-ETK Szülésznő Szakának végzős hallgatója vagyok.Szakdolgozatom érinti a meddőség témáját ezen belül pedig a PCO-syndrómát. Ezúton szeretném megkérni azokat a nőket akiket ez a betegség érint, hogy segítsenek nekem szakdolgozatom megírásában, a következő kérdőív kitöltésével: http://pcos1.uw.hu
A kérdőív anonim jellegű!
Előre is köszönöm!
ivy19

Na, most tényleg sok voltam :D :D :D . Tényleg ne haragudjatok érte. Csak olyan rossz, hogy senkinek nem tudom ezt elmondani. Nem sokan tudják, hogy mi a helyzet, aki meg tudja, nem érti meg. Folyton csak azzal jönnek, hogy örüljek neki, hogy egy már van, neki jobb élete lesz, mindent megadhatunk neki...stb.
De összeszedtem magam, hála isten hamar megy nálam, és nem fogok várni még egy hetet, holnap felhívom azt a diabetológust.
ranita1979

Szia Ivy!

Én kitöltöttem a kérdéssorod, de több kérdésem, illetve gondom lenne.
A legfontosabb, a kérdéssorod eredményét közzéteszed nekünk?

A többi:

25/14. A kezelést követően /során sikerült-e spontán teherbe esnie?
Igen és nem válasz van. Nos az én válaszom az, hogy ez egy folyamatos kezelés (nincs eleje és vége és még a terhesség alatt is tart) és MÉG nem sikerült teherbe esnem.

25/16. Hányadik kezelésre sikerült az első teherbe esés?
Mint mondtam a kezelés folyamatos, tehát nem lombik, vagy inszemináció vagy hasonló, csak metformin. S ezzel ha jól tudom, többen vagyunk így itt.

25/20. Kezeléseket követően rendszeresek lettek-e a vérzései?
Igen
Nem
Erre is azt lehet mondani, hogy a metformintól javuló elvileg a tendencia többünknél. De fogamzásgátlótól lehet javulást látni, csak akkor nincs peteérés.

Mi a véleményetek lányok?
ariaden

Én is kitöltöttem. és terjesztem a metet. ma a kardiológián a nővér csajjal beszélgettem, neki is pcoja van, adtam neki alapítványos cetlikét. a múltkor is adtam egy dokinak is. :D

csajok, kaptam egy 24 órás ekgt, és valami szívzörejem is van, hétfőn megyek szív Uhra. kész vagyok. most biztos nem 50es pulzust fog mutatni az ekgm.
én most bőgni se tudok, egyszerűen kész vagyok. asszem én feladom, és többet nem megyek orvoshoz. mindig találnak valamit. nem akarom magam megnűttetni. azt mpondták, lehet, hoyg rosszul zár az egyik billentyűm. 17 hónapos a kisfiam. lehet, hoyg nem tudom felnevelni se. egy fél éve még a tesót vártam. tényleg kész vagyok.
:cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
csillagfény

ranita, el kéne menned kivizsgáltatni magad. mert így csak egyre kétségbeesettebb leszel és ez nem jó. ir nélkül is lehet kapni metet, sokunk kapott anélkül is, de a met nem csodaszer. sok-sok dolog kell a teljes sikrhez. a lapart hogy megcsináltattad,nincs abban semmi rossz, sőt. nyugodj meg, keress egy dokit, aki nem találomra, egy megszokott séma alapján ír fel clostyt hanem ki is vizsgál előbb.de első körben nyugodj meg, a lelki dolgok sokkal fontosabbak, tedd magad rendbe belülről!drukk neked!
Vendég

csillag !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ne agyalj, kérlek, tudom, nehéz megnyugodni, de muszáj lesz!miért is ne tudnád felnevelni Marcit?csillag, ez hülyeség!nem lesz semmi gond!!!!!!!++++++++++++++
Vendég

Csillagfény, írtam püt ! Nem lesz semmi baj, biztos vagyok abban is, hogy nemsokára Marcinak kistesója is lesz :)
Ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a félelem. tudom, nehéz.... :roll:

Babszika, még nagyon korai bármit is levonni a görbédből. Nekem is volt ilyen hőesésem előző hónapban, de baba nem lett belőle.
Remélem Nálad ez másképp alakul ! Kíváncsian várom a jövő hét eleji hőjelentésedet :lol:

Én most nagyon boldog vagyok, 14-ik cn-on a jobb oldalon (ahol van még petevezetőm) vagy egy 19-es és egy 15-ös tüszőm. napi 1 szem Clostit szedtem :wink:
mniki

csillag drága!

nekem születésem óta van szívzörejem. no para hé!!!!!!
Vendég

Kedves Ariaden!

Köszönöm a hozzászólást és a segítséget, hogy min kellene változtatni.
Azóta megtörténtek az említett kérdéseknél a változások, amennyiben van még hozzá türelmed és kedved kérlek töltsd ki újra.
És természetesen fel fogom rakni az oldalra az eredményeket.
Üdvözlettel:
Ivy19

ui:MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGÉT!
ivy19

sziasztok!

Meg jöttem endótól. Már kibőgtem magam. Hogy mi van??????????? Hát ez jó kérdés. újabb vérvétel Tsh,ft4, ft3.Ha az értékek tartományon belül nem kell visszamennem. Nem ezért törött el a mécses nálam, mert ha tényleg minden ok örülök ha nem kell mennem. De nem tudom akkor mi a baj? Rákérdeztem szerinte jók e a leleteim- Válasz jók. Progeszteronnan, tesztoszteron nem rá tartozik az nőgyógyászati gond. Javasolja a stimulációt, és a lombikot Tapolcán. De miért nincs ciklus???????? ( Ja és szerintem nem is érdekli az egész, hisz már csak pár hétig lesz.) Elmeséltem neki elmúlt egy éves küzdésemet, hogy ciklus rendeződőtt hogy fogytam, metttel. De hozzátettem hogy emelés után újra nincs rendes ciklus.Erre mit ír a papírra, amit kocsiban olvasok el,ciklusa rendeződőtt. :twisted:
Dilemmában vagyok...A megoldást nem tőletek várom, az életem nekem kell megoldani,de már annak is örülök hogy itt kiírhattam magam és elolvassátok. Férjemmel keressük a megoldást, de most perpillanat úgy érzem elég.............. Gyerekről nem mondtam le csak egy kicsit össze kell szednem magam lelkileg.Úgy érzem mindent megteszek azért, hogy egy szép nap ANYA legyek, de egyszerűen falakba ütközök....
Köszi hogy elolvastátok! Hosszú lettem,bocsi!
mókica

mókica, veszprémből 1,5 óra alatt fent vagy pesten. menj el az MMbe. egyszer kivizsgálnak, utána 3 havonta kell menned, hogy beállítsák a gyógyszert, ha beállt, gondolom ritkábban. ha baba van, lehet, hogy elég csak telefonálni a tereléses cukroknál. :wink:

köszi a biztatást. nem tudom. egyrészt azt gondolom, ha tényleg nqagy baj lenne, annak súlyosabb tünete lenne, másrészt meg azt, lehet, hogy tényleg baj van, és ez csak a kezdet. apukámnak volt infarktusa. érdekes, hogy nekem nem adtaka a magas koleszterinemre gyógyszert. most kíváncsi leszek rá mennyi. sztem kéne hogy adjanak. de lehet, hoyg szoptattam és azért nem.

Kép

Kép
csillagfény

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?