Sziasztok Lányok!
Mi már túl vagyunk az 1. szülinapon!
Igaz, 3x ünnepeltük meg, mert nem tudtunk egyszerre mindenkit összecsődíteni. Gergő nagyon élvezte a tortát, és persze az ajándékokat, de azért harmadszorra már nem érdekelte annyira a tüzijáték a tortán
. Szerettünk volna egy jó kis maszatos képet csinálni róla, amint eszi a tortát, de valahogy nem is kente annyira szét.
A fogzás nálunk nagyon nehezen megy, még mindig csak az a 2 foga van, ami 9 hónaposan jött ki neki. Már régóta nem használok semmilyen szert a fogára, mert úgy vettem észre, hogy semmi nem használt nála. A lázra, ami néha van a foga miatt, kúpot, vagy Panadolt, esetleg Nurofent adok neki. A kaját is még mindig elég pépesre csinálom, mert az alsó 2 fogával nem tudja nagyon összerégni, csak csócsálja az ínyével. Már minden ismerős babának több foga van, mint neki, pedig azok kisebbek
. Nem baj az, hogy neki még csak 2 foga van?
Az alvás a nagy melegben nekünk is nagyon rosszul ment, de nem is csoda, mert Geri szobájában 30 fok is volt éjszakánként. Most viszont javult a helyzet, az elmúlt 2 éjszaka úgy telt el, hogy nem voltam nála, és ma reggel is fél 8-ig aludt
, De azért nem kiabálom el...
Gergő is mióta megy, esik-kel. Sokszor leül a fenekére, de már gyorsan feláll, és megy tovább. 1-2 nagyobb esése is volt már, most is van épp egy monokli a bal szeme alatt - a dömper okozta.
. Majdnem mindig van egy folt a fején, ha elmúlik, csinál másikat. Most szerintem ez egy ilyen időszak, állandóan beveri valamijét. Ha fáradtabb, akkor ő is hamarabb elesik, akkor nem annyira stabil.
Gergő sem eszik mostanában sokat egyszerre, de nem válogatós - még. Már egyre többször veszi ki a kezemből a falatot, és teszi be a saját szájába (keksz, kenyér, stb.). A kanállal is próbálkozik, de hát az még nem megy.
A ti babáitok hogy vannak?
Catwoman