sziasztok!
Hazajöttünk nyaralásból, nagyon jó volt…
Visszaolvastam pároldalt, előbb azokra reagálok:
Nóri! Nagyon együtt érzek veled. Nagyon nehéz a családnak, ilyen fiatalon…
Nagbri! Jók a pancsolós képek… élvezték a gyerekek a pancsit
Szerintem is jól nézel ki… és egyet értek fontosabb hogy milyen a „belsőd”
Mandula! Ki ez a kisbaba, akiről írtál, aki nagyon beteg, agyvérzés… Lemaradtam valamiről, bocs, ha már írtad.
Már látom, egy barátnőd babája… Jobban vannak már?
Esküvő: Mindenki nagyon szép a képeken… szépek a csokrok is…nem írok többet, mert csak az előttem szólókat tudnám ismételni!!!!
Nekem álmom volt a nagy lagzi, nagy abroncsos ruha, élő zenekar rendesen 4-5 fővel, vőfély, lánybúcsú/legénybúcsú… meg minden, ami kell… Mindenkitől (aki, megkérdezte) pénzt kértünk… „bevételből, fedeztük a kiadásokat” . Lakodalmat mi „tartottuk” nem a szülők, így minden a mi ízlésünknek, igényünknek megfelelően történt. Nagyon jó életre szóló buli volt. 2 napig buliztunk. Anyagi „hasznunk” nem volt, talán némi „veszteség”, de ha tehetném, újra megszervezném, újra „férjhez” mennék, persze a mostani páromhoz. Annyira jó volt az előkészület, álmodozás, tervezgetés… és olyan boldog voltam azon a napon, „fellegekben jártam”
Képeink albumba ragasztva vannak, ezért nem tudok, most feltenni, de majd megpróbálom lefotózni, és feltenni, de az bizti, nem lesz olyan minőségű…
13 éve vagyunk együtt, és 7 éves házassági évfordulónkat ünnepeltük, néhány hete
Többség, ennyi idő után, már vállni szokott.
Minden hófordulósnak, szülinaposnak, sok puszit küldök.
Élménybeszámolót legközelebb, mert mire végig olvastam a lemaradást, addigra elálmosodtam. csináltunk fotókat is...
Szerdán talira mi is megyünk, feltéve, ha nem szakad az eső. Mi is autóval megyünk, de esőben nem szívesen indulok el. Érkezésünk, hát pontosat nem tudok kb. 10-11 tájt. Telefonos elérhetőséget, én is kérnék, biztos, ami biztos...
Tud valaki megbízható mosógépszerelőt? Kicsit ráz a felültöltős mosógépem. megnézetném, /már nem garanciás/.
Akinek több gyermeke van: „mindig egyformán szereted mindkét gyermekedet? Nem érzed úgy, hogy egyiket jobban szereted, mint a másikat, aztán meg a másikat szereted jobban…?”
Jó éjt.