Új privát üzeneted érkezett!

[quote="mézgombi"]A írta:mézgombi talival kapcsolatban is úgy gondolom, hogy korai lenne elmennem, még nagyon idegen lennék köztetek, meg valószínűleg nem is látnátok még szívesen, ami érthető, hiszen itt egy jól összeszokott csapatról van szó.

ha ilyen hüjjjjje marhaságokat bírsz írni, akkor ez azt mutatja, hogy köztünk a helyed!!!
asszem én meg azért nem megyek el, mert már sokszor láttatok úgyis :roll:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

ezt még el kell mondanom, most hívtak a jardról, lezárták az ügyet 8)

molyírtós válaszokat köszönöm :P
Vendég

Na, király, ott fogok ülni a Szent István Park közepén a narancssárga pokrócommal, az x darab üdítőmmel, és a fáradtságosan megsütött sütieimmel...
Nem baj, majd kiárusítom! ;) Lesz egy kis tgyás kiegészítés!
linocs

[quote="linocs"] írta:linocsÉn december 30-án csatlakoztam a topikhoz, aztán a téli pocakos találkozóra elmentem. !!

felejthetetlen volt...
mostanra múlnak rólam a kék foltok :mrgreen:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

cCak beleolvasgattam, amit írtatok, most nem reagálok, majd később!

Jim!
Üdv. köztünk, gyere gyakrabban. (Bíztam benne, hogy vissza jössz, mit új felhasználó! :lol: :lol: :lol: )

Csajok szerintem kellett ez a kis össze röff, hogy mindenki belássa milyen fontosak vagyunk egymának, és, hogy ez a topik az életünk egy részévé vált.

Szóval írok nektek egy teleregényt! amint készen van közzé teszem. Ennek a megírását köszönhetem az őszinte topikos barátaimnak.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Linocs a sütit postázd.
Megy a cím priviben. :wink:

Kép
Kép

mpatr

Az az igazság Pati, hogy nekem ez maradt meg igazán abból a találkozóból, hogy én téblábolok lányos zavaromban, és folyton csak Beléd akadok, és ütlek-váglak...
Azóta is pironkodva idézem fel ezeket a pillanatokat :) ;)
linocs

Csajok, kezd visszatérni a jókedvem. :lol:

Linocs, aranyos vagy, asszem átgondolom a talit, ha itthon leszünk, megpróbálok szervezkedni. Mondjuk Julcsit itthon hagynám apjukra, mert ha ő ott lenne, akkor egyik baba sem úszná meg a pusziáradatát, baba-függő a lelkem. :)

Mpatr, akkor örülök, hogy megtaláltam a helyem. :lol:

Azért vigyázok, nehogy nagyon kinyíljon a csipám, el ne feledkezek a helyemről. :wink: :lol: Néha én is hajlamos vagyok/voltam elragadtatni magam, és rám tör az "igazságszolgáltatási kényszer", miattam is mentek el páran anno a régi topikomból... (Bár hozzáteszem, szerintem nem sokan hiányolták később őket, ott nem ilyen tagokról volt szó, mint Jim). Azóta megtanultam higgadtan kezelni a netes véleménynyilvánítást, kapcsolatokat, vagy legalábbis már elszámolok előtte tízig, ha valamire először hevesen reagálnék.

Két napig nem volt melegvíz, tök jó volt, nem kellett mosogatni, erre tessék, nagy halom csetres vár a konyhában, fene azt a lusta mindenemet... (Mondjuk az előny, hogy végre nem csak macskamosdással lehet tisztálkdni. :) )

KépKép
KépKép
mézgombi

Ki a f@sz ez a Jim???
Most csatlakozott és lehülyéz???

Azé nézzé má magadba aranyanyám!!!!
Itt egy összeszokott csapat van.
Az új felhasználók megírhatják az adataikat Mni-nek és ő gondosan beteszi őket a táblába. Aztán kuss legyen nekik, de azért falból azt szoktuk nekik mondani, hogy írjanak sokat.
A haladók megírhatják már hányat böffentett ma Józsika.
A középhaladók eljöhetnek a talikra és megehetik a Linocs sütijét ha hagyok nekik.
A régiek hüjjjézhetnek meg buzizhatnak gátlástalanul.

A molyirtóról gőzöm sincs de majd bedobozolom ha lesz gőzöm, mint a kommunizmus utolsó lehelletét, csak neked, kedves ifjú és bohó fórumozó-társunk, mert attól ívben menekülnek a molyok (is).

Kép
Kép

mpatr

Jim: mi lett a lezárt ügy vége??? Ha szabad tudnunk ;)
Molyirtóhoz meg bocs, de lövésem sincs...
linocs

Azon agyaltam, meg kéne írni a Guinessbe, hogy ennyi "összezárt" bige között több, mint egy évig nem volt jelentős konfliktus.
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Pati: én 36 fős lányosztályba jártam középiskolában. Ott edződtem... És tényleg csoda, hogy eddig kibírtuk összeveszés, sértődömködés nélkül (lehet, hogy titkon pasik vagyunk????????? :shock: )
linocs

Pati: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Beszarás vagy, hallod!
Szerintem ez nem is Jim, hanem csak egy kis NYIM!

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

10:53 Vajon mi lehet eszterxx-szel?????
linocs

SOS!!
Nagyon szar a szájsebészet??

Iszonyúan félek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hétfőn kell menni 2-re.
Zsigerből gyűlölöm úgy általában a gusztustalan trancsír sebészeket. Perverz idiótának tartok mindenkit, aki fogorvosnak vagy urológusnak megy.

Bal felső 6-ost kell húzni, van rajta egy góc, lehet, hogy sima húzás, lehet, hogy beletörik, mert régi, problémás darab, és ha megnyílik az arcüreg akkor extra szívás.

Fosok az egésztől, a fájdalomtól, mindentől.
Attól, hogy ha gyógyszert kellene utána szedni. Mert a szoptatás miatt Nem fogok!
sos!!

Altatásban 50 ezer + a kezelés. Megéri??? :roll:

Kép
Kép

mpatr

együk meg Jimet!

Nyim-nyam....

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:shock:

Kép
Kép

mpatr

Hűha Pati, nem tudom, szerencsére még nem voltam ilyen helyzetben...
Az altatás mindenképpen kell? Nem elég az érzéstelenítő? Vagy majd ott dől el?
Mindenesetre drukkolok Neked!
linocs

Nem kellene altatás de Norton miatt nem pálinkázhatok előtte 8)
Lehet, megiszom megint a bábakoktélt, inkább szülök mégegyet... már úgyis mindegy, így is fosok.....

Kép
Kép

mpatr

bakker megint itt ragadtam netezni....
ma se lesz kitakarítva :roll: :roll: :roll:

itt a hóhérom :twisted: :http://www.maganorvosok.hu/consoral/introduction

a tegnapi fogdokitól kaptam, be is jelentett, fene a gyakorlatias és tapasztalt zuzáját :roll:

MÉG JÓL SE NÉZ KI A PASI!!!!
MIBE KAPASZKODOM ÍGY KÖZBEN???? 8)

Kép
Kép

mpatr

patti, én altatás után olyan színűt vizeltem, hogy sztem nagyobb méreg mint az anitibigyó, gondold meg. Amúgy a pálinka cska nem árt a gyereknek annyira... Egyet fejsz, bedobsz egy felest, a jóképű szemét, nem a kezét!!!! és nem mását!!!! fixálod, oszt hajrá. Nem mondom, hogy cseréljünk, hátha épp én ugye... De már nem is merem kimondani. Ill. ha úgyis kérek magánkórtermet, befekhetsz melllém Nortonnal, és majd ápoljuk egymást.

potyka

Kis nosztalgia!
A barátnőm tegnap este 10 körül hozta világra kisfiát, Zalánt. Most el kell dicsekednem vele, úgy elérzékenyültem, sírok egyfeszt, visszajöttek az emlékek. De jó neki, most azt érzi, amit én anno. Bár most sem panaszkodom, imádom a kölköket.

Ja és Pati te tényleg nagyon hüüüüüüüüüüüüülye vagy!!!
Nekem már szabad ezt írnom azt hiszem.. :D :D :D :D :D
Fogdokihoz ++++
Mikor csökkent a konfliktus köztetek a férjeddel? Ugyanis nekünk egy jó Istenért :!: sem akar alábbmaradni a hatalmi harc. Bár mindketten oroszlánok vagyunk 3 nap különbséggel. Én majd minden nap válni akarok. Aztán mégsem.... :D

Barátnőm kisfia Zalán
Kép
Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Hogy kell Word-öt beszűrni ide mellékletként? Nem megy.
Segítsen valaki!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Juditk, nálunk pl. nem szűnt meg a konfliktus teljesen soha, de vannak békésebb időszakok, és sztem az idő előrehaladtával jobban tolerál az ember, azaz én azzal vígasztalom magam, hogy lesz ez jobb is. Mi 15 éve élünk együtt.

potyka

[quote="mpatr"]P írta:mpatrerverz idiótának tartok mindenkit, aki fogorvosnak vagy urológusnak megy

vigyázz, mit mondasz, fogovosnak készültem. 8)

nyim, nyam, gofri lesz az ebéd.

linocs, a gy.tartásos feljelentésemet zárták le, ideje volt, 4-szer hallgattak ki. A másik, a per, az még folyamatban...
Vendég

beuska, ahogy képet töltenél fel, ott rakod be mellékletként a word-öt is.
linocs

Szóval nem akarom ide bemásolni, és még azon is gondolkozom, hogy helyes-e ha közzé teszem. Legfeljebb törlöm magam a babanetről.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

babaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
:D :D :D :D :D

énisakaroooook!!! :!:

ja, van.
épp ordít.
hogy van.
megyek.
nesze neked babanetezés :roll:

Judit, fokozatosan egyre több helyzetben kimaradt a műbalhé és lerövidült a duzzogás. Helytette kimondtuk a sérelmeket, nem sértegetve, megfogalmaztuk, ez most rosszul esett. Még nem tökéletes a dolog. De javul.
Valahol olvastam, a vita második percétől mindig arról szól, hogy ki mit mondott. Stimmel.

Két oroszlán :shock: :shock: ne is mondj többet :shock:

Kép
Kép

mpatr

Üdv Jim,
Beuska túloz, annyira jófej nem vagyok.
Genetikát nappalin végeztem, de olyan helyre szeretnék menni dolgozni, ahol lehetne a későbbiekben phd-zni. És hogy én is megemlítsem a buzikat (akik nagy része hozzád hasonlóan nekem is bejön - ez már egy közös téma :D) előbb olvastam az indexen: Czeizel Endre bevallotta, hogy a fia buzi. :D :D

Kép
marla singer

Minden megérint.
- Úgy látszik sosem
fog benőni a szívem lágya.

Fodor Ákos
Vendég

Linocs!
De nem szúrja be, pedig csak 35 kb.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Köszönöm a veszekedős hozzászólásokat (a férjjel). :D

Most égettem oda a Nimi (hasfogó) répáját. Répapüré akart lenni, most újat tettem fel. :? Az orvos mondta, hogy ha ennyire megy a hasa adjak neki.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

1. Visszaolvastam a korábbi hozzászólásaimat és így utólag is minden egyes kijelentésemet nyugodt lelkiismerettel tudom vállalni.

2. Az egyház szolgáinak nemi identitásával, illetve perverzióival kapcsolatos témát nem én hoztam fel. :roll:

3. Ha a vallásomat érintő témák merülnek fel, szerintem jogom van elmondani a véleményémet. Ha pedig a vallásomat negatívan beállító hozzászólások születnek, egyenesen kötelességem más szempontból is rávilágítani a dolgokra. Ez ugyanolyan, mint ha például valaki azt mondaná nekem, hogy ez a babanetes nőcis bagázs milyen gáz egy társaság, akkor nyíltan kifejteném, hogy az illető emberke nagyon is téved, mert ez egy remek kis csapat. És ezt tényleg így is gondolom :) :!:

4. Ha a babanetes többség itt egyetért azzal, hogy a papok olyanok, mint ahogy őket Jim (feltehetően hirtelen felindultságból) beállította, akkor rendben, legyen így. Ezek és a hasonló kijelentések akkor nem szorulnak semmilyen korrigálásra és tényként kezelendők? De ha így van, akkor egyáltalán miért merül fel a keresztelő témaköre? ˝Jól van hát na, buzi-pedofilok a papok és utáljuk az egyházat, de azért lehet, hogy mégis meg kellene keresztelteni velük a gyermekemet?˝ Te jó ég, miről beszélünk :?:

5. Szerintem meg egyébként az összes 1,80-nál magasabb ugandai parkolóőr a sündisznókhoz vonzódik - ha ezzel kapcsolatban valaki vitázni mer velem, akkor töröltetem magam a fórumról! :) :) :) (Jim ezt sem bántásnak szántam - remélem veszed az adást!) ;)

6. Zárjatok ki! Úgyis ombucmanóhoz fogok fordulni a negatív diszkrimináció miatt! És különben is, hogy van az, hogy csak a nők szülhetnek? Ez sérti a férfiak jogait! :D :) :lol: (indulok is Brüsszelbe, ott fogom verni az asztalt!)

(én ezt a témát egyszer már lezártnak tekintettem, de mivel többször is meg lettem szólítva, ezt a néhány komoly és nem annyira komoly gondolatot még leírtam)

feri (mni)

beus, rakd már fel. vagy küld át

marla, mindjárt írok, csak Martin enne
Vendég

Beuska: segítsek? felrakjam? küld át email-ben, felrakom!
linocs

Jim!
Próbálkozok, de közben szopztatok és zabálok és anyám Momentcity-zik!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Egyébként JIM, te ismered a történetem nagy részét.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Linocs!

Megy, de előtte még közölnöm kell valamit.
Nem akarom sajnáltatni magam, csak ki kellett írnom!
És ha mégis töröltetem magam a Babanetről, előtte még ráhagyományozok pár linket a társaságra, hogy élvezzétek együtt a gyermekeitekkel.

Régen le lehetett tölteni őket, de megszüntették.
Ha regisztráljátok magatokat a MULTIPLY-n akkor halgathatjátok. Szerintem írtó klassz gyűjtemény. Nagyon írigy vagyok a tulajdonosára.

Íme:
www.gyermek.multiply.com
www.gyermek2.multiply.com
www.gyermek3.multiply.com

Jó böngészést!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Linocs!
Átküldtem!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska levele:
linocs

Beuska levele:
1216290377.8324.htm
linocs

bocs az elsőért, elbénáztam
linocs

Itt vagyok, csak nem akarom odaégetni a gofrit.

Beus, majd kitörlöd magad, azt újra regezel.

marla: miután elvégeztem a tétékát, rájöttem, a genetika-fejlődésbiológia áll hozzám a legközelebb. Sajnos idén nem indult MSc képzés, de én jövőre tuti beadom, hogy genetikus lehessek, aztán majd Phd. Jelentkeztem mostt eü szoc-ra, hogy eü pszichora menjek, de visszavontam a jelentkezést, inkább várok egy évet. Egy babaprojectes csajszi jött hozzám tegnapelőtt, ő a Genoid laborban dolgozik, azt mondta segít az álmaim megvalósításában. Te sem dolgoztál még a szakmádban? Czeizel: bejár hozzánk a kútra, múltkor a férjem kért tőle névjegyet, imádom azt a palit. Azt tudtam, hogy a fia meleg, mert egyszer tartott nekünk előadást. Emiatt mégszimpibb.
Vendég

Jim, 2 évig a sotén szakdolgoztam egy olyan csoportban, akik pszichiátriai genetikával foglalkoztak. De rendesen (pénzért) még nem dolgoztam. Miért mentél növényre, vagy akkor még az érdekelt?
Mi az a Genoid labor?

Kép
marla singer

Beus, megint megbőgettél, pedig ha más nem is, én mindig tudtam, mi a szitu. Annyira szeretnék segíteni!
Vendég

Csak kapkodom a fejem és a levegőt!

Beuska!
Nem sajnállak! Egy házasságot rendbe tenni hatalmas meló!!!!!! És ketten kellenek hozzá! Tudom, mert egyszer megpróbáltam és rohadtul nem sikerült!
Kérj segítséget! Család, szakember, mindegy, de egyedül ne vállalkozz rá!

Rengeteg erőt!

Eszternek is, bár szerintem már túl van rajta!!!!! Eszter írj!

Szia Jim! Szeretlek!

Patti! Tégedet is!

Marla! Tutira bepótoljuk! Igényem van rá nagyon, de senkit nem akarok megfertőzni. Még döglődök kicsit, aztán jobb lesz!

Potyka! Válság?????? Hümmm..... Jól ránk hangolódtál!!!!! :) Ma nem kérdezem meg, hogy mizu, mikor szülsz jó?????????, Az én agyamra ezzel lehetett rámenni!!!! (Khm... fogalmazási fenomán vagyok!)

Szilvánusz! Jó higy itt vagy, írj mindig, ha vlamai nem tetszik jó???? És mindenki!

Minap festettünk! Nem tetszett a végeredmény. Próbáltam lelkes lenni, míg aztán rádöbbentem, hogy T-mnek sem tetszik. Mellé ültwm és megkértem, hogy az őszinteség jegyében hagy halljam, vajon mit is gondol igaziból!!!!

Szóval csak őszintén jó??????

Többiek!
Szép napot nektek! Most úgy lenne kedvem mindenkit megölelgetni! Jó, hogy itt vagytok, és itt lehetünk egymásnak!
Internet, nem fontos, mondjátok......... Számomra igenis fontos, és nagyon elkedvetlenít a tudat, hogy elmehettek (és megtehetitek) máshová.......

Sír a kincsem, megyek. PEdig lenne mit írnom!
Vendég

Mind2 gyerekem alszik, ilyen sem volt még.

Először is a házastárssal a konfliktusok: tudom, mit érez Beus, Juditkecsk, potyka. Tisztelem a kitartó embereket, nekem nem sikerült. 10-ből 10 ember nem vált volna el az én exemtől. Legalább is 2 év házasság után. Amit az én válásomból le tudok szűrni, soha többet nem hagyom el a férjem, bármi történjék. A gyerekek miatt. Ez most hülyén hangzik, mert nagyon szeretem Robit -jól meg is sértődött, amikor ezt mondtam neki-, de nekem fontosabbak a gyerekeim, mint a magam boldogsága. Ne értsetek félre, Robival vagyok boldog, vele kerek az életem, az exemmel soha nem volt. Ő amúgy azóta lett köcsög, mióta elváltunk. Smucig volt, meg ritkán sexeltünk, más baja nem volt. (szent meggyőződésem, ha egy férfi nem akar sexelni, akkor van vkije, be is igazolódott) Ő is imádta a gyerekét, de annyira nem, hogy megmentse a kapcsolatunkat. Pedig meg tudok bocsájtani, régen az sem ment, de fejlődőképes vagyok.

Robi olyan áldott jó lélek -ritka az ilyen férfi, de létezik-, hogy soha nem csalta meg a barátnőjét 7 és fél év alatt, volt hogy fél évig nem nyúlt hozzá, megoldotta másképp. Most lenyakazna, hogy ilyeneket írok....igen, egy darabig ment neki, de jött a démon -ÉN- és nem tudott ellenállni. A férfiakból való következtetéseim jogosak, mert volt jónéhány pasim és nagyon meg kell becsülni az olyat, mint amilyen Robi is! Lányok, ezt meg kell oldani, mert rossz vége lesz! Le lehet élni így is egy életet, de olyan rövid, alakítsuk úgy, hogy azért mi is boldogok legyünk!

Nálunk is vannak konfliktusok, de nem egymással van bajunk, hanem a környezetünk miatt. Exek, szülők, ex barátok -akik már nem azok-, melóhely.....stb Nagyon szeretjük egymást, csak mi meg mindketten nyilasok vagyunk. Igen, indulatos voltam tegnapelőtt, akkor aztán mondok mindent!

marla: miért mentem növényre......mert hülye vagyok. Igazából annyi minden érdekelt már akkor is, azt hittem jó választás lesz. A Genoid labor itt van Keszi mellett, többnyire apasági teszteket...stb csinálnak. Ez a csaj amúgy növényökológus, de ott dolgozik. Azt mondta, ha kell segítség bármiben, szóljak. Az a SOTE-s szakdoli jó lehetett. Tuti találsz olyan melót, ahol engedik a levelező Phd-t. (majd mi kitalálunk vmit :D )Nappalira már én sem mennék.
Vendég

Csajok!

Sokat gondolkodtam az eseményeken, aminek a közepébe csöppentem be. Írtam én is néhány gondolatot worldben, de végülis úgy döntöttem inkább szó nélkül hagyom a dolgokat. Szó nélkül, és nem gondolatok nélkül, nem érzések nélkül. :(
Plusz egy sor gondolatot megindított saját hitemmel kapcsolatban is, ez csak pozitív hozadék, volt számomra. :D

Üdv az új topiklakónak! :lol: :lol:

Pati!
Nekem is kiesett a terhesség végén berakott óriási tömésem.Nekem is szájsebészetre kéne magam rászánni! :? Szóval +++++++++

Eszterxx!
:?: :?: :?:

És mindenkinek:

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Mona, azt akartam írni, hogy a fiad......... :oops: :oops: :oops: nem semmi. Látod, ha mást nem is, te is köszönhetsz az exnek vmit :wink:

kicsit kuszán írtam az előbb, de Mona mondja jól: 2 ember kell hozzá, hogy helyreálljon a dolog, a gyerekek miatt mindenképp meg kell próbálni. Valahol én fél évet adtam az exemnek és leléptem. Az volt a baj, hogy mi is nagyon elhidegültünk, annál rosszabb nincs.
Vendég

[quote="jim"] írta:jim
[quote="mpatr"]P írta:mpatrerverz idiótának tartok mindenkit, aki fogorvosnak vagy urológusnak megy

vigyázz, mit mondasz, fogovosnak készültem. 8)

naugye 8)
najó, idióta nem vagy csak látens szőke de a többi stimmel

Kép
Kép

mpatr

Feri, örülök annak, hogy írtál!
Féltem, hogy te is törlöd magad.
Niki ment Hozzád, én érezhetem magam szerencsésnek? :wink: 8)

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?