Új privát üzeneted érkezett!

Linocs, Neked már csak a nullásgép marad...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Az én hajam is hullik, de én brutál ronda vagyok rövid hajjal. (még vékonyan is)
Patti, pénteken megyünk vissza Balatonra, tali???? :wink: :wink: :wink:

bosek: Blanka is igazi szép kiscsajszi, ezt már akartam mondani! A seggemet meg ne akard, akkora, hogy egy pohár vizet rá lehetne rakni és nem borulna ki, komolyan.

Szétcsípkedtek a nyunyogok, rosszabb vagyok, mint egy gyerek, néhol már véresre vakartam. :shock:
Vendég

Jim: látod az ilyen ronda kövér disznók, mint te, már csak a nyúnyogoknak kellenek. A szúnyogok jönnek a dekoltázsosokra.
Pati: hát pont, hogy nehogy félreértsd, hogy 92-es divatú a frizkó, azért tettem idézőjel, pironkodósba.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

ja és a jelek megint lemaradtak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jim, bocs, nem is nyúnyogok, hanem nyunyogok..... :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Nyim: nya nyarra nyondoltam nyi nyenne nya nyinnentől nyezdve nyinden nyót NY.nyel nyezdenénk nya nyendes nyelyett.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

nyaj-nyaj nyilvánusz.... :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

a férjem azt mondta menjél már fürdeni íny Hédi. Biztos akar vmit :oops: íny Hédi az meg onnan, hogy amikor röhögök, kint van az ínyem. :lol:

amúgy gondoltam, hogy nicknevet változtatok, pl tokaszalonna, stb.... :wink:

megyek már
Vendég

Hűűűűűűűűűlyééééééééééékekkk!!!

Nya!
Szia Jim!!!!! Szépek a képek, üdv itthon!!!!!!
Patti! Hajadtól kikerekedett a szemem............... Nagyon jó!!!!
Kacika!!! Nagyon sajnálom a történteket. Talán azért, mert nincs választási lehetőség................. Sok erőt!!!!!
Linocs! Hát sehova!!!! :) Enyém hosszú, de nem vágatom le!
Bosek! Hidd el, akad itt a topikon még más is, aki igenigen túlsúlyossá fajult!!!! Viva szoptatás!!!!!! Francba, akkora seggem van, hogy a tükörben nem fér el!
Potyka! Há nem szülsz??? Danigyereket megvuduzom, hogy bújtassa elő a kis fejét hamar!!!! Gondoltam árd ma sokat!
Panny! Lepkehimlő? Az mi??????? Nagyon sajnálom azt a kis lelkecskét is...............

Megyek is!
Szép estét!
Vendég

Hülyék!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csak a Kaláka szám jutott rólatok az eszembe a Nyufi Gyufi: Nyúf vagyok, nyúf, nem nyufi...

Kép

KépKép
eszterxx

tokaszalonna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jó mulatást a fürcsi után... báár mikor nem akar valamit tőled azurad????!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

[quote]C írta:sajok! a rövid haj is hullik...

bakker erre nem is gondoltam :shock: :shock: :shock:
de legalább kitépni nem olyan könnyen tudja.

na most sz@rt be az ölemben a gyermekem... boáááá mit eszik ez????? olyan édi ahogy nyög miközben nyomizza :lol: :lol: :lol:
megyek pelit cserélni önvédelemből, mielőtt kipusztulok a szagától...
atyám, ha ez ilyeneket nyom anyatejtől, mi lesz, ha enni fog :shock:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Patti!

Tied gyerök meg még nem alszik??????????????????????????
Vendég

[quote="monácska"]P írta:monácskaatti!

Tied gyerök meg még nem alszik??????????????????????????

már nem alszik........... :roll: :roll:

(nyolckor tettem le naívice...gondolom bekavarta hogy nincs víz és elmaradt a megszokott fürcsi)

Kép
Kép

mpatr

Ahhh!
Igen, ez tuti, ezt Nóri is totál megsínylené....................
Baccameg! Szegényke, lesz jó éjszakátok!!!!!!

Alig bújtak elő és már bogaraik vannak, lásd esti fürdetés! Tök fainak!
Vendég

bogaras kis bogárkák.... :D
talán szerencsém lesz és visszaalszik.
kapott cicit, jutalmul akkora körmöst belemart, hogy csillagokat láttam :shock: esküszöm, még a madárkák is csiripeltek körben, mint a rajzfilmeken :shock: :lol:

egész déloután émelygek... mi a fene??? nem, terhes tuti nem vagyok, mi védekezünk ja meg nem is szexelünk mostanában.... :roll: :roll: :roll: pláne... 8)

Kép
Kép

mpatr

Jim, Milán mikor szülinapos? látom a vonalzóján, hogy közeleg.
Talizás: a hét nekem zűr meg zavar... jövő héten megint nem lesztek? hajaj

Kép
Kép

mpatr

Szilvánusz, ezért nem írtál egész nap, mert erre a mondatra gyúrtál??? :lol: Majdnem leestem a székről röhögés közben. :)
Panny, én sem tudom mi az a lepkehimlő? :( De szerintem addig jó, míg nem tudom.
Patti, azt hiszem nálunk is bekavarna a fürdés elmaradása, mert a kiscsaj pontosan 8-kor elkezdi a műsort és a fürdésig abba sem hagyja. Ja, és újabban nem engedi magát lemosni, csak játszik a vízben, mint a nagyobbak. :)

KépKép
KépKép
mni

[quote="mni"] írta:mniújabban nem engedi magát lemosni, csak játszik a vízben, mint a nagyobbak. :)

Niki, ez tisztára olyan volt, mintha Lillának vagy négy-öt nagytestvére lenne :lol: :lol: :lol: :lol: Te meg mint rutinos sokgyermekes anya :lol:

Kép
Kép

mpatr

[quote="mni"][ írta:mni mert a kiscsaj pontosan 8-kor elkezdi a műsort és a fürdésig abba sem hagyja.

Nóri 8-kor ágyban, de már 7-kor órbákol................ Egyre korábban kezdünk fürdetni, egyszerűen kezelhetetlen már este!
Alapban nem baj, de fürdetés után esti vacsi, amin be is alszik, elvileg, mondom ELVILEG reggelig!

Tegnap éjjel ha 25x nem kellt, akkor egyszer sem! Arról nem beszélve, hogy egyre korábban alszik el, egyre korábban fog így ébredni !!

Nem tudom, amjd kitaláljuk, ohgy mi legyen!
Vendég

Na Halihó!!!!!!!!!!!!!!!!

Megjöttünk Prágából!!!!!!!
Most nem is több időre jöttem csak annyira, hogy jelezzem nektek,
minden rendben volt Bence nagyon jól viselte az utat, meg mindent!!!
Majd holnap jövök képekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó Éjszakát mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziiiiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja Márti!!! De jó!!!
Várunk!
Üdv itthon, hiányoztál!

Kép
Kép

mpatr

Na én is lépek, mert 3/4 7-re kell vigyem a nagyot az úszótáborba. :?
Osztán nem szokta ja cigány a szántást :roll:

Kép
Kép

mpatr

Mona, nálunk is jóval előbb kezdi a műsort, de mi 7-kor vacsizunk és utána van fürdetés. Vacsi alatt meg felváltva szórakoztatjuk. :) Viszont, ahogy meghallja a víz csobogását egyből fülig ér a szája. :)
Márti szia! Várjuk holnap a képeket! :)

KépKép
KépKép
mni

Patti, nekem tetszik a hajad. És a rövidebb kisebb területet foglal a gyerek emésztőrendszerében. Nálatok nincs utcai kút??? Na nem ott feredőzni, hanem onnan hozni. Vagy marad a ciszterna. :lol:

Annyit szidjátok már magatokat, hogy holnap csináltatok képet a lánnyal, mert ami itt rajtam elöl gubbaszt, azt el sme tudjátok képzelni. És sztem azért nem jön kifelé, mert sajnálja szegény kötényhasú anyját, mert most csak egy terhes csaj, de utána egy hajajajaj de lepukant, megasszonyosodott nő.. Még a haja, is hullanio fog,. de szép is lesz.

potyka

Hali Márti!!

Anyós fronton mizu?Még ott tanyázik???

Pati!

Sztem hajad szupi lett :wink:
Az első után én is rövidre vágattam.

Majd kivi vok a történetedre...

lepkehímlő:B19 parvóvírus(népnyelven lepkehímlő)...azért ez a neve mert először az arc lesz piros egy lepkeszárny alakzatban,aztán enyhe láz majd sok apró kiütés az egész testen.
Elég ha annyit írok róla hogy hatása a magzatra olyan mint a rózsahímlőnek és persze ez is az első harmadban a legveszélyesebb(én pont a legrosszabb időben voltam,6.hétben amikor a baba agya,szíve fejlődik... :cry: )Egyébkénmt a fiam hozta haza az oviból ,tavaly tavasszal itt a városba nagyon terjedt...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

linocs: gyönyörű ez a Fruzska!!! Tényleg!! Nekem egyre jobban teccik. Majd a fiam fejét arra is fordítgatom!!! :lol:

Panny: pangás?????? Szerintem ezen topik "lakói" nem ismerik ezt a fogalmat!!!!!

Lusie: édi, médi a családi fotó!!!!!!!!!!!

Monácska:ügyi vagy, szépek az összeállításaid!! De hát könnyű neked, szép alapanyagból szépet alkotni!!!!!

Jim:
[quote]. írta:..kiszállunk kelenföldnél...

HÜLYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :lol: :lol: :lol:
Jóóóóóóóóóók a fotók!!!
Úgy látom szépen lassan felfeded előttünk rejtett kvalitásaid is!!!

Kacika: :shock: :shock: :shock:
[quote] írta:rántott csirke

SZINTÉN HÜLYEEEEEEEEEEEEEEE = TOPIKFERTŐZÖTT :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz: szintén topikszimptóóóómás!!!! akarom írni tonyikszinytómás!!!!! :lol: :lol: :lol:

Pati: van ez ellen védőoltás??? vagy mindez kis közösségünk összeharácsoló erejének következménye, és magunkon fogjuk viselni a billogot mindhalálig??? :lol: :lol: :lol:
HÜLYE TOPIKLAKÓK !!!!! :lol:

Magunkról
Mostanában egy kicsit túl pörgősek errefelé a napok, pedig anyum is itt van még. Bár gondolom kedves páromnak egy kicsit rázós ez az anyósperiódus, és szerintem az ő görbéje fordítottan arányosan az enyémmel, a negatív tartomány felé tendál, de nekem piszokul nagy segítség.

Komoly :!:
Van egy dolog, ami már egy ideje érik a fejembe, és ezennel megsúgom nektek is: arra gondoltam, hogy most, hogy már a legkisebbjeink is hamarosan megnősülnek és férjhezmennek :lol: , mi lenne ha pl. havonta egyszer, egy estére lepasszolnánk csemetéinket -apával való kapcsolatot erősítendő (ugye Linocs?)- :lol: , és összejönnénk mi nők, csacsogni, (pl. ridikül tartalma, magyar helyesírás., stb.) egy teázóban, kávézóban, stb., stb. Na jó, a témakör tetszés szerint, spontán bővíthető :lol: :lol: :lol:
Nekem lenne erre igényem. És szerintem el is tudnék lógni a családtól is egy-egy ilyen női bulira. És nektek?

Kép Kép Kép
fanetta

Óhóóóóó -Panny mégiscsak neked volt igazad!!! Nagyon nagy a pangás itt!!! Mit csinál mindenki így éjjeli 1 körül :?: :?: :?: :?: Igyekszem gyorsabban megírni a hozzászólásaimat jómagamnál, de valahogy a saját magam mindig gyorsabb!!! DE nem sokáig bírok haragba lenni magammal, ezért gyorsan kibékülünk :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kacika!
Hát mit mondjak....Nem vagy egyszerű helyzetben. Kíváncsi vagyok mit mond az orvos.Az egészséged nagyon fontos,fontos vagy a két gyerekednek, férjednek. Remélem lelkileg is a legkevésbé visel meg, és a családod támasz neked. :cry:

Lusie!
Klasszak a fotóid. Fogacska! Hűha! Lakkozott körmök, ez igen. :lol:

Panny!
A lepkehimlő nagyon rosszkor jött, de milyen jó, hogy Olika ilyen hamar kopogtatott nálatok. :wink:

Szilvánusz!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Márti!
De jó, újraitthon. Prágáért írigyellek ám. Szeretm azt a várost, meg sok más kisebb cseh várost. Bence nyugodt kisfiú lehet, ha ilyen szépen viselkedett. :wink:

Pati!
Rövid hajjal én is kacérkodom. De neked jól is áll. :lol:
A körmös nálunk is akkor jön amikor éppen szendergek. :?
Én vagyok a mareggeli első hozzászóló (fanetta a hajnali), de te már szántasz ilyenkor az uszodában. Ezt nem lehet überelni. :lol: :lol:

Monácska
Milyen kreatív vagy! Jók a fotók! :wink: :wink:

Linocs!
Ti is mindig nagyon jó képeket készítetek Fruzsiról. A második kép, egy reklámposzter kiindulása is lehetne.

Mni!
Lilla is tud műsorozni?? :shock:

Mi még mindig nyűgös napokat élünk, és igazán az oka sincs meg. Hol jobb, hol kevésbé.Valahogy az alvás is nehezebben megy. Kivéve este. :? Viszont tudom itt már szinte senkinek nem nagy szám, szépen tartja Zsomb a fejét hason. És hasról már többször megfordult hátra.
Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Fanetta: hogy te mindig akkor jössz, mikor már írni akarom: na de hol van Fanetta ;)

Fruzskával tudatom, hogy szimpatizálsz vele. Egyelőre minden babára vigyorog a lány, remélem ezt a szokását nem feledi a nagy találkozóig.

Az ötlet jó, már csak a kivitelezésen kellene elgondolkodnunk. Merthogy hétközben napközben az Emberek dolgoznak, aztán hazatérvén a fáradtságos melóból - náluk legalábbis- egy felpörgött manót talál, és ez a pörgés így megy a lefekvésig. Szóval hétközben pl. nekem este 9-10 után lenne jó. Aztán a hétvégék jöhetnek szóba, mert akkor napközben is rábízható a poronty az édesapjára. Mostanság viszont mindenki utazik erre, meg arra.

Remélem, kibékültetek... Mert haraggal lefeküdni... ;)
linocs

Most jókedvű vagyok:
Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka: óóóó, még ez az esős idő sem álmosítja el Zsombort? (Fruzskát tegnap napközben kb. 2 órát láttam ébren, csak estére tért magához :shock: )
Gratulálok a fetartáshoz, átforduláshoz!!!!
linocs

Ezt énekeljük itthon mostanában:

http://www.youtube.com/watch?v=1CBPQLRoG68
linocs

http://www.koponyeg.hu/

Itt már elég jól körvonalazódik, hogy a tali napjára igencsak jó idő várható. :lol:

Linocs!
Délután Zsomb is nagyot aludt, de nehezen aludt el, délelött szinte semmit. :? :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Linocs, hihhhetetlenül irigy vagyok!!!!!!!!!!! 2 órát láttad ébren!!!!!!!!!! Nekem Andris teljesen megkergült az esőtől (na meg persze az első két hónapban a hasfájástól, utána a fogától, most meg...) Na mindegy, felülmúlta mindenen magát, semennyit nem aludt, ellenben 2 óra volt talán összesen az az idő, amikor nem visitott. Semmi nem volt jó neki, az egyetlen, ami elment, ha szakadó esőben sétáltam vele. Ő is ázott kicsit, mert csak napernyő meg a kocsi búrája volt, na de én meg tökig áztam, hogy az úrfi jól érezze magát...

Este is teljesen dinka volt, két óránként felsirt. Az egyik persze kitűnő időzitéssel pont AKKOR :twisted: :twisted: :twisted: Na, nem az anyai szeretet volt az, ami először eszembe jutott...

Fanetta, végre itt!

Pumperka, gyönyörű az a fekte-fehér kép Zsombiról és gratula a forduláshoz is meg a fejtartáshoz!!

Linocs, egyetértek veled, én is a hét végére szavaznék. Na meg szerintem túl gyakori a havi, 6-8 hét az nekem jobban megvalósitható. Mivel az Emberek nincsenek itthon hét közben, igy a hét vfégék is igencsak betáblázottak szerintem mindenkinek, de ha mindig tudnánk jó előre, hogy mikor megyünk szabadon, gyerek nélkül...

Képzeljétek, megkaptam tegnap a főnökömtől a választ, 8-2 közt nem dolgozhatok, hanem 10-4ig, de ezt is csak úgy, hogy a havi zárásban, az éves zárásban és egyéb, adhoc jellegű fontos munkáknál teljes munkaidőben. Nyáron fél 9-5ig engedi, szeptembertől pedig teljes munkaidőben 9-18ig. Megnézném én azt a bölcsit, ahol azt mondom, hogy 8-kor odaadnám a gyereket és ha nem kell túlórázni, akkor este 7re itt is vagyok érte, ha pár óra becsúszik, akkor fürdessék meg nyugodtan, majd valamikor jövök...

Szóval, most aztán fel van adva a lecke rendesen, hogy mi legyen... Éjjel arra jutottam, hogy kialkudom a 8-15 közti munkaidőt őszig, aztán pedig visszamegyek szépen terhesedni... egyetlen rizikó, hogy mi van, ha nem jön össze a gyerek jövő júniusig... akkor meg max. visszamegyek gyedre. Csak ezek az adhoc túlórák, amit irt is... mielőtt terhes lettem volna, a napi 16 óra volt az átlag, amit dolgoztam, ezt nem nagyon lehet belepréselni 6-7 órába...

Na, mindegy, majd még eldilemmázgatok magamban rajta :cry:

Kép

KépKép
eszterxx

pumperka, én már itt voltam, csak lusta voltam írni 8) Zsombi cuki-muki.

fanetta, nagyon preferálom az 5leted!!! Vasárnap Zamárdiba akartam menni Fatboy slim koncertre, de Martinka olyan édesen aludt egész nap, nem volt szívem kitenni ilyen hangzavarnak. Mi a megoldás? apa maradjon otthon vele, mi meg este tudunk erre-arra menni. Ha fel is ébred a bébim, vissza lehet altatni cici nélkül (hason rázom a kis seggét, az tuti nyerő) Tehát, ahogy linocs is mondja, 21-22 órakor már mehetünk vhova, akár hajnalig nemulass. Van ilyen hely is ám hogy Morrison, ahol lehet karaokezni. :D

Pattikám, csak 7végére megyünk Balatonra, jöhetsz jövő héten, ha ráérsz.
Vendég

eszterxx, elhozod hozzám Andrist, majd én vigyázok rá. Feltéve, ha rám mered bízni :wink: Úgyis "nappali munkát" keresek, az olasz melómmal éjjel foglalatoskodom.
Vendég

Patti, Milán július 31-én szülinapozik. Valahogy úgy érzem potykautas július 23-án, 28-án, vagy 31-én fog kibújni. 8)
Vendég

Pumperka! Édes Zsombi a képeken! :D

Patti! LÁtom megint jöttél és a topik felvirágzik. Pedig elég punnyadás ment itt a napokban... Még Fanetta is belátta, hogy csak magával beszélgethet éjszaka. De hát ki érti ezt????
Szerinte tök jó a rövid haj, sokkal fiatalabbnak látszol így!!!!! :D

Eszter! Hát nem vagyok irigy a meló miatt! De szerintem próbáld meg, aztán ha nem megy még mindig hagyhatod. Egyébként nem értem miért ragaszkodik a 10 órás kezdéshez. Ha jól tudom könyvelsz???, vagy nem???, ezt pedig simán lehet korábban kezdeni.

Fanetta! Jó az 5let, bár a kivitelezéssel nekem vannak aggályaim. Pedig nagyon szükségem lenne rá! Nálunk este fél10 10 előtt nincs alvás. És mire beérek valahova az min. fél 11. Talán, ha nem lesz már esti szopi... De az hol van még!!!!

Az esti nyüglődést mi esti sétákkal hidaljuk át. És egyelőre bejött. Nem a mózesban visszük, hanem a hordozóban, amit előre fordítva teszünk a kocsivázra, így lát mindent és tök jól elvan akár 1 órán keresztül is. :D :D

Kép
Kép
Kép
petramama

Jim!

És pont téged hagytalak ki. :oops: :oops: :oops: :oops:
Kezdesz profi fotós lenni. :lol: :lol: :lol:

Eszterxx!
Fel van adva a lecke. Küzdj a rövidebb munkaidőért. :wink: :wink:
Nem lehet, hogy további fogai nőnek Andrisnak és azért nyűgös?
Nálunk, ha elkezdődött akkor mindig az első 6 fog pikk-pakkra kint volt. :wink:

Potyka!
Bújj elő! Te, vagy Dani baba! :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok, jó reggel!

Pumperka!
Köszi az időjárás jelentést. Nagyon cuki a Zsombor. A mosolygós képen hasonlít a Lexikére. Nagy gyerkőceid nem unatkoznak a vacak időjárás miatt?

Mindenki, közvéleménykutatás!
Szóval akkor úgy néz ki, hogy jó idő lesz. Érdeklődjek a terem után a NOHA-ba, vagy sem.

Jim!
Még Miskolcon vagyok, csütörtök este jön az uram értem. Vasárnap este(21 óra) lejött megvacsorázni a férjem, majd (22 órakkor) fogta a a fiát és levitte Dunaújvárosba, mert a másik nagyapjáék elvitték a Balcsira.
Szóval mikor én hazamegyek te újból Balcsizol. Mikor jöttök vissza?
Képek nagyon jók!

Fanetta!
Én is letudom passzolni a kölköket az uramnak. Én rendsezresen járok csaj buliba, néha morog is érte, "bezzeg énn sehova sem megyek, csak a pénzt keresem rátok."

Pati!
Még mindig csíplek. Marcival amikor 36 hetes terhes voltam én is levágattam a hajamat rövidre. Borzalmasan néztem ki. Ebből tanultam. Nekem eddig hullott nagyon a hajam, most szerintem normális. Vagy már én sem tudom, hogy mi a normális!

Linocs!
Aktualitása miatt halgatjátok?

Mni!
Nekem Alexa fél hétkor kezdi a műsort. Tök mindegy, hogy mikor evett utoljára, neki fél hétkor vacsizni kell, majd fürcsi és alvás reggelig. Imádom, annyira jó kislány.

Képzeljétek Miskolcon annyira kevés az anyatej, hogy most a fagyasztottakat is begyűjtik. Hihetetlen Pesten olyan szigorral gyűjtik be, itt szinte semmi sem számit, ezt már harmadszor tapasztalom. (2000, 2001 és 2008) Nem változott semmi.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Pati,
tudom hogy csak kíváncsiságból kérdezted, és
aranyosak is vagytok mind, hogy nem ítéltek el, vagy ha mégis, akkor sem mondjátok.

Ja, amúgy kérdésedre válaszolva, igen, a hényinger miatt teszteltem, nagyon gyanús volt, nem vagyok én alapból hányingeres. És ha lehetne, megtartanánk, mert nem tudnék elszámolni a lelkiismeretemmel. Bár nem terveztünk hármat, és nem jönne jókor, de ha mondjuk símán szültem volna és megtarthatnánk, akkor vállalnánk.

Fanetta, :D
Legalábbis kezdek akklimatizálódni :D
Vendég

Ja, és Patti, szerintem kifejezetten jó lett hajad, sokkal fiatalosabb, na meg gondolom praktikusabb.
Vendég

Tand, nagyon cukik a képek Grétiről! Eszembe jutott, hogy nekünk is van macis képünk Alexáról, az az egyik kedvencem. :D

Kép

Kacika, ++++++++++++ sok erőt!
Potyka, jó az új vonalzód, most már tudom, mikorra várjuk az új topiclakót! :lol: :lol: :lol:
Jim, nagyon tetszenek a képek!
Panny, szerencsétek volt, hogy Olika hamar kárpótolt! Szabad is egyébként ilyen hamar újra babát vállalni? Azt hittem, abortusz után van néhány hónap "pihenőidő".
Mpatr, ezt még olvasni is rossz, nemhogy átélni! :cry:
Jó a frizkód! Én is most tervezem levágatni, szintén a hajtépés miatt, és mert ha meleg van, izzadok alatta, ha fúj a szél, a szemembe száll... Régebben tüsi hajam is volt, de most nem annyira vágatom le. Az nagy trauma lenne, főleg szerintem Alexának. :?
Márti, halihó! Várjuk az útibeszámolót!
Fanetta, igényem nekem is lenne a csajos bulikra, de nekem is csak az este jó. Vikó 8-9 körül alszik el, csak utána tudnék ellépni. Ugyanis, mint korábban írtam, kedves férjem "fél" egyedül maradni a gyerekekkel. :roll: Mondjuk este sötétben meg félne elengedni itthonról, de egy-egy alkalommal megoldható.
Pumperka, szupik a képek. Az a nyálcsorgatós... :lol: :lol: :lol: Cuki!
Eszterxx, hogy te milyen áldozatokat hozol a gyerekért!!! Hát én azért nem áztatnám el magam. :oops:
Hogyhogy ilyen korán vissza akarsz menni dolgozni?

Ez a hülye idő megbolondította a gyerekeimet! (Mondjuk Alexa mostanában alapjáraton is az. :oops: ) Vikó az éjjel háromszor kelt, amire még nem volt példa, mióta megszületett. Reggel fél 6-kor kelt mindkettő, nagy örömömre! :roll: De nézzük a jó oldalát: a kicsi most húzza a lóbőrt, és a nagynál végre nem lesz gond a délutáni alvással. :lol:

Tegnapi képek:
Kép Kép
Vendég

pumperka, tudod az elhízott modelleknek ez a sorsa, átcsapnak fotósba. :lol: Amúgy egy sz@r fuji 5 megapixeles digit géppel csináltam, ahhoz képest nem rosszak.

beus, hétfőn reggel jövünk haza, gyereeeeeeeeee, nagyon de nagyon taliznunk kéne!!!!!!! :wink: 8) semmi extra, csak hiányzol :wink:

Kép

Fonyód

Kép

Kép

Kép

ez jó béna, de soha nem vagyunk ketten a képeken, így önfotó volt...

Kép

Nyokaszalonna Nyim (pedig mostanában lájtos kajcsikat eszem :x )
Vendég

Beuska: egyszercsak elkezdtem énekelni (kamaszkoromban nagyon szerettem őket), és akkor a Kedves megkereste a youtube-on. És gondoltam, megosztom Veletek.
És igen, voltunk Szilvásváradon is.

Te jársz rendszeresen csajbulikba???? Hűűűű, nagyon jó Neked!!! Hogy csinálod?????????
linocs

Kacika, ne is gondolj olyanra, hogy bárki is elítél!!! Mindannyian azt tennénk, amit sajnos most neked kell! :(
Vendég

Eszterxx: ne irigykedj! Múlt héten végig Hiszteroida Kisasszony volt a lányunk, és ma sem a tegnapi már ;)
A meló miatti döntésért nem irigyellek... Nem lehet könnyű eldönteni, mi is legyen...
linocs

hajvágás: hülyééééééééék, ne vágassátok a hajatokat, gumizzátok össze vagy mit tudom én. Patti, te úgysem sértődsz meg, de én hosszúhaj-párti vagyok. Én meg azon gondokodom varratok fel hajat meg megcsinálom a körmeim (van műkörmös-manikűrös-pedikűrös végzettségem :lol: de tényleg), hogy legyek egy kicsit nőiesebb, nagyon el vagyok hanyagolva. :?
Vendég

zsu: de ari Vikó, Martin is mindig 2 ujjal nyomul a szájában, néha úgy letolja, hogy öklendezik :shock:

kacika, senki nem ítél el :wink:
Vendég

[quote="jimmorrison"] (van műkörmös-manikűrös-pedikűrös végzettségem :lol: de tényleg), hogy legyek egy kicsit nőiesebb, nagyon el vagyok hanyagolva. :?[/quote

Mik ki nem derülnek!
Jim!
Mostmár kérünk egy listát a végzettségeidről, nyelvtudásaidról stb. :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim, az öklendezés nálunk is megy. :D Nem csak két ujját szokta betolni, hanem néha az egész öklét is. :shock:
Hajamat felkötve úgy nézek ki, mint egy lelakott háziasszony. :? Csattal szoktam feltűzni, azt meg Alexa mindig kiszedi. Pedig már neki is vettem, de persze mindig az enyém kell neki. :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?