Új privát üzeneted érkezett!

Momi és Niki is ott fognak szülni az ÁEK-ban, ha jól láttam. Ugye csajok? Majd találkozunk két nyögés közt.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Jó "reggelt"!

Sarmi! Kutyus miatt :cry:

Márti! Beírtalak. Jól tettétek, hogy kiruccantatok. Gyönyörű helyen van ez a házikó.

Aida! Én még azt is kevésnek tartom (ha Magne B6-ra vonatkozik a 3*2)
Nekem nagyon tetszik a tábla! Köszönjük!

Berni! A keményedés is egyfajta méhösszehúzódás, de nem fáj, mint a görcs, csak kőkemény lesz tőle a hasad.
Görcs esetén kórház! ...mert legyen inkább vaklárma, de ha mégsem az, akkor infúzióban kap az ember lánya görcsoldól. A házidoki, vagy a magánrendelő ördöge ilyenkor semmit nem tehet.

[quote]m írta:ert meg fogok őrülni, ha vajúdás közben a dugóban kell majd ülni..
Aida! Ilyenkor megoldás a mentő.

Betti! Takarítás után még torna is? Jól bírod! :lol:

Susy! Én napi 2* 400 mg (vagy 4*200) attól függ, melyik pezsitablettát nyomom. De ha kebényedek, még egyet benyomok plusszban.

Zsiráf! Ha még nem tudod, hol szüsz, akkor a legközelebbi korházba is mehetsz vész esetén. Akkor nem a magándokid szüleszt?
Kukishoz gratula!

Kép
zölddisznó

Csajok!
Nem bírok megmozdulni!
Olyan finom paprikáskrumplit főztem, ezer éve nem ettem és valami gyorsat akartam, jó parasztosra sikerült, ahogy nagymamám is csinálja. Az én adagom telenyomtam még erőspaprikával is. Kész vagyok. Vasalást terveztem, de elnapolom kb. 4 óráig, addig pedig vízszintes, mert függőlegesen nem bírom a gyomrom tartani. Soha nem eszek egyszerre ennyit, de ez annyira jó lett.

Mióta babát várok imádom és kívánom is a fűszeres, magyarosabb ételeket, pedig inkább a könnyű javallott, de megpróbálom reformosabban készíteni őket, az erős paprika azonban még alap.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Van AFP eredményem is és a baba nemét is megállapították, de nem tudom elérni a dokimat, hogy okés-e az eredmény... A középérték egészen biztos, hogy jó...

Eredmény:

AFP 44,6 ng/ml
wAFP 41,2 ng/ml
MOM 1,1

Ez a 16+0, 54 kg súlyra. Hozzáértők!? Vélemény?
Vendég

Bettike! Én Erős Pista függő vagyok. Átérzem a problémát. ...és köszönöm az ötletet...rég ettem paprikáskrumplit.

Kép
zölddisznó

Halihó Mindenkinek!

Itt vagyok, jól vagyok! :D

BB: köszi az érdeklődést, "közkíváncsiságra" itt vagyok! :D

Jól vagyunk, csakhát zajlik a nyár.

Mióta Dorka már nem ovis, egész napos tesz-vesz a napunk. Most épp legalább Rebó alszik, így van egy kicsi időm trécselni is.

Donci-Bori remekül van, a doki mérése szerint 16 hetes-a vonalzóm szerint 17 8) .
Ma voltunk afp vérlevételen, meg is csapoltak, a vénámat kidurantották (köszi komlói banyesz! :twisted: ) és vagy 5 :!: kémcsőnyi vért levettek...de hogy minek???

A múlt hét közepe óta mocorog a Pocaklakó, így már "kézzel fogható-érzékelhető"a létezése.
A 12 hetes uh minden rendben találtak, legközelebb a 18 hetes genetikain láthatom megint.

A család is megtudta a nagy hírt, egy elég rendhagyó módot választottunk hírmondóul: levelet írtam a Babuci nevében :lol: . Így volt idejük feldolgozni az első perc sokkjait és csak aztán hívtak fel, mikor már beszélni is tudtak :D ...

De a fogadtatás jó volt, jobb, mint amire számítottnuk, bár persze mindenki azt hangsúlyozta, mennyire de mennyire aggódik... :?

Sebaj, erre számítottunk, már megszoktam...

De azóta nagy az öröm, mert kiderült, hogy férjem másik öccsééknél is jön a baba, így anyósom dagad a büszkeségtől amiért a három menye egyszerre várandós. (És a három unokából így lesz 1 éven belül 6 :!: )
A másik öccsééknél 2 hét múlva érkezik az első. Remélem sikerül addig még egy közös "poci-fotót" csinálni. Nem sokszor van ilyenre példa egy családban! :lol: :D

Bár nem tudom, hogy a 26-ai topiktali merre lesz, attól tartok nem tudok jelen lenni. Felteszem Pesten... 8) De biztos klasszul sikerül majd.

Mindenkinek gratula a fejlődéshez és a mocorgásokhoz! Bocsi, külön-külön már nem nagyon tudom, hogy ki hol tart, visszaolvasni meg sajna nem nagyon van időm :oops: .

De igyekszem majd jönni, meg olvasni is, de jelenleg csak az emeleten van netünk (galérián), a laptopunk uis, amin én szoktam lent dolgszani, behalt :? .
Kész Bermuda-háromszög lettünk: először a mosogatógép adta meg magát (visszatérhettem az egész napos mosogatásokhoz :twisted: -tudom, tudom régen is így mosogattak, de hát ha egyszer már hozzászokik az embör lánya a "kényelemhez"...no meg átlag plussz 4 ember van nálunk ( az 5 fős családocskán kívül) ebédre, minthogy megkezdődött az építkezés...így minden nap átmosom az egész eszcájgot...legalább nem porosodik be :D )majd a kamera, most meg a laptop... A galériáról meg nem túl könnyű ugrálni az egyre növekvő pocimmal ha látom, hogy Domó épp bekúszik az ágy alá, vagy a fejére huzza az asztalterítőt és az étkészlet teljes tartalmát a lelógó csücsök miatt... :lol:

Szóval ritkán ülök csak gép előtt.

De majd jövök, ha tudok.
Addig is minden jót Mindenkinek!
Vendég

Alma! Tartalmasan telhetnek a napjaid! :lol:
Örülünk, hogy hírt adtál magadról, és hogy csupa jót! Gömbölyödj csak, és néha gyere, ha időd eés a kicsicsalád engedi.

Kép
zölddisznó

sinaszi:
az AFP -hez nem értek, de a babád nemére azért kiváncsi lennék...Tudom, aki kiváncsi hamar megöregszik, de azért légyszi áruld el

Kép
galzsuzsa

Sziasztok Mindenkinek!

Néha azért hallatok magamról :lol:
Talán én vagyok itt a legszerencsétlenebb,mert még mindig tart a hányingeres időszakom.Bár már nem napi rendszerességgel de heti 3-4 alkalommal megvan.
Most már nagyon bízom benne hogy félidőre elmúlik.

Egyébként a baba szépen fejlődik a koránál egy héttel nagyobb.Én viszont még nem híztam,sőt -1,5-nél járok kilóban. :D
csak elevitet szadek,nekem a magne b6 nem vált be émelygésre sem.Bár én nem szoktam keményedni görcsölni....

Afp eredményem 1,6 lett.A baba nemét még sajnos nem tudjuk mert a köldökzsinór a lába között volt a legutóbbi Uh-n.

Szépen mocorog már nekem is,a nap bármely szakában van hogy érzem.

Teszek egy pocifotót én is :wink:
Kép

KépKép
lyndee

Lyndee! Csini pocak! Te is olyan kis vékony vagy!

Zsuzsa! Szóval az én rublikám pirosra szinezendő!!!! Csajos! EMESE! :))))))))))
Vendég

Sina! AFP-d tökéletes!

Lyndee! Gratula!

Kép
zölddisznó

Zöldi! Köszi!
Vendég

Egyébként tetszik a tábla,jó hogy még rajta vagyok(amilyen keveset járok) :roll:
nevek közül sok van ami tetszik de nincs még meg az igazi :?

KépKép
lyndee

Sinaszi gratula a kiccsajhoz,és a jó afp-hez,én még mindig várom a postán. :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Köszi, Sarmi! Bejött az álomfejtés! :)

Az a kispipő a vonalzódon fantasztikus! Olyat akarok!!! :)
Vendég

Nem írom, hogy nyugi az AFP miatt, mert én 2 napja nem aludtam rendesen miatta... Olyanokat álmodtam, hogy nagyon alacsony lett a MOM, és azzal magyarázták, hogy azért mert rosszak a fogaim. Ehhez hozzá kell tenni, hogy az egyik tömésem 1/3-a kiesett. Mennem kellene fogorvoshoz! :oops:
Vendég

Kép
Vendég

Ő Mese! Emese! Pofija....
Vendég

Köszönjük Emese :lol: ...anyukádnak a fotót! Gyönyörű vagy!

Kép
zölddisznó

sziasztok!

aida. megegyszer koszi a tablit. tenyleg nagyon szupi es konnyen attekintheto lett.
Es gratulalok a kisfiuhoz. Barcsak az en remenyeim is igy valnanak valora.

zsiraf. neked is gratula a kisfiuhoz.

sinaszi. neked meg a kislanyhoz. te azt is szerettel volna, nem?

marti. szuper helyen voltatok nyaralni! es nagyon helyesek a fiuk!

alma. jo hogy bejelentkeztel! majd gyere, amikor van egy kis idod.

sarmi. sajnalom, ami tortent a kutyussal. es hogy van dorka? sok betyart elkapott mar? teszel majd fel kepet rola is? tudom, hogy nem kivansag musor, de imadom kutyakat. koszi.

Mi ma voltunk egy nagyot setalni, ebben a parkban http://www.chatsworth.org/. kb 2.5 orat. a vegen mar alig birtam menni. vacsorara meg jottek anyosomek. indiait csinaltam. mindekinek nagyon izlett.

Holnap valoszinuleg beviszem a tesomat a varosba, aztan 3-kor meg vinnem kell Leedsbe a repterre. Izgalmas lesz. Nem sokat vezettem meg itt autopalyan!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!
Kösz mindenkinek a dicséreteket! :lol: Hát most is szeretnék még ott leni, de hát lejárt a szabadság... :cry: De attól még megyünk ha akad vaegy szabad hétvégénk :lol:

Hát lányok, de jó nektek akik már tudjátok, hogy kisfiu vagy kislány lakik a pocakban :lol: Angliában voltunk bolhapiacon (Mush, szoktál járni, vagy ahol te vagy ott nincs?) és annyi sok szép babaruha volt, hogy sirt a lelkem otthagyni őket. Újak és majdnem újak szinte bagóért.Mindjárt megprobálok feltenni egy pár képet amiket sikerült beszereznem, csekély 7fontért. Az forintba átszámolva, kb. 2000forint :lol:

Mindenkinek gratulálok, láttam szép pocifotókat feltéve !!! :lol:

Harivera:
hogy van a szemed????

Sarmonn:
sajnos após annyira elhanyagolta azt a kis házikót, hogy a nagy viharok miatt a tető ázik, vagyis bent a házban a tersz és a konyha beázik. Még szerencse, hogy a háló nem.... De amikor mi kimentünk és megláttuk milyen állapotban van, hát elfogott a sirás és ugy gondoltuk hátra a rc és irány haza, de aztán mégis meggondoltuk magunkat...Párom kért egy kaszát :lol: :lol: és beállt kaszásnak, rendbetette az udvart, aztán kidobott egy csomó lim-lomot amit apósóm csak ugy behajitott a házba és csak foglalta a helyet...

Galzsuzsa:
Vásárhelytől ugy 100-150km-re van Gödemesterháza(Stanceni). Kocsival másfél óra. :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ezeket vásároltam: csekély 2000forintért :wink:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bocsi a képminőségért, nem vagyok fotós :wink: :lol: :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Hú, Márti, ezek nagyon szuper cuccok!

Kép
zölddisznó

Lesz topictalálkozó?

Betti
Kép
betti0412

Én még nem vettem semmit a Babának.
Még nem mertem. De az októbert arra szánom.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Köszönjük a dicséretet!

Mush! Igen! Én csajost akartam! Apa már fogja a fejét, hogy nem tud parancsolni majd Mesinek! Szerelmes!!! Ezt elviselem! :)

Zöldi! :)

Vera! Ne szúrd ki a szemed, hogy fogod így szemmel tartani a gyerkőcöket!? :)

Sarmi! Szomorú kutyás hírt nem akarok többet!!!! És Dorkára én is kíváncsi vagyok, hogy mekkorát nőtt!!!! :)

Márti! Ezt az összeset vetted 2000 pézért????? Ne fájdítsd az ember szívét!!!!!! :evil:
Vendég

Jó reggelt!

Csak életjelet jöttem adni nincs sok idöm kisfiamnak jövö hétten lesz elsö szülinapja és hát szervezni kell,vásárolni ez az amaz.Remélem jövö hét szombaton jó idö lesz.Mi amúgy szerdán megyünk dokihoz azt mondta hogy majd akkor elárulja a nemét is persze ha zsebibaba nem lesz szégyenlös. :D Na megyek is dolgomra kaját csinálni,vasalni,takaritani...

Lányok hátfájásra tudtok valamit javasolni?Ok tudom uszás kis sport de kisfiam mellett nincs sok idöm de hátha valaki tud valami gyakorlatot ajánlani.ILyenkor még elmegy de estére borzalmas...

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Márti,ezt az összeset vetted 2000ftért????Nagyon szér rucik,jól jártál vele.Nekem itt van egy ismim,akinek két kislánya van,tudom,hogy rendes tiszta család,szóltam is neki a minap,hogy tarthatna egy börzét számomra a kinőtt ruhácskáiból,azt mondta oké.De persze azért venni fogok új ruhácskákat is kimenőnek,ha menni kell ide-oda.
Mush megyek csinálok képet a kutty-muttyról!

Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Reggel bevágtam egy tejes kávét egy sajtos stangli kíséretében,mikor is eszembe jutott hogy ma kelett volna mennem tesztreggelire a védőnőhöz!!! :roll: :roll: Na puff,elhalasztom egy héttel!Most indulunk a patikába magne b6ért mert elfogyott és tegnap eléggé fájdogált a hasam.Dután viszont én is megyek fogdokihoz,nekem a pótlásom pottyant le...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Igen csajok, 7 angol font volt az egész amit itt láttok, sőt lehet még kevesebb is , mert a fiuknak is vettem ezt-azt és mindössze 10 fontot költöttem, de egy egész bőröndre való ruha,meg játék volt amit hazacipeltünk. :lol: Én sem akartam hinni, hogy ilyen olcsóság van ott. Annyiszor elmennék még oda, csak sajnos messze van, de majd a tesóm bevásárol helyettem, remélem.... :wink: Annyi édi kis fodros ruhácskák voltak, szépen vállfára téve és voltak amin még az árcimke is rajtavolt... Kár, hogy nem tudom még a babám nemét, mert akkor több mindent vehettem volna... :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

f.marti..:nagyoon jok a rucik és ezek nagyon megérték..még ha dupla annyit fizettél volna akkor is jol jársz :D
mi is szép lassan elkezdjük megvenni a cuccokat.A nagyok már megvannak:babakocsi,kiságy,szopis párna..,megvannak a fürdéshez a kifogok,stb...alakulunk..ágyneműje is van cunácnak :lol: imádom..

voltunk nézelődni kenguru goldba,hát borsos árak vannak..egy rugi 1600-2000 ft..de van itt a közelben egy baba bolt lehet venni 2000 ft-ért 5 részes csomagot.1 naci,1 kis pulcsi,1 sapka,1 body,1 kesztyű..teljesen jo mert ugy is téliek leszünk :roll:
csak nehogy bent ünnepeljem a karácsonyt :?
Nagy takaritásba vagyok,jön hozzám barinőm,nem rég született kislányával,és ma nagyon kibabázom magam..

Cseppem mostanság belassult..napi 1-2-szer bejelentkezik,amugy alszik vagy csak az idegeimre megy hogy miért nem mozog..de már szoktam vele csikiset játszani,arra általában reagál :lol: Na megyek folytatom a takaritást.Sok pusza mindenkinek

Kép

Kép
nikianya21

hello.

marti nagyon jok a cuccok!!! mar nagyon regen lattam a kornyeken hirdetve "carboot"-t. majd utana nezek, de most mar megvarom, hogy mi lesz a neme. meg ket het...

Vegulis nem viszem a tesom Leedsbe, hanem taxit fizetunk neki, mert szakad az eso, es a ferjem nem szeretne, hogy autopalyan vezessek.

sarmon. nagyon szepen koszonom a foto dorkarol! gyonyoru. ugy megdogonyoznem!!!

kutyasok! mit javasolnatok, mi lenne az idealis idopont kutyat venni? nem sokara epitekezunk, igy majd csak a baba szuletese utan, de mennyi idos legyen a baba?

betti. nyugodtan vegyel 1-2 darabot!

en a baratnom kislanyanak vettem nagyon cuki cuccokat. majd ha elment a tesom du, akkor teszek fel kepeket.

vera. remelem mar jobban van a szemed!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Lassan 6 hete nem írtam ide :oops:
Csatlakozhatok megint hozzátok? :P 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

szia momi. persze, hogy csatlakozhatsz!

KépKép
KépKép
mush589

Jajj irigy-irigy, hogy tudtok baba nemet.. :) Kinéztem már én is a teszveszen babacsomagot, de nem tudom megvenni, nem tudom ,hogy pöcsös ,vagy puncás..:) Nagyon remélem ,hogy a 18 hetesen megmondják nekem!

Tegnap eljöttünk Anyuékhoz, egy hétig itt leszünk, aggódtam kicsit, mert Anyuéknál van a kutyánk, akit azért hagytunk itt, mert féltékeny Annára. Az ebnek itt még jobb dolga van, így még nehezebben fogadja el a csajszit. Most viszont a lányom császkál a lakásban, és a kutyus nem bántja :)
mush:
Éppen ezért azt mondom, tényleg jobb, ha születés után vesztek kutyust. Akkor elfogadja, hogy ő is a gazdik közé tartozik, és nem riválist lát benne.

Kép
Kép
Kép
mágnes

mindefelekeppen szuletes utan vesszuk, de mennyi idos legyen a gyerek?

KépKép
KépKép
mush589

mush szerintem ne is a gyerek korával foglalkozz inkább a kutyáéval.Mindenképp nagyon fiatal kutyus legyen,legalább 6-8 hete!Akkor szoknak össze igazán a gyerekkel!!!A baba mellett úgyis mindig ott vagy,de igy majd eggyütt nőnek fel igazi pajtások lesznek!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

a szemem köszöni most már hála nagyon jól van.

rucik 2000-ért. hol vetted enyiért őket? én is én is mert ezek szuperek nagyon.

az uhun egyszer láttunk 3 egyenes csíkot de a szonis nő azt a köldökzsinórra kente de én úgy tudom hogy a köldökzsinór 3 ere amolyan spirálba fut nem egyenesen. Na mindegy.

harivera
Budapest XXI. kerület

Hemej! Hátfájásra csak a helyes tartás a gyógymód, de azt egy egyéves mellett nehéz gyakorolni.
No meg ezek a homeós bogyók:

VÁRANDÓS KISMAMÁKNAK / HÁTFÁJÁS
A terhesség második felétől szokott fellépni. A növekvő súly miatt áthelyeződik a gerinc súlypontja, megváltozik a tartás.

ARNICA 9 CH
napi 2x5 golyó Izomösszetörtség-érzésnél, izomláznál javasolható.

BRYONIA 9 CH
napi 2x5 golyó A gerincfájdalmak pihenésre, melegre javulnak, kisebb mozgásra is rosszabbodnak.

CALCIUM PHOSPHORICUM 9 CH
napi 2x5 golyó A hátfájás főleg a felső háti szakaszon vagy csípőtájon lép fel.

KALIUM CARBONICUM 9 CH
napi 2x5 golyó Főleg a deréktájékon lép fel fájdalom, gyengeségérzet. Kiegészíthető a RUTA GRAVEOLENSszel, mely a gerinc tartószalagjait, támasztószöveteit erősíti.

RHUS TOXICODENDRON 15 CH
napi 2x5 golyó A fájdalmak reggel és a mozgás beindulásakor nagyon erősek, de folyamatos, lassú mozgásra javulnak.

Sarmi! Kutyi aranyos, programod sűrű. Tesztreggeli :lol:

Nikianya! Nyugi, én sem érzem többször, és akkor is csak nagyon gyengén. Pedig 2 héttel idősebb!

Mush! Szerintem bármikor belefér egy kutya, persze ha kölök, akkor inkább most, hogy addigra megneveljétek.

Momi! Nemmmmm! :twisted: :lol: :cry:

Kép
zölddisznó

Ti mikor éreztétek először, hogy megmozdult a baba?
Úgy saccolom, hogy nekem még hátra van 3 hét minimum, de már nagyon várom.

Betti
Kép
betti0412

Köszi Zöldi le is mentem aztán megnézem a patikába..remélem itt is lehet kapni valemelyiket....

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Vera,nekem 4 d-én erre te általad emlitett 3 vizszintes csikra mondta a doki hogy ez biztos lány!!! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

betti. en 18+3 vagyok, de nekem meg nem mozog.:(

KépKép
KépKép
mush589

Akkor még nem vagyok elkésve....

Betti
Kép
betti0412

nem vagy. elmeletileg az eslo terhessegnel a 22. hetig belefer. szoval ne izgulj!! :D

KépKép
KépKép
mush589

mush: Mozog Ő csak nem érzed. ;) Már régóta mozog a picurkád.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mozog ám!
Én láttam a 12. hetin!

Betti
Kép
betti0412

Márti!
Tyüha micsoda rucikat vettél potom pénzért! :lol: :wink: Ügyi vagy!

Sarmon!
Zabálnivaló a kutyi!!:P

Csajok én nagyon gyarapszok! Nem tudom a gyerek is ilyen ütembe nö e vagy csak én raktározom a zsírt, megint 1-el többet mutat a mérleg. :cry: :cry: :cry: Lassan már 5 kilónál tartok, és nem is eszek többet ,mint azelött. :evil:
susy75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?