Mind2 gyerekem alszik, ilyen sem volt még.
Először is a házastárssal a konfliktusok: tudom, mit érez Beus, Juditkecsk, potyka. Tisztelem a kitartó embereket, nekem nem sikerült. 10-ből 10 ember nem vált volna el az én exemtől. Legalább is 2 év házasság után. Amit az én válásomból le tudok szűrni, soha többet nem hagyom el a férjem, bármi történjék. A gyerekek miatt. Ez most hülyén hangzik, mert nagyon szeretem Robit -jól meg is sértődött, amikor ezt mondtam neki-, de nekem fontosabbak a gyerekeim, mint a magam boldogsága. Ne értsetek félre, Robival vagyok boldog, vele kerek az életem, az exemmel soha nem volt. Ő amúgy azóta lett köcsög, mióta elváltunk. Smucig volt, meg ritkán sexeltünk, más baja nem volt. (szent meggyőződésem, ha egy férfi nem akar sexelni, akkor van vkije, be is igazolódott) Ő is imádta a gyerekét, de annyira nem, hogy megmentse a kapcsolatunkat. Pedig meg tudok bocsájtani, régen az sem ment, de fejlődőképes vagyok.
Robi olyan áldott jó lélek -ritka az ilyen férfi, de létezik-, hogy soha nem csalta meg a barátnőjét 7 és fél év alatt, volt hogy fél évig nem nyúlt hozzá, megoldotta másképp. Most lenyakazna, hogy ilyeneket írok....igen, egy darabig ment neki, de jött a démon -ÉN- és nem tudott ellenállni. A férfiakból való következtetéseim jogosak, mert volt jónéhány pasim és nagyon meg kell becsülni az olyat, mint amilyen Robi is! Lányok, ezt meg kell oldani, mert rossz vége lesz! Le lehet élni így is egy életet, de olyan rövid, alakítsuk úgy, hogy azért mi is boldogok legyünk!
Nálunk is vannak konfliktusok, de nem egymással van bajunk, hanem a környezetünk miatt. Exek, szülők, ex barátok -akik már nem azok-, melóhely.....stb Nagyon szeretjük egymást, csak mi meg mindketten nyilasok vagyunk. Igen, indulatos voltam tegnapelőtt, akkor aztán mondok mindent!
marla: miért mentem növényre......mert hülye vagyok. Igazából annyi minden érdekelt már akkor is, azt hittem jó választás lesz. A Genoid labor itt van Keszi mellett, többnyire apasági teszteket...stb csinálnak. Ez a csaj amúgy növényökológus, de ott dolgozik. Azt mondta, ha kell segítség bármiben, szóljak. Az a SOTE-s szakdoli jó lehetett. Tuti találsz olyan melót, ahol engedik a levelező Phd-t. (majd mi kitalálunk vmit
)Nappalira már én sem mennék.