Jim, barátnőméknek a GL Outletben van bérelt üzletük, nem a legjobb befektetés... ha komolyan gondolkodsz benne, akkor összehozlak benneteket, mindenképpen megér egy beszélgetést!
Köszi a felajánlkozást baby sitternek, halál nyugiban biznám rád Andrist (mint itt mindenkire, nálatok úgyis csak jobb dolga lehet, mint nálam
... épp az előbb etettem meg szegényt erjedt darált barackkal... most drukkolok, hogy vagy hamar kifossa, vagy legyen annyi alkoholtartalma immár, hogy aludjon tőle pár órát... na jó, énekelhet is
). Na szóval én is ezen gondolkodtam, hogy sokkal szivesebben biznám gyakorló szülőkre, mint egy 20 éves babysintérre... csak sajna addig kiköltözünk Rákoskertre, ahonnan Budakeszi a megközelithetetlen távolságot jelenti
De csajok, ha valaki szeretne pénzt keresni novembertől egy ördögi Andrisra vigyázással a sajátja(i) mellett és elviselhető távolban lakik Rákoskerttől, dobjon privit és beszéljünk!!!
Kacika, alapban neked akartam irni!!! Te szegény, ez borzasztó lehet!!!!!!! Megy minden ++++++++++++++ ma estére!!! Amúgy mi sem védekezünk, úgyhogy lehet, feleslegesen gondolkodom én itt a dolgozni menetelen??? Na jó, az most anyagi csőd lenne, úgyhogy innentől inkább majd kitalálok valamit... Ooooh, szegény Kacika, nagyon veled vagyok!
Tand, csodálom az erődet! Tudom, hogy nincs is más lehetőség, de akkor is!!!!!! Ezt végigcsinálni, hihetetlen!!!! Megérdemled bőven, hogy Gréti ilyen csodálatos!