Sziasztok Lányok!
Picur szia! Örülök, hogy nem lett semmi komolyabb baj ebbõl a vérzésbõl... Annáról annyit tudok (kb. 3 hete írt egy e-mailt), hogy most nyáron pihenni fog, aztán õsszel tanulni, diploma, aztán utána gondolkodnak majd csak a babában...
Háton alvás: Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nem tudom magam kontrollálni, hogy éjjel hogy aludjak... Pl. ma reggel is háton fekve ébredtem... Nem tudom, hogy ki lehet-e ezt egyáltalán valahogy küszöbölni, ha tényleg veszélyes háton aludni nagy pocakkal...
Mellek: Nekem csak az elején nõtt meg a mellem, a rettentõ nagy B 70-rõl egészen B 75-re (ne nevessetek ám nagyon
)... Szerintetek a mell nagysága befolyásolja majd, hogy mennyi tejem lesz? Ilyen kicsi mellekbõl én nem hiszem, hogy jól fog lakni a babám...
Reggel voltam védõnõnél
Olyan kedves volt most is... vérnyomásom 100/60, csinált vizelet gyorstesztet, minden okés, aztán megmért, 10 hetes korom óta 1 kilót híztam mindössze, a legelejéhez képest pedig 2-2.5 kilót. Aztán meghallgattuk a pici szívverését
Annnnyira édes volt, végre hallhattuk
A pocakom bal oldalán találta meg, de csak pár másodpercig hallhattuk, mert utána egész egyszerüen elrugta magát onnan, ezt is lehetett hallani, aztán nagy csönd... aztán még egyszer elcsípte kicsit odébb, aztán megint odébbvándorolt a kis piszok
Aztán feladtuk... De tényleg fantasztikus érzés volt hallani is végre, nem csak látni... Összességében a védõnéni meg volt velem elégedve, meg is dícsért.
Remélem, mindannyian jól vagytok!
Puszi:
Beja (18dik)