Jim, tényleg ne bomoljl, nem tudunk nélküled igazán fórumozni!
Ha visszajössz viszek Neked egy félmeztelen JIM MORRISON képet, ha megtalálom, oks? Életnagyságú, najó, nem a lábáig van, szval csak a felsőteste
De a szokásos nyaklánccal, biztos ismered ezt a fotót. Szval gyere
Bocsi, hogy erre reagáltam, köszi a hiányolást! Roppant kevés időm van netezni, akkor mindig elolvaslak Titeket. Előre féltem, mi lesz itt a végkifejlet....
Beuska, tök jó, hogy gondoltál rá, nekem mindegy, hogy foglaljunk-e helységet, lehet hogy azért a biztonság kedvéért jó lenne, meg amit Potyka irt, hogy wc, kézmosó stbstb.
Annyi minden történt azóta, hogy itt voltam, hogy most továbbra sem reagálnék mindenkire, és tényleg nem bunkóságból, csak nincs időm egyszerűen! A képek szuperek! méééég!
Linocs, őszinte részvétem, tényleg. Mindig nehéz, ha egy jó ember távozik közülünk.
nem tudom már ki volt aki szemet vetett Fruzskára, de jelentem Máté jó erőben van és a mosolya is csábos, nem sok esélye lesz
már persze ha a kistünemény Fruzsi is így gondolja
Eszterxx meg zavarba hoz... és csak egyetlen dolgot írnék le, a miérthez, ami engem is megrendített. A bérmamamám.... 10 évvel idősebb, 4 éve házasok, a férjének vmi nem stimel a spermájával, nem tud kiszabadulni vagy mi... 4 lombikon vannak túl, eredménytelenül... az utolsónál még ráadásul az egészségügy poklát is megjárta, méhen kivüli terhesség gyanujával.... kérdem MIÉRT??? ha valakik, hát ők megérdemelnék a gyermeket, a soksok gyermeket.... értelmetlen. nincs magyarázat. És tudom, hogy arra sincs magyarázat, de én még mindig hiszek egy CSODAban.
A hit az belülről fakad, legeslegeslegbelülről. És nem lehet szavakkal megmagyarázni.
Keresztelőnk szép volt, Máté üvöltöt, amikor szenteltvízzel locsolták, pedig higyjétek el tök kis angyal volt eddig is, de ezek szerint jó mélyen, de benne volt a kisördög
(azt mondják, ha üvölt a gyerek a kereszteléskor az jó, akkor száll ki belőle a "sátán" )
na rohannom kell, bocsi, ez eg yilyen hónap, augusztusban újra leszek rendesen...
ja még két dolog: KÉRDÉS, nekünk most fog kifakadni a BCG helye (mi 2hósan kaptuk.. ) ugye semmit nem kell vele cisnálni, csak géz lappal felitatni és kész?
és még a végén:
JIM! gyere vissza, léééééécccii!!! kéééérlek!