Trinky nem tűnt el, mert olyan óriási tüszője van, hogy a beültetése később lesz
Zel, akkor nagy nap lesz a péntek. Nagyon szorítok Nektek. Már csak hármat kell aludni és fény derül a titokra. Elképzeltem a barna köpenyt
Azért úgy érzem, hogy jó a kedved
. Tuti, hogy ott van a kis drága a pocakban. Vagy drágák?????? Most, hogy felvetődött az iker téma, valakinek valóra kell váltani.
Ilonkám, lehet, hogy találkozunk pénteken, mert akkor megyek a kis eszkimókért. Hétfőn voltam tüszőnézőben, és egy 28-as gigatüsző tulajdonosa vagyok. Azt mondta a doki, hogy két lehetőség van:
1. várunk szerdáig, hogy megreped magától. Ekkor nagyobb 1-2%-kal a terhesség esélye, de ha nem reped meg, akkor lekéstük a ciklusról, mert már késő repeszteni, vagy
2. azonnal magamba döfök egy ovitrellt és megrepesztjük.
Az utóbbit választottam, úgyhogy elvileg ma már meg kellett repednie, tegnap este fájt is a p.fészkem. Szóval péntekre beágyazok, és jöhetnek a kiskölykök.
Tegnap megvettem Ken Folett Katedrális c. könyvét (iszonyat vaskos) úgyhogy jövő héten olvasgatok, festegetek.
Ilonkám, jó, hogy nem visel meg tesódék terhessége. Már én is így vagyok ezekkel a helyzetekkel. Inkább az volt nagyon rossz, amikor a múltkor hétfőn kiderült, hogy nem sikerült a baba, és az egyik unokatesóm másnap ment abortuszra a 11 hetes babájával. Csak mert összeveszett a barátjával, és rájött, hogy most akkor ő már nem is akar gyereket. Gondolkoztam, hogy megmondom neki, hogy felnevelem a babát, de úgy éreztem nem lenne helyes családon belül örökbe fogadni. Még neheztelek rá, annyira gáznak érzem, hogy mi itt szenvedünk, mások meg.......... (nem is tudtam nektek akkor elmondani akkor, mert annyira kész voltam tőle)
Kata, üdv itthon és sok sikert a fészekrakáshoz itthon.
Pandi, teszel fel képet a lánykádról?
Nem akarom forszírozni tovább az anyóstémát, de átérzem a helyzeted. Egyszer már kifejtettem az ilyen nyanyákról a véleményem.
Mágnes, melós lehet most Neked az anyaság. Az a "baj", hogy Anna még nagyon kicsi, ahhoz, hogy ténylegesen megértse, hogy ne hisztizzen. Egyszer láttam egy pszichoműsort, és ott úgy csinálták, hogy leültették a gyereket egy félreeső helyre, és ott kellett ülnie annyi percig ahány éves, de Anna még ehhez is pici. Kis drága, próbálgatja a határait.
A keresztlányom még csak 8 hónapos, de ő is eléggé hisztizik. (tesóm szerint tiszta keresztanyja)
Most amúgy elkezdte a kislányka anyukámnál enni a lábazatot, imádom
Bocs, a hosszú litániáért.