Linocs, hihhhetetlenül irigy vagyok!!!!!!!!!!! 2 órát láttad ébren!!!!!!!!!! Nekem Andris teljesen megkergült az esőtől (na meg persze az első két hónapban a hasfájástól, utána a fogától, most meg...) Na mindegy, felülmúlta mindenen magát, semennyit nem aludt, ellenben 2 óra volt talán összesen az az idő, amikor nem visitott. Semmi nem volt jó neki, az egyetlen, ami elment, ha szakadó esőben sétáltam vele. Ő is ázott kicsit, mert csak napernyő meg a kocsi búrája volt, na de én meg tökig áztam, hogy az úrfi jól érezze magát...
Este is teljesen dinka volt, két óránként felsirt. Az egyik persze kitűnő időzitéssel pont AKKOR
Na, nem az anyai szeretet volt az, ami először eszembe jutott...
Fanetta, végre itt!
Pumperka, gyönyörű az a fekte-fehér kép Zsombiról és gratula a forduláshoz is meg a fejtartáshoz!!
Linocs, egyetértek veled, én is a hét végére szavaznék. Na meg szerintem túl gyakori a havi, 6-8 hét az nekem jobban megvalósitható. Mivel az Emberek nincsenek itthon hét közben, igy a hét vfégék is igencsak betáblázottak szerintem mindenkinek, de ha mindig tudnánk jó előre, hogy mikor megyünk szabadon, gyerek nélkül...
Képzeljétek, megkaptam tegnap a főnökömtől a választ, 8-2 közt nem dolgozhatok, hanem 10-4ig, de ezt is csak úgy, hogy a havi zárásban, az éves zárásban és egyéb, adhoc jellegű fontos munkáknál teljes munkaidőben. Nyáron fél 9-5ig engedi, szeptembertől pedig teljes munkaidőben 9-18ig. Megnézném én azt a bölcsit, ahol azt mondom, hogy 8-kor odaadnám a gyereket és ha nem kell túlórázni, akkor este 7re itt is vagyok érte, ha pár óra becsúszik, akkor fürdessék meg nyugodtan, majd valamikor jövök...
Szóval, most aztán fel van adva a lecke rendesen, hogy mi legyen... Éjjel arra jutottam, hogy kialkudom a 8-15 közti munkaidőt őszig, aztán pedig visszamegyek szépen terhesedni... egyetlen rizikó, hogy mi van, ha nem jön össze a gyerek jövő júniusig... akkor meg max. visszamegyek gyedre. Csak ezek az adhoc túlórák, amit irt is... mielőtt terhes lettem volna, a napi 16 óra volt az átlag, amit dolgoztam, ezt nem nagyon lehet belepréselni 6-7 órába...
Na, mindegy, majd még eldilemmázgatok magamban rajta