Egy kis élménybeszámoló
:
összességében nagyon jól sikerült a nyaralás,igaz egy-két dolgot kihagytunk volna.
A ház nagyon szupi volt,amit béreltünk,2nagy szoba+egy nappali.plusz még füvesített kert homokozóval+kerti bútorokkal A dédi is jött velünk,és úgy volt,hogy a lurkok vele alszanak egy szobában,de a végén már az első éjszaka átrámolták magunkat hozzánk
Nagyon sokat fürödtünk,sajna rengetegen voltak a fürdőben
Zsolti már nagyon bátor volt,merült a víz alá,csúszdázott ezerrel.Bezzeg Sziszi egész héten rajtam lógott
.Így első 3nap Szoboszlón fürödtünk.4.nap elmentünk Nyíregyházára az állatkertbe-hát lógótt a nyelvünk mire végigjártuk,de amúgy nagyon szép ott is,a fóka-show különösen tetszett mindenkinek. Másnapra viszont Sziszi belázasodott és hányt-vittem Hajdúszoboszlón az ügyeletre-kapott gyógyit.szerencsére már aznap estére jobban lett és játszótereztünk+sétáltunk egy jó nagyot.
Voltunk Debrecenben is a Mediterrán élményfüdőben,mondanom sem kell ez is nagyon bejött mindenkinek.Este 8-ig voltunk ott,mert előtte még Debiben is állatkerteztünk+vidámparkoztunk.
Esténként,mikor a gyerekek elaludtak mi kettesben bementünk a városba...fagyiztunk stb,stb
Vasárnap este értünk haza-pont addigra Zsolti is belázasodott
40fokos láza lett,és nem tudtuk neki 39alá vinni-irány az ügyelet,kapott szurit -azt mondták,hogy vírus.a torkán mind2 gyereknek ugyanolyan jelek voltak,úgyhogy tuti,hogy a vízben szedtek össze valamit
Hál istennek Zsoltin is átment 1-2nap alatt a viri.
hát ennyit röviden az élményekről.
Mostmeg tegnap kaptak 2kiscicát és azokkal megy a nyúzás....nekem meg az idegbaj
Úgy néz ki,jövőhéten megyek lánybúcsúra
-háát kivi vagyok
A csajszim meg koszorúslány lesz aug elején egy esküvőn-neki is megyünk rucit nézni
+cipit....++++++ezt azt
Anyósom még mindíg benn van a kórházban,ott is én vagyok az ügyeletes...vigyek ezt..vigyek azt...+főzés ááááá +intézzem a közgyógyát + az orvosnak csg-ot +nővérnek.....
Mi is van még?ja ..ülök az áfán...járulékot is utalok...könyvelés...szóval elegem van
Ja még sorolhatnám...de befogom
Megpróbálok majd bekapcsolódni a topikéletbe
pusszantás
Andi és