Új privát üzeneted érkezett!

A kiscicánk: Gombóc (a nevére még nem szolgált rá, de rajta vagyunk az ügyön)
Kép

Levente és a kolbász! :D
Kép

Levente libikókázik immár süni frizurával :D
Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

LAPTETŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ :lol: :lol: Erre gyúrtam!!!!!!

Nem tom mért pironkodik mindenki emiatt, de én férfiasan, izé... nőiesen bevallom, nekem ez volt az egyik titkos vágyam!!!! Mármint, hogy én legyek fölül!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Fanetta, rámférne egy kis pszichodráma. :wink:

linocs, akkor bulizunk és kész. dl száraz vörösbor is megengedett nálam hetente 1-2szer.

Premier Outletbe akarok üzletet nyitni, most beszéltem velük, tök olcsó, csupán 1 milla a bérleti díj havonta. Nem is tudom, azt hogy lehet kitermelni? Kéne csinálnom egy pü tervet :roll:

Beus hol vagy? Az igaz, még nem jött a csajszi
Vendég

juditk: szép fotók!

A szám lemaradt a dl elől: 1 dl. Vagy inkább 1,5 dl :oops:
Vendég

Juditkecskemét: édi a kölök!!! Sajnálom, hogy kiszálltunk a Nimikékbetegek projektből, azaz valójában mégsem, inkább azt, hogy ti még benne vagytok :cry: :cry: :cry: . De szurkolok, hogy ti is hamar kimásszatok belőle :!: :!: :!:

Kép Kép Kép
fanetta

Fanetta!
Köszi :D
Én lemaradtam...Ti rendben vagytok? Mi volt a baj?
Sajnos nekünk ez egy hosszú menet lesz :( :( :( :(

Jim!
Köszi :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Tanács kellene!
Írtam már, hogy hugicám babát vár. (Most hívott, még csak 2 hetes 5 napos.) Mióta tudja, abbahagyta a mályvatea ivását, és az elmúlt héten egyszer volt széklete. Tudtok valamit, amit várandósság alatt szedhet, ihat, ami segít ez ügyben? Köszi!
Vendég

Sziasztok, nem a gyerek volt, csak áramszünet. Jim, ha lehetne válogatni, legyen inkább a 23.... Ma megvettem a ricinust is. Más ráolvasást nem ismertek? Mert jön Németoból a barátnőm ma du, akivel együtt szoktam szülni, de csak három napra... Na mindegy, megyek szekrényt rámolni.

potyka

Zsu!
Tamarin lekvár vagy tamarindusz. valamelyik a kettő közül. Továbbá szilvalevár, aszaltszilva, lenmag (darálva). Ezeket lehet de a legjobb ha leszokik mindenről. Nekem nagyon makacs székrekedésem volt. Ittam a mályvateát, hashajtókat stb. stb. de a terhesség alatt leszoktam és azóta rendben van minden. Kb. 2-3-4 hétig megszenvedtem (székrekedés, glicerin kúp, aranyér) de utána beállt végre mert nem használtam a szereket.

Vagy még a Laevolac szirupot is nyugodtan lehet használni, az nem szívódik fel, csak bevonja a székletet és ezáltal nagyon síkos lesz (bocs) és kicsúszik. Levente kapja naponta kétszer.
A mályva tea és társai amúgy a beleket tönkreteszik, megfestik stb.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Zsu,
valami szilvalekvár féle, vagy aszaltszilva?? Utóbbi nekem mindig meghozta a kívánt hatást. Esetleg a sárgabarack sem éppen hasfogó!

JuditK, aranyos Levi! És a cicus is. Levi nem húzza a farkát? :wink:
Vendég

Na, JuditK, egyre gondoltunk,és egyszerre írtunk.
Vendég

Zsu! Azt hiszem Judit18 ivott savanyúkáposztalevet. Ezenkívül: búzafűlé, joghurtba áztatott lenmag. Ja és mégegy: este fahéjas almalébe áztatni aszalt szilvát, ez reggelig a hűtőben áll, reggel összeturmixolni és natur joghurtba keverni. Éhgyomorra megenni.

Kép
Kép
Kép
petramama

Kacika!
Köszi!
Dehogynem!!! :D Szegény macsek, általában a nyakánál fogva van szállítva is. Hintáztatva van, talicskába, kosárba téve, utaztatva, stb. Most a legújabb, hogy van neki olyan szappanbuborékfújója, ami olyan mint egy kis ventilátor (elemes) és azzal riogatja a macskát aki menekül és fújtat. Ha éppen nem vizipisztollyal lövöldözi. :D :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit, Kacika, köszi! Már továbbítottam is a válaszokat! :D
Vendég

Judit, de szép macsek. MAjd rájön,. hogy kell elbújni...

Az az igazságtalansűg a dologban, hogy ha 27 körül osztódom, akkor egyrészt addig még ki kell bírnom, másrészt nem tudok elmenni a nagy közös randira. Alternítv megoldásként javasolnám, hogy tegyük át rossz idő esetére a helyszínt a Kútvölgyi kórház ötödik emeletére...

potyka

Zsu: éhgyomorra egy gyümölcsjoghurt müzlivel -vagy ha ez nem segít akkor szintén éhgyomorra egy pohár meleg víz (amibe bele lehet dobni egy plikk teát meg némi cukrot is)

Az eddig felsorolt praktikák közül valamelyik csak bejön neki!!

Juditkecskemét: nem volt semmi bajunk (és most sincs semmi egy kis taknyoláson kívül), csak szivatás áldozatai voltunk egy kis ideig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2008.07.15 12:09-kor.

Kép Kép Kép
fanetta

Jim, barátnőméknek a GL Outletben van bérelt üzletük, nem a legjobb befektetés... ha komolyan gondolkodsz benne, akkor összehozlak benneteket, mindenképpen megér egy beszélgetést!

Köszi a felajánlkozást baby sitternek, halál nyugiban biznám rád Andrist (mint itt mindenkire, nálatok úgyis csak jobb dolga lehet, mint nálam :lol: ... épp az előbb etettem meg szegényt erjedt darált barackkal... most drukkolok, hogy vagy hamar kifossa, vagy legyen annyi alkoholtartalma immár, hogy aludjon tőle pár órát... na jó, énekelhet is :lol: ). Na szóval én is ezen gondolkodtam, hogy sokkal szivesebben biznám gyakorló szülőkre, mint egy 20 éves babysintérre... csak sajna addig kiköltözünk Rákoskertre, ahonnan Budakeszi a megközelithetetlen távolságot jelenti :cry: :cry: :cry:
De csajok, ha valaki szeretne pénzt keresni novembertől egy ördögi Andrisra vigyázással a sajátja(i) mellett és elviselhető távolban lakik Rákoskerttől, dobjon privit és beszéljünk!!!

Kacika, alapban neked akartam irni!!! Te szegény, ez borzasztó lehet!!!!!!! Megy minden ++++++++++++++ ma estére!!! Amúgy mi sem védekezünk, úgyhogy lehet, feleslegesen gondolkodom én itt a dolgozni menetelen??? Na jó, az most anyagi csőd lenne, úgyhogy innentől inkább majd kitalálok valamit... Ooooh, szegény Kacika, nagyon veled vagyok!

Tand, csodálom az erődet! Tudom, hogy nincs is más lehetőség, de akkor is!!!!!! Ezt végigcsinálni, hihetetlen!!!! Megérdemled bőven, hogy Gréti ilyen csodálatos!

Kép

KépKép
eszterxx

potyka: és mi egy-egy párnát teszünk a pulcsink alá, hogy bemehessünk az osztályra. De nem lesz feltünő, ha 20 kismami megjelenik egyszerre ??? :roll:

Kép Kép Kép
fanetta

Judikmét, hihetetlen édesek a gyerekeid!!! Be kell vallanom töredelmesen, hogy ugyan próbálok nem tenni különbséget a babanetes gyerekek közt, de ők... :lol:

Ja és még egy kérdés: ha már csak napi 60-80 mililitert tudok kifacsarni, szerintetek ennyinél sem lehet még mályvateát inni? Vajon abból annyi megy át a gyerekbe, hogy rá is hatása lenne?

Ja és valaki emlékszik még, ugye Kölyök volt a pingvinmániás??? Lenne egy meglepim a találkára akár neki, akár másnak, aki pingvint szeret :lol: (de sajna csak egy van belőle)

Kép

KépKép
eszterxx

Fanetta, tudom, hogy neked kell biza a párna, ha be akarsz lógni, de ne aggódj, ha én megyek elöl, én takarlak mindannyiotokat!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Juji!

Köszi a segítséget, majd mindent kipróbálok!

ÚÚÚ...
rszg

Székrekedés-téma: joghurtba kevert zabkorpa. Először idegenkedtem tőle, de aztán nagyon megszerettem!
Vendég

Köszönöm mindenkinek a tancsokat, ötleteket. Remélem valamelyik beválik székrekedésre :)
rszg

Jelentem, rszg néven friss terhes hugicám fut!
Csak elfelejtett bemutatkozni a Drága! :wink: :lol: :lol: :lol:
Azért UUUUU... Hugica!!!!!!!! :P
Vendég

Rájöttünk ám!!! Asszem valami probléma lesz velem, mert az rszg-t csak és kizárólag "részeg"nek tudom olvasni!!!

Kép

KépKép
eszterxx

elszállt, amit írtam. Beus, szoptatok, oszt hívlak.
Vendég

[quote="eszterxx"]R írta:eszterxxájöttünk ám!!! Asszem valami probléma lesz velem, mert az rszg-t csak és kizárólag "részeg"nek tudom olvasni!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

eszterxx: nekem is pont ez a szó jutott eszembe arról a betűkombinációról!!!!!
Rszg: mesélj csak, micsa Freudi névválasztás ütött át a zavatarodon:)))

Kép Kép Kép
fanetta

[quote="kiszazsu"] írta:kiszazsu
[quote="eszterxx"]R írta:eszterxxájöttünk ám!!! Asszem valami probléma lesz velem, mert az rszg-t csak és kizárólag "részeg"nek tudom olvasni!!!

Szintén zenész!!! Pedig mostanában nagyon nincs alkoholozálás :P
Vendég

Hm, az rszg-ről nekem is csak AZ jut eszembe...

eszter: kölyök a pingvinmániás
linocs

Oké, tehát aki otthon ül eme szép borús napon alvó dedekkel, azok kizárólag a piára tudnak gondolni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rszg, mi a névválasztás????? Gratulálunk ám!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!
rszg
r=Rédling (a párom vezetékneve)
sz=Szabó (az én vezetéknevem)
g= Gabi (ez vagyok én)

Így lett rszg

De csak Gabi, és mellesleg teljesen antialkoholista :)
rszg

én meg orchidea mániás vagyok, ki hoz nekem ajiba?
A csaj elment, hihetetlen ari volt, és biológus 8)

szóval hívlak Bea, mert nem vettél fel msn-re. Most lépjek be a tré szalaynéssel????

eszterxx, látod, pedig én szívesen vigyáznék Andrisra, Milán is imádná. A barackos storyn fetrengtem :D

potyka: úgysem úszod meg, hogy ne menjek be hozzád látogatni, ha ara kerül a sor. Csak ne 26-án, mert Balcsin Quimby lesz. Vagy Agárdon Edda? 8) Egyél pásztortáskát, igyál tonikot, unga-bunga meg bábakoktél, csak elmész szülni.

Dakonypóc Bona, jobban vagy?

rszg-ről nekem kivételesen nem a pia ugrik be, hanem a röntgen szó :? AMúgy én képolvasást tanultam és folyamatosan félreolvasok mindent.
Vendég

Kedves Részeg, majonézes tojásrántotta, egy tábla fehércsoki, madártej... Nekem ezek tutik!!!

Megyek sütni sütit, Mni receptjét ananásszal...

Böbi

Kép

Kép
bosek

ara-arra :oops:

eszterxx: érdekelne a barátnőd. Mármint érted hogy. A Gl nekem nem tecc (alig kolbászol ott néhány vevő), viszont a Premier tuti befutó, csak sokallom a bérleti díjat.
Vendég

Pumperka, jók a képek! Egyik nap kérdeztem, Pété-ről nem tudsz semmit?
Eszterxx, szakadó esőben sétáltatod a gyereket? Jajj, most jutott eszembe... mi lenne, ha bevinnéd Andrist a munkahelyedre, míg dolgoznál? Annyi sztárnak csinálnak babaszobát... csináljanak Neked is! :) Egy hét után lehet, azt mondja a főnököd, hogy inkább maradj otthon! :D
Beuska, reggel a Sláger rádióban volt egy betelefonáló, hogy Ő napi 3 liter anyatejet ad le... :roll: :roll: Szerintem képtelenség... szerinted?
Kiszazsu, Alexa ilyen barna volt és most szőke? Amúgy cuki a kép! :)
Jim, mi is egy sz.. Fuji géppel kezdtük... azzal is lehet jó képeket csinálni, de használni kell hozá a manuális beállításokat. :)
Monácska, jobbulást! Akkor ma nem lesz tali felétek? :( :cry:
0Bea, ezt én is nehezen viselném el manapság, de régen mikor még táncoltam, volt olyan, hogy kb. 40-en fiúk lányok közösen aludtunk egy tornateremben (4 éjszakát) a földön és összesen két WC volt, egy a fiúknak, egy a lányoknak....
[quote]a írta: táborozó házaspárokkal együt megújítottuk a házassági fogadalmunkat
Ez mit jelent?
Részeg név nagyon tetszik! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mni

[quote="bosek"]K írta:bosekedves Részeg, majonézes tojásrántotta, egy tábla fehércsoki, madártej... Nekem ezek tutik!!!

Ja, szóval ezért vagyok akkora, mint egy hegyomlás??

Böbi

Kép

Kép
bosek

Jim!

Bocsi, de amig szopizott Alexa, apám rácuppant a gépre. Most már vagyok ismét.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Baszki, Jim, hihetetlen vagy!!!!! Mit nem tanultál/csináltál életedben?????

Te és hogy állsz az idei befőzéssel? Nem felejtem a feltett fürdőruhában tüsténkedek képedet :lol:

Ja, és akkor egy tényleg komoly kérdés: ti fagyasztotok le gyümölcsöt a gyereknek? Ha igen, akkor hogy, miben, hol veszitek, stb...???

Gabi, friss terhesen mindenki antialkoholista :lol: Na de utána :lol: :lol: :lol: Csak a szoptatás kedvéért, 1-2-3 sört be kell erőltetni (meg könnyebb elviselni a több órás süvöltést is...)

Kép

KépKép
eszterxx

bosek, dobj egy kis sütit, ennék de nagyon. Ha kész lesz, minimum fotót róla. Cukorhiányom van, felkutatom Milán titkos tartalékait.

A keresztelős hisztimre meg nem reagált senki, én tényleg kivi vagyok, -akár durva- véleményekre is.
Vendég

Jim, a röntgenben hol van "sz"? :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

ne is mondd eszterxx, idén csak lekvárt főztem be. A savanyúságoknak is neki állok majd, van 2 üres hordó a gariban. Tényleg Pattinak még lógok a titkos recepttel. EZt hogy köll írni???? receptel? vagy recept-tel? Bakker, de tré.
na majd felrakom ma, de most Beuskázok végre. Martin is tentibe csapódott.
Vendég

Niki, igen, mindkét gyerek sötét hajjal kezdte, aztán világosodtak ki.
Jim, szívesen válaszolok a hisztidre :wink: , de mi a kérdés? :?
Vendég

zsu: röntgen asszisztensben biztos :lol:
Vendég

Aha, Jim, az RSZG versus TRG verziót csak akkor értem, ha dyslexiásan szereztél két diplomát, három nyelvvizsgát, lassan doktorálsz, és még a karmokhoz is értesz.... :lol: :lol: :lol: Milliós bérelti díj a kft egyéb apró költségeivel sztem szinte kitermelhetetlen... Mennyibe kerül ott egy bolt????

Eszterxxx bevállanám rosszfiadat, de mi is állati messze lakunk. Viszont Rákoskerten nőttem fel, ami Rajtatok nem segít.

Szerintetek a bábakoktél mehetne baileyssel? Részben csak az van itthon, részben életemben mást nem ittam rajta a és vörösboron kívül, így is elzsibbad a nyelvem egy kupicától... Részben azt még szeretem is... Ne meg hogy néznének a sarki boltban, ha hirtelen élénken érdeklődnék a pálinkák iránt? Merthogy még csak nem is tudom melyik elég barackos... Vagy a barack csak a gyümölcslében kell?????

Amúgy arra jutottam, hogy elefánt méretű bébihez elefánt méretű vemhességi idő...

Ja, sztem jöhettek párnákkal bélelve, csak ne vállaljátok be az UH-t CTG-t, mert oda a kommandó hitelessége. :lol:

potyka

Jim, én beütöttem a megadott paraméter msn-en, és nem talált senkit...

potyka

Megjártuk a boltot, áztunk fáztunk, de jó volt sétálni végre. :wink:

Potyka!
Nekem a ricinusolaj rántotta keveréke segített. :wink: Bár lehet, hogy amúgy is megindult volna Zsomb. :wink:
Medencével kapcsolatan arra jutottunk, idén már csak a melléképület lebontását és a gödör kiásását csináljuk meg. Tavasszal majd betonozás stb...

Mni!
Bocs, emlékszem, hogy kérdezted!
Két hete beszéltünk Pétével. Jól vannak, hol itt, hol ott. Talira se tudjönni, mert Debrecenben lesznek. :wink:
A sütidet megsütöttem barackkal. :wink:

Eszterxx!
Így, hogy nálunk a kertben van gyümi, így abból fagyasztok le, de ha venném, nem biztos, hogy foglalkoznék vele. :wink:
Hát mi rákosligeten lakunk, kvázi közel kerthez, csak nekünk a nagyok miatt sok program van, meg betegséget is hazahozhatnak jobban(bár az a bölcsiben is lenne) így nyugodt szívvel nem ajánlhatom fel a szolgálatomat. :? Melyik utcába költöztök kerten?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jaja, Jim nekem is cukorhiányom van, azért sütök sütit, mert nem merek a boltban ekkora testtel csokit venni (falu ugyebár), bezzeg joghurtot azt merek.... Reggel kénytelen voltam kanállal enni a kakaóport, mert más édesség nincs itthon.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Juditkecskemét, az a kolbászos kép nem semmi... rá nem jöttem volna, hogy mi az. :)
Jim, milyen üzletet akarsz? Azt már tudod?
Potyka, én szívesen mennék akár a Kútvölgyibe is talira... egy kis nosztalgia. :) A talira eljönnél egy csepp 1 hetes babával is?
Bosek, melyik sütit sütöd?

KépKép
KépKép
mni

bosek, gondolom nem a natúr kakaóport nyomtad a képernyőbe, hanem cukrozottat:D
én Milán cini Minisét ettem most natúr

potyka, mit ütöttél be?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?