Új privát üzeneted érkezett!

Jim!
Ne bőgess! Lázas is vagyok!!!

Nebula!
Biztosan be fogjuk pótolni, nagyon szeretnék kicsit elmozdulni itthonról, és senkit nem simerek, akinek fő témája lehet pl. a pelenkák milyensége........
Nem gyerekesekkel vagyok körbevéve, őket ez nem köti le túlzottan.............. (Linocs is írta, elnézően mosolyognak!!! Annyira látom magam előtt, amit írsz!)
Vannak fotók??????

Eszter!
Írok privit a gyerekvigyázással kapcsolatban!
Vendég

Én nem szállok ki :wink: csak arra írtam h megírtam Beának a véleményem és ez nem tetszik valakinek akkor húzok......

Eszter,egyébként már megszoktam h van h nem válaszol az illető(megjegyzem tuti h nálam is volt már ilyen h én nem válaszoltam :oops: ...de igyekszem)...de speciel te szoktál!!!! :wink:

Ez a vallásosság téma is olyan mint a hozzátáplálni hamar vagy későn,szoptatni vagy nem,stb...úgyhogy ne vesszünk össze rajta.Úgyse lehet az egyiket a másikről meggyőzni...talán csak saját tapasztalat után tud váltani az ember a meggyőződésén......ja és ilyen a pártbéli meggyőződés is :wink:

Amúgy én se járok templomba(max.1x egy évben)és kb.5-6 év érzem h Isten létezik...előtte én is kétkedtem...szal így van ez.

:wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kölyök: de jó, hogy egy picit jelentkeztél!!!!!!!!!!!!!!
linocs

[quote="panny"]
írta:
pannyEszter,egyébként már megszoktam h van h nem válaszol az illető(megjegyzem tuti h nálam is volt már ilyen h én nem válaszoltam :oops: ...de igyekszem)...de speciel te szoktál!!!! :wink:

Nyah, mostmár akkro emgkérdem, mert engem is bántana, én szoktam lenni??????
Vendég

Linocs, tudom, hogy kiabálást jelent, de sokszor írtok egymásnak jó reggelt meg boldog szülinapot meg ilyeneket is nagy betűvel, amit én nem úgy veszek, hogy kiabáltok egymással.
Szóval, nem kiabálásnak szántam, lényeg a lényeg.
Vendég

Húúú, Monácska, engem pedig a te gondolataid ütörrek sziven. Mind a gyerekkorod, mind az, ahogy a keresztelőre gondolsz. Átgondolom én ezt a dolgot és igy nézve lehet, hogy mégis lesz Andrisnak keresztelője, de az akkor csak neked köszönhető, köszönöm :lol: !

Obea - én nem vetnélek ki a topicból, te sem rosszindulatból csináltad, Jim is pukkacs, ő is megbánthatott embereket a mondataival, de ő sem direkt csinálta. Ha vallásról szeretnél irni, akkor beszélj Kölyökkel, ő nekem a leghitelesebb, legjobb példa, hogy hogy lehet hitről úgy vallani, hogy senkiben ne keltsen rossz érzést.

Bocs, Mni, Feri, hogy nem benneteket emellek ki, csak Kölyökről már régóta tudjuk, sokszor irt és annyira nagggyon jól! Ti is, de nekem ti vagytok a fénykép etalon, Kölyök a vallás, Monácska most már a keresztelő, Jim a sokoldalúság, Pati a humor és mélyérzés, Juditkmét a küzdelem... és itt most abba is hagyom, mert igy még jó sok embert kihagytam, igy aztán talán senki nem sértődik meg, a ...ban mindenki benne van ám valamiért :lol:

Ja, és csendben lapuló Kikó, mindig irod, hogy csak olvasol minket, most már életjelet is kérünk, mert egyébként nem köszöntöm fel holnap Endrét a névnapján :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

De igenis kiabáljuk, hogy BOLDOG SZÜLINAPOOOOOT!!!!!!!!!!!!! Meg hogy:

LÖKÖTT JIM TESÓÓÓÓÓÓ, GYERE VISSZA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezt mind-mind üvöltözzük!!!!!!!!!! Meg hogy VÉGRE NEM ESIK AZ ESŐŐŐŐ!!!!!!!!

És 12 NAP MÚLVA TOPICTALÁLKA!!!!!!!!!!

Monácska, várom a privid!

Csajok, lassan búcsúzom, indululnk apukámhoz, majd holnap reggel még benézek.

Linocs, te pedig a bohócorr példaképe vagy :lol: :lol: :lol: Sosem felejtem azt az első képeteket a gyerekkel hármasban - ilyen egy lökött családot :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Eszter!
Mán elküldtem..................... :shock:
Vendég

eszterxx: ne csináld máááááááár, ma nagyon érzékeny hangulatban vagyok... tegnap tudtam meg, hogy elvesztettük a tesóm keresztanyuját... még nem nagyon tértem magamhoz... a gyerekkorom jutott eszembe, mikor ő vigyázott ránk, meg a cserfes természete, a kedvessége... no, most egy kicsit nem jó nekem - viszont tele vagyok érzelmekkel, és mindenen sírok: Jim miatt, a a bohócorros megjegyzésed miatt, ahogy az előbb kivettem fruzskát az ágyból és rámnevetett...)
linocs

Eszterxx!
Köszi!

Monácska!
Hasonlóan érzek. Annyi szörnyűséget hogy tűrhet (ha van).
Csak egy a sok közül: miért nem engedte, hogy Apukám megpillantsa az unokáját :cry: :cry: Miért szenvedett 7 éven át??!! :cry: :cry:
Tudom erre is van válasz a vallásosok szerint de köszönöm nem vagyok rá kíváncsi. (még ha butának is tűnök emiatt)

Hagyjuk ezt a témát, mindenkit szépen kérek....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Linocs, Juditkmét, most már én is bőgök, hurrá!!!!!

Monácska, átjött privi, irok este, mert Andris már nem bir magával, indulunk inkább el!

Linocs, őszinte részvétem!

Kép

KépKép
eszterxx

Eszterxx, megszívlelem, amit mondtál, azt hiszem, igazad van. Kölyök, Feri és Niki nekem is példaképeim. Lehet ezt másképp is csinálni, biztos elvetettem a sulykot. Köszi, hogy próbálsz segíteni.

Szeretném kijavítani, amit elrontottam... Én örülök, hogy itt lehetek köztetek, és igyekszem a pozitívumot leszűrni ebből a rosszul elsült beszélgetésből.

És akkor mondom most, hogy nem kiabálni akartam! Üvöltözni meg főleg nem... Szóval, aki olvas, tegye át kisbetűbe az egészet gondolatban, mert szerintem, nem másolnám át ide az egészet...
Vendég

Linocs!
Őszinte részvétem...............
Így most neked ez a téma igazán nagyon fájó lehet!
Sírj csak sokat, tisztára mossa a lelket....... Sajnálom!
Vendég

Bea!
A szerkeszt gombbal jobb sarokban megteheted a kicsinyítést.

Linocs!
Részvétem.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Most megyek, lánykám ébredezik...............
Délután vissza nézek!

Bea! Neked sem könnyű most.....

Jim!
Kérlek..... Ha számít valamit!
Vendég

Köszi eszterxx
linocs

Linocs, őszinte részvétem. Nekem is eszembe jutott sok minden, főleg Juditkecskemet kérdéseit olvasva, és azt hiszem, szerintem nincs rá válaszuk a vallásosaknak sem.

Anyukám öccse miért halt meg 37 évesen rákban, két szép és egészséges gyereket hagyva maga mögött?

Párom nagypapája agyvérzés után miért élt 12 évig szellemileg leépülve, bénultan, s aztán miért nem aludt el szép csendben, miért jöttek hetek a kórházban, borzalmas szenvedéssel és kínokkal? Miért nem érhette meg az esküvőnket és a dédunokáját?

Nagymamámat miért ütötte el az autó 66 évesen? Miért nem láthatta felnőni az unokáit? Miért nem láthatja a dédunokáját?

Mindketten vallásosak voltak, a nagypapa ráadásul pap akart lenni ifjabb korában...
Vendég

és a többieknek is!
linocs

Na én is elmentem. Játszótérre, boltba. Kicsit uncsi program de Leventének nem az. Remélem mire visszérünk lecsillapodnak a kedélyek (melynek sajnos részben én is okozója vagyok) és Jim is visszajön.

Jim gyere vissza, minden úgy volt jó ahogy volt, ez csak egy kis vita, nézeteltérés de azért nem véresen komoly.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditk, nem bírom lekicsinyíteni. Tudom, múltkor írtátok ezt a szerkeszt gombot, hogy van.
De nekem csak azt írja ki, hogy size9 meg size 12, már mindkettőre próbáltam, nem megy... bocs, ez úgy tűnik, már így marad örökre, hogy emlékeztessen engem...
Vendég

Nagyon remélem, hogy az én szavaim senkit sem bántottak meg, ugyanis egyáltalán nem ez volt a célom. Jim, Te pedig ne butáskodj, ne hagyd itt a fórumot! Na! :D

A vallás témát szerintem is lezárhatjuk. Ez a téma ugyebár nem öncélúan, csak úgy ˝just for fun˝ került a topicba, hanem a keresztelő kérdésköre kapcsán. A keresztelő pedig szigorúan vallási téma, nem népszokás és nem divat. Az egyház egy szolgáltatása az egyház tagjai számára - legalábbis elméletben. Ja és még egy kulcsszó így a végén: lelkiismeret. No comment, csak így egyszerűen: lelkiismeret. Na mindegy, részemről a téma lezárva :)

Vigyázzatok, mert ha ilyen komor marad a hangulat, akkor még több mosolygós Lillababa képet fogok ám feltölteni! :lol: Én előre szóltam! 8) :D

feri (mni)

Jim: egy rúgás lesz a formás kis hátsódba, ha nem jössz vissza!!!! Szeretünk, te lökött!!!!

És kedves Jim!! Senki nem tud olyan jól beletenyerelni a témákba, mint te. :lol: :lol: :lol: Talán, mert kevés ember tud annyira őszinte és szókimondó lenni, mint Hédike !!

Kép Kép Kép
fanetta

A hitről annyit, hogy az én korlátokat nem tűrő szabad lelkem nem vágyott soha semmilyen vallás keretei közé. Viszont sok-sok vallást megpróbáltam megismerni, könyvekből, akár saját tapasztalásból. Mindegyikben közös, hogy az ember megpróbál magyarázatot adni a számára megmagyrázhatatlan dolgokra: mi végre vagyunk itt a Földön, mi végre születünk, és miért halunk meg, hová kerül a lélek, honnan a szeretet stb. stb. stb. Vannak olyan emberek, akiknek magyarázatot ad valamely vallásban, és az ott körvonalazott Isten(ek)ben való Hit, és így tudják kerekké tenni az életüket, vannak, akik kétkedőbbek ennél, vagy tán nem is foglalkoznak ezzel a témával, és kívülmaradnak mindenféle egyházon, és vannak, akik Hisznek, és mégis kívülmaradnak.
Ez egy olyan téma, amit csak úgy lehet megközelíteni (szerintem), hogy tiszteletben tartjuk a másik elképzeléseit a világról. És nem akarjuk erőszakkal meggyőzni a magunk igazáról.
linocs

Én most csak csendben háttérben olvasgatlak benneteket!
Nem szeretnék beleszólni.

De tudjátok, hogy nem a Jim volt az első aki törölte magát.
Mommy!!!!!!!!!!
Ő vajon miért? Talán az ő lelkivilágába is belegázolt valaki?
Szóval itt most ujjal mutogathatnánk a másikra, hogy ki kezdte stb., szerintem körbe lett sértegetve mindenki. Most már mindegy megtörtént. Ráadásul szerintem nem először.
Tudjátok, hogy Jim már csak ilyen, az IWIW-ről is 2x törölte magát.
De azt hiszem neki kell eldöntenie, hogy vissza akar-e jönni vagy sem.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Mona!

Nem te vagy!!Te is az vagy aki szokott reagálni...de ezt is hagyjuk!!Nem vok sértődős...néha egy kicsit érzékeny :oops: kicsit megjegyzem magamban de már 2 perc után nem érdekel.Egyébként a régi csapatból azért mindenki szokott reagálin...az újak meg még nem ismernek(betudom annak) :wink:

És nagyon egyet értek veled keresztelő ügyben!!Pedig én vallásos vok a magam módján(ahogy írtam nem igazán járok templomba mert sztem nem ezen múlik,hanem próbálok,ismétlem PRÓBÁLOK úgy élni és nevelni a kölköket is...kisebb nagyobb sikerekkel... :wink: )hiszek Istenben a szörnyűségek ellenére mert úgy gondolom h nem lehet tőle mindent számon kérni,nem tehet mindenről ő,szal én is azok az érvek mellett választok keresztszülőt mint TE.

Jim!

GYERE VISSZA!!(ezt kiabáltam :wink: )

Eszter!

Akartam már írni h én meg azon pityeredtem el amin apukád van képen Andrissal....a betegsége tükrében annyira szívfacsaró és egyben boldog pillanat lett megörökítve... :wink:

Linocs!
++++++++++ :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szép napot mindenkinek! Üdv: Lilla baba :D

Kép

:)

feri (mni)

Mommy-t már "köröztük" Mni-vel a múltkor... Mi lehet?????
linocs

akkor én is :wink:
ez a lökött férjem :lol: :lol: :lol:
Kép

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Mommy-n én is sokat agyaltam...csak nem valami baj történt????? :?

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jim, tényleg ne bomoljl, nem tudunk nélküled igazán fórumozni!
Ha visszajössz viszek Neked egy félmeztelen JIM MORRISON képet, ha megtalálom, oks? Életnagyságú, najó, nem a lábáig van, szval csak a felsőteste :) De a szokásos nyaklánccal, biztos ismered ezt a fotót. Szval gyere :)

Bocsi, hogy erre reagáltam, köszi a hiányolást! Roppant kevés időm van netezni, akkor mindig elolvaslak Titeket. Előre féltem, mi lesz itt a végkifejlet....
Beuska, tök jó, hogy gondoltál rá, nekem mindegy, hogy foglaljunk-e helységet, lehet hogy azért a biztonság kedvéért jó lenne, meg amit Potyka irt, hogy wc, kézmosó stbstb.

Annyi minden történt azóta, hogy itt voltam, hogy most továbbra sem reagálnék mindenkire, és tényleg nem bunkóságból, csak nincs időm egyszerűen! A képek szuperek! méééég!

Linocs, őszinte részvétem, tényleg. Mindig nehéz, ha egy jó ember távozik közülünk. :cry: :cry: :cry:
nem tudom már ki volt aki szemet vetett Fruzskára, de jelentem Máté jó erőben van és a mosolya is csábos, nem sok esélye lesz :) már persze ha a kistünemény Fruzsi is így gondolja ;)

Eszterxx meg zavarba hoz... és csak egyetlen dolgot írnék le, a miérthez, ami engem is megrendített. A bérmamamám.... 10 évvel idősebb, 4 éve házasok, a férjének vmi nem stimel a spermájával, nem tud kiszabadulni vagy mi... 4 lombikon vannak túl, eredménytelenül... az utolsónál még ráadásul az egészségügy poklát is megjárta, méhen kivüli terhesség gyanujával.... kérdem MIÉRT??? ha valakik, hát ők megérdemelnék a gyermeket, a soksok gyermeket.... értelmetlen. nincs magyarázat. És tudom, hogy arra sincs magyarázat, de én még mindig hiszek egy CSODAban.
A hit az belülről fakad, legeslegeslegbelülről. És nem lehet szavakkal megmagyarázni.

Keresztelőnk szép volt, Máté üvöltöt, amikor szenteltvízzel locsolták, pedig higyjétek el tök kis angyal volt eddig is, de ezek szerint jó mélyen, de benne volt a kisördög :lol: :lol:
(azt mondják, ha üvölt a gyerek a kereszteléskor az jó, akkor száll ki belőle a "sátán" )

na rohannom kell, bocsi, ez eg yilyen hónap, augusztusban újra leszek rendesen...

ja még két dolog: KÉRDÉS, nekünk most fog kifakadni a BCG helye (mi 2hósan kaptuk.. ) ugye semmit nem kell vele cisnálni, csak géz lappal felitatni és kész?

és még a végén:
JIM! gyere vissza, léééééécccii!!! kéééérlek!

Kép

Kép
kolyok28

Jim, ugye azért töröltetted magad, hogy a tegnap említett névvel regisztrálj újra? :wink: Lécci gyere vissza!

KépKép
KépKép
mni

Panny :lol: :lol:

ja és Potyka: hajrá!!! a kinti barátnőm, aki egyidőben volt kiirva Veled, 19re (a korábbi dátumra) megszült, :) rekordidő alatt, szval most minden szabad energiám, ami a szülésdrukkot illeti Feléd száll!!!!
hajrá kismama!!! ++++

Kép

Kép
kolyok28

Linocs!

Végülis nektek se volt BCG reakció,ugye?nekünk se...6 hósan újra oltják.lehet hülye vok de én para lettem h nehogy addig megkapja :shock: :shock: De azt mondja a dokink h tuti védett csak ha túl mélyre adják be az oltást akkor nem tud a bőrön kifakadni...szal a védettség megvan,de a bizti kedvéért kell az újraoltás...

Kölyök!

semmi teendő nincs a kifakad sebbell.max.gézlap ahogy írtad.

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

köszi Panny a gyors választ!
szval nálatok nem fakadt ki?
na sír a lelkem, megyek...

Kép

Kép
kolyok28

ja és majdnem Ubul, de szerencsére Andrisnak boldog mosolygós hófordulót! :)

Kép

Kép
kolyok28

Fotók................. :oops: :oops:

Ez a pasi nem kell seninek??? Alacsony vérnyomásúak előnyben........ :twisted: :twisted: :twisted:
Kép

Gondoltam adok már inni ennek a gyereknek......... A cumisüveg az nagyon tetszik neki! :wink: :lol: :lol:
Kép

Látjátok a tokámat ugye???? No, van ennél rusnyább kép is, ez még publikus, a többi nem! :shock: :shock: :shock:
Kép

Ez a kedvencem!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Vendég

Panny: aha, a kisasszonynál sem fakadt ki, úgyhogy megkapja szeptemberben újra.
linocs

Mona: a fiad.......hűűűűűűűűűűű, csajok bomolnak utána???????
Jók a fotók!
linocs

Feri, Mni: Lilla pedig maga a vidámság :) Csuda egy lányka!
linocs

Mona!

Hát tényleg jó pasi a fiad(nem vok pedofil :lol: :lol: ) :wink:

Jók a képek,főleg az utcsó!! :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kölyök: neked is köszi! a gyermekeinket pedig majd óvatosan egymás felé terelgetjük - nem akarnék Fruzska választásába (nagyon) beleszólni ;)
linocs

JIM! tényleg, akartam kérdezni, hogy jobban van a férjed? jót tett neki a balcsin a kikapcs???
lécci, gyere vissza!!!

Kép

Kép
kolyok28

Panny: jó a fotó a férjeddel!
linocs

Linocs, persze a gyermekek döntik el :) ;)

Máté most épp a "vizibivalya" énekli neki a SehallselátDömötört és arra mosolyog neki nagyokat... :lol: :lol:

Mona, nagyon tuti a képek :)

na télleg megyek... bocsi

Kép

Kép
kolyok28

Esküszöm, hogy az apja, az apja Fruzskának, és nem a sarki kínai vegyesboltos!!!!!!! ;)
Kép
linocs

A legújabb mánia: a nagylábujj:

Kép
linocs

Sziasztok!!!

Jim!
Ne naaaaaa!!!!!
Ne menj el, légyszi mert én nem tudom az email címedet sem!
:D
Ezt nem teheted velünk, akik szeretünk téged!!!!!

Potyka!
A " megeszed " -en úgy nevettem, hogy potyogtak a könnyeim!!!!!!
Anyós itt volt a háttérben, és kérdezte, hogy mi az????????????
Jaaaj, és cak röhögtem tovább, ahogy nézztem azt a rusnya fejét!!! :lol: :lol: :lol:

Mona!
Édes édes kicsi, és nagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Toka téma:
Az nekem is van, csak néha felhúzom, és nem látszik!!!! :lol:

Panny!
Nagyon jó a fotó!!!!!!!!!
Micsoda tetkója van a párodnak!
Tudod mit hiányolok, hogy téged nem látlak a képeken! :cry:

Linocs írta:
[quote]E írta:sküszöm, hogy az apja, az apja Fruzskának, és nem a sarki kínai vegyesboltos!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó a lábújj fogós képe Fruzskának!!!!
Vendég

Márti!

Mert utálok fotózkodni :cry: főleg most h nekem is toka meg ilyenek :oops: :? :( ...soha nem is szerettem magam a képeken...önértékelésigondjaim vannak :lol: :? :lol: :?
De ígérem egy nem annyira szarul sikerültet teszek fel,Ok?!

Linocs!

Ez jó :lol: :lol: :lol: Kínai??!! :lol:
Édes Fruzska!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Na fasza.

Egész nap kettesben vagyok a kisasszonnyal, olyan jól esik ez a kis kikapcsolódás, hogy jöhetek röhögni a fórumba, erre ma bőghetek. Amúgyis nagyon szar kedvem van mostanában. Ezt jól elintéztétek!!! Most süthetek magamnak mégegy tepsivel, hogy valami boldogságszerű legyen bennem. Valaki mégegyszer beszól, hogy hájas vagyok, ezekután Rátok kenem.

Jim, gyere vissza légyszi!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Na fasza.

Még laptető is.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Vissza: Várandósság