Hú csajok, köszi az elismeréseket, de azért nem vagyok annyira ász
Bár, az egyik angol nyelvű hordozós honlapon olvastam, hogy ha már egy hordozási módot ismerek, akkor már 'master babywearer' vagyok, és osszam meg a tudást a többi édesanyával, aki még ezt az egyet sem tudja.
Kincsesi, szívesen
Mtünde, kirándulni sem szoktatok? Mert ott a kenguru sokkal fárasztóbb, nehezebb benne a gyerek, mint kendőben vagy mei tai-ban
JKriszta, ha már lázas vagy, akkor tuti, hogy fertőzök
Ez egy
Hoppediz kendő, a Madrid fantázianevű. A német e-bay-en vettem, nagy merészség kellett hozzá, de jól sült el, átutalási meg postaköltséggel együtt is kevesebb volt, mint egy újnak csak a vételára, és saját bevallás szerint nem is használták. Tényleg nem látom rajta használatnak semmi nyomát. Annyival tud többet, mint egy 'hazai' kendő, hogy a tapintása valahogy puhább (pedig eredetileg puhának gondoltam a Carolino kendőmet is), van a végén egy kis tépőzáras zseb, amibe bérlet vagy papírzsepi vagy ilyesmi elfér, és ami a legfontosabb: a kendő két (hosszabbik) széle más-más színű, a magyar kendők ezt nem tudják. Ez azért jó, mert amikor igazgatod, húzogatod magadon kötés közben a kendőt, akkor nem kell annyit keresgélni, hogy most melyik kendőszélet rángasd. Ez egy erősen kényelmi dolog, de nekem vonzónak tűnt, és hát nagyon szép a színe
Nyugodj meg, szeretni fogod a Nandut is! Én is elégedett voltam tul'képpen az első kendőmmel, de annyit olvasgattam az elérhetetlennek tűnő többiről, hogy nagyon megkívántam. Tudod, nő vagyok, szeretek vásárolni
Nagyon sokan írták a hordozós topikban, hogy mennyire szerették a Nandu/Carolino kendőjüket, de amikor kipróbálhattak egy 'neves' külföldit, akkor hirtelen rájöttek, hogy az ezért vagy azért mennyivel jobb. Én azt gondolom, hogy csak akkor érdemes nagyobb összeget kiadni egy márkásabb kendőre, ha már valamennyire belejött az ember és tuti használni is fogja (mondjuk amit vettem még nem is annyira drága fajta, újonnan 53 euró, de pl egy Didymos márkájúból egy ekkora 75-110 között van)
Susy, üdv a klubban! Mi Samuval hetek óta csináljuk az éjjelente 4szer kelést, jobb esetben cici után visszaalvással, de többször megvan a keserves sírás is. Először én is a fogára gyanakodtam, azzal együtt kezdődött, de megmaradt azok kibukkanása után is. Mivel jobb volt kint a szüleim telkén, ahol legalább éjszakára lehül a levegő, illetve még itthon is kicsit jobb, most, hogy lehűlt az idő, ezért arra a következtetésre jutottam, hogy az éjszaka is legalább 28 fokos panel nem tetszett neki. Olyan rosszul aludt, hánykolódott, felkelt, sírt, nem lehetett letenni, izzadt, mint egy ló, én sem tudtam, mit tegyek. De mostmár tudom, ha megint ennyire meleg lesz, akkor megint lemenekülünk vidékre
Liliommanó, neked gratula, az újonnan jötteknek pedig üdv!