Ezt Jim kérte hogy másoljam be ide, ő küldte nekem. Még nem olvastam vissza mindjárt megteszem.
A levél:
Akkor ez legyen a végszó.
Direkt word-ben írom, ne legyen benne hiba
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki kiállt mellettem. Akármennyire is pukkancs, idióta vagyok, aki szeret, így szeret. A férjem és én köztem már nincsen ellentét a keresztelővel kapcsolatban, és nem azért mert rám hagyta. Sokkal nagyobb gondjaink vannak, de nem szeretek panaszkodni. Sokszor akaratomtól függetlenül bántok meg embereket, pontosan, mert őszinte vagyok. Igen, nekem is van szívem-lelkem, engem is meg lehet bántani. Úgy érzem, helyesen döntöttem, hogy töröltem magam. Én is bőgök már 1-2 órája, de nem kell sajnálni, nem vagyok cukorból, megedzett az élet.
Rettenetesen rossz, hogy empátiával áldott meg az Isten (vagy nem ő) és érzékeny vagyok. Ezért sem nézek TV-t és nem a média miatt gondolom azt, amit. Többször említettem, hogy egy kis zsidó vér csordogál bennem. Gyerekként a mamám elmesélte, hova kerültek a felmenőim, talán ez pecsételte meg az én hitemet is. Mona, kislány koromban engem a legjobb barátnőm apja molesztált, no meg anyukám egyedül nevelt, 10 éves koromban kaptam egy nevelőapát, aki úgyszintén taperolt. 17 éves voltam, mikor együtt jártam az első nagy szerelmemmel, elmeséltem neki, meg akarta verni őket. Én megbocsájtottam nekik. Kicsi voltam, mikor szerettem volna egy Marcellina (Újságárus Lady) kazettát, nevelőapám azt mondta, ha megtanulom a Mi atyánk-ot, megkapom. Megtanultam és nem kaptam meg.
Volt időszak, mikor nem jöttem a babanetre, mert az őrület határán voltam. Az én édes Milánkám miatt, akit nem látok 5 napig 2 hetente. Mindegyikőtöknek van már gyereke, ebbe bele tudtok gondolni? Nem kell, már én sem szoktam, mert nem tudok rajta változtatni. Azaz tudok, járok is rendőrségre, bíróságra., nem kívánom senkinek.
Azért szerettem írni, mert úgy éreztem, barátaim vagytok. Ha nem is mindenki. Nekem szükségem volt rá, hiszen elköltöztünk szülőhelyünkről, családunktól, úgy éreztem nekem kell, hogy emberekkel kommunikáljak, akár virtuálisan is. Tényleg nem szeretnék panaszkodni, mert mindenkinek megvan a saját problémája, csak azt szeretném éreztetni, hogy más problémája az enyém is, mert megszakadt a szívem Tand miatt, napokig, hetekig bőgtem és most is felnézek rá, hogy bírja. Juditkecskemét, Eszterxx, Kvaszévi….amin ti is keresztülmentek….A rák a legalattomosabb betegség……nagyon sok erőt kívántam, kívánok tiszta szívemből. Nem tudom, milyen érzés, ha vki az édesapjáért aggódik, mert én 23 évesen kitöröltem apámat az agyamból, de azt tudom, milyen érzés, ha valakit nagyon szeretsz és beteg. Pepike miatt is sokat bőgtem, nagyon aggódom érte.
Beuskát, Pattit, Kvaszévit, Kikót, Szilvánuszt, Monácskát, Eszterxx-et , Pannyt kimondottan megszerettem. Talán mert ők álltak már az elejétől fogva hozzám a legközelebb. Ez nem azt jelenti, hogy a többieket nem kedvelem, sőt Linocs higgadtsága sokszor erőt ad, nekem idegbajosnak, Kolyok vidámsága, bosek szabadszájú-emiatt is kedvelem nagyon, Melinda az arany középút, Feri-Mni a hímes tojás pár, potykát is imádom, fanettáról, pumperkáról nem is beszélve. Mzx is hiányzik, meg Pété. Pété, ha olvasod, én már a szeptemberi talin nagyon csíptelek és mindig szívesen olvastam soraid. Mommyt is nagyon bírtam, nem tudom, ő miért ment el. Azaz sejtem. Elnézést, ha vkit kihagytam, de Fraud-ra hagyatkozva nézzétek el nekem.
Nagyon szeretem a gyerekeim, de azért, mert szültem, férjhez mentem, szeretnék NŐ maradni, IGEN, AZ A CICABABA, mert én úgy érzem jól magam. Vannak céljaim, azok visznek előre. Megmondom őszintén, nekem már régóta nem volt kedvem írni a topikba, mert már nem a régi. Tudom, a címe 2008. márciusi babák, de nekem nem csak a babákról szólt. Hanem Rólunk. Már régóta nem Rólunk szól. Kifejezetten örültem linocs elkalandozásainak néha, volt kedvem írni. Most nincs, de tényleg nincs. Ezért nem regisztrálok újra. Igen Beus, az iwiw-ről is töröltem magam, nem is kétszer, háromszor. Megvolt rá minden okom. Pedig nekem exhibicionistának ez nehéz döntés volt először
Aki szeretne velem találkozni, írni, annak kifejezetten örülnék, azon az említett közösségi portálon megtaláljátok a férjem, gyerekeim.
Daknyos Bona jobbulást és örülök neki, hogy nem vagyok egyedül a ferdeségeimmel
Szeretettel, Jim
Még annyit szerettem volna írni, ami lemaradt:
Sex nélkül nem élhet egy férfi. Biológiailag lehetetlen. A maszti is sex.
Ezen amúgy sokszor gondolkodtam, vannak nők, férfiak. Vannak növények, állatok. A gombáknak külön világuk van, se nem növények, se nem állatok. De reprodukcióra képesek. Az evolúció mutánsai azok az egyedek, amelyek nem tudnak szaporodni, termékeny utódot létrehozni. A buzik is azok, és nem általánosítani akarok, a katolikus papok is. Nem láttam olyan szakirodalmat, ahol leírták volna hogy a pap egy külön fajt alkot. Volt olyan prof az ismerőseim között, aki biológiai tudományok doktora, mellette teológus. Meg akarta ismerni a teremtés másik oldalát. Mire jutott? Az engem is érdekelne. Azt tudom, amit én gondolok, senkit megbántani soha nem akartam. Ha akartam, azok nem ti voltatok.