Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kikapcsolódni járok ide, felüdülni, de most lehangolt ez a vallás-vita. :cry: Egy csomó gondolatom támadt, de hosszú lenne leírni, és már különben is le van zárva a téma. Viszont egy dolog érdekelne, s még csak nem is a téma kapcsán, már korábban is elgondolkoztam rajta: ti, ha meghalnátok, tényleg azt szeretnétek, hogy a keresztszülő viselje gondját a gyereknek? Én (bárkit is választok keresztszülőnek), inkább a szüleimre, vagy a tesvéreimre, szóval családtagra "bíznám" a gyermekemet.

Linocs, őszinte részvétem!

Jim, dönts úgy, ahogy neked jó: Ha visszajössz a topicba, örülni fogok, ha nem jössz vissza, hiányozni fogsz!

Gabica, jó lett a vonalzód! Tetszik!
Vendég

Kicsit átvariáltam a táblázatot, akinél esetleg valamit elírtam szóljon! :)
Linocs, beleírtam a talit is, hogy lássuk ki jön, ki nem és ki az aki nem reagált rá...

KépKép KépKép

KépKép
KépKép
mni

Bosek, "na fasza"! A laptetőd hűen tükrözi a topic hangulatát. :cry:
Vendég

Márti!

Kép

Kb.ilyen vok most is csak pár kilóval több :oops:
Friss kép nincs,majd csináltatok apával :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Bosek!
:lol: :lol: :lol:
Ne riogass mán azzal a sütivel!!!!!!!!!
Akarok én is! Ez a Niki féle süti?

Panny!
Várom a képet!!!!! :lol:
Vendég

Bosek4
Még az hadjám, hogy laptető, de 400. oldal

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Bea!

Beszélhetsz az anyósoddal, de mi csak 28-a utá érünk rá, kérdezd meg, hogy mikor zaklathatom telcsin?

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Csajok!

Nem kell azért leírni most a topicot mert támadt egy kis vita...ahogy Potyka említett ez nyilvános fórumokon megesik elég gyakran...megvitattuk,elemezgettük és lezártuk ...DE megy tovább az élet.Konfliktus helyzet a nagybetűs életben is van és ott is megy tovább az élet...szal a lényeg hogy JIM GYERE MÁR VISSZA!!!!

Zsu!

Hát valahol igazad van mert ha meghalnék netán én is anyumban bíznék hogy ő nevelje a srácokat,de mivel a kora miatt lehet hogy nem tudná végig megtenni ezért gondoltam én is a keresztszülőkre :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny!
Köszi! Nagyon jó kép!!!!!
Ezt tényleg nagyon hiányoltam! :D :D

Beuska!
Te még itt vagy???? Mármint Miskolcon?
Vendég

Mona,

ha a fiad 20 évvel idősebb lenne, elgondolkodnék... :lol: Jóképű, na!

Mni,
Lilla pedig továbbra is csodaszép, és mosolygós!

KÖlyök,
nálunk is kifakadt a a bcg, állítólag nem kell vele csinálni semmit, mi sem tettük.
Vendég

hogy lehet utólag képet tenni a srácok vonalzója elé??vagy újat kell gyártani és csak úgy??HELP!

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ém nem tudom, de én alig tudok belépni a Babanetre!
Állandóan leáll, és hibajelentés meg ilyenek jönnek!
De csak akkor ha a babanetre akarok belépni, máshol nem csinál ilyet!
Valaki tud valamit, hogy miért??????????????
Vendég

Panny!
szerintem újat kell gyártani. De nem tudom tuttra mondani!
:idea:
:shock: :shock: :shock:
Vendég

Márti!

Igen még itt vagyok, a Szilárd holnap este jön értünk. Marcit vasárnap este elvitte, mert az apósomék levitték a Balcsira. Így hármasban vagyunk csak csajok!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Panny, újat kell csinálni, de három képes nem fér be az aláírásba. :(
Vendég

Én a vallásos témához nem szólnék hozzá, most van elég bajom ezzel az abortusz dologgal.
:cry:

Ja, és Linocs!! Őszinte révétem!! Sajnálom!
Vendég

tudtam, hogy valamit kihagytam: Kacika +++++
Veled sírtam, és sok erőt Nektek!!! tekints a csemetékre és gyere hozzánk bármikor, ha erő kell ++++

Jim, gyere már!!! ne büntess minkett lécci!!!!

Kép

Kép
kolyok28

Kacika!
Nagyon sajnállak! Remélem hamar túl lesztek ezen szörnyű dolgon!
Vendég

ja és kitudom rakni a 3x3x3as rubikkockát :)

Kép

Kép
kolyok28

Holnap mi leszünk a csupa 3-ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kolyok!
Egyetértek veled mindenben!
Mátéról nagyon régen raktál képeket! Nem gondolod, hogy illő volna???????
:lol:
Vendég

Köszi csajok, jövő héten valamikor meglesz...és akkor már könnyebb lesz. Próbálok most is minél kevesebbet gondolkozni ezen, csak a hányiger nem hagyja néha.... :?
Vendég

Kölyök, ügyeske vagy!!!! :D
Vendég

Extrafasza. 400. oldal. Kép

Márti, ja Nikié.

Tök lusta vagyok sütni, marad a kakaópor.... Kép

Képzeljétek, kiscsajszi ette a szilvát, gondoltam magamban húú, de ízlik neki, még a szemét is becsukja.... Aztán egy idő múlva döbbentem rá, hogy alszik. :shock:

Böbi

Kép

Kép
bosek

:) aranyos vagy Márti, de már tervezek egy orditós keresztelős képet, csak most a szopi alatt egy kézzel nem megy aztán meg indulunk és nem lesz netem 2 napig :(
(de végre ungabunga.... a tesóméknál nem lehetett... a férjem meg tisztéra begerjedt :roll: :shock: :lol: :roll: )

Kép

Kép
kolyok28

Kolyok!
Ejnye-bejnye! Én már lassan el is felejtem, hogy mi az!!!! :oops:
Vendég

[quote="bosek"]
írta:
bosekKépzeljétek, kiscsajszi ette a szilvát, gondoltam magamban húú, de ízlik neki, még a szemét is becsukja.... Aztán egy idő múlva döbbentem rá, hogy alszik. :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök!

A férjed csúcs egy hapi :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

Zsu!

Pumperának is 3 képes van,nem?de lehe rosszul emlékszem :shock:

Kacika!

Nagyon megértelek...anno tavaly nekem is eltelt 5 nap a betegség felimerése és a műtét között...hát senkinek nem kívánom :cry: utána sokkal jobb lesz....és itt nagyon igaz h az idő jó gyógyír...
És végülis kell 2x menned a családvédelmis védőnőhöz????

Bosek!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Bosek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , még a nagylányom fejelt bele a tökfőzelékbe anno, de azt azóta sem eszi....

Valaki kivuduzhatná belőlem a gyereket, mert éppen a csípőcsontjaimon át kíván távozni, és még anyós is hívott, hogy jön. Mondom a férjemnek, hát most ment el! Néz bambán, mondom hát két napja! Basszus, persze nem emlékszik, mert ahogy meglátja, húz a postára az ajánlottakélrt, vagy a csekkekkel, még soha ilyen rednben nem voltak a papírjaink. Ja, nem a sarkira megy!!!

potyka

Panny, igazad van. Akkor én biztosan nem a babafalvával próbálkoztam, azért nem fért ki. :?
Vendég

Zsu!

Én ezt úgy értettem, hogy nem rábíznám, hanem azt szeretném, ha az eltávozott helyett állna helyt erkölcsi nevelésben!
Anyám alkoholista, öcsém fogyatékos, a többi családtagomra sem bíznám Nórit semmiképpen, ha velem valami történne! Itt jön képbe a keresztanya, aki híven vinné tovább az én erkölcsiségemet, pont ilyen lüke, mint én!
Párom részéről persze itt a nagycsalád is, de ők egyikük sem rokonlelkei T-mnek, én pedig ilyet kerestem........ És találtam is, együtt nőttek fel egészen kis gyerekkoruktól. Nagyon hasonlítanak természetre és örök jó barátok, bármi történik is!

Én így értettem............

Persze lutri ez. Hiszen ha valami történik, ki tudja, ki hogyan fogja megállni a helyét, tekintve akár a keresztszülőket is...............

Linocs!
Fruzska tényleg nagyon húzott szemű................. Én téged látlak benne! A lábujját fogdosós kép halálos lett!

Panny!
Na végre!!!!!
Végre tudok arcot kötni a névhez!

Kölyök!
De jó hogy itt vagy! Unga-bunga!!!! Felavattuk az új ágyunkat!!!! Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Kacika!
Nehogy már lelkiismeret furdalásod legyen hé!!!! Tré ez az egész, ezzel egyetértek, de kérlek ne hibáztasd magad jó????? Ölellek!

Ákosom köszöni a dícséreteket, és igen, bomlanak utána a nők. De mindet az orrára húzzák odafent majd, mert a kistökfejkém csak a számítógépnek él! :roll: :shock: :?

Megyek!

Ölelek mindenkit!
Vendég

Bosek!
Szilvás történeten hülyére vigyorogtam magam!!!!! Blanka nagyon ügyes, hogy mér ezt is eszi!!!! Kis angyalka!!!!!

Potyka!
Ugrálj egy jó táncosat!!!!!! Valami rockosra gondolok! Szerintem vagy helyre billen Danigyerek, vagy kibújik!!!!
És ha te is mennél postára vele? Anyós meg majd megfőz, mire megjöttök!!!!!
De minek is jön amúgy??????
Vendég

Bosek!
Ez marha jó :D :D :D

Panny,
sajnos kell menni. Már be is jelentkeztem, holnap 8.30 az első jelenésem. HOgy milyen kelletlen volt a nő hangja....húúúú de gáz volt! És még fizetni is kell, a CSVSZ-ná kapom a csekket. Hogy mennyi, azt nem tudom.
Drága d---ás volt :x :cry:

Potyka,
drukkolok minden nap, hogy most már induljon el kifelé Danigyerek :D
Vendég

[quote="monácska"]a írta:monácska többi családtagomra

Höhöhöhöhöhö
Gyorsban összeszámoltam a "családom" tagjait:

1., anyám. Lásd fentiek, évek óta nem is tudom mi van vele....
2., öcsém, sajnos nagyon beteg. Szívem szakad meg.......

És ennyi! Se unokatestvér, se nagymama, se keresztanya, se senki.............
Sógornőmnek van kettő akit nevelhet, egy az öcsém gyerkőce, vele néha össze járunk!

Ennyi! Ez a családom én oldali része. :(
Néha elég egyedül érzem magam!
Vendég

MOna, igyekszem :)
Vendég

Kacika!

Asszem 12-14 ezer körül van...vagy több???már nem is emlékszem...az ilyen rossz dolgokkal szelektív az agyam :?
Nálunk is tök hülye volt a védőnő :( Mivel még nem is hallott erről a betegségről ezért nem akarta megérteni a szitut...én vittem neki anyagot,a netről kinyomtattam anyagot...kicsi égett h ilyen felkészületlen védőnő létére :shock:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kacika, lehet, hogy elég egyszer elmenned, elmondod a történeted és aláírja, hogy ott voltál 2x. Drukkolok!
Bosek, én most szedtem ki a sütőből a sárgabarackos verziót. :) Kíváncsi vagyok milyen lett! ;) Édes lehetett Blanka, ahogy álmában ette a szilvát. :)
Kölyök, volt már keresztelő??? Várom a képeket! Ügyi vagy, hogy sikerült a 3x3-as Rubik! :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok Csajszikáim!

Még nem értem a végére a visszaolvasásnak. Akkor szoktam írni, ha végigmegyek, mert akkor tudom, kivel mi történt, hogy vagytok. De ezt most nem tudtam megállni, hogy ne írjak.
Jim!!!!! Ne csináld ezt!!!! Egy vita nehogy már kedved szegje a velünk való beszélgetésektől! Nagyon hiányoznál, ha végleg nem jönnél!!! :cry:

Én mindenkit úgy fogadok el, amilyen, lehet felőlem helyesírási hibája meg fogalmazási is a kapkodástól (ilyen nekem is van, tudom), nekem az a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát, hogy itt ez a topik. Mindenkitől teljes a topik, mindenki valamit hozzátesz és mindenki hiányozna, ha törölné magát a rendszerből.

Nemsokára indulunk babamasszázsra, utána remélem tudok hosszabban is jönni.

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Hú, ti aztán jól belementetek a dolgokba... Közben olvasgattam, de vártam mi lesz a kifejlett, de JIM, NEM ÉR MEGSZÖKNI!!!!! GYERE VISSZA!!!! Nem akartam sem pro, sem kontra állást foglalni, ugyan rengeteg gondolat motoszkál a fejemben, de úgy gondolom, hogy ennyi idősen mindenki el tudja dönteni kiben és miben hisz, vagy nem hisz, ki melyik párt oldalán áll, vagy nem áll. Ennek a topiknak nem erről kell szólnia, és nem kellett volna ilyen mélyen az érzésekbe beleszólni.

De volt előnye, KÖLYÖK is megjelent!!! És még a rubikkockát is kirakta. :lol:
Ja, nekem minden gyerekem sírt a keresztelőjén. :lol:

Linocs! Részvétem! Nagyon édi a kis "kínai" Fruzsi...

Monácska! Én már lestoppoltam Ákost Dorkának!!! :lol: Egyébként meg jobbulást neked! Remélem már nem vagy annyira dagnyos dona.

Bömbi van, megyek, de majd jövök még.

Kép
Kép
Kép
petramama

Márti! Nekem meg dög lassú a babanet. Privi üzenetkre a válaszokat meg el sem küldi, hanem beteszi a kimenőbe. :roll: :roll: :roll: Ilyenkor mit kell vele csinálni???? Okosok!!!!?????

Panny! A lilypie-s vonalzók képpel túl hosszúak és 3 db-ot nem enged már az aláírásba betenni. Nekem sem sikerült. Más vonalzóhoz eddig még nem volt időm, kedvem, stb.
Jééé, én mindig barna hajúnak gondoltalak. :shock: Nem tudom miért, pedig ha a gyerekeidet nézem mind világos hajúak. :lol:

Kölyök! A BCG_vel én nem csináltam semmit.

Melinda! De jó, jártok babamasszázsra. Sajna nálunk nincs a közelben. Patti meg nem szervezte meg a XI. kerületit. :cry: :cry: :cry:

Kacika! Veled érzek. Kívánom, hogy minél előbb túl légy rajta! Nagyon sajnállak!!!! :(

Zsu! Ugye te kérdezted, hogy Dorka megérkezett-e a táborba? Igen 5 óra alatt oda is értek. Jó hosszú volt az út. De míg itt hétfőn 15 fok volt, ott még tombolt a kánikula és strandoltak is. Azóta nem beszéltem vele, mert nincs nála telefon. Mivel paramami vagyok és nem szeretem, ha mások furikázzák a gyerekeimet, ezért hétfőn felhívtam a tanárnőjét. :lol:

Gabi! Gratulálok a kis porontyhoz!!! :lol: Az én Húgom is most várja a második ygerkőcét. Ő januárra van kiírva. :lol:

Biztosan kihagytam valakit. Nem volt szándékos!!! Csak rövid az agyam, meg a fejem is fájdogál. :(

Kép
Kép
Kép
petramama

Ezt Jim kérte hogy másoljam be ide, ő küldte nekem. Még nem olvastam vissza mindjárt megteszem.

A levél:

Akkor ez legyen a végszó.
Direkt word-ben írom, ne legyen benne hiba :D
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki kiállt mellettem. Akármennyire is pukkancs, idióta vagyok, aki szeret, így szeret. A férjem és én köztem már nincsen ellentét a keresztelővel kapcsolatban, és nem azért mert rám hagyta. Sokkal nagyobb gondjaink vannak, de nem szeretek panaszkodni. Sokszor akaratomtól függetlenül bántok meg embereket, pontosan, mert őszinte vagyok. Igen, nekem is van szívem-lelkem, engem is meg lehet bántani. Úgy érzem, helyesen döntöttem, hogy töröltem magam. Én is bőgök már 1-2 órája, de nem kell sajnálni, nem vagyok cukorból, megedzett az élet.
Rettenetesen rossz, hogy empátiával áldott meg az Isten (vagy nem ő) és érzékeny vagyok. Ezért sem nézek TV-t és nem a média miatt gondolom azt, amit. Többször említettem, hogy egy kis zsidó vér csordogál bennem. Gyerekként a mamám elmesélte, hova kerültek a felmenőim, talán ez pecsételte meg az én hitemet is. Mona, kislány koromban engem a legjobb barátnőm apja molesztált, no meg anyukám egyedül nevelt, 10 éves koromban kaptam egy nevelőapát, aki úgyszintén taperolt. 17 éves voltam, mikor együtt jártam az első nagy szerelmemmel, elmeséltem neki, meg akarta verni őket. Én megbocsájtottam nekik. Kicsi voltam, mikor szerettem volna egy Marcellina (Újságárus Lady) kazettát, nevelőapám azt mondta, ha megtanulom a Mi atyánk-ot, megkapom. Megtanultam és nem kaptam meg.
Volt időszak, mikor nem jöttem a babanetre, mert az őrület határán voltam. Az én édes Milánkám miatt, akit nem látok 5 napig 2 hetente. Mindegyikőtöknek van már gyereke, ebbe bele tudtok gondolni? Nem kell, már én sem szoktam, mert nem tudok rajta változtatni. Azaz tudok, járok is rendőrségre, bíróságra., nem kívánom senkinek.
Azért szerettem írni, mert úgy éreztem, barátaim vagytok. Ha nem is mindenki. Nekem szükségem volt rá, hiszen elköltöztünk szülőhelyünkről, családunktól, úgy éreztem nekem kell, hogy emberekkel kommunikáljak, akár virtuálisan is. Tényleg nem szeretnék panaszkodni, mert mindenkinek megvan a saját problémája, csak azt szeretném éreztetni, hogy más problémája az enyém is, mert megszakadt a szívem Tand miatt, napokig, hetekig bőgtem és most is felnézek rá, hogy bírja. Juditkecskemét, Eszterxx, Kvaszévi….amin ti is keresztülmentek….A rák a legalattomosabb betegség……nagyon sok erőt kívántam, kívánok tiszta szívemből. Nem tudom, milyen érzés, ha vki az édesapjáért aggódik, mert én 23 évesen kitöröltem apámat az agyamból, de azt tudom, milyen érzés, ha valakit nagyon szeretsz és beteg. Pepike miatt is sokat bőgtem, nagyon aggódom érte.
Beuskát, Pattit, Kvaszévit, Kikót, Szilvánuszt, Monácskát, Eszterxx-et , Pannyt kimondottan megszerettem. Talán mert ők álltak már az elejétől fogva hozzám a legközelebb. Ez nem azt jelenti, hogy a többieket nem kedvelem, sőt Linocs higgadtsága sokszor erőt ad, nekem idegbajosnak, Kolyok vidámsága, bosek szabadszájú-emiatt is kedvelem nagyon, Melinda az arany középút, Feri-Mni a hímes tojás pár, potykát is imádom, fanettáról, pumperkáról nem is beszélve. Mzx is hiányzik, meg Pété. Pété, ha olvasod, én már a szeptemberi talin nagyon csíptelek és mindig szívesen olvastam soraid. Mommyt is nagyon bírtam, nem tudom, ő miért ment el. Azaz sejtem. Elnézést, ha vkit kihagytam, de Fraud-ra hagyatkozva nézzétek el nekem.
Nagyon szeretem a gyerekeim, de azért, mert szültem, férjhez mentem, szeretnék NŐ maradni, IGEN, AZ A CICABABA, mert én úgy érzem jól magam. Vannak céljaim, azok visznek előre. Megmondom őszintén, nekem már régóta nem volt kedvem írni a topikba, mert már nem a régi. Tudom, a címe 2008. márciusi babák, de nekem nem csak a babákról szólt. Hanem Rólunk. Már régóta nem Rólunk szól. Kifejezetten örültem linocs elkalandozásainak néha, volt kedvem írni. Most nincs, de tényleg nincs. Ezért nem regisztrálok újra. Igen Beus, az iwiw-ről is töröltem magam, nem is kétszer, háromszor. Megvolt rá minden okom. Pedig nekem exhibicionistának ez nehéz döntés volt először 
Aki szeretne velem találkozni, írni, annak kifejezetten örülnék, azon az említett közösségi portálon megtaláljátok a férjem, gyerekeim.
Daknyos Bona jobbulást és örülök neki, hogy nem vagyok egyedül a ferdeségeimmel 
Szeretettel, Jim

Még annyit szerettem volna írni, ami lemaradt:

Sex nélkül nem élhet egy férfi. Biológiailag lehetetlen. A maszti is sex.

Ezen amúgy sokszor gondolkodtam, vannak nők, férfiak. Vannak növények, állatok. A gombáknak külön világuk van, se nem növények, se nem állatok. De reprodukcióra képesek. Az evolúció mutánsai azok az egyedek, amelyek nem tudnak szaporodni, termékeny utódot létrehozni. A buzik is azok, és nem általánosítani akarok, a katolikus papok is. Nem láttam olyan szakirodalmat, ahol leírták volna hogy a pap egy külön fajt alkot. Volt olyan prof az ismerőseim között, aki biológiai tudományok doktora, mellette teológus. Meg akarta ismerni a teremtés másik oldalát. Mire jutott? Az engem is érdekelne. Azt tudom, amit én gondolok, senkit megbántani soha nem akartam. Ha akartam, azok nem ti voltatok.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok,
újoncként próbálom meg leírni a véleményemet.
Tök jól esett, hogy egyből befogadtatok és valaki mindig válaszol nekem. Nagyon szeretlek benneteket olvasni, mert egyrészt sok infóhoz jutok a babákkal kapcsolatban, másrészt benneteket olvasva rájövök, hogy más is jár hasonló cipőben, mint én (testsúly, hangulatingadozások, házasélet, stb), harmadrészt pedig egy csomó érdekes embert megismerhettem egy kicsit.
Viszont nekem baromira nehéz válaszolni mondjuk pár nap után, mert nekem a nevekhez nehéz történeteket, babát, stb. kapcsolni. Hülyeséget meg nem akarok írni. Ezért van az, hogy ritkábban írok, de általában egész nap megy a gép és olvaslak benneteket.
Ha kevés termés van, akkor megpróbálom, de az utóbbi időben a napi 2-3 oldalra lehetetlen reagálni.

Vallás: Istenben kb. annyira hiszek, mint Xenuban, szerintem az egész csak pszihológia. Könnyebb vele, mint nélküle. (Mármint Istennel.) 3 évvel ezelőtt "beleszerelmesedtem" a zsidó vallásba, héberül tanultam, próbáltam betartani a szabályokat, Raj Tamás rabbihoz jártam bibiliaórákra, zsinagógába minden héten, tartottam az ünnepeket is. Ez így ment kb. egy évig, aztán rájöttem, hogy még magamat is becsapom, ha hiszek/hinni próbálok Istenben. És szép lassan elmúlt ez a vallás mániám.
Mostmár tudom, hogy én vagyok a felelős a sorsomért, nem pedig más, akit egyesek istennek hívnak. Szóval mindenki saját maga Istene. Vagy Xenuja. Ennyi. Ebből következően keresztelő kérdése fel sem merült.

És akkor most reagálok a többiekre:

Kacika: nagyon sajnálom, ami történt, remélem nem lesz nagyon rossz beavatkozás. Ha lehetne én szívesen átvenném tőled az apróságot. Megfogadtam, hogy visszafogyok 60 kilóra mielőtt újra terhes leszek, de a te eseted ébreszettt rá, hogy magas ívben sz*rnék a súlyomra, ha akár holnap teherbe esnék.

Kölyök: Üdv itthon, milyen volt hazajönni? Úgyértem mennyit változott Pest mióta elmentél? Gondolom már hiányzott ez a friss levegő.

Beuska: A héten pénteken tudunk találkozni?

Jim:Ki ne találd, hogy nem jössz többet!!!!! Olyan nélküled a fórum, mint Gregory House nélkül a Dr. House: biztosan sokan néznék (a Cobra 11-et is nézik), de már nem lenne benne semmi pláne. Nélküled is sokkal szürkébb lenne a fórum.
Vkinek más a véleménye, mint a tied és kész. Neki (ObeaO-nak)nehéz a helyedbe képzelnie megát, hogy van ilyen ember is. Akinek más az értékrendje, mint az övé.

Potyka: ha 28 előtt szülsz, akkor mikor fogunk megismerni (mármint az, aki még nem találkozott veled)?

Linocs: Fruzsinak nagyon szép szája van:)

Voltam kedden Nebulánál, kaptam finom sütit:) Hanna tovább bírta a partit, Marci korábban bealudt. Jó volt, csak Monácska hiányzott:) Remélem hamar meggyógyulsz:)

Bosek: biztos vagy benne, hogy levágtad a gyerkőc haját? Olyan a képen, mintha uolyan hoszzú lenne, mint előtte.

Mni, köszi a köszöntést, tényleg csak a Hannát tartjuk, ami aszem május 30-án van, idén még nem nagyon figyeltem.

És mégegyszer bocs, ha nem válaszoltam vkinek, de az agyam olyan mint a szita. Vagy mint a szivacs? Ezt sose tudom.

Kép
marla singer

Na szevasztok! :lol: :lol: :lol:

Most két dolog közül választhatok:
1. megírom őszintén a véleményemet a tegnapi és mai nap történéseiről, de akkor az őszinteségem lehet, hogy kerek lesz és perec, és valaki számára sértő :wink: :wink: :wink:
2. nem konfrontálódok senkivel, átsiklok a balhé felett, de azzal:
a, meghuzodtolom saját magam,
b, ugyanabba a problémába sodródok, mint Jim, "csak a babákról szól a topik" és nem az érzésekről, gondolatokról, viccekről, baba, segg, toka -szépségversenyről lol: :lol: :lol: stb:) (bár tudom, én is felvetettem, de halkan kérdezem még magamtól is, biztos, hogy olyan nagy baj az, hogyha ez a topik nem szól másról, mint a babákról?)

Nehét ügy ez, mert ugye ez egy nyilvános topik, és ezt e tényt érdemes a helyén kezelni, mint ahogy azt is, hogy csak az írásainkból ismerjük jórészt egymást, és nem látjuk mögötte az emberi természetet, ugyanakkor mégis olyan dolgokat osztunk meg egymással, amit mással nem, véleményt cserélünk a lehető legérzékenyebb témákban is stb. Akárhogy is, van az embernek véleménye a dolgokról amit olyan szívesen kimondana, kérdés, hogy megéri-e, főleg úgy, hogy akár ilyen következménye is lehet.

Hmmm..., nem tudom.... azért még rágódom kicsit . :? :? :? :? :

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

hahó,

én is visszajöttem, kis vidéki kirándulás után...a vihar utáni "még nem teljes" csend-re

én már döntöttem Szilvánusz, én magam a 2. pontodnál maradnék, mert bár véleményem nyilván nekem is van, egyszer, néhány éve történt valami ami után azt mondtam, hogy vannak fontos dolgok az életben és vannak kevésbé fontosak (ide sorolom pl a fórumot is, mégha sokat is jelent) és ez utóbbiak miatt nem szabad felhúznom magam mert egyszerűen nem éri meg (munka miatt pl sokat stresszeltem)

nem is tudom hogy de sikerült megtartanom. azóta nem hergelem fel magam csak nagyon kevés dolgon. lehet, hogy unalmasabb de nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb ember lettem, ami azt hiszem anyaként pláne nagyon fontos

mindazonáltal szeretném ha Jim visszajönne! mert szeretem a sokféleséget az érdekes embereket, a különböző véleményeket....

már bocs, de a síri hangulatban is azért nagyon jót röhögtem a sarki kínai boltoson Linocs! szerintem Fruzsi igazán gyönyörű ezzel a szemmel és bomlani fognak utána a pasik...

Kacika neked nagyon szorítok, hogy minden a legfájdalommentesebben menjen!!

Potyka, megszült tegnap a 27-ére kiírt barátnőm is már, szóval hajrá!! Márti anyósának a fényképe az ágy fölé, hátha reggel ébredéskor kellően megijeszt?
drukkoltam, hogy a barátnőm a Kútvölgyiben szüljön, hátha hozzád is be tudtam volna kukkantani ha úgy jön ki a lépés, de végül az 1-es nőire került a dokija miatt

és a legfontosabb :)
Niki, én egyszer felesben csináltam meggyes-barackosat és szerintem ma meggyes sokkal jobb, mert a barack édessége nem elég kontrasztos a piskótával, hogy ilyen gourmant-ként fogalmazzal meg :)

no remélem holnapig lecsillapodnak a kedélyek

szép estét mindenkinek!

KépKép
judit18

mármint gourmet, a franciám kissé rozsdás, őőő vagy sosem volt fényes, a világ cikije, hogy 1 évig Párizsban dolgoztam...
de olyan kis genyók voltak, mit csináljak, nem füllött hozzá a fogam, hogy megtanuljam szép nyelvüket rendesen....

KépKép
judit18

Nyugodtan írjátok meg a véleményeteket! Én ugyan hamar begurulok de haragtartó nem vagyok. Megőrülök a bűntudattól, hogy közöm van Jim lelépéséhez. :cry: :cry: :cry:
Bízom benne, hogy megenyhül és hiányozni fogunk neki. :oops: :oops:

Nimókám pisikélt a dokinál nem kellett katéterezni. Kapott másik gyógyszert, hátha nem megy majd úgy a hasa. Hétfőn tudom meg hogy negatív-e a vizelet. Ha igen akkor marad a gyógyszer, a hólyagfeltöltés, a sűrű ellenőrzés. A jó hír, hogy nem 100% a műtét, ki is nőheti. :D :D :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Azt nem is meséltem még, hogy vacak egy éjszakám volt, és felébredtem kb. tizedszer, azt sem tudtam, hol vagyok, enyhe hányinger.... Erre kósza gondolat, hogy nekem már olyan régen jött meg, nem lehet, hogy terhes vagyok????? Asszem ez már tényleg a vég. Igazából beérném valami picike jellel. Ilyen nyákdugó-féle. Vagy magzatvíz. Vagy egyszerűen feltűnés nélkül megszülethetne...

potyka

Kölyök és aki hiányolta, hol a fiam és hol a lányom vonalzóját.
Átmentem a babafalvára így kifér mind a három.

HURRÁÁÁÁÁÁ

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!

Sajnálom, hogy nem ismertek engem, illetve, hogy ennyire félreismertek. Hogy én nem tudom a másképp gondolkodókat elfogadni... Egész életemben erre törekedtem! Megérteni másokat.

Azt hiszem, ha megszakadok, akkor se tudtok nekem megbocsátani.

Csak annyit kérek, hogy az én helyembe is képzeljétek bele magatokat: nem akartam rosszat senkinek. Csak azt szerettem volna, ha elfogadjátok, amit én gondolok - és akárhogy is nézem, de itt én vagyok a kisebbség, a topik többsége nem vallásgyakorló, nem katolikus.

Én felvállaltam az elképzeléseimet és megpróbáltam elmondani, miről szól nekem a vallás. Úgy látszik, az én őszinteségemnek nem volt akkora értéke. És nem jó módot választottam arra, hogy elmondjam, mit érzek.

Talán egyszer mindenki megérzi-megérti majd azt is, amit Panny 5-6 éve érzett először, Feri és Niki, Zsuzska pedig régóta érez. Én is régóta érzem, tudom, hogy van Isten, aki szeret engem.

Csak azt szerettem volna, ha mindenki megtapasztalja ezt a fantasztikus érzést. Hiba volt, nem erőltethetem rá mindenkire a saját boldogságomat. De az rosszul esik, ha valaki Istent vagy az őt képviselő embereket szidja, szapulja, gúnyolja.

Sajnálom, de ez az egész annyira felzaklatott engem is, hogy nehéz másokra most reagálnom... pedig szeretnék. Ha egyáltalán van, aki még tud tiszta lappal tekinteni rám.
Vendég

Juditk, a Levivel történtek a "nagyon jó hír" kategóriába tartoznak, ugye? Te miért érzed úgy, hogy közöd van Jim távozásához? Nekem úgy tűnik a soraiból, hogy csak és kizárólag én vagyok a bűnbak. És hiába írom le, hogy nem akartam megbántani és én megkedveltem őt - süket fülekre találok.

Beuska, anyósomtól úgy hallottam, hogy még úgy is megcsinálják a szellemgyógyászatot, hogy édesanyán keresztül. Ne kérdezd, hogy hogyan :) Azaz, nem kell hozzá Marci! Na, holnap szólok neki, hogy fel fogod keresni. Aztán majd ő megmondja a frankót.

Potyka, a terhesség végén én is totál zombi voltam... Összevesztem a legjobb barátnőmmel is - remélem, Te még nem tartasz itt, nem kívánom neked.

Judit18, szabad megkérdezni, hogy mi történt Veled anno? A mostani esemény számomra is elég nagy lecke volt.

Szilvánusz, én kíváncsi vagyok a véleményedre. Azt gondolom, hogy ha egy csapat jó és valóban összetartó, akkor az abban mérhető le, hogy mennyire lehetünk egymással őszinték. Amennyire megismertelek, Te igyekszel őszinte, szókimondó és egyenes lenni, mégha ez konfliktusba is sodort már. Szóval, engem ne kímélj :wink:
Vendég

0Bea0: én úgy gondolom, hogy jó, hogy leírtad a véleményedet. Azt mindig tisztelni kell, ha az ember vállalja magát a véleménye kinyilvánításával. Viszont... valahogy kicsit harcosra sikeredett... túl sok volt benne a hév, és valahogy az "jött le" belőle, hogy megkérdőjelezhetetlen (ha van ilyen szó ;) ), hogy az az egy és igaz vélemény, és igazság. Biztos nem úgy szántad... de magad is írtad magadról korábban, hogy határozottnak hisznek az emberek (és még azt is írtad, hogy nem vagy az teljesen...)
És bizony, vannak olyanok, akiket érzékenyen érint a vallás téma, vagy azért mert már csalódtak a vallásban (ha lehet csalódni a saját hitünkben), vagy azért mert a körülöttük lévő média olyan képet alkotott a vallásról, hogy az inkább "félelemkeltő", mint megnyugtató.
Én már írtam, hogy nekem a keretek miatt "sok" bármelyik vallás, felekezet stb., de tiszteletben tartom azt, aki valamely vallásban találja meg a Hitét, és van valami zagyva hitem, hogy mi végett is létezünk...

Tán annyi hozadéka lehet számodra a mai nap történéseinek, hogy óvatosabban fogalmazz: az emberek, ráadásul a felnőtt emberek nem szeretik, ha beledörgölik az orrukat a hibájukba (helyesírás) - pedig tanulhatnának belőle, és mivel most már minden sarkon meg akarnak mindenkit mindenről győzni (reklámok, hittérítők, tanfolyamok, leárazások...), úgy már a jóindulat mögött is rosszat sejtenek...
De a lényeg: a véleményedet sose szégyeld, (csak tanuld meg ügyesen tálalni)!!!

(Na, mára kimoralizáltam, kifilozofáltam - és nyelvújítottam ;) magam - legyetek jók! Szép jó éjszakát mindenkinek!!!!
linocs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?