Sziasztok!
Zsand, örülök, hogy minden rendben volt a hétvégével! Hát, igen, nekünk is meg kell érni a dolgokra, hogy el tudjuk néha engedni a gyerekeket....
Berni, hát a legkisebb méretet nem érdemes venni.... én rögtön nagyobbakkal kezdtem, mert mi elég magasak vagyunk, azt hiszem csak pár db kicsit vettünk és a többi nagy volt, de olyan hamar belenőnek.... Most is nagyobb ruhákat szoktam nekik venni, mert az a tapasztalatom, hogy kimossa őket az ember és összemennek, ja és később se a méretek után menjetek, mert eléggé félre vannak méretezve.
Nekem a dokim ajánlotta a Rózsadombi 4d-st, azt mondta ott profi a doki és rendesen megvizsgálja, sok 4d-sben csak a "látványra" mennek....
Dolli, nagyon szuperek ezek a könyvek! Van nekünk Noddy-sban, Toppancs nyuszisban, és még valami sok állatosban is. Ja és tudod milyet vettünk még?! Simogatósat! Azt is nagyon szereti, ebben állatok vannak és egy részük ki van vágva ahova szörmét tettek be, és lehet simizni. Ez is nagyon jó!
A méregkiszívóval van, hogy többször kell szívni, de nálam bevált, a fiamnál is jött ki a méreg. Végül is miatta vettem, mert nagyon el tudja vakarni, és féltem nehogy elfertőződjön, meg úgy lasabban is gyógyul. Az árától hanyat dobtam magam, de ez jó a végtelenségig, és bármikor szükség lehet rá. 5000körül volt.
Mimi, én a babafalvával vagyok így mint te!
Most lesz két éve, hogy oda írogatok. Szilvi vagyok
, de hívj inkább Szisznek, a Szilvi olyan komoly, én meg nem vagyok az
és a falván is így hívnak. Te melyiket szereted jobban a Noémit vagy a Mimit?
Merrefelé voltatok Balatonon? Mi Keszthelyen punnyadtunk. De, jó, hogy ilyen jó bőrötök van, én kentem magunkat ezerrel, meg sapi, póló.... Bubó és én elég kókadtak vagyunk e téren, a párom viszonylag jól barnul, Lilinek is ilyen jó bőre lesz, de még nem merem nagyon a napon hagyni.
Peni, Berni annyira szép időszak előtt álltok! Olyan jó nektek! Én nagyon élveztem mikor mocorogtak!
Peni, csak óvatosan azzal a kerttel!
Lányok, megvan a lányom első két szava! Az egyik a "nem"
a másik az "ata"
apa!
Ja, és nem tudom mi van a levegőben, de a héten minden nap akkorát esett, olyan foltos szegény feje
hétfőn az állát, kedden a szeme alatt, ma meg a homlokát ütötte be, képzelhetikek hogy néz ki....