Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Olyan sötét van nálunk..... A szél is nagyon fúj, meg a sok ronda felhő... Esett is, és még biztosan fog. Úúúúúúúúúúúúútálom! nekem még az a baromi meleg is jobban tetszik!

Ilonám! Próbálok nem izélni. Csak közeledik a eredmény napja.
Mmmmm bordói?! Kettő volt. Mire vagy kíváncsi? FAntasztikus kutya. Nehéz a nyugalmából kibillenteni, jaj annak aminek, akinek sikerül. Nálunk mindegyik csak akkor ugatott, ha tényleg történt valami. A területet viszont rendesen őrzi, csak nem üvöltözik feleslegesen. Meg kell fogni az elején a nvelését, aztán könnyű kezelni. De amíg még eszetlen, muszáj odasózni, ha nem érti amit mondasz, mert a fejedre nől. Egyébként imádom a fajtát. Panna és Öcsi mellé elfér majd még egy, csak párom még nem hiszi el. Ha ilyet kerestek, nagyon nézzetek utána a tenyésztőnek. Javaslom, hogy a farkincáján húzd végig a kezed, nincs-e benne törés, mert születnek úgy, és az kiállításon kizáró ok. Ja, és a vörösek, sötétebbek szerintem szebbek. Meg minél kevesebb fehér jegy legyen rajta. Kérdezzél nyugodtan! Nagyon szívesen válaszolok!


TÜCSÖK????

Puszó!
zel
 
 


zel, oh mi csak macska távoltartónak keresünk olyan kutyát, aki viszonylag nyugodt, gyerek- és kertbarát. A Rottweiler nem volt nekünk való, az én férjem egyáltalán nem következetes, ellenben nagyon kényelmes. Szóval jó lesz törött farokkal is, meg színhibával is, csak a kertem :? ...., meg a gyerek...., és akertünk sem az a tanya méret.

Tudom, hogy nem izélsz, és naná, hogy be vagy t..va..
Itt Szent Péter már rendesen kinyitotta a csapot, le kell cserélni az autót csónakra.. :wink:
bbilona
 
 


zelem, hát jó lenne látni valami vonalzófélét, mert így nem tudom követni az eseményeket..de hamarosan remélem már szipi-szupi babás vonalzód lesz........................... :wink: hogy vagy? érzel valamit? nem is írsz erről :cry: puszkó

ilonkám, nálatok mikor indul a projekt, párod rendben?

kata, helló itthon :lol: jó pakolászást-rendezkedést-bútorvásárt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tücsi, most mi a csuda van?????

odry, nagyon édi lehet Dávid már alig várom, hogy Borka is járjon sőőőt táncikáljon, tényleg Dávid baba beszél? mond már szavakat?

sapé????? mágnes??? tamar eltűnt a topikból.....de kár....tizu remélem te jössz még!!

Kép
kicsiboris
 
 

 
 

Csajszik!


Nia mindenkinek puszit küld :lol: :lol: :lol:

Pandus!
Egyforma kalap? :shock: A miénk Brendonos :lol: Brendon örült vagyok :lol:

Bbilona!

Hasonlít rám NIa??Eddig ezt senki nem mondta,mindenki szerint apja lánya :lol: Mizu Orvosi ügyben :shock:


Odry!
Hát nagyon keveset fogytam :oops: 5kg sikerült eddig,de még 25kg kell.Dávid hogy viseli a meleget??

Kicsiboris!
Borka, hogy van?Fogak??

Ze!
Bizti fini a lekvár :lol: De tudod szénhidrátot nem nagyon eszek :oops:
m. reni
 
 


Reni,
Bizony egyforma, mi is Brendonosak vagyunk, bár mostanában nagyon szeretem az Elefáni bababoltot is. Itt is minden van ami a Brendonban(még az összes márkás babakocsi is), csak 5 perc séta. A széketeket is itt vettem, meg itt van egy másik játék márka, Lamaze, Imádom. Nagyon jó játékokat csinál, jobb, mint a Ficher Price, pedig az volt a nagy kedvencem. Ja, és 10% kedvezményem van, azért az se mindegy :lol: :lol:

Itt is leszakadt az ég, olyan sötét volt, mint este, szakadt az eső, Dóri meg nyűgös tőle.
Vendég
 


PAndus!

Igen itt is furcsa az időjárás :roll: Igen az nagyon szupi bolt ahonnan a székünk van :lol: Nekem a Fisher price a kedvencem?már néztem,hogy mit veszek majd a manónak :lol:
m. reni
 
 


Ilonám! A mi bordóink hátán aludt a macska. Bár ők együtt voltak tartva, de nem emlékszem, hogy nagyon kergette volna a macskákat. Zelda az első biztosan nem, Angie a második már nem szerette őket, de nagy felhajtást ő sem rendezett miattuk. A kertet alig tették tönkre. De ha ásott valamiért, akkor tény, hogy csak tetőt kell rá tenni és kész a pince. Merem ajánlani, nagyon nyugodt fajta, kisgyerekkel sincs gondja. De a nevelésére tényleg kell időt, erőt fordítani!

Reni! ÁÁááááááh, ez a dzsem szénhidrátmentes! És tényleg isteni! Köszike a Nia-puszit! Én is puszilom őt!

Nálunk az előbb sütött a nap. Most pedig beborult. Remélem, nem lesz nagy eső, mert anyukámtól rendeltem egy kis cukkinifőzeléket. Ha pedig esik, nem ér ide...

Kicsibé! Édesem, érzek, nem érzek. Fáj a cicim, a pocim, a popim. Az első lehet a progitól, a második bármitől, a harmadik a szuritól. Tegnap délután tök erős mensis görcseim voltak. Ma még nem, de ezzel sajnos egy csomó reményem elveszett. A hasikóm sokszor szúrkált, feszült, fájt, de próbáltam minél kevesebbet foglalkozni vele. Most is teszi, de nem foglalkozom vele, mert akkor még jobban bedilizek. Lesz, ami lesz. Többet már nem tudok hozzátenni. Aminek el kellett dőlni, az már rég eldőlt. Változtatni már nem lehet.
zel
 
 


Zel,
Mensis görcs lehet babás tünet is. Tudom, hogy tudod, de azért elmondtam :D Nekem is volt, azért is teszteltem a 10. napon, mert nagyon görcsöltem.

Reni,
És mit néztél ki neki?
Vendég
 


reni, újra megnéztem azt a képet, szerintem akkor is rád hasonlít, de ez majdnem mindegy is, ha egészséges, boldog baba.

zel, oh akkor macskák maradnak, viszont lesz még egy pincénk, vagy tavunk :shock: Meggondolandó..
Cukkinifőzelék, az olyanmin a tökfőzelék? Igen sok cukkinink van, és tavaly annyi jó receptem volt, de idénre mindet elfelejtettem.

odry, úgy kell mindent csinálni ahogyan jól esik, mondhat mindenki amit akar, te úgyis a legjobbat akarod a fiatal úrnak, tudom én azt. Na meg ő is, tutira :wink: Úgyhogy bocsi ha értetlenkedtem, azért kicsit mégis értem, a szeretet sokmindenre képes.
bbilona
 
 


Megvagyok én, csak amióta Anna elindult, azóta az alvásokat leszámítva meg sem áll (bár gyanítom, álmában is szalad..) Persze mindig olyan helyról szedem le, vonszolom el, amit nem szabad...:)

Közben folyton aludnék, és gyakran járok pisilni :)

Zel:
Mennyi van még az eredményig?

Kata:
milyen érzés itthon? :)

Sapét, Tizát én is hiányolom, rég jártak erre...

Gyöngyi:
képek lányom druszájáról??? :)
Nálatok is durva a hiszti korszak? Én meg tudok őrülni tőle..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Én szívesen küldenék az itteni napsütésből, oda ahol esik és sötét van.....tudom az sem jó, de itt meg nyomasztó a levegő......Alföld

Ilona!
Én nem értettem semmit úgy, hogy értetlenkedtél volna...hu ezt most jól meg írtam. Ez nálam olyan mint amikor még fokoznám az írásban, de szóban könnyebb lenne.....na ezt már én sem értem :lol:
Hamarosan Te is tudni fogod! Tényleg az örökbefogadásról írj... hol tartotok és van e gyermek, akit esetleg már ismertek, vagy hogy lesz?
Régebben írtál róla és azért kérdem nem változott-e valami.

Kboris!
Nem igazán akarja a beszédet elsajátítani, viszont a maga nyelvén be nem áll a szája. 1-2 dolognak a végét mondja,pl.- hinta- ta, óra- bim, nekem viszont mondja, hogy aja!!!! Ez a legnagyobb ddolog.

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


zelem, édi vagy, és nehogy azt hidd én például nem ilyen voltam inszemek után :oops: :shock: 8) türelmetlen, feszült aztán meg jött a minden mindegy sz..om le korszak..de hát egy szóból is értjük egymást :twisted: nekem a 3. inszemnél semmi más tünetem nem volt csak az a fémes íz, de az elején nem is vettem észre..szóval bármi jöhet még!!!!! csak erősen, amolyan 'zelesen :P

reni, brendonban néztem sportkocsit, tényleg jó bolt, egy a baj, hogy mindig olyat nézek ki ami nincs a boltban és rendelni kell :roll:
a két alsó fogacska már majdnem teljesen kint van, és szerencsére nem is hatotta meg a dolog, szerintem hamarosan jön két felső is mert nagyon nyáldzik szegénykém, nálatok nincs még apró 'rízsfogacska?
de renim drága!! ez a 25kg ez nem komoly ugye????
én is fogyózom, 8 kilót tervezek, talán sikerül 2 hónap alatt...

pandi az elefáni van neten is?

mágnes, akkor neked nincs kilóméterhiányod :wink: nagyon fárasztó a kísérgetés? készüljek lelkileg rá?? tényleg mágnes te milyen sportkocsit javasolnál (esernyőre csukható)??

ilonka a cukinifőzeléket én úgy csinálom mint a tököt, azt imádom, hogy édeskés :lol: :lol: :lol:

katám remélem jössz mihamarabb, kitartást!!!!!!

Kép
kicsiboris
 
 


odry, akkor jó. Majd ha megtudom mesélek :wink: Az örökbefogadás nekem egyenlőre nagy csalódás, de senki kedvét nem akarom szegni, lehet bennem van a hiba, ez olyan inkább hagyjuk téma.

kicsiboris, akkor este ha még "élve" hazaérek, lehet megcsinálom, a főzeléket, mindketten szeretjük.
Én az esernynőre csukhatót javasolnám, hihi mert csak ezt ismerem. :wink: Van nem csukható is? Az miért jó?

mágnes, hú akkor lehet keresztanyát, barátokat, mamát, apát riasztani, hogy a kis szemfényvesztőt felügyeljék:-)
bbilona
 
 


Ilonám!
Én jobban szeretem a cukkinit, mint a másik tököket, mert jóval erősebb íze van. A pennyben vettem direkt grillzöldség fűszerkeveréket, nagyon finom. Vettem olyat krumplihoz is, és párolva a cukkinire is ó. Nem a végén szórtam rá, hanem még párolás előtt. Jól átvette az ízeket. a kedvencem viszont krumplival együtt párolva. Egyforma karikákra kell vágni, és egy edényben egymásra rakni. Só, esetleg kis bors,ételízesító, pár csepp olaj, és a lényeg egy csipet zsálya. Tényleg csak egy csipet, mert nagyon intenzív az íze. Együtt megpárolod és bármilyen husikához tutti köret. ( Lé nélkül)

Kicsibé! Arany kis fogacskás mazsolámnak óriási pusszanat! Kitartás! Az őrlőkkel nagyobb lesz a küzdés! Keresztlányomnak valami ecsetlővel kenték a fogínyét. Ha gondolod, megkérdezem. Használt.
zel
 
 


zel:
igazából nem vészes az utána mászkálás, időbe telt rájönnöm, hogy nem kell a sarkában lennem folyton, mg kell tanulnia esni, és nem kell rögtön pattani, ha eltottyant. Így ritkán esik, akkor is popsira, rámnéz, hogy vajon megijedtem-e, aztán, ha látja, hogy nem kaptam frászt, őt sem érdekli :) Az a legrosszabb, amikor ledőlök végre, ahogy leteszem a valagam, már hallom a gyanús neszeket, vagy éppen a síri csendet, és ilyenkor kelhetek is fel, mert tuti, hogy valahol tilosban jár. :)

sportkocsi:
Nekünk Graco van, én arra esküszöm, nem az esernyőre csukható, hanem lapra. Az ikerkocsi is Graco lesz, annyira bejött :) Az viszont tény, hogy az autóba az esernyős jobban befér, viszont fél kézzel nem tudod tolni..

Ilonám:
Rokonság riasztása.....Na ez az ,ami nem megy... Kettecskén vagyunk Apával, de nem baj ez, legalább edződöm. :) Anyu szokta mondani, hogy sajnál, mert ő messze van, és Annával mennyit kell menni. Én meg mondom neki, hogy mi akartuk őt, örülünk, hogy van,. így nincs jogom panaszkodni :) Majd hirtelen lesz könnyű, amikor egyszerre nőnek fel tesókával :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes!

Nem én voltam...
De teljesen egyetértek a nem-felkapkodással, ha elesik Caca. Mesivel, hugimmal is így csináltuk és tesómék Zsókával dettó. Sokkal könnyebb mindenkinek, mert így nem fog minden kis totty miatt sírást csapni.

Egyébként nekünk is mindig feltűnt, ha valami rosszban sántikált a hugim. Baromi csend lett hirtelen. Ilyenkor leltünk rá a fotel karfáján állva, amint csigát rajzol a villanykapcsoló mellé a falra. :lol:
Ha én álltam volna oda úgy, akkor tutti eldől a fotel.
zel
 
 


Mágnes!
Még valami: Ikerkocsi????? Miért? Vagy lemaradtam valamiről???? Vagy mi van???
zel
 
 


Tücsök tényleg merre járhat? Lehet, hogy nem volt leszívás és most nagyon szomorú, vagy valami volt leszívásnál? Visszaolvastam és úgy tűnt el, hogy még a tüszőkkel volt baj...

Boris,
Sajna a neten nem lehet rendelni tőlük, azért is én küldtem el Reninek!
Vendég
 


Pandus!
Sajnos én is pont arra gondoltam már múlt héten, hogy lehet, hogy Tücsiéknél baj van. Csak tudod, milyenek vagyunk? Az utolsóig remélünk, szorítunk egymásért.

Tücsikém, ezúton is kívánom, hogy mielőbb próbálj túllépni, bár tudom, nehéz, és a következő stimulációnak újult erővel fogsz nekivágni!

Anyukám nagyon finom cukkinifőzeléket alkotott nekem. Én meg pulykacicit csináltam mellé. Tutti lett és rengeteg. Ki éhes? Terítek....
zel
 
 


Zel,
Még arra is gondoltam, hogy nincs net valamiért, vagy a gép rossz. Jó lenne, ha jelentkezne. Én is szeretem a cukkinit, mindjárt megyek :wink:
Vendég
 


mágnes, oh oh, de kár, de meg kell mondjam a környezetemben kevés anyuka beszél így a gyereknevelésről. Mindenki sír rí, nyavalyog hogy rúgná meg őket a kánya, jó az ellenkezőjét is hallani. :D
Erre az ikerkocsira én is felkaptam a fejemet :D

Képzeljétek, nagynéni leszek. Anyáéknál laknak öcsémék, a felesége meg már napok óta vacakul van, anya valahogy ráérzett és megkérdezte "Kicsi bántja a nagyot?", aztán megbeszélték, hogy lehetséges. De ez titok pssssszt, mégsem bírom magamban tartani :roll:

szerintem tücsike nyaral, és to.ik ránk, vagy fekszik otthon a beülti után és otthon nincs net. Biztosan sokat csuklik, mert igen sokszor gondolunk rá.

zel, már főzöm is, meg a főzeléket is megpróbálom :D

trinky, már megint eltűntél :shock: !
Szépséges szép napot!
bbilona
 
 


ma megvolt az első hányás is :lol: én még ezt is élvezem :lol:
pedig már egész napokat vagyok rosszul...

Zel, nekem is voltak mensis görcseim. Sőt, mindenpont olyan volt, mint mensi előtt. Mikor mentem a vérvételre, biztos voltam benne, hogy megjön. Te mikor is mész?
A progiszuri szörnyű, nekem az egész hatsó felem fáj már tőle :cry:

Ilona, te is jössz a héten? én csütörtökön ott leszek :lol:

rohanok dolgozni

Kép
domo
 
 


domo, csak élvezkedj :wink: ezen azért jót mosolyogtam.
Sztem én pénteken vagy a jövő héten megyek csak, tudod a 3. cn-on, és még nem jött meg úgyhogy először reménykedek (bár a szeplőtlen fogantatás ugye mint tudjuk nem a mi privilégiumunk), aztán megyek.
Mi történik csütörtökön? Újabb uh képet kapunk? Munkahelyen lebuktál már?
bbilona
 
 


Zel! :lol:

Cukkini Hm.........Én is én is!!! :lol: :lol:


Pandácska! :lol:

Sok minden tetszik!A drágám stopra fogott! :oops:

Domo! :lol:
Jó,hogy élvezed a hányást,az nagyon jó :lol: Én 12.hétig minden nap hánytam,és nem csak reggel.már nagyon kimerültem benne :roll: Vásárolni,is hányó zacskóval mentem :lol:

Kicsiboris! :lol:
Igen 25kg nem vicc :lol: Nekünk az alsó fogacskáknál,még csak ki van fehérdeve :lol: De nagyon szenved :roll: A brendonba tényleg az a rossz,hogy nem sok minden van készleten :twisted:
A Quinny Zapp???Spotáskába elfér a válladon!

Bbilona! :lol:

Édi bédi vagy!!! :lol: :lol:
m. reni
 
 


bbilona!

Csak halkan gratulálok a tesódéknak :lol:
m. reni
 
 


reni, én is még csak halkan mondok érte hálát, mer ugye elvileg nem is tudhatom. Így az én drága nagymamám talán megélheti, hogy dédi lesz.
bbilona
 
 


Sziasztok!

Domo! vagyunk még néhányan, akik élveznék valami mazochista módon a hányást! :lol: Már néhány napja pont olyan, mint mensi előtt. Húz a hasam alja. Közben meg vitázok a párommal, hogy ne mászkáljon előttem kisgatyában, mert rámászok.. :oops: Le vagyunk erről is tiltva.. Pénteken leszek a 21. napon. Ha lesz időpont arra a napra, akkor megyek. Az én seggem is fáj. De a lényeg, hogy se csomós, se lila nem lett a szuri helye.

Reni! van még! Sőt anyáéknál a kertben is rengeteg terem. ( Én is onnét szerzem. Nekünk nincs kertünk, parkosítottunk.)

Ilonám! nekem valami nagyon nyomós indok kéne, hogy reggel fél nyolckor főzésre adjam a fejem. Mondjuk olyasmi, hogy a kész kaját csomagoljam, mert indulunk egy óriási nyaralásra.. De ez most nem fog megtörténni. ( ugye nem tévedek, hogy a szíved mélyén kicsit fáj, hogy nagynéni leszel?)

Tegnap itt volt velem anyukám egész délután. Együtt főztünk. Ő a főzeléket, és a husikát. Jót beszélgettünk, rötyörésztünk. Ez azért érdekes, mert a múlt héten, folyamatosan öltük egymást. Főleg én őt.

Trinky biztosan a kis eszkimókkal pihizik! Egyelőre igazolt a távolléte.
zel
 
 


zel, nem érintett olyan mélyen, mint amikor a beteg sógornőm lett babás, az még a próbálkozásunk elején volt.
Bár itt is úgy gondltam, hogy nem lesz egyszerű, mert a tesóm feleségének van hogy hónapokig nincs vérzése, az élet okoz még meglepetéseket. Azért örülök, hogy nekik nem kell átélniük amit oly sokunknak, szóval ez most nem annyira rázós.

Lebuktam, mert nagyon figyelsz, én sem álltam neki főzni, mert munkahelyen vagyok, de este ha marad kis időm, akkor biztosan.
Egyébként szoktam olyat hétvégén, amikor nem bírok aludni, hogy reggel 6-kor előkészítem, v. megcsinálom a kaját, utána pedig szerelmemé a kerté az egész napom.

Kerítsd elő azt a barna boltos köpenyt és add rá apácskára!

Péntek :D :shock: húúúúúúúhhhhhhha szorítok!!!!
bbilona
 
 


zelem remélem Borka nem sínyli meg az örlőket eddig semmi baja :lol: te ezen a kisgatyás sztorin jót nevettem :lol: :lol: :lol: párod hogy reagálta le?
tök jó, hogy anyuddal ilyen a kapcsolatod!!! egy kis vita belefér, bizti megért most téged, hiszen annyira más ez a helyzet most...jujj de várom a pénteket!! legyen má időpont!!!

reni, köszi, egyébként az én Lacim is kiakadt minek mégegy babakocsi...de ez olyan monstrum és nehéz...kell egy olyan könnyű is amit egyszerűen összecsukhatok, köszi megnézem a zappot! Niának már vettetek bébikompot?

mágnes, de ne izálj már,...ikrek lesznek???? vagy tök hülye vagyok és félreolvastam????

anyukák!! jó szerintetek az a bébikomp? érdemes venni egyet??
köszi!

tücsi miatt izgulok!!!

katám majd gyere amint tudsz!!

jucmuc, tizu, gyöngyike, tamar??? sapém?

Kép
kicsiboris
 
 


Ilonám! Oksi, megpróbálok köpenyt adni a drágámra. De tudom, a poén kedvéért alatta pucérkodna.. :lol: A szatír! Jujj, én meg sikongatva menekülnék, óvatosan, hogy azért utolérjen.
Na ennyit a barna köpenyről.

Kicsibé! Még kicsit riszálta is a seggét. Mondtam is neki, jó segg, kár, hogy ketté van repedve.
Unokahugom kompozik. Mi meg visítunk a röhögéstől. Imádja. Keresztlányom is szeretett benne rodeózni. De már szívesebben fut egyedül.

Mágnes! Látom, mindenki rákattant az ikres babakocsidra! Felvilágosítást kérünk ezügyben!!!!!

Mehetünk pénteken. Be vagyunk szorítva. Konkrétan hányingerem van, annyira izgulok!
zel
 
 


zel, kac kac , jót nevettem. Ha a várandósság ilyen viccessé tesz, akkor jól fog telni a topik elkövetkező 9 hónapja :D Akkor a megoldás csak az erényöv lehet, vagy a sötét zárka :wink:
bbilona
 
 


Remélem, azért annyi időre nem éeszünk egymástól eltiltva. Erényövnek az utrogestan kúp meg tökéletesen megfelel. Vágyelhárító, mint a nylon térdzokni!
zel
 
 


Éeszünk= eszünk.

És most mondjátok már meg, miért nem vagyok képes fényképet feltölteni?!?! Úúúúúgy szeretnék, régebben sikerült is. Mi változott azóta? Én lettem balfék? Már több formában is próbáltam. Morzsává kicsinyítettem, és nem megy. Mindig azt írja ki, hogy hiba történt!
zel
 
 


Basszus! Éeszünk, eszünk= LESZÜNK. A hiba bennem van.
A liba bennem van.
zel
 
 


Jajj lányok neeem! Nem lesznek ikrek! :lol: Csak mi , ha sétálunk, 2-3 órás sétákat teszünk. Ezt Anna 2 évesen még nem fogja bírni gyalogosan, 2 babakocsi logisztikailag kivitelezhetetlen ,így marad az ikerkocsis megoldás :)

Ilonám:
Hát nem mondom, néha jól esne egy kicsit egyedül itthon lenni, de Annát magunknak akartuk, így nem várhatom el senkitől, hogy átvegye őt helyettem :) Na és olyan gyorsan nő, hogy nem akarnék lemaradni semmiről :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes!

Ja, tényleg! Így világos!
zel
 
 


Sziasztok!
Kicsiboris! Tegnap este küldtem mailt képekkel. Nem kaptad meg?
Mindegy most megint küldöm. Köszi ha felteszed.
Bébikomp: Nekünk nem volt és nem is igazán ajánlják. Állitólag nem igazán egészséges a gyereknek azzal járni. Nekem is tetszett ahogy söpörnek vele, de nem vonzott hogy veyünk is.
Zel! Ezek nagyon jó jelek!! Nagy drukk péntekre! Anno amikor terhes lettem én is tök nyugodt voltam.
Ágnes!
Hiszti: az van nálunk is. Olyankor vagy ott hagyom és hisztizze ki magát, vagy elterelem a figyelmét. Ha sikerül.
Játék: Ti milyen játékokat vesztek Annának mostanság? Adj légyszives tippeket, mert közeleg egy jeles nap az életükben. Én már veszegettetm olyanokat is ami később lesz jó. Persze ezeket elraktam. Majd szülinap, karácsonyra megkapja vagy később.
Amugy hogy birod a pocakosságot? Hiztál már?
Ilona! Akkor reménykedjünk együtt! Elvileg nekem is jövőhéten kellene megjönni, de bizom benne hogy nem fog.
bgyöngyi
 
 


gyöngyi - akkor reménykedjünk együtt én abban nagyon jó vagyok, gondolom te is csak le kell porolni kicsit.
Tesó az kell, úgyhogy szurkolok! :D

zel, Kép
bbilona
 
 


Zel,
Ha ide elküldöd: bubikam1@freemail.hu és feltöltöm neked.

Boris,
Én nem vennék bébikompot, nem igazán egészséges, persze te tudod, csak úgy mondtam :wink:
Vendég
 


Boriska:
Bébikomp ügyben detto, mint Gyöngyi és Pandus. Nem tud kialakulni a helyes lábtartás, mivel nem kell teljesen ránehezednie a lábára.

Gyöngyi:
Na igen, a jeles nap.. :) i már bevásároltunk ...:)
Vettünk egy plüss fotelt a szobájába, miel folyton felmászna a többire. Aztán egy micimackós sátrat, hadd kuckózzon, és ami a sláger nála most ,az a tricikli. Olyat vettünk, ami biztonsági öves, tolható, kiiktatható pedállal. Mindjárt keresek róla képet.
Egyébként van egy oldal, ahol tuti játékokat lehet rendelni, és ötletet meríteni:
www.jatekfutar.hu

Hiszti:
Én, ha otthagyom, átlépem, nem hagyja abba :shock: Ha kell, 1 órát üvölt.. Mi a fenét csináljak??

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 



Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Na ez a triciklink.

Te miket szereztél be? :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Trinky nem tűnt el, mert olyan óriási tüszője van, hogy a beültetése később lesz :D :D

Zel, akkor nagy nap lesz a péntek. Nagyon szorítok Nektek. Már csak hármat kell aludni és fény derül a titokra. Elképzeltem a barna köpenyt :lol: :lol: Azért úgy érzem, hogy jó a kedved :) . Tuti, hogy ott van a kis drága a pocakban. Vagy drágák?????? Most, hogy felvetődött az iker téma, valakinek valóra kell váltani.

Ilonkám, lehet, hogy találkozunk pénteken, mert akkor megyek a kis eszkimókért. Hétfőn voltam tüszőnézőben, és egy 28-as gigatüsző tulajdonosa vagyok. Azt mondta a doki, hogy két lehetőség van:
1. várunk szerdáig, hogy megreped magától. Ekkor nagyobb 1-2%-kal a terhesség esélye, de ha nem reped meg, akkor lekéstük a ciklusról, mert már késő repeszteni, vagy
2. azonnal magamba döfök egy ovitrellt és megrepesztjük.
Az utóbbit választottam, úgyhogy elvileg ma már meg kellett repednie, tegnap este fájt is a p.fészkem. Szóval péntekre beágyazok, és jöhetnek a kiskölykök.
Tegnap megvettem Ken Folett Katedrális c. könyvét (iszonyat vaskos) úgyhogy jövő héten olvasgatok, festegetek.

Ilonkám, jó, hogy nem visel meg tesódék terhessége. Már én is így vagyok ezekkel a helyzetekkel. Inkább az volt nagyon rossz, amikor a múltkor hétfőn kiderült, hogy nem sikerült a baba, és az egyik unokatesóm másnap ment abortuszra a 11 hetes babájával. Csak mert összeveszett a barátjával, és rájött, hogy most akkor ő már nem is akar gyereket. Gondolkoztam, hogy megmondom neki, hogy felnevelem a babát, de úgy éreztem nem lenne helyes családon belül örökbe fogadni. Még neheztelek rá, annyira gáznak érzem, hogy mi itt szenvedünk, mások meg.......... (nem is tudtam nektek akkor elmondani akkor, mert annyira kész voltam tőle)

Kata, üdv itthon és sok sikert a fészekrakáshoz itthon.

Pandi, teszel fel képet a lánykádról? Nem akarom forszírozni tovább az anyóstémát, de átérzem a helyzeted. Egyszer már kifejtettem az ilyen nyanyákról a véleményem.


Mágnes, melós lehet most Neked az anyaság. Az a "baj", hogy Anna még nagyon kicsi, ahhoz, hogy ténylegesen megértse, hogy ne hisztizzen. Egyszer láttam egy pszichoműsort, és ott úgy csinálták, hogy leültették a gyereket egy félreeső helyre, és ott kellett ülnie annyi percig ahány éves, de Anna még ehhez is pici. Kis drága, próbálgatja a határait. :D
A keresztlányom még csak 8 hónapos, de ő is eléggé hisztizik. (tesóm szerint tiszta keresztanyja) :roll:
Most amúgy elkezdte a kislányka anyukámnál enni a lábazatot, imádom :D :D

Bocs, a hosszú litániáért.
trinky
 
 


Tücsi, légyszi írj, ha csak annyit is, hogy:njdsvbsdjbfvhjlgbf
trinky
 
 


Szia Trinky! Gigatüsző? Na de jó! Az bztosan szépen fog neked sárgatestelni! Tudod, a sok folyadék jót tesz a nyálkahártyának!

Pandus! Köszike! Majd még rákérdezek drágámra, hátha valamit elállított és azért nem megy a feltöltés. Aztán majd küldök néhány ari képet!

Gyöngyikém! Én egész eddig majdnem nyugodt voltam, sőt néha meg is feledkeztem a dologról. De ma délután elcsúsztam agyilag. Még bőgtem is egy kört, hogy nem akarok eredményt, így jó, meg nem megyek dokihoz stb... Ég a pofám, de ez volt.

Nem várom a pénteket! De akkor is túl kell rajta esnem... Milyen hisztis p.csa lettem estére...

ja, és nem merek elindulni sétálva a szurira, mert egy pillanat alatt leszakad az eső. Ma már négyszer zuhogott.
zel
 
 


Nyugi Zel, teljesen érthető, hogy izgulsz, és egy kicsit érzékenyebb vagy. Azért nyugodj meg oké? Biztosan minden rendben lesz. Amúgy olyan hihetetlen dolgokon megy az ember át várakozás közben. Én is egyszer a fellegekben jártam, máskor meg a béka feneke alatt. Na mindjárt küldök neked valamit.
trinky
 
 


Kép

Zelnek kis fiókák :D
trinky
 
 


Sikerül a képeket feltöltenem!!!!

Unokahugim, Zsóka:



Kép
zel
 
 


Na végre. folytatom még. A képek nálunk készültek a naaaaagy medencénkben.
zel
 
 


Kép
zel
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?