Hali!
Tegnap megjártam a Kútvölgyi környékét és vissza. a nőgyógyi azzal fogadott, hogy mikor lesz tesó, mert kellene már egy a fiamnak
Jól megtervezi a családunkat!
Kataa
Lakáshitel módosítás. Igazából kellett már valami változtatás, mert valaki nem tud venni lakást, van aki meg már azt sem tudja mennyi van neki. Viszont ezzel az intézkedéssel lejjeb is mehetnek az árak, ahogy reggel a Klub rádióban mondta egy ingatlanszakértő. Még lehet szerncsénk lesz. a használt lakás minket igazán nem érdekel, mert nekünk az 50 % bugró az túl sok. És mivel közepesen nagy lakást szeretnénk, a szakértők szerint azoknak mehet lejjebb is az áruk. Hát úgy legyen, bár ebben akkor bízom, ha már tényleg látom, mire számítsak.
Conti
Akkor irány a pincébe, és megjavítattni azt a szobabiciklit!
Én Dani mellett szoktam tornázni, sokszor utánoz minket
Mondjuk ő már megszokta, mert apósomék is rendszeresen edzenek otthon. Pl. úgy szoktak szobacangázni, hogy apósom teker, dani ül az ölében, fogja a kormányt. Van úgy, hogy 10 percet is tudnak így tekerni egyfolytában. Amikor a férjem fekvőtámaszozik, azt is szokta utánozni
Az én lábemelgetéseimkor néha rámmászik, vagy van úgy hogy felemelem és közben comberősítőzök. Igaz így kevesebbet tudok megcsinálni, de a 11 kg-s "súlyzóm"-mal elég hatékony
Én is szerettem volna, ha a szülés után marad rajtam pár kiló, de maradtam ilyen egy szál bél, sajnos. Akárcsak, apukám, ő sem hízott sokat élete során. Pl. az esküvői öltönye még mindig jó rá
Panda
Nekem is van olyan ruhám, amit 17 évesen vettem, egy kis fehér farmer short, még mindig hordom, nagyon szeretem.
A vezetés meg nagyon jó dolog, hidd el menni fog, és nem kell a BKV-n cipekedni. Én 7 évet hagytam ki, tavaly ilyenkor kezdtem el ismét, ráadásul itt Pesten, meg böhöm nagy kombi autóval, most meg már megyek mindenfelé egyedül. először csak kisebb forgalmú helyekre mentünk, úgy hogy a férjem is ült mellettem (engem egyáltalán nem idegesít, mert nem kioktató a stílusa). aztán úgy belejöttem, hogy csak na! Fontos, hogy merj vezetni, aki fél közben, az inkább ne üljön autóba!
Csics
Fel a fejjel, én a szülés előtti nap még bejöttem a melóhelyemre, nem éreztem még semmit, csak a doki mondta a délelőtti vizsgálatnál, hogy szerinte a héten szülünk. Másnap este már meg is volt Dani 3 óra leforgása alatt
Lehet nálad is még a vihar előtti csend honol
És Petike is láthatja majd, (ha mondjuk nem éjjel születik) a kistesót, vagy majd csak pár naposan?
Dec8
Ki fogod bírni! Én is kibírtam/kibírom, mert muszály. annyi melód lesz, hogy észre sem veszed és már el is telik az idő és otthon vagy ismét Hannánál. Előbb utóbb úgyis vissza kell menni dolgozni, nem lehetünk egyfolytában otthon a gyerekkel. Ha apránként rázódsz bele talán még jobb is.
Pusziadás
Dani is ad, cuppanósat, vagy valamikor a tenyerébe cuppant és felénk dobja. sokszor csak úgy magától odajön és megpuszilgat
Kezdetben csak összenyálazott
Az alvós maciját és kutyáját szokta puszilgatni, csak úgy
Meg megölelgeti, ha kérdezzük, hogy kell megszeretni a macit
Beszti
Én sem akarlak megbántani, de a hozzászólásaidból sokszor azt érezni ki, hogy majdnem az a leghelyesebb, amit Te csinálsz.
Tudod, nem sok anyuka teheti meg, hogy ennyi ideig maradhasson otthon a gyerek mellett egyfolytában, mint Te, és ha jól értem, akkor a 3. babáig nem is fogsz menni vissza dolgozni.
Hát szerencsés vagy, az tuti!
Tudod én is próbálom magam maximálisan a gyereknek szentelni, még ha vissza is kellett mennem dolgozni! Mert ez van, mi nem tudjuk megoldani, hogy 6 évet csak úgy kihagyjak, viszont azért, mert nem töltök annyi időt a gyerekemmel, mint mások, még uúgy szeretem a gyerekem és megadok neki maximálisan mindent és ezt nem az ayagiakra értem.
már sokszor leírtam, hogy miért volt ez a döntés és hidd el nem volt könnyű meghozni és így élnem. De azt hiszem, aki látott minket a Mikibulin, nem hiszem, hogy látszott volna rajtunk, hogy én kevesebbet vagyok a gyerekemmel.
Judy
Gergőnek mielőbbi jobbulást, de gyorsan most már!
Rit
Jónak igérkezik a hétvégi kiruccanásotok!
gumicukor