Új privát üzeneted érkezett!

Gumicukor!

És hogy tetszenek RR mellei?

http://www.borda.ca/showthread.php?t=34705

Kicsi mintha, khmmmm, "eröteljesre" sikerültek volna... Nem mindha bajom lenne azzal, hogy valaki megcsináltatja a melleit, de 1. mikor volt rá ideje? 2. Az is érdekelne, hogy kinek nem tetszettek a korábbiak? Neki vagy a világhires férjének? Kicsit talán szégyen is, hogy egy ennyire egészségmániás emberpárnak ez a legfontosabb, hogy szülés után 2 hónappal már igy nézzen ki...

Mammográfia: azzal viszont én úgy tudom, vigyázni kell, csak a veszélyeztetett korosztálynak szabd csináltatni, elötte (fiatal korban) ha kell, akkor csak UH-val szabad megnézetni.

Rákszürés: szégyen vagy nem, Beni elött én sem voltam. Pont ezért irtam, hogy a lányomat én vinni fogom nögyógyászhoz, mert én sem tartom jónak. Viszont engem nem vitt senki, nögyógyászt nem simertem, olyan barátnöm meg nem volt, akivel ez a téma szóba jött volna...
Mai eszemmel persze nem igy csinálnám!Kép

Fodrász: aha, a mostanit, de azóta már javitotta. Most megint itt lenne az ideje, de lehet, hogy inkább oda viszem, ahol most én is voltam.

Fogászat: hát szerintem itt legtöbbünknek az elsö élménye az iskolafogászat volt, ezek után nem is csodállkozom rajta, mennyire nem szeretik a fogorvost a felnöttek. Szerintem amugy is butaság volt annyi gyerek elött megszégyeniteni, hogy ennyi meg annyi rossz fogad van.
Én Benit mostanában szeretném elvinni, de még nem tudom, hogy hova. De mindenképpen még az iskolafogászat elött rendszerességre szeretném ebben szoktatni, söt az iskolafogászatot szivem szerint ki is hagyatnám vele (ma már megkérdezik a szülötöl (legalábbis úgy tudom), hogy engedi-e a gyerek kezelését).

Panda, Tüni!

Nem ismeritek a Fog-házat Miklóson? Azt nagyon dicsérték... Vajon gyereket is el lehet vinni?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti
Igen láttam ezeket a műkebelcsodákat... A poén, hogy gimiben neki még tized ekkora sem volt, nekem sincs nagy, talán az enyémnél kicsit kisebb volt neki anno.
Szerintem még terhesség előtt csináltathatta, mert a videókaziján is gyanúsan dúsabb.
Mindenesetre gusztustalanul és a testéhez képest aránytalanul nagyokat csináltatott és nem mondom, hogy néz ki... hiába szeret a kés alá feküdni, 10 év múlva, ha nem előbb csere javallt a műciciknél. + a szülésnél is inkább azt választota.

Nőgyógyi:
Én egyedül mentem 18 évesen, saját elhatározásból. Anyukám kérdezte, hogy biztosan nem akarom-e, hogy ő is jöjjön velem, de én inkább egyedül mentem. Izgultam nagyon, de nem volt vészes. Mondjuk ez orvosfüggő, mert mindent megkérdezett az előéletemet illetően, nemcsak úgy nekem esett. egyébként nála születtem. most már persze máshoz járok, Dani születése előtt már 4 éve ismertem a jelenlegi dokimat.

Mammográfia:
Az idősebb 40 feletti korosztályra gondoltam természetesen. A hugomnak is csak uh-val csinálták.

na, megyek haza

KépKép
KépKép
gumicukor

Csics
Tenyelg kerjuk a kepet,mert mindjart megszulsz es meg nem is lattunk pocisan.Egyebkent Te vagy a 3.ismerosom aki December 20.-ra van kiirva: )Bar az egyiknek talan meginditja adoki 15-en hogy ne kelljen karacsonykor bent lennie.En ezzel nem ertek egyet es nem is engednem az tuti.A csaszar az mas ha programozott na de a sima szulesnel.
En a kozmetikussal ugy vagyok hogy mivel a baratnomhoz jarok igy legalabb talakozunk akkor,persze nem mindig pihenteteo mert dumalunk kozben: )Mondta is hogy mivel szep a borom nem kell jonnom 4 hetente,igy van hogy cask massziroz,fest stb.En szombatonkent jarok es videken mert igy anyuek leglabb tudnak Alexxal lenni addig.
En is evente jartam rakszuresre es nogyogyaszhoz is fuggetlenul attol hogy volt-e kapcsolatom vagy nem.
Drukkolok hogy minden rendben menjen majd a szulesnel: )

Gumicukor
Alex is porszivo manias,ha en porszivozom kuzdunk egymassal a gombert: )
En bar rendszeres fogorvos latogato vagyok,megis mindig talal valamit,mivel ismeri az egesz csaladom meg is mondta, hogy aputol orokoltem ezt a hajlamot: (Sajnos mar 1 koronam is van: (
Egyetertek veled vannak dolgok amit meg lehet elozni akkor miert ne tegyunk ellene.

Beszti
Koszi a valaszt.
Hat ez az hogy dillemaban vagyok.En amugyis minden tul izgulok ezen is ragodtam meg ejszaka is amikor felebredtem veletlenul: )
Hat igen 5 nap lenne az ut.Es aki ismeri az en Alexem jobban(Mano,Pocok,Rit)tudjak hogy mindenkivel nagyon jol elvan es nem hisztizik ha en nem vagyok ott.
Ettol fuggetlenul szolnak ervek az igen es a nem mellett is.
Az en eddig jol evo alvo gyerkem aki meg sem erzett eddig 2 koltozest,ki tudja hogyan viselkedne ha egesz nap uton lenne es alig aludna.Plusz akkor csak babakajat vihetnek neki ,nem?Nem biztos hogy jo ha egy idegen orszagban kostolgat dolgokat.
Mivel anyueknal szeret lenni meg mindenki ismeros ok mondtak hogy menjunk csak es pihenjunk egy kicsit.Bar en nem vagyok faradt: ))
A masik meg hogy ha itthon hagyjuk szerintem fizikai fajdalom lesz a hianya.Ha meg visszuk,csak attol feltem mi lesz ha beteg lesz (mivel meg sohasem volt az eddig)es egy idegen helyen mit csinalunk akkor?
A ferjem rokonai is hivtak mar Jordaniaba es nem mertunk menni oda sem Alexxal.
Vagy csak en aggodom tul??Ti voltatok mar kulfoldon a gyerekekkel??
Igazad van en is szivesebben csinalok programot csaladostol minta szigli baratnoimmel: ))Hat oda is csak most jutottunk el hogy legyen valaki aki heti 1*estenkent Alexxal van amig mi mozizunk,stb: ))Ugyhogy talan nem kene ilyen komolyan venni,az egyik rohkonunk az 5 honapos kisfiat kivitte Libanonba mert ott nagykovetek az anyosek.Hat en tuti nem vittem volna.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Na sziasztok!

Gyorsan előbb ezt:

A két magzat

Egy várandós anya két gyermeket hord a méhében. Az egyik egy "k
is
hívõ", a másik egy "kis szkeptikus". A "szkeptik
us" azt
kérdezi:

- Te hiszel a születés utáni életben?
- Hát persze - mondja a kis "hívõ". - Az itteni életünk ar
ra va1ó,
hogy felkészüljünk a születés utáni életre, hogy elég erõsekké válju
nk arra, ami
ott kint vár bennünket!
- Hülyeség! - mondja a "szkeptikus". - Ez nem igaz! Hogyan
nézhet ki a
kinti, külsõ élet?
- Pillanatnyilag még nem tudom - mondja a kis "hívõ" -, de
biztos
sokkal világosabb, mint itt bent! Lehet, hogy a szánkkal fogunk enni
es a
lábunkkal fogunk menni!
- Nonszensz, lehetetlen! - mondja a "szkeptikus". - Megyün
k a
lábunkkal és eszünk a szánkkal!? Micsoda hülyeség! Ez egy fura ötlet
, hogyan is
mûködhetne! Itt van a köldökzsinór, ami biztosítja a táplálékot. Nem
lehetséges
élet a születés után, hiszen ez a zsinór már így is túl rövid!
- Hát persze hogy mûködni fog, csak minden egy kicsit másként fog ki
nézni -
mondja a kis "hívõ".
- Soha sem fog mûködni! - véli a kis "szkeptikus". - Még s
oha senki
nem tért vissza a születés után! Születés után vége az egésznek! Az
élet nem
más, mint egy nagy sötét tortúra!
- Még ha nem is tudom pontosan, milyen lesz a születés utáni élet -
mondja a kis
"hívõ" -, de azt tudom, hogy találkozni fogunk az édesanyá
nkkal, és Õ
nagyon vigyáz majd ránk!
- Anya!? Te hiszel egy anyában? Hol van? - kérdezi a kis "szkep
tikus".
Itt van körülöttünk, mi benne vagyunk, és általa létezünk, nélküle n
em is
létezhetnénk! - válaszolja a kis "hívõ".
- Mire a kis "szkeptikus":
- Soha nem láttam még semmilyen anyát! Nincs is ilyen!
A kis "hívõ" elgondolkozik egy pillanatra.
- Néha, amikor nagyon csendben vagyunk, hallhatod, ahogy énekel, vag
y érezheted,
amikor megsimogatja világunkat! - Majd halkan hozzáteszi:
- Mindenesetre én hiszem, hogy az igazi életünk a születés után kezd
õdik!

Ez ma kaptam emilbenKépKépKép

sasha

Kép
sasha

És akkor sziasztok! Ezt még tegnap írtam, de nem volt netem, de rutinosan notepad-ba írtamKép

Hali!

Újra én, persze most a noetpadba írok, mert elment a netünk valahová...Kép Szemétség.
Na nem ez a lényeg, hanem az, hogy tiszta hülye vagyok, mert itt vigyorgok magamban, magamnak. Akárhányszor eszembe jut, ahogy teganp a fiam megpillantotta azt a nagy "várat" a Kölyökparkban és ahogy alig bírta kivárni, hogy ráadjam a váltóruhátKépKépKép Na meg ahogy nagy szemekkel bement hátrahagyva engem, nem is érdekelte, hogy hol vagyok. Persze örült, ha megkerestem, de nagyon nem zavarta, ha szem elol tévesztett. Biztos, hogy neki is nagy élmény volt és már most alig várom a farsangotKép

Tényleg Ilke, vagy valaki!
Mennyi ott átlag 1 óra, ha csak úgy beesnénk véletlen, mert én már lelki szemeimmel látom, hogy apa-anya-baba elmegy a Megatoysba és apa a gyerkoccel hancúrozhat amíg én kedvemre nézelodhetekKép

puszi
sasha

Aztán most megyek olvasniKép

Kép
sasha

Beszti
Remélem tényleg előkerül a kiságy, apjukom vidéken volt (a kocsival), de ha nem tudsz elmenni holnap el tudunk menni érte (ha még ott lesz)
Tényleg kár hogy nem láthatjuk milyen csini lettél. Én az esküvőm előtt kértem meg egy ismerősömet, hogy segítsen smink ügyletben, akkor megnéztük a színeimet stb. Persze azóta időnként rámjön és színt váltok, de legalább már ki tudom kenni magam, bár nem nagyon szoktam Kép
Egyébként gumicukorhoz csatlakozva én is főleg Avont használok, mert elég olcsó és jó minőségű. Én pl. a rúzsreklámtól tudok bedühödni, egyszer vettem egy ilyen-olyan ragyogó stb. rúzyt (rengeteg pénzért) és semmivel sem mutatott jobban mint a legolcsóbb Avon, a ragyogást meg a reklámban biztos nem ezzel érték el.
Én sem voltam még kozmetikusnál, kamasz koromban sajna bőrgyógyászhoz jártam olyan iszonyú volt a fejem Kép
Hanna haját ált. én vágom, és nagy igazítást szokta a fodrászom megcsinálni (ingyen), de ez több embert igényel, mert nem bír egyhelyben maradni.

Csics
Drukkolok hogy hamar meglegyen a fiú! Én nemis igazán tudom milyen az utolsó időszak Kép. De Petikével azért biztos nagyságrendekkel nehezebb Kép

Rit
Mi is fogkrémmel mosunk fogat, mert így szépen sikatolja a szájában. Egyébként döfködi vele a hasát, meg a túlfolyóba dugdossa Kép

Nőgyógyi
Én akkor mentem el, amikor a férjemmel összejöttem, és gyógyszert akatam kérni. Előtte én sem voltam/jártam, akkor is a húgommal mentem. Aki már akkor sokkal tapasztaltabb volt nálam Kép

Fogorvos
Én is teljes pánikba voltam (vagyok) a fogorvostól, gyerek koromban ahogy rám került a sor elájultam Kép Aztán amikor már én dönthettem el mikor megyek, persze hogy nem mentem. Most meg szívok, viszont rájöttem, hogy nem is olyan szörnyű. Bár a múlt héten alig tudtam kinyitni a számat a kezelés miatt. (apjuk örült hogy nem beszélek annyitKép)

Sasha
Aranyos Kép

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok!
Teljesen ki vagyokKép! Egyszerűen nem tudom, hogy mi történt a fiammal. Idáig mintaszerűen evett. Sose válogatott, sose kellett könyörögni neki az evésért. Sőt! Most meg már vagy 2 hete kész gyötrelem megetetni. A gyümölcs, meg a szendvics, tejtermék az oké, de semmilyen főtt ételt nem hajlandó újabban megenni. Hiába kinálom olyan ételekkel amiket eddig nagyon szeretett, semmi sem kell neki. Pedig éhes, mert utána rögtön megy a hűtőbe kotorászni. Fogalmam sincs hogy mi történt veleKép! Van valakinek valamilyen ötlete, hogy mitől lehet ez, és hogy mit lehet vele csinálni????

Judy!
Én sem adnék a helyedben tápit neki. Ha eddig nem kapott, akkor most már minek?

Kataa!
Igy utólag is bocsi, hogy úgy elszaladtam a bemutatkozás után, de az ördögfiókám mellett nem volt megállásKép!
Mi voltunk már Gyurcival külföldön amikor 5 hónapos volt. Persze az más volt, mert még picike volt, csak szopizott, és bárhol elaludt. Igy igazából nem volt semmi probléma. Terveztük, hogy most januárban is megyünk majd, de anyagilag se úgy jöttek össze a dolgainkKép, meg most úgy érzem, hogy nem is mernék Gyurcival elindulni, olyan rosszcsontKép. Nélküle meg nem mennékKép!

Gumicukor!
Gratula az új munkádhozKép! Ahogy olvastam a soraid, abban a pillanatban Gyurci elkezdte kapcsolgatni a porszivótKép!

Forti!
Mi is jó későn értünk oda, mert egyszerűen képtelenség volt haladni a városbanKép!

Rit!
Pedig a fiam próbált barátkozni a lányoddal amikor a banánt ette DodeszKép. Csak olyan morcinak láttalak én is, hogy hozzád se mertem szólni, inkább elrángattam GyurcitKép!

Mennem kell, mert hisztizik a gyerek.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Gumicukor !

Nem volt rosszkedvem, csak máraKép Én vagyok csak ilyen gyenge, vagy csak nekem ilyen az alkatom? Ott nem is igazán tűnt fel, csak most gondolkoztam (főleg a kérdésed után) azon, hogy nem láttam túlsúlyos anyukát... Lehet, hogy akkor is volt valami ilyesmi érzésem, csak túl jól éreztem magam ahhoz, hogy törjem rajta a fejem, de úgy látszik átláttál rajtam, előbb mint én magamonKép

Andy!

Persze, hogy emlékszem rád és MárkraKép Gabinak már adok fogkrémet, na de nem olyan sokat, mert úgyis lenyeli. Elmex gyerekfogkrémet használunk. Véleményem szerint az a legjobb fogkrém.

Betti!

Én a fogkrémből egy borsónyit se rakok a keféjére... másrészről meg még a fogdoki is mondta, hogy semmi baja nem lesz, ha egy picit lenyel belőle... Anyósom és anyám szerint csak úgy faltuk a fogkrémeket kiskorunkban. Lehet, hogy Te is.

Judy!
Szerintem nem kell neki tápszert adni, mire fel?

Kataa!

Jó ötlet lenne, hogy ott talizzunk télen. Mármint a KölyökparkbanKép Ott legalább elvannak a gyerkőcök egész jól. Meg nagy is.

Gumicukor!Kép
Szemöldök? Pl, az enyém is olyan ritka mint az egyenlítőnél a hó. Aztán egyszer régen kb 16 évesen kíhúzta a barátnőm szemcerkával és annyira megtetszett, hogy azóta festem. Bár volt 2 év kihagyás, de most újra használom, mert egyszerűen úgy nem tetszik mégha ki is van szedve rendesen akkor sem. Mert marad 5 szál világosbarna szemöldök...

Fogorvos... Én félek a fogorvosoktól. Miért? Azért mert kb 5 éves koromban be akarták tömi a kerületi gyerek sztk-ban a fogamat. Fájt, nem engedtem, de lefogtak, a számat kipeckelték két gyűrű szerű valamivel és a doki addig furta amig nem kezdett vérezni az ínyem, mert a vadállat túlfurta. Aztán vissza kellett volna még menni újfent, hiszen aznapra tovább már nem kínoztak, szüleim nem vittek vissza... 2 hónap mulva magától kiesett az a fránya tejfog. Hát tudod úgy emlékszem mindenre, mintha tegnap történt volna. És azóta is félek, és hiába tudom, hogy nem fog fájni, mert amióta megtehetem magándokihoz járok, de akkor is remegve ülök be a székbe.

puszi egyelőreKép
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Banyóci, nálunk sem megy a főzelék. Nagyon kis mennyiséget eszik meg, 100 gr körül. Mostanában ráadásul azt csinálja Betti, hogy a szájában tartogatja a kanálnyi ételt, mint akinek nem áll szándékában lenyelni. Sajnos ez a férjem családjára jellemző, hogy nem igazán szeretnek enni, annyit esznek, amennyivel elverik az éhséget, mondjuk sovány is mindenki. Lehet hogy rájuk hasonlít Betti is. Egy fokkal jobb ízűen eszi a joghurtot, de abból se eszik egyszerre sokat.

Kataa, szerintem öt napra nyugodtan elmehetsz. Ha magaddal viszed Alexet, akkor az nem lesz kikapcsolódás, csak azon idegeskednél, hogy hol melegíted meg a kajáját, stb. A nagylányomat annak idején két és fél éves korában hagytuk két hétre itthon, anyu mesélte utána, hogy állandóan a kapuba ült (nyár volt) és folyton lesett, mikor jövök. De egy kisebb gyereknek szerintem jobban el lehet terelni a figyelmét.

Sasha, azt hiszem 4oo ft fél óra és a további félórák 200ft, de Ilke tudja jobban.

Most megyek még karácsonyozni a tescóba, remélem emberi lesz a tömeg.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sasha, azért remélem engem nem néztél nádszálnak a 80 kilómmal! De fogyózok ezerrel és állandóanKép

Conti

conti

Kataa!

Nagyon nehéz okosnak lenni pont azért, mert annyira mások vagyunk. Én még igazándiból a párommal sem tudok ebben teljesen együtt gondolkozni, mert annyira eltér a gondolkodásmódunk (persze megért, de nem igy gondolkozik, de ezt el kell fogadnom). Én nem tudom elválasztani hosszútávon az "én hogyan érzem magamat" a "gyerekem hogyan érzi magát"-tól. Ez nem azt jelenti, hogy nem tudok kikapcsolódni, ha éppen úgy adódik, de van egy határ, amit én már nem tudok igy elviselni. Tehát fél nap még belefér, de napok már nem. Mert tudom, hogy a gyerekemnek én kellenék. Ez talán a nagyobbnál nem is volt gond, mert ö olyan, mint Alex, bárhol elvan, jól érzi magát. Viszont a kicsinél nagyon jelentös, mert ö nagyon "szülös".
Külföldön még nem jártam gyerekkel, de oda, ahová eljutott már valamelyikünk (Amerika, Anglia, Európába sok országa, skandináv országok), bárhová el merném vinni. Délem még nem jártam, és igazad van, nem is tudom, hogy mennyire lenne nekik való.
Azt én nem szeretem érvnek, hogy ha ott vannak, akkor mi nem tudunk pihenni. Miért nem? Nem tudom, de nekem a legfárasztóbb a párom nélkül lenni a két gyerekkel, de ha már ketten vagyunk rá, bárhol vagyunk, jó. Egy pillanatig nem volt gond, amikor a nagyobbal hármasban nyaraltunk (igaz, az az egy feltételem, hogy ilyenkor maradéktalanul kiszolgáljanak, tehát min. félpanzió és szállodaszerü ellátás a nyerö).
Bár a kétségtelen, hogy valamivel egyszerübb gyerek nélkül.
De sajnos ebben csak te tudsz dönteni.KépKépKép
Egy biztos, akárhogy is döntesz, utána már nem szabad ezen rágódni!!! Ha itthon marad Alex, akkor is érezd jól magadat maradéktalanul!KépKépKép Ha meg megy veletek, akkor meg egy jó családi pihenést!Kép

Sasha!

Nem beszélj már be magadnak ilyet, hogy gyenge vagy. Mindannyian különbözünk! Miért ne lehetne alkat kérdése? (Mondjuk nálam nem, mert én szeretek enni, jól fözök, és ez elég nagy mértékben belejátszik a kérdésbe. Ugyhogy én szégyelljem magamatKépKép, amiért nem tornázok többet, és ilyen sokat eszek!)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sasha!
Nem úgy értettem a fogkrém dolgot. Persze, valószínű, hogy gyerekkoromban én is ettem a fogkrémet. Csak azt mondják az okosok, hogy mivel cukor van benne jobb, ha a gyerek kiköpi, és nem nyeli le rendszeresen. Ettől függetlenül én nem nézek le senkit amiatt, ha a gyermeke fogkrémet vacsizikKép.
Ne légy depis az alkatod miatt! Nekem nagyon szimpi voltál! Akartam írni de nem mertem, viszont hogy felhoztad, most leírom: Még régebben belenéztem a topikodba, tehát nagyjából tudtam milyen vagy külsőleg. Személyesen viszont kellemesen csalódtam, mert a képeken nem jött át, hogy ilyen szép szemeid vannak! Na, ne nézz leszbinek vagy valami, de tényleg így látomKép. Ne aggódj, szerintem nincs túl sok olyan nő, aki meg van elégedve a súlyával, alakjával.. Milyen unalmas lenne, ha mindenki ugyanolyan nádszálkisasszony lenne.. És most nem a soványakat akartam bántaniKép. De az a szép az életben, hogy mindenki más és más!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Sajnos Gergő ma megint berekedt és hát kicsit szívta is magátKép Megpróbálok nem parázni, remélem most nem lesz baj, meg már tudom mi a teendő. Anyukám itt van szerencsére, mert a párom karácsonyi bulizik a céggel. Azért eléggé idegesítő. Épp megnyugodtam volna, már 2 napja hőemelkedése sem volt és szakadt fel neki a cucc. Mondjuk ma elvittem sétálni egy egész rövid időre, úgy látszik már ennyi is elég. De a dokik meg azt mondták legyen sokat a friss levegőn. Akkor most hogyan tesz jót az ember?
Ma végre elszabadultam vásárolni, anyukám vigyázott a Gergőre. El is csodálkozott, hogy milyen keveset alszik, 1x másfél órácskát. De állítólag jól viselkedett.
Az összes gyereknek megvettem a játékokat a családbanKép Tök jó volt válogatni a játékok között.

Csics
KitartásKép Várjuk a híreket és a pocis képetKép

Conti
Jókor jársz a TescobaKép Ilyenkor már nincs tömeg?

Banyóci!
Valahol olvastam, hogy kb 1 éves kor után kezdenek válogatni, illetve már kevesebbet esznek arányaiban, mint mondjuk 8 hónaposan. Az enyém még mindig haspókKép

Kataa
Málta, de jó kis meglepetésKép Hát elhiszem, hogy dilemmában vagy, nehéz kérdés. Ha itthon is marad, jó kezekben lesz, szóval ezen nem kell idegeskedni majd. Talán tényleg jobban idegeskednél ha kint lenne, hogy mi hogy lesz...Persze biztos hiányozna nekem isKépMondjuk én most már a dokik miatt se viszem ki, jobb ha közelben van a dokinkKép

RR
Csak azt nem értem, hogy pár napja nyilatkozta az RTL-en a baba-mama delelőben, hogy szoptatja a lányát, ügyel, hogy ne egyen puffasztó kajákat. Ezek a tejtől duzzadó keblei?

Smink
én szoktam, de én is csak picit, viszont anélkül nem szeretem a sápatag kinézetemet. Sminkesnél én is az esküvő miatt jártam, picit fura is volt, de tetszettKép

Fogorvos és a többiek
Nálunk van a cégnél egészségpénztár és aki tag, annak vannak vizsgálatok, strokeszűrés, fogorvos meg mindenféle vizsgálatok 1-2 évente, idősebb nőknek mammográfia...
Nőgygógyihoz én is évente járaok, már mennei is akartam múlt héten, de sajnos pont helyettesítetták, úgyhogy potyára mentem.

A tápit akkor hanyagoljuk, meggyóztetek.

jó éjt, remélem nekünk is az lesz
Judy
Judy

Conti!

Köszi az infot. Azt hiszem akkor nem emlékszem rád, mert egy kissé dundi anyukára sem emlékszemKép

Beszti!

Hát ez az! Én utálok főzni és általában el is baszom a kajákatKép Ráadásul 2 napja húsundorom van. Már azt hittem babás vagyok, erre megjött nálam a mikulás kb 5 perceKépKép

Betti!
Én úgy tudom, hogy manapság nincs cukor a gyermekek számára készült fogkrémekben, de az Elmexxben bizti nincsKép
A bókot köszönöm. Ha tudnád, hogy mennyivel többet jelent egy nő bókja egy férfiénálKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Csics!
Ezek szerint fog ügyben hasonlóan állnak a gyerekeinkKép. Mendinek is meg van duzzadva alul-felül az ínye. Majdcsak kibújnak már azok a kicsi fogacskákKép.
Szerintem már nem sok van hátra a várandósságodból. Lehet, hogy már ma este megszületik GergőKép. Elterveztétek már hogy mi lesz, ha "váratlanul" jönnek a fájások? Mármint, hogy Petikére ki vigyáz, meg hasonlók. Vagy butaságot kérdezek?

Rit!
Én is csak futólag láttalak. Dodeszt sajnos egyeltalán nemKép.
Azzal viszont, hogy nem láttál nem vesztettél sokatKép Megkímélt a sors egy jó kis gyomorrontástólKép.
Viccen kívül én is sajnálom, hogy nem tudtunk kommunikálniKép. Majd bepótoljuk a farsangi bulinKép.

Jó éjszakát nektek!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Megint énKép.
Banyóci!
Nem tudok igazából semmit javasolniKép. A húsos kaját nem eszi, vagy kanállal nem akar étkezni? Ő már egyedül ebédel? Próbáld ki, hogy puhára párolsz neki répát krumplit meg ilyesmit, akár husit is, odarakod elé, hogy fogja meg, és egye. Hátha az segít, hogy nem darabolva eszi, hanem szétcincálhatjaKép. Vagy add neki felnőtt tányérból, amiből ti is esztek. Nálunk ez beváltKép.

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Idáig mindenevő volt, plussz egy igazi haspókKép. Állandóan evett volna. Most meg pár hete egyik pillanatról a másikra elutasit mindent ami főtt ételKép. Ő már nagyrészt a mi kajánkat eszi, max. egy kicsit lightosabb kiadásban. Egyedül nem nagyon akar enni, pedig tudna csak lusta. Első próbálkozásként áttettem a saját tányérjából rendes tányérba a kaját, nem kellett. Aztán próbáltam evőeszközt váltogatni, egy ideig villáról evett pár falatot, aztán már az se volt jó. Egyik nap megkostoltattam vele az ételt fakanálról, hogy izlik e neki. Na akkor elkezdett enni. Szétröhögtük magunkat ahogy habzsolt a fakanálrólKép, de semmi másról nem kellett a kaja. Ez pár napig tartott, azóta megint semmiKép. Nem tudom mit próbálhatnék még kiKép! Nála nem igazán arról van szó, hogy már nem igényel annyi kaját mint azelőtt, mertlátom hogy éhes. Miután elküldtem az esti üzit evett szendvicset, sajtot, joghurtot. Csak ezek kellenekKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Akkor lehet, hogy most ilyen korszaka van. Nálunk nem a főzelékkel van gond, hanem inkább a gyümölccsel. Van mikor inkább vajaskenyeret eszik helyette, vagy kiflit.. Szerintem hagyd egy-két napig pihegni, aztán próbáld újra.. Mást úgysem tehetsz.. KitartásKép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Judy!

Szerintem hülyeség ez a tápszer dolog. Emma is kétszer kap tápszert, reggel és este, nálatok ez szerencsére anyatej és közte már csak "rendes" kajcsikat eszik.

Beszti!

Örülök hogy jól sikerült a férjeddel a színház és hogy olyna jól néztél ki ahogy szerettél volna!

ha nem gond nekem is átküldenéd a Miki átvevős képet Emmáról? vszilvia@tvnetwork.hu
Mondanom sem kell hogy nekünk sem sikerült épp ez a képKép

Rit!

Titeket nem láttalak a potyogós csúszdánKép Én is ki akartam próbálni, de amikor odamentem épp a nagyobb gyerkőcök potyogtak lefeléKép Így kimaradt.

Kataa!

MáltaKép De jó nektek, biztos szuper leszKép Hát én ilyen meglepiben nem is reménykedhetek, jó ha nyáron el tudunk valahová menni autóval. Pl Észak-Olaszország , vagy ilyesmiben gondolkodom, de én vinni akarom Emmát csak nem tudom bírja e majd az autóutat.

Gumicukor!

mi szólsz a remek laksáhitel kamat emeléshez?Kép
De jó hogy tudsz sminkelni, ráadásul ösztönösen. Én nagyon béna vagyok, épp úgy minta a rajzolásban.

Nőgyogyihoz járásban én nagyon rendi vagyok, mindíg mentem évenete, sőt még a melelm is ellenőriztetem, de a fogorvost hajlamos vagyok én is lehanygaolniKép
Én ilyen barázdazárásról még nem is hallottam, jó tudni, meg fogjuk csináltatni Emmának.

Kataa!

Szerintem Málta azért nem az az ország ahol félteni kéne a gyerkőcöt. Jordánia azért más. Én vinnémKép DE: Mivel ismeri anyukádék házát, lakott is már ott, nem hiszem hogy nagy gond ha mégis úgy döntötök hogy szeretnétek kettesben lenne. Igaz, én mikro Görögországban voltunk akkor naponta hívtam rettegva anyukámat hogy hogy van a kutyámKép Úgyhogy ha Emmát hagynám itthon nem tudom mi lenne.
Egyébként orvos ott is van és biztosítást gondolom úgyis fogtok kötni. Szerintem csak "egzotikus" országba vagy elmaradott helyre nem érdemes gyerkőcöt vinni.

Sasha!

Akkor most elárulom, hogy amikor az előző Margit szigeti talin találkoztunk először, akkor én egy sokkal kövérebb lányt vártam a leírásaid alapján. Úgyhogy kellemsen csalódtam. És akkor most ha már ilyen kényes a téma azt is lemondom hogy Conti-t is sokkal ducibbnak képzeltem, ahogy leírta a 20 kg súlyfelesleget. Úgy látszik hajlamosak vagyunk nagyon kritikusak lenne magunkkal szembenKép Ez persze engem sem mentesít a +10 kg-tól, merta mérleg az nem hazudik, de néha túlparázzuk a dolgotKép

Sasha!

Egy kissé dundire sem? velünk jöttél haza?Kép Hidd el, hogy nekem az 50 kg annak idején nagyon jól állt és csöppet sem voltam sovány, most meg a -10 kg-al is csak 57 kg-nál tartanék, úgyhogy azért a kissé dunkdi minimum kijár nekemKépKépKép

Judy!

sajnálom hogy Gergőnél megint gond van, de talán ha idejében észre veszitek nem durvul el. Nem írnak fel nektek otthonra inhalálót? állítólag simán felírhatják, omron inhaláló, cska a dokik nem nagyon szokták megtenni, pedig sokkal hatékonyabb úgy a köptető, és amint észrevezsed hogy kezdődik valaki inhalálhat. A kruppos a ygermekem topicban írtunk róla, szerintem ha ilyen sűrűn előjön neki harcolj ki egyet magatoknak.
Egyébként én beadom 2 évesen Emmát bvölcsibem annyira kis közösségi ember, szeret a játszóba is járni. Hát remélem bírni fogja. Nekem egyébként nem mondták hogy ettől nem mehet, igaz, nálunk ennyire nem jött még ki, remélem nem is fog.

Emmáról: ma kijött egy újabb foga, a bal felső rágófog egyik fele. És nem lett lázas!KépKépKép
Úgyhogy most a metszófogakon kívül van 2 szemfoga(egy alsó, egy felső), egy szemfog csücske (alsó), 2 rágófoga (alsó) és egy fél rágófoga (felül, épp ott ahol a szemfog még nem jött ki). ez aztán a szimetriaKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

banyóci!

emmának volt olyan hogy mikor jötta foga csak foylékonyat evett pár napig cumisüvegből. Pár napig nem gond.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok

Csak gyorsan, mert rossz a gepunk, pedig mar van ADSL es holnap reggel apa meg a laptopot is elviszi...es csak pentek ejjel jon haza.Kép

Szoval a buli nagyon jo volt, csak mi jo keson ertunk oda, majdnem fel 5kor. Kicsit messze van Felsogodtol Soroksar. Lehetne legkozelebb egy masik jatszohaz? Vagy inkabb az anyunal fogom altatni manolanyt Pesten.Kép
En is sokkal tobb emberrel szerettem volna meg dumalni, na majd legkozelebb!

Beszti, Gumicukor

Nogyogyinal en sem az anyuval voltam eloszor, ugyhogy en maskent fogom csinalni, mindent megbeszelek a lanyommal, hogy termeszetesek legyenek ezek a dolgok a szamara. Anyu ebbol a szempontbol irto prud sajna. Rakszuresen is csak azert voltam szules elott, mert a cegem minden evben elkuldi az osszes managert teljes kivizsgalasra ingyert.Kép De miota nem dolgozom is jarok es fontosnak tarrtom.
Fogorvoshoz is hamar fogom vinni a gyerekemet, mert engem nem vittek, 12 evesen voltam eloszor magamtol. Szerencsem van hogy altalaban jok a fogaim. Most is elmentem vagy 2 hete es a doki semmit nem talalt. Azert elkuld egy panorama rontgenre, hatha megis bujkal valahol egy pici luk...Kép
Annyira belelkesedtem a sminkes diskurzustol, hogy szombaton a parom ceges karibulijara tuti kisminkelem magam.Kép

Kataa

Tenyleg neked kell eldontened.Kép Besztihez hasonloan fel napnal tobbet en sem birok ki a gyerekem nelkul.Kép Mi mar rutinos kulfoldre jarok vagyunk, 4szer voltunk Angliaban. nem mondom hogy ,meg se kottyan a lanyomnak, mert olyankor sokkal ragaszkodobb es korabban felkelt ejjelente amig kint aludtunk, de ugy altalaban nagyon elvezi. Nekem meg az mindig kikapcsolodas ha apa is velunk van, egyebkent annyit dolgozik sajna.

ilke

A farsangos buli nagyon jo otlet.Kép

Csics

Kitartas!!!Kép Nagyon izgik ezek az utolso hetek!

Lanyok

Ra kellett hogy jojjek hogy a lanyom szornyen kis "nyuszika", borzaszto hogy mennyire fel az idegenektol. De meg a gyerekektol is. Nincs mese, tobbet kell ilyen tarsasagba vinnem. A parom allandoan a bolcsit hajtogatja, de en nem nagyon szeretnem. Max egy-ket orara delelott.Csak ne,m tudom hogy ilyen van-e itt Godon, de majd korulnezek.

na megyek szombaton jovok megint

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Képzeljétek, már egy hete a gyermekünk minden éjjel fél egykor fekszik le aludni. Én már teljesen kivagyok, nem tudok már mit kitalálni. Sehogy nem alszik el, még cicin sem, pedig azzal szeret elaludni. Tegnap pl. a nagy ágyon apával együtt aludt el cici nélkül éjjel háromnegyed egykor. Addig pedig 150 %-on pörgött. Végül negyed kettőkor tudtam átcsempészni az ágyába. Nappal 2 órát alszik kint a levegőn. Mit csináljak vele?????????? Ha ezt így folytatja, kinyírja az anyját.

Annyit még, hogy ha elalszik is 12-1 között, kelünk éjszaka 3x, és reggel 8-kor ébresztőt fúj.

Banyóci
Lehet hogy a foga miatt nem akar rágni, nem? Szilvike akkor nem fogad el kaját, csak cicit, ha fáj a foga.

Fogak
Mi még nem használunk fogkrémet, nem is tudtam, hogy már lehetne. Milyen is használtok?
Most bújt ki a 2. rágófogunk, így 10 fogúak vagyunk.

Kataa
Én biztosan vinném magammal Kép , de én anyósom szerint már nem normálisan ragaszkodom a lányomhoz. A múltkor is elvitték két órára, hogy tudja pihenni, én meg fizikailag voltam rosszul, és kint álltam az udvaron, hogy hozzák már vissza.
Meg is mondtam, hogy soha-de-soha többet.......

Megyek, mert a gyerek tör-zúz, hihetetlen KépKépKép

Szilcsike
szilcsike

És elaludt KépKépKép

Szilcsike
szilcsike

Beszti,
Meglett végül az utazóágy? Örülök, hogy jól sikerült a céges buli.

Gömb,
Mi szerintem idén is maradunk a normand fenyőnél, annak sem hullik a levele és szép is. Viszont kacérkodok a nagy fa gondolatával, csak hát Lilitől nagyon féltenémKép.

Kataa,
Nagyon rendi a férjed, hogy ilyen meglepiket szerez nekedKép! Biztosan nehéz döntés, hogy vidd-e magaddal Alexet vagy sem. Bevallom én vinném. Ennek viszont két olyan oka van, ami elég lényeges. Egyrészt Lili még szopizik, másrészt viszont nagyon anyás. Nála néha még a suli időm is gond.

Köv,buli,
Akkor lányok, jól olvasom, hogy mindenki benne van a farsangban? Pedig csak egy ötlet voltKép.
Hát a szülők szerintem ne öltözzenek be (akkor aztán már biztosan senkit sem ismernénk megKép), a manók inkább, vagy esetleg lehetne azt is, hogy csak az arcukat fessük ki (vagy ehhez még kicsik?), léteznek ilyen gyerekeknek való arckencék készletben. Legyen megint a Kölyökparkban?

Sasha,
A Kölyökparkban 400.-Ft/fél óra, majd a fél óra eltelte után minden megkezdett negyedóra 200.-Ft. Kísérőknek ingyenes. Van bérlet is, az 2000.-Ft ez 5 félórát jelent, de 7 félórát játszhat a gyermek érte.

Fogkrém,
Mi is úgy terveztük, hogy amíg nem tudja kiköpni a fogkrémet, addig ne kapjon a fogkefére, de aztán egyszer csak úgy döntött a leányzó, hogy nem jó a fogmosás, és azóta egy mákszemnyi Gabi fogkrémmel szoktuk megvesztegetni, cserébe ismét van alapos fogmosásKép.

Szilcsike,
Én is ilyen vagyokKép, valahogy nekem ez a normális. A család is már egész jól megszokta.

Forti, Panda,
Bocsi, hogy ide írom, csak annyit szeretnék elújságolni, hogy végre elkészült az első ajándékozásra szánt dekupage képemKép. A profilomban megnézhetitek!

Néztétek a fotoalbumunkban az új képeket?
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Manó!

Szerintem állj rá a mérlegre, mert az utolsó találkozásunk óta 1000%, hogy fogytálKép
Puszi az aranyos szavaidért.

sasha

Kép
sasha

Jo reggelt
Koszi mindenkinek a valaszt utazas ugyben,hihetelen de meg mindig nem dontottuk el mi legyen: )Apa szerint vigyuk,en meg ugy vagyok vele hogy passz.Es amiert meg itthon hagynam az az hogy legyunk egy kicsit kettesben.Egy kapcsolatban azert nem art neha egy utonaszut ,nem?Amig nem keso??: )

Tegnap elkuldtuk a kari kepeslapokat es mindegyikbe tettunk egy Mikisapkas kepet Alexrol,fel is teszem a profilomba.

Sasha
Akkor ezek szerint jot tesz Gabinak a tarsasag: )

Dec8
Erdekes en is nagyon felek a fogorvostol pedig nem volt tul rossz elmenyem,de megis.Amikor a csaszar utan megkerdeztek hogy fajt-e az epidural,mondtam hogy meg annyira sem mint a fogorvosnal az injekcio.

Banyoci
MEgertelek hogy aggodsz a fott kaja miatt de ha mast meg egyebkent eszik akkor biztos meundorodott tole egy idore.Persze konnyu mondani hogy legyel vele turelmes ne eroltesd,de ha megkerdezed a vedonot talan tud valamit mondani,vagy csak azt hogy varjal.Lenyeg hogy eszik egeszseges dolgokat.

Conti
Volt mar egesz nap nelkulem is es van hogy ha anyueknal vagyunk akkor O kel fel hozza reggel es nincs balhe: )

Beszti
Persze tudunk tole pihenni,nagyon szulobarat gyerek mar a kezdetektol: )Inkabb az egesz napos joves menestol kimelnem meg,mert ha mar ott vagyunk nezzunk meg mindent.Persze mi is szallodaban leszunk,bar csak reggelivel hogy minden este mas etteremben egyunk: )
Tenyleg ha eldontom akkor mar nem izgulok utana .Egy baratnom mondta hogy az elso nap lesz szornyu nelkule utana mar kibirom: )

Judy
Drukk hogy ne legyen komoly Gergonel.Igazad van ,es en ugy tudom egy ismerostol aki meg akarta csinaltani a melleit,hogy utana mar nem tud majd szoptatani mert megserulnek a tejcsatornak is altalaban.

Nyuszi
Persze ti rutinosak vagytok,bar az mas ha valakihez mesz,ott fozni is tudsz neki,de en a szallodaban meg melegiteni sem: (Szoval akkor Emi is megerzi a valtozast.Hat ettol parazok.Viszont anyueknal ket hetente 4 napot toltunk,igy nem hiszem erzekelne az eggyel tobbet.

Szilcsike
Szegenykem Lehet hogy ez a hideg ido,Alex is egy kicsit nyugosebb hetfo ota,bara foga is jon.
Pont a napokban gondolkodtam hogy mi lesz ha ovis,vagy esetleg bolcsis lesz,hogy megyek majd el otthonrol: ))En is ugy erzem hogyha nincs velunk olyan csendes minden: )

Szomoruan vetem tudomasul hogy holnap meg apanak van karacsonyi ceges buli es csak ejjel jon haza.Ja es meg szombaton is dolgozni kell: (

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Mint utóbb kiderült, azért az éjszaka a szomszédban mégsem volt teljesen egyszerü. Nátánt a szomszéd kislány ágyában akarták altatni, Beni meg ugyanabban a szobában a gyerekágyon aludt. Csak egy baj volt, hogy Nátán nem értett velük egyetKépKépKép. Azt hallották egy idö után, hogy ordit, de gondolták, hogy hagyják egy kicsit, hátha visszaalszik. Még szerencse, hogy Beni is ott volt, és kijött, hogy menjenek be, mert Nátán kimászott a kiságy rácsai között, épp csak a feje szorult beKépKép (itthon ö szabadon közlekedik, nincs betéve a rács, ráadásul alacsonyabban is van az ágy alja nálunk). Hát miután kiszabaditották, visszarakni már nem merték (még jó, mert nem biztos, hogy újra nem akart volna kimászni), ugyhogy a Benivel aludt.
Nagyon érdekes, hogy az ember mennyire kiismeri a saját gyerekét, én pl. tuti bementem volna rögtön, mert a sirásából hallottam volna, hogy most nem azért sir, mert bent kell maradnia az ágyban, hanem azért mert valami gond van. Mint ahogy oda se kell néznem, és tudom, ha a Beni miatt sir (még azt is meg tudom különböztetni, hogy elvette a játékát vagy épp odaütött neki), vagy ha beütötte magát. Fura, nem?
Bocs, de ezt meg kell mutatnom:

KépKép

A tegnapelötti éjszaka örömére tegnap Beni beköltözött Nátánhoz (nem mi mondtuk neki), aki nem tiltakozott, igy együtt aludtak. kicsit aggódtam, hogy tudnak-e, de amikor arra került volna a sor, hogy Benit átrakja az apja a másik ágyba, Nátán épp a Beni takaróját szorongatta, és apja nem akarta felébreszteni.

Ilke!

Még nem tudom. Sajnos a párom nem járt arra, a hölgy, akivel beszéltem, nem tudta megmondani, mert hétfön nem ö volt ott. Ugyhogy személyesen kell utánamenni...

Szilcsike!

Nem lehet, hogy neki igy együtt sok az alvásból? Mikor kel reggel?
Szerintem azért kellene rendszer, mert igy neked nem jó... Ha túl késön kel, akkor próbáld reggel mindig egy picit korábban kelteni. A nappali alvás is kerüljön korábbra (dél körül), és akkor 2-töl már ébren van, talán elfárad estére...
Ha igy van már most is, akkor viszont az esti altatási játékot kéne megszüntetni. Legyen rendszere az estének, és ne hagyd ennyire magadat. Én már akkor is kivagyok, ha a gyerekemet nem tudom 8-1/2 9 között letenni! Egyszerüen nekünk is szükségünk van arra, hogy végre legyen gyerektelen idönk...
Nálunk egyébként 1/2 7 körül van ébresztö, alszik 12-2 közöt, és igy sikerül ált. 1/2 9-re letenni. Mondjuk éjszaka már nem kel.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Tegnap délután olvastam, de időm nem volt írni, erre mostanra annyi lett, hogy alig győztem olvasni Kép!

Smink
Én 2x voltam eddig profin kifestve, az eljegyzésemen, és az esküvőmön, hát, nem is hittem el, hogy én vagyok Kép. Viszont most lehet, hogy holnapra mégis kifeste(te)m magam, annyira megjött a kedvem Kép.

Beszti!
A Fog-Házat ismerem, én is oda jártam, de az a dokinő, akihez én jártam, már külön rendel (nagyon közel a Hajvarázslathoz, szinte mellette Kép). Hozzá lehet vinni gyerekeket is, én is azért mentem hozzá, mert az összes munkatársam hozzá hordta a gyerekeit, és gondoltam, ha a gyerekek szeretik, akkor biztos jó. Nem csalódtam Kép. A neve dr. Jaklovszki(y?) Éva. A gyerekeket mi is hozzá fogjuk vinni. Noémit sajna kell is, mert nagyon rossz fogai vannak Kép. Már voltunk vele fogászaton 1 éve, be is tömtek egy picuri lyukat a fogán (ez Csepelen volt, de oda nem járhatunk, mert nem oda tartozunk Kép), de semmi gond nem volt, nem fájt neki.

Kataa!
A barátnőmék minden nyáron viszik Horvátországba a kislányukat, először 1 éves volt, mikor mentek. Ők autóznak mindig, de este indulnak, hogy a kislány alvásával ne legyen gond, felváltva vezetnek, és eddig minden rendben volt.

Szilcsike!
Nem irigyellek Kép! Ma éjszaka Ádám is randalírozott fél 4-től 5-ig, plusz még 2x felkelt, hát én sem vagyok túl kipihent, de ez nálunk azért nem jellemző.
Volt egy idő, mikor Szilvi egész jól aludt, nem? Akkor még irigyeltelek is egy kicsit...

Ilke!
A kép nagyon klassz Kép! Mostmár nekem is neki kell állnom, mert még vagy 6 db-ot meg kell csinálni, és mindjárt itt a karácsony. Majd este felteszem az enyéimet az aktuális képtárba, és megnézheted.

Most sipirc "házimunkázni", minden jót,

Panda

panda
Halásztelek

Beszti,
Cukorkák a fiaid Kép. Irigyellek, hogy neked már megvan a kettő...

Kataa,
Nehéz dolog ez az utazás... Én nem tudnám Solymeszt napokra itthagyni. Én úgy csinálnám, hogy reggel leadnánk valamelyik nagyinak, és este fektetésre visszajönnénk - persze így a külföld szóba se jöhet... Nekem ez a maximum, amit el tudok képzelni.
Magatokkal vinni nem igazán érdemes, mert akkor tényleg nem pihentek.

Nőgyógyi: én (ha jól emlékszem) 18 évesen voltam először, egyedül, mert megrémültem, hogy terhes vagyok. Nem voltam...

Zita
parazita

Ja, smink:
a munkahelyemre időnként muszáj volt kifesteni magamat, úgyhogy kikísérleteztem egy viszonylag diszkrét sminket (rúzs+alapozó). Hétköznap sosem festem magam, csak alkalomra. Nagyritkán alapozok, ha nagyon ragyás a képem, és emberek közé kell menni.
Van egy "nagyon-alkalmi" sminkem is, sátoros ünnepekre, akkor szemhéjfestéket és pirosítót is rakok fel. Profin kifestve csak az esküvőmön voltam, a sógornőm csinálta, aki kozmetikus.

Zita
parazita

Sziasztok!

Köszönöm a válaszotokat fogkrémmel kapcsolatban.
Ugy döntöttem, hogy még egy kicsit várok vele szokja a fogkefét és majd ha megérti, hogy ez miért kell neki majd akkor adok fogkrémet is.

Nődoki: Én félévente szoktam járni mert gyógyszert ő ír fel és hát vuzsgálat nélkül nem írnak fel. Nekem aranyos dokinénim van. Akinél szültem az férfi volt de nagyon messze van a rendelője ezért vissza mentem a régidokimhoz.

Csics: Remélem minnél elöbb kibujik Gergő vigyázzatok magatokra.

Sasha: Örülök, hogy emlékszel még rám.

Beszti: Tündéri a két gyerek ahogy egymás melett alszanak. A nagy vigyázz a kicsire.

Még egy olyan kérdéssem lenne, hogy azt írják a könyvek, hogy az egy éves babáknak kb 1000grammot kell megeniük, ezt hogy lehet akkor kiszámítani amikor a fiam már vacsorára vajaskiflit eszik szalámival és sajttal akkor ez mennyinek számít? Vagy nefoglalkozzak az ilyen dolgokkal?

Na most ennyi
Puszi
Andy

Azért egy kép Márkról
Kép
andy78

Sziasztok

Alvás
Nappal fél 12-től alszik 2 órát, de pl. ma már most szenved, mert álmos. Ilyenkor megy a babakocsijához, és mutatja, hogy rakjam bele, és mutogatja az ajtót, hogy menjünk ki.
Reggel pedig 8 és fél 9 között ébredünk, tehát nem is alszunk sokáig ahhoz képest, hogy milyen későn fekszünk le. Már azt is kipróbáltam, hogy nem hagyom nappal aludni, hátha elfárad estére, de annak meg az lett a következménye, hogy annyira fáradt volt 7-kor, hogy fürdés, altatás. Aztán éjfélkor kelt, és játszottunk 4-ig. És persze az egész napunk szenvedés volt. Egyszerűen hihetetlen, hogy ennyire kevés alvás elég neki.

Panda
Igen, volt talán két hét, amikor jól aludt (9-kor már ágyban volt, igaz keltünk éjszaka 3x, de reggelig csend volt), meg az első két hónap születése után. Akkor átaludta az éjszakát. Anyósom szerint akkor kialudta magát. KépKép

Múltkor írtatok valamiféle nyugtatós homeos bogyit, az mi is volt? Nem lehet hogy be kéne vetnem?????????????
Én már zombulok, szegény férjem pedig szenved, mert egy hullafáradt feleséggel nem épp öröm az élet KépKép

Megyünk aludni, hátha, de az tuti, hogy 1,5 óra múlva ébresztem.

Szilcsike
szilcsike

Sasha

Aranyos a vicc Kép Máskor is kérünk ilyet!

Banyóci
Nem evés: Daninál is volt 1x, hogy csak banánt volt hajlandó enni egész nap. Ez 2 hétig tartott. Akkor még szoptattam, de azért aggódtam, nehogy szorulása legyen, de nem volt szerencsére. Aztán előbújt az első foga 9 hónaposan, utána meg ismét elkezdett zabálni Kép Lehet nálatok is ez van. Hogyan készíted a főzijeit? Külön, vagy már ízesítve kicsit a sajátotokéból?

Sasha
Nehogy már a túlsúly miatt legyél búskomor! Majd lemegy!!! Úgy dumáltam volna veled, de láttam, hogy vmi nem teljesen ok... Kipróbáltad már a diétát, amit küldtem? A hajad viszont tényleg nagyon klassz, nagyon jól áll a barna szín!
A szemöldököd is szép volt, természetes hatásúnak láttam, nem rajzolós.

Én a Gabi fogrémet zabáltam gyerekkoromban Kép És nemcsak fogmosáskor Kép

Szilcsike
akkor gondold el én mit érzek itt bent a melóhelyen, hogy itt kell lennem és nem a fiammal, és ez nem 2 óra... Inkább örülj, hogy van kikapcsolódni időd. Nekem nem nagyon, mert itt meló, aztán haza Danihoz, néha hulla fáradt vagyok, de igyekszem, hogy ne vegye észre, játszunk, hülyéskedünk lefekvésig. Aztán megyek csak 8-9 óra felé megfőzni a férjemnek és Daninak a másnapi ebédet. van, hogy csak kétnaponta, van, hogy naponta főzőcskézek. Még szerencse, hogy szeretek kotyvasztani. Közben hallgatom a tv-ben a barátok köztöt a tv-n. Éjfélnél előbb ritka hogy ágyba kerülünk. Persze a férjecskémet sem hanyagolom ám el! Kép És néha Dani is ébred éjjel, bár szerencsére nagyon ritkán.

Farsang
Igen, jöhet!!! Kép

Ilke
Nagyon tuti a kép!! Kép Kép Ilyen ügyi vagy!
Nekem már 4 keresztszemes könyvjelzőm elkészült, még a kontúrozás van hátra. Ha elkészül, akkor én is teszek fel képet róluk.

Kataa
Mi még nászúton sem voltunk, mert pont akkor voltam már nagypocis, amikor mehettünk volna. De ami késik nem múlik. Azt már tudom, hogy a férjem Párizsba szeretne elvinni.
A kolléganőm elmesélése szerint a Máltai specialitások nem túl meggyőzőek.

Beszti
Pont a párommal beszéltük, hogy mennyire máshogy tud jelezni Dani, ha fáj valami, ha kell valami neki, vagy este éppen nem akar elaludni. Annyira tudjuk és értjük a kis jelzéseit. De valszeg más gyerekét nem biztos, hogy tudnám.
Aranyosak így együtt! Kép

Szilcsike
Az alvásban én is következetes vagyok és voltam, akárcsak Besztiék. 8-9 felé este már mindig ágyban van és alszik Dani, reggel kb. 7-8 körül ébred, hétvégén kicsit később, mert akkor mi is lustizunk egy kicsit, aztán 12-1 körül délutáni alvás (ez általában 1,5-2 óra, nagy ritkán 3), így estére kellően elfárad.
Tudom, nehéz, amikor sír és sehogy sem akarózik neki, de meg kell tanulnia a rendszerességet, mindenkinek jobb.

Andy
Nekem vizsgálat nélkül is felír a nőgyógyi gyógyszert. Mindig megkérdezi, mást szeretnék-e, viszgálat stb. Általában a rákszűrést szoktuk megbeszélni, hogy kb. mikor szeretném, és ennyi. Szerencsére nem szokott panaszom lenni, 1x-2x volt uszodai undormányfertőzésem, más nem nagyon.
Viszont nemsokára már csak a háziorvos írhat fel gyógyszert, viszont a kezeőorvostól kell engedélyt hozni, hogy mit kell felírni. szóval duplán lehet mászkálni.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

szilcsike
nem az a baj, hogy csak a babakocsiban és kint hajlandó elaludni? Nem próbálod meg a kiságyában altatni a délutáni alváshoz?
Dani kirohangálja magát előtte a ligetben és utána jót alszik otthon.

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Judy, majdnem este 9 volt, mire a tescóba értünk, de nagyon sokan voltak, csak úgy jöttek az autók sorban. Több be, mint ki. Férjem rögtön agybajt is kapott, úgyhogy többet nem jön. Sajnos a pénztárnál van szükségem segítségre, az auchan ebből a szempontból jobb, mert ott bepakolnak a szatyorba.
Remélem nem lesz gond Gergővel!

Sasha, Manó, engem nagyon-nagyon zavar az a húsz kiló. Szinte mindig feketében járok, ez is levesz 4-5 kilót optikailag. Világéletemben 60 max 65 kiló voltam, az utóbbi években híztam meg. Szóval még terhesség előtt. Sőt most kevesebb vagyok, mint amikor teherbe estem. Én tudom mi volt a baj: kiköltöztük ide "vidékre" és szó szerint mindenhova kocsival járok, míg azelőtt a belvárosban napi fél-egy órát gyalogoltam, évekig jártam a Bartók Béla úti Slender You-ba, most meg semmi. Meló után rohantam a gyerekért, aki a nagyapjánál volt suli után, és tudtam, hogy alig várja hogy menjek érte, autóztunk haza, itthon meg vacsi, tévé. Most meg két gyerek, iskola, mozgás nulla. Úgyhogy fogyókúrákkal próbálkozom.

Conti

conti

Gumicukor
De lehet, hogy az a baj, hogy kint akar aludni. Tegnap este már megfenyegettem, hogy kiviszem Kép De nekünk nincsen már kiságyunk 4 hónapja, ha meg leteszem az ágyára, onnan lemászik és jön utánam, mar, csipked és szenved. Tehát bent alvás nuku.

Szerintetek jó ötlet, ha két ünnep között, amikor a férjecském itthon van, ő altatja a gyereket? És ő is kel hozzá éjszaka? Mert most ezt találta ki, én meg bizonytalan vagyok, nehogy a gyerek lelke sérüljön. A sírni hagyásos alvási módszernél is egy próbálkozás után a gyerek 2 hétig nem volt hajlandó elengedni a ruhám, annyira kapaszkodott belém, hogy mindenhová együtt kellett vele menni.

Szilcsike
szilcsike

Latom sokakat elkapott a sminklaz.;En ha tehetem es van hova mindig csinal a barinom a kezeles utan egyet,neha csak a ferjecskemnek meglepinek.Ilyenkor ugy sajnalom este lemosni.

Szilcsike
Sajons igaza van alanyoknak,meg kene szokni a kisagyban aludni,es mindig ugyanakkor delutan es este is.Amikor Alex 1 evs volt a noverem javasolta hogy kezdeje mel raszoktaatnim ert kesobb mar nem tudom es tenyleg pra nap volt csak ez azota mar idore pontosan alszik;Persze ha anyueknal vagyunk ott csak a babakocsiban delutan mert az nem a megszokott kisagy
Beszti
Nagyon jo a kep!Beni nagyon helyes kisfiu,az a szivtipro fajta lesz kesobb.

Panda
Akartam amr mondani hogy Te milyen jol nezel ki igy ket gyerkoc utan.

Gumicukor
Hogy erted hogy nem tul meggyozoek.En mar direkt varom hogy egy csom halat egyunk.;

Conti
Teljesen igazad van,az autozas nem tesz jot a mozgasigenyenk.Nekem miota van meg a sarokra is azzal megyek ,es ez rossz szokas
Szerintem az evek soran is rakodik az emberre suly es valahogy atrendezodik az alkatunk a szules utan is.Bar en 50.5 vagyok ugyhogy plusz fel kg ,de megis mar nem s-es hanem m-es meret lettem.Ki erti ezt?Egyebkent nem kene mindig feketeben jarnod,egyaltalan nem vesz az alakod es a fekete is oregit.Gondolom Te a ket kislanyt egesz maskepp eled meg.Biztos jo hogy a nagy mar teljesen megbizhato

Na megyek megprobalok keszulodni,de Alexnek esze agaban sincs almosnak lenni pedig ma fel 7-kor kelt.
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa,
Te aztán inkább ne beszélj túlsúlyról Kép Olyan vékony vagy, hogy csak na.
Én szerencsére nem szeretek autóval járni, csak akkor használom, ha muszáj, de tényleg látom másoknál, hogy a sok autózás elpuhít/hizlal.

Szilcsike,
Tényleg muszáj ágyba szoktatni a gyereket. Mondjuk nálunk meg az ellenkező véglet van: nem hajlandó "spontán" elaludni mellettem vagy akárhol, csak a kiságyában vagy az utazóágyban (vagy az autósülésben)...

Megüt a guta...
Tegnapelőtt vettem egy új mobilt (a régit megkapja az anyósom karácsonyra, mert az övé az utolsókat rúgja). Solymival voltam, és nagyon sokat kellett volna várni, de szerencsére az egyik ügyintézőcsaj rendes volt, és mivel nem jött az aktuális sorszáma, előrevett minket. Szóval raknám össze itthon a telefont, és összevissza lötyög az előlap, mert sz..rul van összeszerelve. Most cserélhetem ki. Ráadásul Solymeszt most nem vihetem, mert tiszta nátha.

Zita
parazita

Szerintem autózás mellett is nézhet ki valaki jól, minden csak idő és akarat kérdése, mondjuk otthon odaállni a videó elé tornázni, vagy szobacangázni, napi fél óra igazán nem sok. Kifogást találni meg mindig lehet, mint ez az autó is. Én most kb. 2 és fél hónapja nem tornáztam, mert most helyette keresztszemezek, ahhoz tényleg sok idő kell, pláne, hogy karira elkészüljenek. viszont már alig várom, hogy mozoghassak kicsit ismét, már fizikailag fáj, hogy kihagytam ennyi időt. Biztos totál izomlázam lesz, de utána meg annyira jó, ha már megszoktam.ű
nekem igazából a séta annyira nem elég, kell mellé más is, kicsit intenzívebb megmozgatás.

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Képzeljétek ma reggel mi történt. 3/4 8-kor ébredtünk, még csodálkoztam is hogy Emam milyen jól aludt, néma csend. Egyszercsak sírás az ajtónkból,a nyukám az üvöltő Emmával, kiderült hogy szegény kb 1/2 órája sírt, cska valami miatt nem működötta baby phone (pedig be volt kapcsolva, és nem si jelzett hibát, a férjem megmozgatta a sáv állító gombot rajta és azóta működik). Sajnso a mi szobánk mióta cseréltünk anyukámmal nagyon messze van Emmáétól. anyukám meg hallotta hogy sír, de azt hitte hogy a mi szobánkban, ezért ki se jött. Amikor meg kijötta szobájából, akkor vetet észre hogy a szobájában sír Emma. Úgy sajnáltam, hangosan kiabálta hogy : Adjál, adjál, olyna éhes voltKép Aztán mikro evett mondtam neki hogy en haragudjon, nem hallottuk mert bedöglötta gép, mire adott egy puszit az orromra.

Sasha!

Bár igazad lenne, de nemKép Az igaz hogy 1-2 kg-ot ingadozik néha a súlyom, olyna 65-67 kg között, de 65 alá sose megyekKép

Conti!

Na nekem is épp ez a bajom. Hogy engem mindeki 50-55 kg-osnak ismer, egyszerűen rémálom régi ismerősökkel találkozni, mert rögtön jönnek a megjegyzések.Kép ha én mindíg 65 kg lettem volna akkor semmi bajom nem volna, mert igazából nem zavar a súlyom, úgy értem hogy még nem az a kategória amikor már nem bírja el magát az ember, meg nem lehet egy ruhát találni rá.

És tudjátok mi még a fura? Én a terhességet 64 kg-al kezdtem, most 67 vagyok, tehát 3 kg sajnos rajtam ragadt, de ez a 3 kg mintha mind a hasamra meg a combomra ment volna, az lett olyan plöttyedt. 64 kg-al pl volt hasam de kemény, most megbe lehet nyomni 5 cm-tKép És mindne nadrágom jó rám, amiket régen hordtam, sőt, lógnak rajatm, meg lecsúsznak, de a mérleg mégis többet mutat.

Szilcsike!

nekem szokta a férjem alattani néha, pl mikor beteg voltam és folyt az orrom és nem tudtam a ksiágy felett görnyedni, mert elcsöppentKép. meg éjjel is nagyon sokszor ő megy be. Emmát iagz
ból nem zavarja meg, neki teljesen mindegy ki van vele, én, anyukám vagy a férjem. Úgyhogy szerintem nyugodtan próbáljátok ki.
Én egyébként kb 7-8 hónapos korában szoktattam Emmát arra hoyg nappal is a kiságyában alszik el, addig ő egy hintázóban aludt. Eleiente balhézott, de megszokta és most már nálunk tényleg nem gond az elalvás, beteszem, kb 10 perc és alszik, de van hogy annyi sem. Mondjuke hehz hozzátartozik, hogy akkor rakom le amikor fáradt, nappal olyna 12-13 körül (pl ma is betette anyukám délben, de nem akart aludni, kivettük és most 3/4 1-kor kb 2 perca alatt elaludt), este meg lyna 8-10 között, van hogy már 8-kor megy aludni, van hogy ő kéri, mutogatja is, d eha nem álmos, akkor 10 a legkésőbbi időpmnt amikor viszont viszem. De eddig nagyon ritkán húzza ki. És ilynekor is elalszik nagyon gyorsan.
Az éjjeli ébredés viszont nálunk is megy, vagy inkább ment, remélem, amíg egyszerre jött sok foga.

Manó

KépKép
manó

sziasztok, most jöttünk haza a baba-mama klubból. A gyerkőcök jól elvoltak,nekünk meg kézműves foglalkozás volt. Kukoricacsuhéj angyalkákat gyártottunk. Tök szépek lettek én kettőt is csináltam. Most néztem, hogy itt a kézműves vásárban 620 ft egy darab!!!

Kataa
Én tutti nem hagynám itthon. Nem azért mert nem lenne el, hanem mert neki is egy nagy élmény. Mi a multkor vittük volna, csak az meló volt KépKépKép De ha most megyünk majd valahova, nem hagyom itt!!!!

Gumicukor
Én is viszem fogászatra mikor én megyek - nem is lenne kire hagyni KépKép Ja, nőgyógyihoz is jön!!! Kép

Azt nem is írtam, hogy tegnap hallottam a dédimamától, hogy anyósom meg van rám sértődva, mert állítólag nagyon megbántottam a múltkor.... még ő sértődik meg, mikor kiakadok, hogy megfőzi a gyerekemet + nem eteti, altatja. Jó vicc...

Banyóci
Ezt nem mondod komolyan!!!!!Nem is voltam morci, csak fáradt + sérült Kép örültem volna, ha megismerhetlek

Szabobetti
téged is!!!!

Rit és Dodi

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!
Tegnap szépen leirtam, hogy Gyurci főtt ételen kivül minden mást megeszik, ezért én abszolút nem gondoltam volna a fogára, mert a gyümit, szendvicset, zöldséget rágja. Erre ma reggel már csak a felét ette meg a reggelijénekKép! Szóval már a kenyér se nyerőKép! Ebédnél is hiába kináltam. Végül 1 bébiételt hajlandó volt megenni. A joghurtokat viszont folyamatosan pakolja ki a hűtőbőlKép!
Remélem tényleg "csak" a foga miatt van, és hamar elmúlik ez az időszak, mert kezdek már lassan megőszülniKép!

Sasha!
Ne legyél elkenődve, mert nem csak szerintem, hanem a párom szerint is nagyon helyes vagyKép! KomolyanKép!

Judy!
Kép Szegény GergőKép! Remélem nem lesz semmi komoly!

Szilcsike!
Én sem tudok mást mondani, mint hogy próbálj következetes lenni az alvással. Volt nálunk is egyszer egy 1-2 hetes időszak amikor az istennek se akart lefeküdni Gyurci esténként, ha meg mégis, akkor meg később felébredt dorbézolni. Rengetegszer elmagyaráztuk neki, hogy éjszaka aludni kell, ilyenkor mindenki alszik, mi is. Nem hagytam sirni, hanem pár percenként bementem megnyugtatni, és elmagyarázni neki a dolgokat. Végül kb. 2 hét alatt leszokott erről, és azóta szó nélkül elalszik, de mindig ugyanabban az időben. Azóta csak akkor kel fel éjszaka ha valami baja van.

Kataa!
KösziKép! Próbálok türelmes lenni, de sajna nem mindig jön összeKép! Mint pl tegnap este is inkább átadtam Apának, hogy próbálja meg ő etetni, mert nekem elfogyott a türelmemKép!

Beszti!
Édesek a fiúkKép!

Andy!
Szerintem teljesen felesleges dolog számolgatni, hogy hány grammot eszikKép! Ő tudja, hogy mennyivel lakik jólKép, minden gyerek más és másKép!
Cuki a fiadKép!

Gumicukor!
Köszi. Most megnyugtattál egy kicsitKép! Már egy ideje főleg a mi kajánkat eszi. Inkább magunknak is sokkal lightosabbra készitem az ételt, ami azért is jobb igy, mert a páromnak pikkelysömöre van, és amúgy se tesz jót neki a túl fűszeres étel. Van olyan étel viszont amiből inkább nem adok, mert az csak fűszeresen izletes számomra, őt meg nem akarom terhelni. De összeségében azt eszi amit mi. Illetve eddig azt ette.

Manó!
Édes lehetett EmmaKép!

Rit!
De komolyan mondomKép! Nem emlékszel? Amikor Dodi ült a földön és ette a banánját, te meg guggoltál mellette. Gyurci odament hozzátok és meg akarta simogatni Dodit, meg azt hiszem a banánját is meg akarta kóstolniKép! Számomra nagyon morcinak tűntél! Na de majd leközelebbKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Gumicukor!
Valaha nagyon szerettem ugrálni, még jazzbalettoztunk is a barátnőmmel, akkor az volt a divat. Mostanában is megpróbáltam délelőttönként tornázni, jól is esik, csak marha sok időt vesz el. Betti jelenlétében nem tudok tornázni, elmenni szintén nem tudok. Ha lenne egy otthonülő férjem, délután eljárhatnék, de a férjem nem ilyen. A szobakerékpárom a pincében nyugszik szalagszakadássalKép

Andy, én egész kiakadtam az 1000 gr-on. Betti ezeket eszi: reggeli tápi 250gr. de.banán 100gr. Ebéd főzi 100gr. du. joghurt kb 100gr. este valami max 200gr. Ez jóval alatta van az ezernek. Esetleg nasizik pár gramm kekszet vagy egy túró rudit. Szerintem minden gyerek más!

Zita, engem is üt a guta. A lányom nem találja a puk kódját, a pin kódot meg megváltoztatta és elfelejtette, ezért kezdtük el keresni a puk-ot, de nincs meg. Elintézte magának, hogy karira kapjon egy új telefont. (nem direkt csinálta, annyira azért ismerem) Milyet vettél?

Lányok, én is megkukkoltam a RR melleit, szerintem egy szerencsétlen bábu ez a lány, akit a férje és a stábja rángat. Meg is érdemli, kis buta.

Conti

conti

Manó!
Ha hiszed, ha nem, az én hasamat is be lehet nyomni. Ez ádám kedvenc szórakozása szopi közben Kép. Úgyhogy, gondolhatod, micsoda kőkemény kockahasam lehet, ha ő a pici ujjával simán benyomja Kép. Pedig rajtam nincsenek plusz kilók, egyszerűen csak nem vagyok a régi Kép, igaz 2 év alatt 2 gyereket szültem, de ez nem mentség, egyszerűen lusta vagyok. Már elkezdtem tornázni, de pár nap után abbamaradt, mert mindig volt fontosabb tennivalóm. Ez a baj, ha otthon akarja csinálni az ember, mindig talál valami más munkát. Ha elmegy pl. egy konditerembe, ott úgysem tud mást csinálni Kép.

Kataa!
Köszi, nagyon aranyos vagy Kép! Én is azzal vigasztalom magam, hogy ahhoz képest, hogy 2 gyereket szültem, oké vagyok Kép. Most volt öregdiák találkozó a giminkben, ott senki nem hitte el, hogy 2 gyerekem van, annyira nem látszik rajtam. Gimiben pont ilyen voltam, mint most, simán rámjönnek azok a ruhák, amiket 16-18 évesen hordtam. Csak a fősulin fogytam le 47-48 kg-ra, ahhoz képest "nagydarab" vagyok Kép.

Pocok!
Ha már így a kilóknál tartunk... Én nem ismertelek meg a mikibulin, pedig hihetetlen jó az arcmemóriám Kép. Nem tudom, mennyit fogytál a margitszigeti tali óta, de, hogy a hajadat is levágattad, vagy 5 évvel megfiatalodtál, az biztos Kép.Mondjuk, fogalmam sincs, hány éves vagy Kép. És azt sem tudom, májusban mennyi voltál...

Szilcsike!
Egész a múlt hétig Ádám is a babakocsijában aludt ebéd után, igaz, ő a szobában. De mivel egy ideje Noémi a mi ágyunkbasn alszik délután, így gondoltuk, ő aludhatna Noémiében, így egy helyen aludnának (Ádi ágya az ebédlőben van). Semmi baj nem volt az átszokással, bár Ádám szopival alszik el ilyenkor is. Csak annyi volt a különbség, hogy a kocsi helyett az ágyba tettem. Viszont azóta, ha álmos, bemászik az ágyba, nem a babakocsit macerálja Kép.

Ja, igen, a férjem mindenképp be akar fizetni engem egy autóvezető tanfolyamra. Tényleg jó lenne a jogsi, de félek, hogy nagyon béna leszek. Biztos nincs is érzékem hozzá Kép.

Panda

panda
Halásztelek

Conti,
Nokia 3510i-t vettem, az volt a legolcsóbb a hűségprogramban (kivéve a Sagemet, de azt nem veszek). Elrohantam vele a boltba, és a szervizes srác valahogy helyrepiszkálta, szerencsére...

Panda,
Hát, neked tényleg nincs okod panaszra a kinézetedet illetően. Én is olyan vékony vagyok, mint egri leányka koromban, de bizony a hasamon nekem is van mit benyomni Kép.
Ne gondold, hogy nincs érzéked a vezetéshez! Tanulj az én esetemből: annakidején, 17 évesen a barátnőimmel együtt elmentünk a tanfolyamra. A többiek letették, én 3-szor(!) megbuktam a forgalomban, úgyhogy elment a kedvem és abbahagytam. Aztán 10 évvel később, már a munkehelyemen bezengték, hogy vehetnék olcsón autót, szóval megvolt a motiváció. Nekiveselkedtem még egyszer, és elsőre simán átmentem, ráadásul úgy, hogy az oktatóm előre mondta: ne is próbálkozzunk lefizetni a vizsgabiztost. Szóval "tisztán"... Persze nagyon-nagyon jó volt az oktatóm, mindenkinek csak ajánlani tudom őt. Kb. 5 éve vezetek, szerintem eléggé biztonságosan és korrektül.

Zita
parazita

Sziasztok LányokKép
Úgy sajnálom, hogy egy csomó lányt nem láttam a mikibulin, pedig nagyon kiváncsi voltam ám rátokKép, Chris jól érezte magát nagyon és jót tett Neki, mert egyhuzamban aludt utána 12 órátKép. Bár mondjuk nála nem ritka a 10-12 órás éjszakai alvás. SZERENCSÉMREKép

BesztiKép
Megkérhetnélek, hogy Christopherről (ha van) képeket elküldenél nekem emilen? Vagy esetleg felteszed egy kp-i helyre a képeket?

SzilcsikeKép
Csatlakozom Gumicukor hozzászólásához munka ügyben. Tapasztalatból.
Alvás ügyben viszont valóban vannak olyan gyerekek akiknek nagyon kevés az alvásigényük. Általában ezek a gyerekek hiperaktívak, bár nem tudom kismanód milyen. Azonban biztos találsz itt a topikok között erről értekezéseket, hátha kapsz valami 5letet.

Pusszantás mindenkinek
MJ - Móni
mj__móni

Sziasztok
Gumicukor
De mondom a fogászatot is azért halogatam mert félek nagyon és ezt ved szó szerint én még a vérvételtöl is féltem most sem birom nézni és mindig mondom hogy csak finoman Kép .Porszivot petike is imádja szereti tologatni és kihuzni a zsinorját söt a hangjátol se fél .De ez nem minden porszivora igaz anyukámék szönyegtisztitos porszivoját nem szereti mindig sir ha néha meghalja a hangját Kép .

Beszti
én elmenék Kataa helyébe már csak azért is mert a gyereknek is jobb ha egy vidám mosolygos energiával teli anyukája van mint ha egy depis unott egykedvü szomoru anyukája van és ezt nem csak a gyerek hanem az apuka is megszenvedné mert egész évben együt gyerekeznek alig van idejük egymásra akor már egy kicsi idöt hagy töltsenek külön is a gyerektöl .Legalábis mi jövöre is igy szeretnénk csinálni ha a pici kicsit nagyobb lesz egy hétvégét csak 2ben szeretnénk tölteni gyerek mentesen biztosan nagyon hianyoznak majd a manok de ennyi kikapcsolodás nekünk is jár 1 évben 1x .

Kataa
én ma mikor megint ctg voltam a Sotén beszéltem egy anyukával aki azt mesélte hogy a Sotén a betöltöt 41 hétig nem is inditják meg a szülést ha nem császáros vagy .én se szeretnék karácsokor korházba lenni de egyelöre ugynézki nem ohajt a pocaklako kibujni elöbb pedig már kértem hogy ha lehet még a héten bujon ki Kép .Én elmenék a helyedbe alex nélkül kell egy kis kikapcsolodás neked és a párodnak is .

Dec8
elég nehéz Kép Kép

Conti
veled értek egyett ha gyerek is van már ott az nem ugyanaz az nem nyaralás azt itthon is megteheted hogy agodsz érte Stb Kép.

Betti
nem kérdeztél butaságot Kép anyukám ,vagy a hugom vigyáz petikére majd mert ez is apás szülés lesz Kép mást nem is szivesen látnék ott a rokonok közül páromnál jobb segitöt nem is találhatnék Kép de amugy viszont a párom vigyáz majd petikére az allat a 3-4 nap alat Kép

Szilcsike
Ma petike is pörgöt mint egy duracel nyul reggel 7 orátol délután 4kor elnyult a földön és abban a percben el is aludt most is alszik remélem nem fog sokáig fönt lenni öt délutáni alvásra nem lehet birni ha egyszer nem akar aludni .Mert csak sirás vagy rosszal kodás a vége .

na megyek
Csics és petike
csics

Lányok!

tettem fel képeket a westend topikba!

Csics!

kataa egyáltalán nem depis unott és egykedvűKép Szerintem nem ezért nem akarja vinni AlexetKép
Egyébként én nem szeretk kettesben nyaralnia férjemmel. Max egy hétvége , az jó, de hosszabb időnél jobb a társaságKép

Drukk, hogy kibújjon végre Gergő!

manó

KépKép
manó

Kataa
De jó neked! Azért Málta biztos gyönyörű hely. Én nem hagynám itthon Mancit, gondolom repülővel mentek, mások is utaznak picivel. Ott is biztos el tudna lenni, persze a nagy egésznapos programok biztos nem jönnek számításba, de helyette bérelhettek kocsit és rövidebb utakat csinálhattok, meg persze a nyaralás pihizésből is áll, nem?
Bár valami lapban olvastam, hogy az ekkora gyerekeknek nem igazán élmény, sőt inkább zavarja hogy változás van a megszokott rendjében. Hanna pl. imádja a nagymamámat (ő szokott rá vigyázni) és biztos nem bánná ha vele kéne maradnia.
Jövőre nekem is egy csomó helyre kell mennem majd (szakmai utakra, konferenciákra), persze apjuk marad itthon, de még nem tudom én hogyan fogom kibírni Kép

Andy
Ne foglalkozz vele mennyit eszik. Én is folyton mérem, de nekem nem hízik a gyermekem azért hülyítenek, nos ha többet eszik, ha kevesebbet nem ettől függ a hízása Kép
Úgyis annyit eszik amennyire szüksége van Kép Hanna biztos ált. kicsit kevesebbet eszik ennél, de szinte egyáltalán nem hízik, mások meg sokkal kevesebbet eszik (pl. Conti Bettije) és szépen hízik.
MÁrk nagyon édes kislegény lett Kép

Szilcsike
Nálunk sokszor apjuk kel éjszaka Mancihoz, , amikor az éjszakai felkelésről akartuk leszoktatni, akkor is ő kelt és nem volt gond belőle, de akkor még kicsi volt. Azt mondják 6 hónapos kor után már nehezebb a dolgo, aztán egyre jobban kialakul a kötődés, és egyre jobban fél epja elvesztésétől. De próba cseresznye, ennyit megér nem?
Mancit altatni nem kell, ő megtanulta hogy fürdés után irány az ágy, ha nagyon fel van turbózva, akkor beszélget a macijával 1/2 órát, de nem hiányol senkit, és aztán alszik is.

Zita
Hanna is csak a saját ágyában hajlandó aludni, nem tudom pl. du. lefektetni anyáméknál, nem tudom elaltatni csak ha magától alszik el.

Manci tud puszit adni, kicsit sajátosan ugyan. Elfordítja fejem és az arcomhoz tolja a száját majd ott azt mondja hogy pppuszi. Szóval cuppantás helyett ilyen leíró módban Kép. De persze én megőrülök érte Kép

Banyóci
Hanna ha nagyon jön a foga csak a tejpépet és a tápszert eszi meg. Olyan hisztit képes rendezni, hogy csak na. Aztán ált 1-2 nap alatt rendeződik.

Manó
48 kg vagyok és az én hasamat is be lehet nyomni, pedig már 7 kg-t fogytam a terhesség előttihez képest Kép
Úgy szeretném ha nem lennék ilyen csontváz !!!!

Én is tettem fel képeket

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok!

Köszike a tanácsokat, már egyébbként én is lemondtam a számolásról. Nem tudom de szerintem a foga miatt eszik most kevesebbet. Alig eszik. Jövőhéten kell vinnem az 1 éves mérésre nagyon kiváncsi vagyok mert szerintem nem hízzot semmit.

Ma voltunk Homeopátiás doktornőnél, az ekcémája miatt jövőhéten kell vissza hívom a dokinőt, hogy mit fog adni kezelésre.

Remélem helyre tudja hozzni az ekcémáját.
Egyébként nagyon rendes volt.

Na most ennyi
Puszi
Andy
andy78

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?