Új privát üzeneted érkezett!

Dóra!

Akkor nem messze laksz tőlünk!
Mit dolgozol Budaörsön?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Dóri,akkor mi majdnem egy idősek vagyunk :) az ingázás nem lehet vmi jó,én 3évig ingáztam abony és buda közt :)
A védőnőd sztem az lesz aki nekem volt és Ivettenek.Nagyon rendes nőci az én véleményem szerint.

Nóri,mi is szoktunk gruppen pancsizni :)

Erika,ti nem?

Szilbee,már előbb is írni akartam nagyon jó az új kép Dévidről :) :)

Nyugodalmas jó éjszakát,jó friss levegő van!!

Kép
Kép
tundi24

Tündi: Ki is a védőnőd?

Gruppenpancsi? :shock: Már lehet? Mi még fertőtlenítjük a kiskádját is.

Jaaaaj, de jó levegő vaaan!

Nem is mesélem, minap azt álmodtam, hogy szülök. 3. gyerek, 3. lány. :shock: :shock: :lol: Tök jó volt, mert egyáltalán nem fájt és Apa vicceket mesélt, mi meg röhögtünk a szülésznővel. Csak úgy fogtam a hasam. Sajna a kitolás előtt felébredtem...

Csajok, amikor bevezettétek a husit a csemetéknél, onnantól fogva hetente hányszor adtátok ebédre?

Jó éjt!
jaimee1

Erika! Mi hetente 2-3 alkalommal adunk Dávidnak husit. Leventének sokkal gyakrabban adtunk anno, de ő erőst vashiányos volt... azért "nyomattuk".

Mi már gruppen pancsiztunk Dévvel, már elég korán. Előtte én is letusoltam, furdőruha ... stb. Most már Leventével is összeeresztjük nagy ritkán, mikor mind a ketten egészségesek, ill. ha már régen volt L. bölcsiben (nehogy vmi lappangó kórságot adjon át).

Tündi! Köszi! :)
szilbee

Jó reggelt mindenkinek!

Szörnyű éjszakánk volt Máténak nagyon fájt az íne alig tudodt szegénykém aludni az éjszaka!
Adtam neki egy kúpot 02:30-kor és azóta alszik!

Erika!

Én Máténak 2 naponta adok husit,de azt mondta nekem a védőnő hogy minden nap kaphat mert nem szopizik!

Ha felkeltek a gyerekek megyünk anyukámékhoz mert apa reggel elment külföldre.

Majd este jövök!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Jó reggelt! :)

Erika,akkor te nagyon óvatos vagy :) Mi csak a legelején fertőtlenítettük ki a kiskádat,nagykádat! :oops: Aztán amikor nagytakarítok akkor újra fertőtlenítés,de nem mindennap :oops: Mi mindennap eszünk husit :)

Ivett,szegény Máté.Az első fogakkal nem küzdöttetek ennyire ugye? Jó mamázást!Este gyere! :)

Kép
Kép
tundi24

Ja a védőnőm az Süvegesné volt .

Kép
Kép
tundi24

Szép jó reggelt!

Dóra, üdv a fedélzeten :lol: Én már nem tudok terhesgondozásban segíteni, de a lányok kimerítő választ adtak! :wink:

Nem tud nekem senki semmi okosat mondani allergia ügyben? :?

Hú, olyan hülye hangulatom van.... egyedül vagyok az irodában, egyedül vagyok otthon, kezdek besokkalni.....
Az addig oké, hogy van időm átgondolni az életem, de kezdem azt érezni, hogy valami így nem stimmel....

Azt hiszem elmegyek szépítkezni, hátha használ a lelkemnek.

Évi és
Kép
csongianya

Ja, még akartam valamit. Fürdés: nálunk először apával fürdött együtt Csongi elég sokáig. Aztán volt idő, amikor velem, mert annyira elhúzódott az esti rituálé, hogy az életben nem kerültünk volna ágyba, így összekötöttük a kellemeset a hasznossal.
Nálunk fürdőruha nem játszott, így teljesen természetesnek veszi ha pl. előtte öltözöm át (azért most már régen nem fürdünk együtt, de néha még bejön a fürdőszobába és ott mesél nekem, míg én fürdök.)

Évi és
Kép
csongianya

Jó reggelt!

Tündi:

[quote]J írta:a a védőnőm az Süvegesné volt .

Ja....hát vegyes véleményem van róla....Mi az hogy volt? :shock: :shock: Már nem taliztok?

Évi: Nekem tegnap volt fura hangulatom, talán az idő??? Mi nem stimmel? Merre van Apa mostanság? A szépítkezés jó ötlet, én vásárolgatni szoktam ilyenkor. :oops: :oops:

Réka fülbevalójával kapcsolatban: Nem, ő kapcsolhatta ki, mostanában vette észre, hogy ott van. Sokat viszkálja a fülecskéjét szegénykém. Talán a foga miatt?

Jön a doktojnéni a 7 hós vizsgálatra. Kíváncsi vagyok, mond e valami újat Rékám szemével kapcsolatban.

Akkor mi is kipróbáljuk ezt a közös pancsit!!! :D
jaimee1

Erika,barackkal mizujs?Mert ma gyönyörűek vannak nálunk a piacon 150Ft-ért,és ha még nincs ott,és van rá lehetőség lemondanánk,mert akkor kimegyek és megveszem itt,ha nincs belőlle gond!!!

Írd majd meg mit mondott a doki néni Réka szemével kapcsolatban!
Nekem már nem Süvegesné avédőnőm,mert mi már abonyba járunk!

Évi,a szépítkezés jó ötlet,meg a vásárlás is! :) Én is vásárolgatni szoktam,akkor megnyugszik a lelkem!! :) :) De mi a baj?Hogy sokat vagytok apa nélkül?Csongi kivel van?

Kép
Kép
tundi24

[quote="jaimee1"]D írta:jaimee1óra: És Kecsón is fogsz szülni?

Nóri: Gruppenpancsi? Hm...jól hangzik... :)

Igen, terveim szerint igen, mert kétlem, hogy a dokim átjönne...
de igazából a szolnoki szülészetről semmit sem tudok, nagyon hallani se hallottam. Bár lehet, hogy olyan témát kerülgetek, amit nem kéne...
dhoora

Ivett: állatorvosi marketinggel foglalkozom jelenleg, nem igazán a szakma, de ez van, nem panaszkodom...
Akkor ha jól érem, Süvegsnéről van szó? Vegyes vélemények? (szerintem olyan nincs, aki mindenkinek bejön...nekem most Kméten egy nagyon-nagyon fiatalka, gyerek nélküli védőnőm van, amin először meglepődtem, mindig úgy képzeltem, a védőnők idősebbek, és van nagy családjuk :D :D mindig olyan babások voltak körülöttem, akikre ez volt igaz 8)
dhoora

Tündi: Barack ma este jön (ez már tuti) Lemondtam. Vedd meg a piacon nyugodtan!
jaimee1

Óóóó Erika,na ha lemondtad akkor mindegy.11ig volt piac,de nem mentem ki megvenni,mert nem akartam addig amíg nem írsz,nehogy rád maradjon!

Dóra,egyet értek veled,mindenkiről lehet jót és rosszat is hallani.Nekünk is fiatal az itteni védőnőnk,de neki van egy 3 éves kisfia már,de szerencsére nagyon rendes,kedves segítőkész!

Kép
Kép
tundi24

Nekünk eddig csak olyan védőnőnk volt, akinek nincs még gyereke, de 100%-an meg vagyok/voltam velük elégedve. Mindkettő nagyon érti a dolgát! :D
szilbee

Tündi!

Máté az első fogával egyáltalán nem szenvedett észre sem vettük hogy kibujt a kis foga.

Dóri!

Igen Süvegesné a védőnőnk nagyon kedves aranyos!
Szerintem neked is ő lesz!
Esetleg megadjam a telefon számát?
Nyugodtan hívd fel ő biztos segíteni fog neked!!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

[quote="szilbee"]N írta:szilbeeekünk eddig csak olyan védőnőnk volt, akinek nincs még gyereke, de 100%-an meg vagyok/voltam velük elégedve. Mindkettő nagyon érti a dolgát! :D

nem is azért írtam, csak volt egy ilyen fura képzetem régebben :D de hülyeség, mert én is meg vagyok elégedve az enyémmel, nagyon jó fej, még az eredményem is elhozta házhoz, amikor senki sem tudott elmenni érte.
dhoora

Ivett, igen, megköszönném, mert akkor lehet, rögtön őt hívnám, max azt mondja, hogy nem hozzá tartozom mégsem. Te merre laksz? (ha nem akarod, nem kell megírni :) )
dhoora

Dóri! Nem mentegetni akartam a gyerek nélküli védőnőket. :lol: Sokkal inkább azért amit te is írtál. Nekem is ilyen "fura képzetem" volt régen, ahogy neked is.
szilbee

Ivett,akkor jól emlékeztem,hogy az első fogacskával nem volt gond!Remélem nekünk is kibújik már végre,mert ma egész nap megy a hasa Lacuának,gondolom a fogától.A felső kettő nagyon fehér neki,lehet azok jönnek ki először :roll: :roll:

Erika,mit mondott a doki néni Réka baba szemére?

Kép
Kép
tundi24

Megvagyunk!

A mult hetünk katasztrófa volt éjjel hánytunk,nappal hasmenéssel küszködtünk!
A fertőző osztály szélén álltunk,de olyan rendes dokibácsink van hogy nem nagyon akarta addig beküldeni míg nem muszály!
Begyulladt a szeme Robinak még az volt a ráadás,amivel péntek délelőtt beutalóval a kezünkbe alig akartak fogadni a hetényibe a szemészeten,kedves nővérkével találkoztunk aki közölte mért nem kértünk ídőpontot :twisted:
Péntek délután még vittem Robit vissza az orvoshoz mert még mindíg ment a hasa igaz már hányás nem volt!
Azt mondta hogy amíg láz nincs "nincs"gond,pedig akkor már féltem hogy mennünk kell....
Hétvégén elállt a hasmenés is,étvágy azóta kezd visszajönni,az erőm teljesen kifogyott most már kapargatom össze magam,azt hittem soha nem mászunk ki belőle
Nem evett szinte egy hétig semmit csak kefírt ez az egy volt amit megevett,meg este kakaó
és itt bezárult minden,le van fogyva ami nálunk nem valami kecsegtető dolog nem tudom elélri-e a 8kilót még mérni nem mertem
Ma volt az első nap hogy evett rendesen!
De a kedve jó,eleven-szóval ezen kívűl minden rendeben velünk!

A gépünk még most sem jó talán ezen a héten

Évi!
Az unokatesódnak sok erőt és kitartást kívánok és persze hogy minnél előbb eggyütt lehessenek!

Tündi!
Azt hittem csak ketten mentek sátorozni!Bizti jó lehetett!

Na ennyire futotta!

Kép

Kép
katlina

Tündi!

Nekünk az alsó fogacska jött ki először!

Dóri!

Írtam neked privát üzenetet!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Barack híradó:

Megérkeztek! Gyönyörűek! Kemények (bár nagyon nem taperoltam őket) Annyi a módosítás, hogy 6 kg / láda, 900 Ft/ láda. Ha nem gond, én nem méricskélnék, nincs megbízható mérlegem, így egyszerűbb

Tündi! Ha gondolod, jöhetsz érte, van bőven. :wink:
jaimee1

Sziasztok!

Jó reggelt!

Katlina,huuu nagyon elkaptátok ezt a nyavaját :( Remélem már minden okés!szereltessétek már meg a gépeteket :) Mert hiányzik,hogy nem hallunk rólatok!

Ivett,én is úgytudom,hogy az alsóknak kellene előbb jönni,de lehet hogy mégis a felső fog előbb kibújni? :roll:

Erika,akkor ma bemegyek érte.Még valszeg be szaladok a kórházba,és utána mennék.De dokit még nem tudtam elérni.Ha sikerül írok,meg hívlak is :)

Kép
Kép
tundi24

Erika,1 órakkor kell visszahívnom a dokit,hogy mikor tudok menni hozzá,mert ügyeletes volt így ma nincs bent a kórházba,de vki visszamondta a magánrendelésen az egyik időpontot és oda betesz!Csak nem tudta pontosan hány órára kell mennem!
De megírom majd :)
Ja és ha van annyi,akkor 3 láda kellene! :)

Kép
Kép
tundi24

Jó napot! :)

Tündi: Ez a doki Jakab lenne? Csak nem?

3 láda? Mivel több jött, lesz annyi sztem....majd meglátod, egyáltalán kell e ebből ennyi.
jaimee1

Erika,igen Jakabhoz megyek,nem hiszem hogy arról van szó. :) Inkább sztem elkaptam vmi nyavaját :evil: Nekem abból mindig kijut,azért akartam a kórházba menni,mert ott nem kell neki annyi lóvét adni.Szemét vok? :oops: Na mindegy a lényeg,hogy túl rosszat ne mondjon.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Végre van internetünk :)

Sok mesélni valóm van, de most még ezer a dolgom, majd később visszajövök :wink:

Kép
pimelinda

Linda,éljen!!!!! :) :) :) Várjuk a beszámolókat és az új fotókat Réka babáról! :)

Erika,fél5re kell mennem Jakabhoz.Ha fél4körül megyek hozzátok az nektek jó?

Kép
Kép
tundi24

Linda! Vééégre!!! Képeket is kérnénk, de nem csak egy párat! sokat-sokat-sokat!!! :D
szilbee

Erika,isteni a barack :) kicsit megszenvedtünk vele,ragaszkodott a húsa a magjához :wink: Már dunsztolódik :)

Dokinál ott hagytam annyit,mint mikor terhesgondozásra jártam :roll: De rendes volt nagyon,csinált uh-t is,megmutatta a petefészkeket,méhet,méhszájat.A jobb oldali petefészekben van egy kis ciszta,ami nem jelentős szerinte.Egy kis bacit összeszedtem/meg sem lepődtem amikor mondta/.Kaptam rá bogyeszt,levette a kenetet a rákszűréshez is,mert a bacik is múlóban vannak(kikezeltem én magam :wink: ) jövőhét pénteken jön meg az eredmény.Na kb ennyi volt :)

Réka baba egy tündér még mindig.

Babatali:ki lenne benne???Augusztus első hétvégéje kinek jó?Mad írjatok ezzel kapcsolatban is,meg amugy is :) :) :)

Kép
Kép
tundi24

sziasztok!
próbállak titeket megismerni, de nem lesz egyszerű, mert nem sok időm van visszaolvasni.
Voltam ma dokinál, babuci jól van. Jól megnézett mindenét, szivét (még a kamrákat is láttuk), veséket, gyomrot, karokat, kezeket, lábakat. elég fura pózban volt, de inkább lánynak néz ki :lol: jövő héten megyek majd genetikai UH-ra, mondta, hogy majd kérdezzek rá, mert hátha akkor jobban látszik, mertmost nem merne megesküdni rá. Végülis mindegy, csak egészséges legyen.
Olyan jó volt látni :D :D :D ott mocorgott.

Ivett: bár én nem vagyok még tapasztalt anyuka, de hugom 10 évvel fiatalabb nálam, és emlékszem, mikro jöttek a fogai. Na, abban rendszer nem volt. Először kijött 4 egyszerre, de tök összevissza... anyum kicsit ki is akadt, mert nekem úgy jöttek, ahogy a nagy könyvben meg van írva (azt már nem tudom, hogy :wink: )de nem akarok beleszólni
dhoora

Tündi: Énénén!! Azaz mimimi!

Nem volt fura az UH baba nélkül? :D :D Jáááájjj...nekem is ősszel rákszűréééés...

Kipróbáltam megfosztani a magjától egyet, hát... :shock: :shock: nem éppen magbaváló. :oops: :oops: Kicsit tekerni kellett.

Linda: Sziaaa!!! Fotót, fotót, fotót!
jaimee1

Sziasztok!

Nos, úgy látszik egy kozmetikus csodákat művelhet, sokkal jobb hangulatom van ma! Alig győztem a bókokat bezsebelni :wink: :lol:

Tündi, örülök, hogy nincs nagy gond! Ezek a fránya fertőzések meg bármikor előfordulhatnak!

Linda, de jóóóó! Nagyon várunk!

Hú, Katlina, szörnyű hét áll mögötted! De jó, hogy megúsztátok a kórházat! Rá se ránts a kilókra, majd elkezd enni, amikor jól esik neki! Egyébként Csongi 8 kiló 10 dkg volt egy évesen :wink:

Dóri, az UH-kat anno én is nagyon szerettem. Miért kell genetikai UH is???
Majd megismersz bennünket ne félj! Vannak rendszeres írók, és vannak akik eltűnnek, de aztán visszajönnek :wink:

Jut eszembe, Hajniról tud valaki? Nagyon régen nem írt, remélem minden rendben náluk!

Egészségetekre a barackot! :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Dóri,majd szépen lassan megsimersz mindenkit :) Neked most még a 19.heti genetikai Uh lesz ugye?Hamar megmutatta magát a kiscsaj :) Mi csak a 21.-ik héten tudtuk meg a 4d-s UH-n hogy csajszink lesz :) Mondjuk én meg is álmodtam,később azt is,hogy fog kinézni és úgy is nézett ki :) :)

Erika,de de nagyon furi volt.Amióta hazajöttem azon képzelgek,hogy lehet az a kis ciszta vki :oops: Na tiszta gyagya vagyok :roll: Csak nem téveszt össze egy kis lényecskét egy cisztával.
Hát igen barack nem magvaváló fajta,de nagyon szép,finom és megoldottuk a problémát! :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tündi!

Én is szeretnék!

Dóri!

Máténak is ugy jön a foga ahogy jönnie kell azt mondta a védőnő,de nagyon megszenved vele!
Felhívtad a védőnőt?

Ma vettem Máténak a Tófenék úton egy sportbabakocsit,nagyon tetszik!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Erika! Isteni finom a barack, de nem tudtuk eltenni :cry: . A héja alatt nagyon puha, a magjánál meg kemény, nem válik. Úgyhogy eszem meg eszem....Még majd a jamet megnézem, hátha annak jó.

Tündi! Taliban én persze, hogy benne vagyok! Egybekötjük a medence partival :wink:
Nőgyogyihoz nekem is menni kéne....már kb. 1 éve :oops: :roll:

Évi! Jó, hogy kicsit helyrebillentél :lol: Minek annyit gondolkodni? :lol:
A múltkor kérdezted..., nem válaszoltak még Digiék. Meg más sem :?
Állítólag holnap a Máv művházban állásbörze lesz....csak időm lenne kicsivel több :roll:

Dóri! Csak nem visszaolvasol az elejéről? :shock: Az sokkkk lenne.
18. heti genetikai uh...jó ég, de rég is volt már! :lol: Itt Szolnokon nem is foglalkoztak azzal (nálam), hogy megnézzék a nemét. Mondjuk, én nem is akartam tudni :lol:

Melinda! Nagyon várjuk a történeteteket!
Egyik ismim most akar internetre előfizetni, a T-online-nál :x . Mondtam neki, hogy van olcsóbb is, jobb is, és főleg gyorsabb is. Telefonvonaluk van, így azt a szolgáltatót választja, amelyiket akarja. De a T-online-tól óvakodjon :?

Katlina! Jól kijutott szegény Robinak :cry: Szóljál, ha már jól vagytok :wink:

Menek, jó éjt...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Évi: a genetikai Uh a 18-20 heti, csak a dokim is mindig így mondja. ez kötelező. Vagy hogy is mondajm elvileg előírt...A véreredményeim jók, úgyhogy nem kell vele kapkodni szerencsére.
Ivett: még nem hívtam, nem sietem el, tudom :oops: egyelőre a második trimesztert még a kecskemétivel "csinálom végig", aztán mindenképpen váltok. Kb. onnantól nem is dolgozom , legalábbis így tervezem. Sok ez a napi 250 km...de még egyszer nagyon köszi.
Nóri: nem nem olvasom az elejétől...ááááá
:D csak gondoltam, kicsit visszalapozok, de aztán sosem sikerül, úgyhogy majd olvaslak Titeket, meg próbálok bekapcsolódni :wink: időnként meg mesélek, épp milyen eredményekkel jövök a dokitól.
én szeretném tudni, hogy leányzó lesz-e. egyelőre nem 100%, de én bízom benne :wink:
dhoora

Jó reggelt! :)

Évi,azt hiszem nekem is kellene már egy kis szépítkezés,megújulás és föleg egy plasztikai sebész :shock: A lelkem kb a sárga föld alatti legalsó rétegben van.
Azért örülök,hogy neked már jobb a kedved :) :) Csongi oviban van,vagy ki vigyáz rá?

Dóri,elég sok a napi 250km az tuti.A nagy melegeket hogy viseled?

Nóri,nekem doki azzal kezdte,hogy belelépett a kartonomba és első kérdése rákszűrés???Óóó mondom,persze azt is csináljuk meg ha lehet.De én utálok dokihoz járni.Pocakosan más volt :) Persze akkor sem rajongtam érte,de akkor lehetett csak Lucát megsasolni :)
Medence party is lehet ha jó idő lesz :) Habár tegnap afelső részét takarítés közben apa kiszúrta,de addig meg lesz javítva :wink:

Akkor jegyzem,hogy ki az aki jönne,meg azt is meg kellene beszélni,hogy akkor ki mit vállal be.Meg esetleg főzzünk -e vmit bográcsban vagy ilyesmi?Ti mire gondoltatok?Vagy csak legyenek szendvicsek,süti,üdítő,pia akármi :)

Kép
Kép
tundi24

Reggelt!

Kép

Taliról én nem tudok még nyilatkozni, mert vmikor megyünk nyaralni, de nem tudni még mikorra kap Ed szabit!...
szilbee

Szép napot!
Tündi! Sztem ne főzőcskézzünk! Inkább vigyünk sütikét, inni valamit és kész. Attól tartok, én így sem fogok sokat ücsörögni és beszélgetni :lol: :roll:

Na, megyek, mert tenger a dolog....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok!

Tündi, a babatali minket is érdekel, bár még elég elég "picik" vagyunk, de egy-két órácska beleférne, és szó ami szó, nekem is jól jönne a kiruccanás 8)
tegnap megvolt az első sétánk babakocsival!
nekem jól esett a mozgás, Réka pedig végig aludt
a védőnőkhöz mentünk, mázsálni
jelentem, 16 naposan 4780 g a súlyunk (4310-zel született babuci)
szóval kicsit megnyugodtam, hogy mégiscsak eszik ez a lyány. :)

ami viszont gázos, hogy nem alszik a kiságyban :(
most is a karomban alszik
ha leteszem, pár perc múlva felsír
ha felveszem, alszik tovább
egyik éjjel is ezt játszottuk egy darabig, aztán annyira álmos voltam, végül közöttünk aludt az ágyban

Dóri, szia, gratulálok a babához

Kép
pimelinda

Sziasztok

Dobok képeket a nyaralásról. :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Egy kis élménybeszámoló :) :

összességében nagyon jól sikerült a nyaralás,igaz egy-két dolgot kihagytunk volna.
A ház nagyon szupi volt,amit béreltünk,2nagy szoba+egy nappali.plusz még füvesített kert homokozóval+kerti bútorokkal A dédi is jött velünk,és úgy volt,hogy a lurkok vele alszanak egy szobában,de a végén már az első éjszaka átrámolták magunkat hozzánk :lol:
Nagyon sokat fürödtünk,sajna rengetegen voltak a fürdőben :?
Zsolti már nagyon bátor volt,merült a víz alá,csúszdázott ezerrel.Bezzeg Sziszi egész héten rajtam lógott :P .Így első 3nap Szoboszlón fürödtünk.4.nap elmentünk Nyíregyházára az állatkertbe-hát lógótt a nyelvünk mire végigjártuk,de amúgy nagyon szép ott is,a fóka-show különösen tetszett mindenkinek. Másnapra viszont Sziszi belázasodott és hányt-vittem Hajdúszoboszlón az ügyeletre-kapott gyógyit.szerencsére már aznap estére jobban lett és játszótereztünk+sétáltunk egy jó nagyot.
Voltunk Debrecenben is a Mediterrán élményfüdőben,mondanom sem kell ez is nagyon bejött mindenkinek.Este 8-ig voltunk ott,mert előtte még Debiben is állatkerteztünk+vidámparkoztunk.
Esténként,mikor a gyerekek elaludtak mi kettesben bementünk a városba...fagyiztunk stb,stb
Vasárnap este értünk haza-pont addigra Zsolti is belázasodott :(
40fokos láza lett,és nem tudtuk neki 39alá vinni-irány az ügyelet,kapott szurit -azt mondták,hogy vírus.a torkán mind2 gyereknek ugyanolyan jelek voltak,úgyhogy tuti,hogy a vízben szedtek össze valamit :? Hál istennek Zsoltin is átment 1-2nap alatt a viri.
hát ennyit röviden az élményekről.

Mostmeg tegnap kaptak 2kiscicát és azokkal megy a nyúzás....nekem meg az idegbaj :lol: :lol:

Úgy néz ki,jövőhéten megyek lánybúcsúra 8) 8) -háát kivi vagyok :lol: :lol:
A csajszim meg koszorúslány lesz aug elején egy esküvőn-neki is megyünk rucit nézni :D :D +cipit....++++++ezt azt
Anyósom még mindíg benn van a kórházban,ott is én vagyok az ügyeletes...vigyek ezt..vigyek azt...+főzés ááááá +intézzem a közgyógyát + az orvosnak csg-ot +nővérnek..... :x
Mi is van még?ja ..ülök az áfán...járulékot is utalok...könyvelés...szóval elegem van :shock: :shock: :shock:
Ja még sorolhatnám...de befogom

Megpróbálok majd bekapcsolódni a topikéletbe :P

pusszantás

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Linda,reméltem is,hogy a "szomszédba" átjöttök majd :)
Az altatással/alvással nekünk is voltak/vannak gondjaink.Luca is csak a kezünkben volt hajlandó elaludni,és ha leraktuk már fel is kel,sírt.Aztán napközben is a nagyágyon aludt,leesni ugye még nem tudott és ott jobban érezte magát.Aztán mindig próbálkoztunk szépen visszaszoktatni a kiságyba.Mostmár ott alszik,de altatni még mindig kézben.Vagyis inkább úgy mondanám,hogy rajtunk alszik el,és úgy viszem be az ágyába.
Szép súlya van Réka babának :) De nem jár ki hozzátok a védőnő(Adrienn még a védő nénitek?) és a doki bácsi az első 6 hétben?Hozzánk mindig jöttek..és csak 2 hónapos korától kell behordani.
Szép súlya van egyébkén :) Egy kis szüléströténetet és képeket kaphatunk majd?? :wink:

Andi,nagyon jók a képek :) A csúszdás és az elefántos nagyon szupi lett :) A debreceni élményfürdőben én is voltam már,nagyon tetszett :) Szívesen visszamennék,de apánk nem díjazza az ilyen helyeket,de úgyis rábeszélem 1x :)
Az áfát ne is emlegessük,keresztanyám is azzal szenved,én meg a számlákkal :? De talán már végeztem vele :) És jöhet a lazítás :) Kitartás neked is :)

Kép
Kép
tundi24

Megjavult a gépünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És meg is gyógyultunk teljesen!!!!!!!!!!!

Taliban benne vagyok!
Ha apa elvisz :oops: :wink:

Dóri!
Üdv itt!!!!!!

Na majd még jövök!!!!!! 8)

Kép

Kép
katlina

Melinda! De jó lenne, ha láthatnánk benneteket is! :lol:

A talit én is úgy gondoltam, hogy max. 2-3 órát maradni, nem egésznaposat :lol: Lilcsi 1/2 3-ig alszik, utána uzsi, és olyan 4 körül odamenni.... Tündi :?:

Én is hulla vagyok. Holnap autószerelőhöz is megyek reggel. :roll:

Dóri! Írjál már a pocakosságodról! Hogy éled meg? Rázós, vagy semmi tünet? Stb.....Ne fogd vissza magad, panaszkodjál te is nyugodtan!

Andi! Minden vírusnak ilyen gyorsnak kéne lennie...ez legalább valamicske jó a rosszban... :?
Jobbulást nektek!

No, pá!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok!
Andi: klasszak a képek 8) az az elefánt olyan, mintha élne :shock:

A meleget nem jól bírtam múltkor, hétvégén majdnem rosszul voltam, mikor elmentünk párom nagyszüleihez. Még csak most mondtuk el, hogy dédszülők lesznek :lol: persze már tudták, de nagyon örülnek neki.
Tünetem már nincs, az elején volt hányinger, meg állandó álmosság. Mostanában csak elkezdett húzódni a hasam, vagyis nem tudom igazán leírni, hol itt fáj, hol ott, de doki mondta, hogy a szalagok.
képzeljétek! ma akkorát rúgott, hogy a párom is érezte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jaj annyira jó volt. perzse utána kérdezgettem, hogy ez ufgye már tényleg ő volt. De gyakorlatilag ellökte a kezünket :lol: :lol: :lol:

Linda: jó nagy baba. Természetes úton jött? teszel majd fel képeket?
most megyek aludni, mert álmos vagyok már... majd holnap mesélek.
dhoora

Andi! Tök jók a képek!!:D Hűű Sziszi is mindjárt a 4. évét ünnepli. :shock:

Katlina! Dejómár hogy jól vagytok!!! :D

Dóri! Gratulálok a rugdosázhoz!!! :D Tegyél majd vonalzót is légyszi! :)

Rólunk: TEgnap Dév 4kézlábra át... 2 alkalommal is egymás után. Közben a fütyijét sasolt, hogy fityeg. :lol: Egyészen sokáig bírta és úgy tűnt bírná tovább is, csak elunta a dolgot.
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?