Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Falevél: meseszépek vagytok a képeken! Magukért beszélnek!

Többiek: Hogy telt a hétvége?

Noémi: megtaláltam a tuti csőröspoharat!!!!!!! Lagzi előtt beugrottunk a Brendonba, és vettünk egy Tommee Tipee puhacsőrűt. Mi ezt a márkát használjuk cumisüvegben és cumiban is, csak eddig nem jutottunk Brendon közelbe- mert sajnos csak ott kapható. De vedel belőle!!!!!

A lagzi végül egész jól sikerült. Csak az felfelé út volt szörnyű,mert még elég meleg volt, de utána jól éreztük magunkat, mindenki csodálta Botondot, hogy milyen játékos baba.
Vendég

Sziasztok!

Megérkeztünk mi is, nagyon szupi volt, bár a tótól Mahmoud teljesen ki volt akadva... Mondjuk a tenger után nem csoda. :roll: Bele sem mentünk csak térdig. Így úgy döntöttünk, hogy Balatonra nem megyünk, csak majd kocsiból megnézzük. :lol:

Falevél: nagyon jók a képeitek! Olyan profik!!! Nekünk sosem sikerül semmi ilyesmi! :? :lol:

Ne haragudjatok lányok, hogy csak ilyen kurtákat írok, de a férjem útálja ha netezek, így csak annyi időkre jövök amíg ő fürdik, vagy ilyesmi... :oops: Ezért nem is tudok írni személyre szólóan, de majd beszélgetünk holnapután! Remélem akkor nem fog esni...

Most megyek, majd még felnézek.

Sziasztok!

Lilypie Maternity tickers

Lányok, ha valakinek kell a számom, üzenjen már priviben!
Persze ha odataláltok, úgy is jó! :wink: :lol:

Lilypie Maternity tickers

Nórik!
Személyesen, telefonon ugyan már mondtam, de BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!

Falevél!
Tündériek a fotók!!!!!! Sári is nagy pancsis lesz!!! :-)))))) Vagyis már az. :-)))))))))))))))))))))

Brigi!!!
Hogy lesz az egy éves szülinap? :-)

Ági!
OLyanunk is van, az se kell... :-)))

Hétvégén voltunk a Csiperón. Nagy elkötelezettje vagyok ennek a rendezvénynek.

Nagyon kaka idő van, sztem ma itthon maradunk.

KépKép
Kép
pálfinoémi

Kriszta: nekem elküldheted priviben a számod, mondjuk odatalálok, de azért jó ha megvan.

Kép

Kép
falevel2

Megjöttünk a tanácsadásról! Hát kiskomám nem húzott bele az elmúlt hónapban. Továbbra is 75 centi, és most azért hízott egy kicsit, 8890 gramm.
A védőnő teljesen elégedett volt vele, azt mondja jó kis sonkái vannak, és a centije meg egyszerűen tökéletes egy egy évesnél!
Az egyik heréje még nem szállt le, emiatt egy hónap múlva újra megnézi a dokink. De ez egyelőre nem jelent semmit.
A vizsgálatokat végigsikongatta és dumálta.

Noémi
: Szombaton délután lesz buli! A keresztanyuja süti a tortát, de lehet egy gyümitortát én is összedobok, tegnap csináltam, és nagyon fincsi lett!
Azon kívül lesz muffin és sajtosrúd, ezt én csinálom, meg szendvics!
Na meg persze jó sok ajándék! :lol:
Csiperó? Atya isten! Ezer éve volt már, hogy a szomszédéknál egy francia kisfiú volt, és egy kukkot nem tudtak vele tárgyalni! Én lettem másnaptól a tolmács, és mentem velük mindenhova, meg még hozzánk is eljöttek a többi francia gyerekkel. Anyu is nagyon élvezte. De régen volt már!

Szerdán talizunk????

Lányok, én már nagyon várom a talit!!! Olyan jó lesz újra látni titeket!

Kriszta: Ez tök jó, hogy Mahmoud jól érzi itt magát! :(
Vendég

Norri, Falevél: NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Brigi, köszi a képdícséretet! :D Dana nagyon jó súlyban van :D

Ági, köszi! És örülök, hogy szent a béke! :wink: Csak tényleg néha előrébb jár az agyam, amikor írok, így néha elég összevisszaság alakul ki a hsz-ben! :wink:

Micsoda képek, Ági! Anyukád nagyon profi tortát csinált! Nagyon szépek voltatok!

Mandula, nagyon szépek voltatok! :D
Azon a napon született az unokaöcsém, Levi.... :D

Benne vagyok, hogy rendezzük újra az esküvő napját! Bár az előtte lévő rohangálást és idegtépést nem vállalom.... :wink: De azt a napot akár minden nap! :lol:

Kriszta
! De jó, hogy vagy! Remélem, jól érzitek magatokat Mo-n! És Mahmoudnak is tetszik! Mi busszal megyünk végül, és akkor hordozóban egyszerű lesz... Szóval 11 v 15-ös busz.... Jó, ezt megjegyzem.... :D Aranyos vagy, de még lehet, hogy Bende élvezi is a buszozást. A központi buszmegállótól pedig 5 percre lakunk, így ez egyáltalán nem lesz gond! :D

Andi, micsoda sztori! :D Az esküvő meg nagyon szép tud lenni, a hangulata, és az érzések, amik 2 embert idáig elhoznak... Csak nem mindenkinek jön össze. Attól még az a fontos, hogy szeretitek egymást! :D
nagyon édesek a gyerkőcök!

Ági, milyen volt a lagzi?

Emőke, jó nyaralást! Remélem, azért lesz jó idő is rátok!

Falevél,
nagyon jók a képek! Nagyon kis vidám Sára mindegyik képen!

Na megyek, Bende felébredt! :roll:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Sziasztok!
Köszönöm szépen a névnapi köszöntést mindenkinek!
Kaptam két gyönyörű virágot, meg is mutatom:
Kép Páromtól
Kép Noncsitól :D

Szerdán mi is megyünk, legalább találkozok azokkal, akikkel eddig nem. Sajna Zalánnak a 10 órától kezdődik az alvós időszaka, így lehet, hogy nyafis lesz. Meg egyéként is elég mimóza a lelkem, nem bírja a hangosságot. El szokta sírni magát ha kiabál egy baba, de Anyukám is hangosan nevet, rendszeresen görbül a szája. Mármint Zalánnak, nem Anyukámnak. :D De ez van, szokni kell az életet! Csak azért írtam, hogy elnézést előre is, ha nyafis lesz emiatt!

Falevél: boldog névnapot neked is! és nagyon csinos voltál te is a képeken.

Irígykedve néztem az esküvői fotókat. Mindenki nagyon szép volt, és látszik, hogy mindenhol nagy volt a szerelem, ahogy néztetek egymásra. Egyedül Manó volt más a képeken, mint a valóságban, egyébként nagyon természetes voltál a képeken, látszik, hogy nem beállított volt.
Lehet, hogy mégis férjhez kellene mennem? Csak félek, nekem már sose lesz olyan vékony derekam, mint régen :(

Nóri és Zalán
KépKép
norri

Sziasztok: Képzeljétek Bence az éjjel fél óránként fent volt,nemtudom mi lehet a baj. Bízom benne,hogy "csak" a front volt a hibás mindenért.

Sajna nem valószínű,hogy tudunk menni,mert apa nem hagyott autót,a buszt meg nem merem bevállalni. Kár,hogy nem jön más Kőrösről,pedig annyira szerettelek volna látni titeket meg a gyerkőcöket. Annyira bánt a dolog. :cry: :(

Emőke:jó pihenést nektek!!!!

Kép
Kép
kisildi

Norri, mire érted, hogy más voltam???? Mi Apával mindig ilyen kis vidámak vagyunk.... :oops:

Ildi, de sajnálom, hogy nem jöttök...... :( Addig még hátha meggondoljátok magatokat... Mi is busszal megyünk, igaz, nem Kőrösről......

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Mano:az a baj,hogy busszal nagyon nyűgös lenne,az átszállás miatt. Pedig nagyon de nagyon szeretnénk menni!!!!!!

Kép
Kép
kisildi

Manó: Köszi szépen! Hát igen, még így is nehezebb, mint anno Bence volt 1 évesen. De mostanában már nincs is olyan étvágya, eddig minden doboz joghurt után kiverte még a hoppárét, most meg örülök, ha megeszi az egy dobozzal. Mondjuk jön a foga, és nyűgös is emiatt!
Na azért remélem visszaáll a dolog a végén.

Ildi: Tulajdonképpen nem akkora macera ám, én jó sokat buszoztam Bencével, mert akkor még nem volt jogsim. De tényleg csak rajtad múlik!

Norri:
Az az egy igaz, hogy nem leszünk már sosem olyanok mint szülés előtt. Én is tegnap szembesültem egy dologgal, ami zavar ugyan, de nem igazán tudok tenni ellene. Szerencsére Andrist kevésbé zavarja mint engem.
Azért majd szorítok, hogy a párod elvegyen, ha mást nem, egy kis aranyos esküvő is tökéletes tud lenni, és az nem kerül őrületes összegekbe sem.
Vendég

Brigi, szerintem most megviseli a gyerekeket is a meleg (na meg most ez a bolond időjárás), ezért az étvágyuk is változik. Bende is egyik nap jó sokat eszik, utána meg úgy kell szinte beleerőszakolni egy keveset... De már én sem aggódom, mert szerintem Bende is hízik.... :D Holnap délután remélem, ki is derül, hogy mennyire.... :wink:

Ildi, szerintem sem olyan vészes! Még lehet, hogy Bence élvezné is! Anno én is rengeteget buszoztam, és nem olyan tragédia. Persze gyerekkel azért jobban meg kell szervezni! De ha innivaló van kéznél, akkor szerintem az is megoldható. :wink: Persze nem akarok itt erősködni, elvégre a Te döntésed.....

Norri, az alakváltozás elkerülhetetlen! Engem is zavar sok minden, még csak a plusz kg-ók hagyjá, de pl a mellem formájával nem igazán lehet mit kezdeni! :roll:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Manó: POnt erre céloztam én is. Azzal sajnos tehetetlen vagyok, hacsak ránk nem szakad az otp. De akkor se biztos,hogy bevállalnék egy műtétet, de mindenképpen végiggondolnám!!!
Vendég

Sziasztok!

A Nóriknak utólagosan is nagyon boldog névnapot kívánok! :oops:

Nagyon várom már én is a talit! Remélem minél többen leszünk!

Manó! Köszi! :) Ti is gyönyörűek voltatok ám, az ucsó kép tetszik a legjobban! Milyen véletlen egybeesések vannak! Akkor az a nap nemcsak számunkra volt a legszebb. :D Igen az ismétlésben én is benne lennék, mondjuk minden évben egyszer, de úgy, hogy más szervezze meg. :D

Brigi! Szépen nő Dana nagyon! :wink: Ma Ádi is nagyon nyűgi volt.

Nóri! Nagyon szépek vagytok! Hogy élvezte Sára a strandot! :)

Kriszti! De jó, hogy már itthon vagytok! Már nagyon készülök szerdára! :D

Kép
Kép
mandula82

Adri: Köszi szépen! Növöget, növöget!
Na igen, ezt a nyűgösséget szívesen kihagynám, .
Vendég

Sziasztok!Most csak hirtelen annyit,h.szerencsésen megérkeztünk még a délután. :wink: Szupi itthon lenni végre.Apumék vettek nekünk jegyet a Félsziget fesztiválra,ugyhogy BULI lesz ezerrel.Végre.És én is mehetek,mert Atticy-ra ügyel anyum,habár éjszaka alszik,ugyhogy nem lesz gond.Már nagyon várom!Rég nem buliztam.Holnap meg megyünk ki a hétvégiházunkba,ahol nincs nett,ugyhogy elég sokáig nem fofgok irni.Érezzétek jol magatokat szerdán.Tegyetek sok képet!

Pusz

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Kép Bencus biciklizik! :-) Kép a fiúk
Vendég

sziasztok!

Hazajöttünk nyaralásból, nagyon jó volt…

Visszaolvastam pároldalt, előbb azokra reagálok:

Nóri! Nagyon együtt érzek veled. Nagyon nehéz a családnak, ilyen fiatalon…

Nagbri! Jók a pancsolós képek… élvezték a gyerekek a pancsit :)
Szerintem is jól nézel ki… és egyet értek fontosabb hogy milyen a „belsőd”

Mandula! Ki ez a kisbaba, akiről írtál, aki nagyon beteg, agyvérzés… Lemaradtam valamiről, bocs, ha már írtad.
Már látom, egy barátnőd babája… Jobban vannak már?

Esküvő: Mindenki nagyon szép a képeken… szépek a csokrok is…nem írok többet, mert csak az előttem szólókat tudnám ismételni!!!!
Nekem álmom volt a nagy lagzi, nagy abroncsos ruha, élő zenekar rendesen 4-5 fővel, vőfély, lánybúcsú/legénybúcsú… meg minden, ami kell… Mindenkitől (aki, megkérdezte) pénzt kértünk… „bevételből, fedeztük a kiadásokat” . Lakodalmat mi „tartottuk” nem a szülők, így minden a mi ízlésünknek, igényünknek megfelelően történt. Nagyon jó életre szóló buli volt. 2 napig buliztunk. Anyagi „hasznunk” nem volt, talán némi „veszteség”, de ha tehetném, újra megszervezném, újra „férjhez” mennék, persze a mostani páromhoz. Annyira jó volt az előkészület, álmodozás, tervezgetés… és olyan boldog voltam azon a napon, „fellegekben jártam”
Képeink albumba ragasztva vannak, ezért nem tudok, most feltenni, de majd megpróbálom lefotózni, és feltenni, de az bizti, nem lesz olyan minőségű…
13 éve vagyunk együtt, és 7 éves házassági évfordulónkat ünnepeltük, néhány hete :) Többség, ennyi idő után, már vállni szokott.

Minden hófordulósnak, szülinaposnak, sok puszit küldök.

Élménybeszámolót legközelebb, mert mire végig olvastam a lemaradást, addigra elálmosodtam. csináltunk fotókat is...

Szerdán talira mi is megyünk, feltéve, ha nem szakad az eső. Mi is autóval megyünk, de esőben nem szívesen indulok el. Érkezésünk, hát pontosat nem tudok kb. 10-11 tájt. Telefonos elérhetőséget, én is kérnék, biztos, ami biztos...

Tud valaki megbízható mosógépszerelőt? Kicsit ráz a felültöltős mosógépem. megnézetném, /már nem garanciás/.

Akinek több gyermeke van: „mindig egyformán szereted mindkét gyermekedet? Nem érzed úgy, hogy egyiket jobban szereted, mint a másikat, aztán meg a másikat szereted jobban…?”

Jó éjt.

Erika
Kép
Kép
kné erika

Jó reggelt!

Brigi!
Hát. persze, hogy találkozunk szerdán!!! :-))))))) Norriékkal megyünk. Nagyon jól hangzik a szülinapi készülődés!!! Édesek a pasijaid a képeken!

Manó!
Úgy örültem Nektek tegnap! Csodás meglepi volt, hogy feltűntetek!!! :-)))

Erika!
Én tudok egy jó mosógépszerelőt, szerdán megadom a számát, csak el ne felejtsük!!! Nálatok is nemsokára ünneplés!!! :-)))

Andi!
Jöttök ma Frankenbergerbe?

KépKép
Kép
pálfinoémi

Van egy sztorim:

Vasárnap voltunk a Praktikerben meg a Csipero záróján. A Praktikerben a pénztáros csaj majdnem átvágott minket!!!! Egy tételt kétszer ütött be. Nagyon mérges voltam. 2300 pluszban. Szerencsére ott rögtön, a pénztár után egy méterrel kiderült, így visszaadták, de akkor is!!!!! Miért a kisgyerekest kell átverni?!! Hát, persze, mert azt a legkönnyebb! Alapvetően a gyerekre figyelünk, nem arra, h miket ütöget be. Balázs időben kiszúrta, de ha a parkolóban vesszük észre, akkor már senki nem hisz nekünk. Persze, 20 év körüli kis rinya volt, aki még távolról sem tudja, h mennyit jelent ennyi pénz egy gyerek nevelésében. Kb 1,5-2 heti kajája!!! Persze, bocsánatot azt nem kért...

KépKép
Kép
pálfinoémi

Elnézést a normális 20 év körüliektől, de az a fajta csaj volt, akit semmi nem érdekel...

Azért van ám jó is!
Bálint vasárnap már úgy tartotta a telefont a füléhez, ahogy bele kell beszélni, meg tegnap Ő is elkezdte, h rámutogat dolgokra és nevezzem meg őket! :-))))))))))))))))))))
És egyfolytában dumál! Ha sír, akkor is inkább már mondja, h vele mi történt! :-))) Annyira édes!!!!!!!!!!
És már adtam Neki sajtot, tejfölt és túrót is! Nagggggyon ízlettek!!!

KépKép
Kép
pálfinoémi

Sziasztok!

Erika
Már kezdtelek hiányolni, aztán eszembe jutott, hogy biztos nyaraltok. Gratulálok, hogy ilyen régóta együtt vagytok! Tényleg nagyon ritka!

Falevél
Nagyon klasszak a képek! Nagyon aranyos Sárika, ahogy élvezi a vizet. A barack evős kép nagyon tetszik!

Mano
Hát sztorijaim azok vannak! Szerencsére mostmár minden rendben van körülöttünk.

Brigi
Klasszak a fotók! Édes, ahogy Bencus biciklizik! Nem fél? Petike nagyon félne.

Norri
Nagyon szépek a virágok! Az alakváltozás nálam is elég erőteljes. Hol van már a régi szép idő, amikor 50 kg voltam! Valahogy most nagyon nem akarnak lemenni a kilók. Elkezdtem jógázni, a barátnőm egy éve csinálja, s nagyon szép alakja lett tőle. Ebben reménykedem én is. :lol:

Emőke, Mogyó
Kellemes nyaralást kívánok Nektek! Remélem javulni fog az idő!

Noémi
Nagyon szeretnénk menni, ha nem esik az eső, s Dorka nem alszik el, akkor megyünk. Most megint nagyon össze-vissza alszik. Nem tudom, hogy ebben az időben el merjek-e velük indulni.
Nem semmi a Praktikeres sztori. Mi rendszerint a Tescoban járunk így. Volt már, hogy az Auchanba is átvertek.
Én is nagyon szeretem a Csiperót. Voltunk kint pénteken, szerencsénk volt, meg tudtuk nézni a Szent Koronát. Petike folyamatosan kérdezgetett, az őr pedig nem bírta tovább, s elnevette magát. :lol: El is jöttünk gyorsan, nehogy valami baja legyen belőle :oops:
Voltunk kint szombaton is, s Petike nagyon várta, hogy táncosok legyenek, de akkor sajna nem táncoltak. Megnéztük a padokat is, nagyon cuki volt, rá kellett ülni az olasz padra, nekik szurkolt az eb alatt. :lol:
Vasárnap tartottuk az öcsém szülinapi ebédjét. S végre Dorkának kibújt az első foga vasárnap.

Erika
Gondolkoztam azon, hogy egyiket vagy másikat jobban szeretni. Nagyon féltem ettől, mielőtt Dorka megszületett, hogy fogom-e tudni, úgy szeretni, ahogy Petikét. Ezt még nem éreztem, hogy egyszer az egyiket szeretem jobban, máskor a másikat.

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea

Sziasztok!

Csak gyors kukk mert nagy pakolászásban vagyok!

Noémi: hát sajnos vannak ilyenek!
Hát én tegnaa adtam a csajnak vacsoránál katonákat pici zsömlebelső
gépisonkával :oops: (amit ugye nem szabadna de úgy kiabál meg minden ha nem kap valamit a szájába)
Eddig még nem volt baja szoktam pici falatokat adni!

Brigi: jó képek!

Andi: köszi reméjük jobb idő lesz tán már holnap is meg csütörtökön is nagyon meleg lesz de záport mondanak!
Akkor majd kirándulunk!

Na sziasztok!

Ja még annyi a fogacskákhoz gratula!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Ma is voltam tornázni, holnap tuti izomlázam lesz, főleg a hasamban... na de egyébként nagyon jó volt. Sára is egyre jobban bírja a gyerekszobát, egész jól eljátszott, míg én tornáztam...

Holnap mi is megyünk a talira 10 óra körül!

A múltkor írtam, hogy meghalt az ismerősöm autóbalesetben... és fönt van a neten a baleset (ő volt a sofőr, azonnal meghalt): http://www.kapuvarituzoltosag.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=151&Itemid=2

Tökre ki vagyok akadva, mert a család nem akar temetést és így a barátok egyáltalán nem tudnak elbúcsúzni, szerintem ez szemétség... jó persze részben megértem őket, lehet, hogy így könnyebben fel tudják dolgozni... de az ismerősök, barátok is elmentek volna elbúcsúzni... :cry:

Kép

Kép
falevel2

És a srác tesójára is haragszom, mert írtam neki emailt és tökre leteremtett, hogy ez csak az ő dolguk és ne zaklassuk... szerintem valakinek a halála nem csak a családot érinti, hanem a barátokat is... Ja és nem tudom, hogy ez normális gyászreakció-e, de a csaj (a tesója) két nappal a baleset után már a VOLT fesztiválon bulizott, aztán meg elhúzott Angliába... Szerintem nem megoldás elfordulni a problémától... mondjuk mindenki másképp gyászol, de nekem akkor is furcsa... :roll:

Kép

Kép
falevel2

Erika: Nálam már volt ilyen, és szerintem lesz is. Azt hiszem tulajdonképpen tök természetes reakció! Mert van hogy az egyik égetnivalóan rossz, a másik meg egy kis angyal, aztán fordítva. Szerintem az a jó, ha ezt az ember beismeri magának!

Noémi
: Ez szemétség! Nem is kicsi! Na igen, vannak sajnos ilyen "fiatalok"!

Mogyo:
Jó nyaralást, reméljük a végén jó idő lesz rátok!
Vendég

Nyaralásról: Valaki pár oldallal visszább kérdezte (talán Ági?) Ki törzsgyökeres Kméti. Én Dunapataji vagyok. Anyukám, és a bátyám még ott laknak. Hozzájuk mentünk haza két hétre.( Évközben, csak 1-2 napra megyünk, olyankor csak velük töltjük az időt). Ebben a két hétben, meglátogattuk a famíliát, nagynénit, nagybácsit, unokatesókat...olyan gyorsan el telt az idő, majd nem kevés volt a két hét. Ritkán látnak minket, talán ezért olyan szeretettel fogadtak, "terülj-terülj asztalkám"-mal vártak.

Szelíden a tóban is sokat pancsiztunk. Öcsike dobálta az iszapot. Négykézláb ment a vízbe, ha már lepte a víz, akkor felállt, és lépegetett befelé. Semmi veszélyérzete nem volt. Karjánál/ hóna alatt fogva, lengettem a vízben, ha leraktam nevetett, és rugózott a lábán, mintha azt mondta volna"még-még-még...":) Ha hasánál tartottam, kézzel-lábbal csapkodta vizet, nem számított, hogy az arcába megy. Száját szemét csukta... nagyon édi volt.
Brigitta várakat épített, ő már nem volt olyan bátor a vízben, pedig vele jártunk babaúszásra is valamikor. Nekifutásból szaladt a vízbe, nekiesett/ráugrott a matracra, amit én tartottam, hogy ne vigye el a víz. Egyszer elmerült, akkor megijedt, de miután mindenki nevetett körülötte, nem mert sírni. Utána már nem volt probléma ha víz alá került pár pillanatra.
Fagyiztunk, jégkrémet, tortát ettünk. ( Bátyámék mindkét kislányának, most volt a szülinapja).

És a képek:

Erika
Kép
Kép
kné erika

Erika: Sárának se volt semmi veszélyérzete a vízben, négykézláb ment befelé, még akkor is mikor már alig kapott levegőt... :lol: Én dusnoki voltam! :D

Kép

Kép
falevel2

Tortát eszünk:
Kép
homokozunk:
Kép
Már egyedül sétálok!!! Hogy is kell???
Kép
Asztal alól kukucskál
Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Erika
Kép
Kép
kné erika

Erika: de jó kis képek!

Jajj holnapra jó talizást!

Kép

Kép
mogyoland

Erika: Látszik, hogy ti is jól éreztétek magatokat! Nagyon tetszenek a képek, és Józsika nagyon ügyes, hogy már így megy!
Megjegyzem, te is jó vékony vagy ám! :wink:
Nekem a kedvenc képem az asztal alól kinézős! :D
Vendég

Falevél!

Elolvastam a cikket. Nagyon sajnálom.
Érzem, hogy nagyon megrázott Téged ez az eset. De hogyhogy nem akarnak temetést? Ezt nem értem. Hamvasztás lesz szűk körben? Csak a család részvételével?
Sztem is fontos lenne, hogy mindenki el tudjon búcsúzni tőle, aki csak szeretne!
Valóban "érdekes" a testvér gyászreakciója is... Ő volt az, aki le is tolt Téged? Az addig rendben van, hogy mindenki másképp gyászol, de ez szerintem nem fér bele. Túl vagyok már egy pár ilyenen, de SOHA nem jutott eszembe, hogy mikor is menjek bulizni legközelebb és főleg nem 1-2 nappal utána tettem meg!
Azt gondolom, hogy az Életben mindent meg kell élni. A rossz dolgokat is. Ettől formálódik, alakul a személyiségünk, a világlátásunk, a gondolkodásunk. Én is másként látom az életet, mióta Édesanyám nincs. Rettenetes "tapasztalat", de kénytelen vagyok így élni. És akkor ebből kell kihozni a lehető legjobbat.
Azt nem tudom Neked mondani, hogy az idő majd segít, mert továbbra is nehéz, ha az ember elveszít valakit /bár, ez nyilván függ a kapcsolat szorosságától is/. Talán enyhül egy kicsit.

KépKép
Kép
pálfinoémi

Brigi, hát igen.... :wink: Apa jól illusztrálta, hogy olyan, mint a labda szülés előtt, utána meg amelyiken van egy kis lyuk, és felülről összenyomják! :lol: :lol: :lol: De azért megnyugtatott, hgoy a lapos ladbát is szereti! :lol: :lol: :lol:
Brigi, ez a biciklis kép nagyon tetszik!

Mandula, igen, én is pont így gondolnám az esküvőt! :wink:

Timcike, jó bulizást nektek!

Noémi, én is örültem nektek! :D Ma is! :wink:
Nem semmi kis csaj lehetett! Legalább tényleg elnézést kérhetett volna....... :roll:
Ettől én is mindig félek, mert egyedül gyerekkel vásárolni maga a rémálom. :? Még jó, hogy észrevettétek! :roll:

Erika, örülök, hogy jól telt a nyaralás! Nagyon jók a képek! Látom, tényleg élveztétek!!!! Brigitta nagyon hasonlít Rád! Szerintem! :)

Andi, gratulálunk Dorka fogához!
Petike nagyon érdeklődő.... Látom, minden érdekli, és csak kérdez, csak kérdez..... :D

Mogyó, én is szoktam néhány "katonát" adni a reggelinkből (kifli + sonka vagy sajt). Bende is reklamál, ha legalább 1 falatot nem ehet abból, amit mi eszünk. Szerencsére eddig nem volt gond.
Jó nyaralást nektek! Remélem, kisüt még a napcsoka! Én is bízom benne, mert vasárnap mi is indulnánk! 8)

Falevél, de sajnálom...... Szegény..... tényleg nehéz lehet feldolgozni.... SZerintem temetés nélkül is el lehet búcsúzni, otthon, vagy a templomban...... Bár azért a tesója reakciója tényleg furcsa

Nem tudom, mi van ma, de Bende jó sokat alszik! :?: Remélem, nem lesz beteg, inkább csak az idő nyomja el. :?

na megyek, mindjárt indulunk a tanácsadásra. Majd jövök a paraméterekkel!

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Erika!
Cukik vagytok a képeken! Nagyon szépek a gyerekeid!!! És tényleg jó vékony vagy! Ezt már az előző talin is megállapítottam! :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi

Remélem, holnap nem esik, mert akkor nem tudom, hogyan buszozunk ki Krisztáékhoz. :roll:
Kriszta, azért megadod a számod, ha bármi van, el tudjalak érni? Köszi!

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Manó!
Bálint is kidőlt, sztem az időtől! :-))))))))

KépKép
Kép
pálfinoémi

Noémi: írtam pü-t!
Vendég

Manó: Legfeljebb szólsz, és érted megyek! Nehogymár emiatt ne gyertek el!
Jó a férjed hasonlata, tetszik nekem. Na igen, nálunk sem panaszkodik Andris! Azt mondja, már nem is emlékszik, hogy előtte milyen volt! :D

Dana is alszik, és Bencust is most tettem le. Én meg most lépek a konyhába. Míg alszanak! :lol:
Vendég

Erika: nagyon jók a képek! Látszik, hogy ti is szerettek pancsolni! :D

Noémi: hozzám nem állt annyira közel a srác, de a családomban többen vannak, akihez igen és nekik nagyon rosszul esett az hogy se temetés, se sírhely semmi nem lesz. A tesóján meg a saját anyjuk is ki van akadva... Egyébként részben megértem a családot, mindenki úgy dolgozza fel a gyászt, ahogy akarja...

Kép

Kép
falevel2

Sziasztok!
Napok óta akarom írni, de aztán mindig kimegy a fejemből. Nóra névnapon Lili napját is ünneplik. Úgyhogy BOLDOG NÉVNAPOT LILINEK! :D

Iszonyatos a baleset, az összetört autóból ltszik, hogy mennyire súlyos volt. Nem tudom az okát, hogy miért akarják kizárni a "nyilvánosságot" Szerintem is joguk van elbúcsúzni mindazoknak is tőle, akik szerették, ismerték. Arra is van megoldás, hogy ne menjen oda mindenki a temetés után részvétet nyilvánítani, csak kérni kell. Sajnos nem tudjuk az indokokat. Testvér? Na, azon nagyon kiakadtam. Ez nem természetes gyászreakció szerintem. Nem kell egy évig feketét hordani, ne külsőleg mutassuk, hogy gyászolunk, de azért két nappal utána bulizni?

Brigi: egyetértek. Sajnos az én melleim is megsínylették a várandósságot, szoptatást. Pedig még egyen vagyok túl. Én is mondtam, hogy egy felvarratásra én is befeküdnék. A párom azt mondta, hogy ezzel jár, ne búslakodjak, neki így is tetszik. Ő elfogadja, hogy ez a kisfiunkért tettem. De nekem is kell, hogy jól érezzem magam a bőrömben....

Erika: nagyon jók a képek, Józsika továbbra is nagyon édi pofa! Látszik, hogy mennyire élvezte a vizet! És a kislányod is gyönyörű!

Van egy kis gondom. Nyaralás előtt bevásároltunk úszó pelusból, mondva, majd sokat fürcsizünk. 4 db fogyott el, így egy egész doboz felesleges. Kell valakinek esetleg? De ki is bonthatjuk, és szétoszthatjuk, ha gondoljátok. DM-es, középső méret, 7-13 kg-ig. Elviszem holnap, hátha kell valakinek. félek, hogy jövő nyárra már kicsi lesz. Bár, ahogy az én kisfiam hízik.... :(

Nekem ismerős mondta, hogy mindig másért szereti a gyerekeit. Az egyiket azért mert kicsi, a másikat mert nagy. És sosem hasonlítja egymáshoz őket, nem akar jobbat, rendesebbet, amilyen.
Az én rokonságomban van olyan, ahol szemmel láthatóan jobban szereti az egyiket az anyja, mint a másikat. Mégis a "nemszeretem" gyerek segít többet, a "szeretem" meg csak akkor megy, ha pénz, vagy segítség kell neki. :twisted:

Nóri és Zalán
KépKép
norri

Hello!

Erika, örülök, hogy megjöttetek, már hiányoltalak. Tök jó, hogy ennyi képet hoztál, nekem mind tetszik! :wink: Szerintem is nagyon hasonlít rád Brigitta!

Felébredt Tökimanó, majd még jövök, pedig írtam volna még..... :roll:
Vendég

Norri:nekünk kellene pelus. Mennyiért adod? sajnos mi nemtudunk menni holnap,mert 2 éjszakát virrasztottam Bencével,mert nem alszik valamiért. Ha megtudunk egyezni akkor hétvégén elmegyünk érte.

Erika:nagyon jók a képek,remélem amikor megyünk a Balcsira nekünk is jó időnk lesz.

Kép
Kép
kisildi

Norri: Na igen, nálunk sincs ebből semmi gond, meg ha lesz még 3. addig nem is érdemes rajta agyalni, hogy mit is lehetne csinálni. Kicsit rossz ez így, de ha a párjainkat nem zavarja, akkor nincs gond. Melltartóban meg amúgy sem látszik! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Falevél
Hova jársz tornázni? Ez tetszik, hogy van gyerekszoba.
Megértem, hogy ki vagy akadva. Ez nagyon furcsa. A testvér viselkedéséről nem is beszélve. Nem is tudom, mit lehet erre mondani.

Erika
Szerintem is nagyon csini vagy! Nagyon jók a képek! Brigitta nagyon hasonlít rád!

Manó
Jó a hasonlat! :lol: Bár nekem a méreteimmel is gondjaim vannak. Előtte 75-ös melltartóm volt, most 85. Ha már kialakult az embernek egy énképe, elég nehéz az újhoz hozzászokni. Talán a jóga majd segít :lol:

Norri
Tetszik, amit az ismerősöd mondott. Igyekszem én is elfogadni a gyerekeket olyannak amilyenek. Én úgy nőttem fel, hogy mindig azt hittem, hogy a testvéremet jobban szeretik. Aztán egyszer már felnőttként beszélgettünk Tomival, s kiderült, hogy ő is ezt érezte, csak fordítva. Arról nem is beszélve, hogy általában nem volt jó semmi, amit csináltunk. Illetve nem igazán volt elismerve. Amit jól csináltunk az természetes volt. Én nem így szeretném őket nevelni.

Sziasztok

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea

Most olvastam az origon, hogy Kolonics Gyuri meghalt. Le vagyok döbbenve! :cry: Hihetetlen!

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea

Lányok!

Krisztával most beszéltem, és megkért, hogy írjam még le, hogy akkor mindenkit vár holnap!
Kettőig ér rá, így ha lehet 10-11 körül jöjjön mindenki, hogy legyen idő dumcsizni! :lol:
Akkor tudja mindenki a címet, stb. Ugye?

Andi: Én is ledöbbentem! :cry:
Vendég

Kriszta!

Elküldenéd nekem is a számod? Előre is köszi! Péter végülis nem tud jönni. Mi kb 10 körül megyünk. Ha minden jól megy, délután sütök sütit.

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea

Brigi

Sikerült elbőgnöm magam. Még szerencse, hogy Petike aludt. Nagyon szimpatikus ember és sportoló volt! Nagyon sajnálom!

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea

Andi: a Formazónába járok, nagyon sokféle torna van, naponta csak 2 óra (váltakozva hol délután, hol délelőtt) van gyerekvigyázás, de így is sokféle torna közül válogathatsz. Én most rááltam a kedd-csütörtök reggel 8-9-ig lévő tornákra (Alakformáló aerobic és Has-popsi-láb aerobic van akkor). Bővebb infókat találsz: http://www.formazona.hu weboldalon.

A holnapi tali címét leírjátok pontosan? Hogy hanyadik ház? Mert az SOS falut tudom hol van, csak azt nem melyik házhoz kell menni...

Kép

Kép
falevel2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?