Halihó Mindenkinek!
Itt vagyok, jól vagyok!
BB: köszi az érdeklődést, "közkíváncsiságra" itt vagyok!
Jól vagyunk, csakhát zajlik a nyár.
Mióta Dorka már nem ovis, egész napos tesz-vesz a napunk. Most épp legalább Rebó alszik, így van egy kicsi időm trécselni is.
Donci-Bori remekül van, a doki mérése szerint 16 hetes-a vonalzóm szerint 17
.
Ma voltunk afp vérlevételen, meg is csapoltak, a vénámat kidurantották (köszi komlói banyesz!
) és vagy 5
kémcsőnyi vért levettek...de hogy minek???
A múlt hét közepe óta mocorog a Pocaklakó, így már "kézzel fogható-érzékelhető"a létezése.
A 12 hetes uh minden rendben találtak, legközelebb a 18 hetes genetikain láthatom megint.
A család is megtudta a nagy hírt, egy elég rendhagyó módot választottunk hírmondóul: levelet írtam a Babuci nevében
. Így volt idejük feldolgozni az első perc sokkjait és csak aztán hívtak fel, mikor már beszélni is tudtak
...
De a fogadtatás jó volt, jobb, mint amire számítottnuk, bár persze mindenki azt hangsúlyozta, mennyire de mennyire aggódik...
Sebaj, erre számítottunk, már megszoktam...
De azóta nagy az öröm, mert kiderült, hogy férjem másik öccsééknél is jön a baba, így anyósom dagad a büszkeségtől amiért a három menye egyszerre várandós. (És a három unokából így lesz 1 éven belül 6
)
A másik öccsééknél 2 hét múlva érkezik az első. Remélem sikerül addig még egy közös "poci-fotót" csinálni. Nem sokszor van ilyenre példa egy családban!
Bár nem tudom, hogy a 26-ai topiktali merre lesz, attól tartok nem tudok jelen lenni. Felteszem Pesten...
De biztos klasszul sikerül majd.
Mindenkinek gratula a fejlődéshez és a mocorgásokhoz! Bocsi, külön-külön már nem nagyon tudom, hogy ki hol tart, visszaolvasni meg sajna nem nagyon van időm
.
De igyekszem majd jönni, meg olvasni is, de jelenleg csak az emeleten van netünk (galérián), a laptopunk uis, amin én szoktam lent dolgszani, behalt
.
Kész Bermuda-háromszög lettünk: először a mosogatógép adta meg magát (visszatérhettem az egész napos mosogatásokhoz
-tudom, tudom régen is így mosogattak, de hát ha egyszer már hozzászokik az embör lánya a "kényelemhez"...no meg átlag plussz 4 ember van nálunk ( az 5 fős családocskán kívül) ebédre, minthogy megkezdődött az építkezés...így minden nap átmosom az egész eszcájgot...legalább nem porosodik be
)majd a kamera, most meg a laptop... A galériáról meg nem túl könnyű ugrálni az egyre növekvő pocimmal ha látom, hogy Domó épp bekúszik az ágy alá, vagy a fejére huzza az asztalterítőt és az étkészlet teljes tartalmát a lelógó csücsök miatt...
Szóval ritkán ülök csak gép előtt.
De majd jövök, ha tudok.
Addig is minden jót Mindenkinek!