Sziasztok!
Judy!
Szerintem hülyeség ez a tápszer dolog. Emma is kétszer kap tápszert, reggel és este, nálatok ez szerencsére anyatej és közte már csak "rendes" kajcsikat eszik.
Beszti!
Örülök hogy jól sikerült a férjeddel a színház és hogy olyna jól néztél ki ahogy szerettél volna!
ha nem gond nekem is átküldenéd a Miki átvevős képet Emmáról?
vszilvia@tvnetwork.hu Mondanom sem kell hogy nekünk sem sikerült épp ez a kép
Rit!
Titeket nem láttalak a potyogós csúszdán
Én is ki akartam próbálni, de amikor odamentem épp a nagyobb gyerkőcök potyogtak lefelé
Így kimaradt.
Kataa!
Málta
De jó nektek, biztos szuper lesz
Hát én ilyen meglepiben nem is reménykedhetek, jó ha nyáron el tudunk valahová menni autóval. Pl Észak-Olaszország , vagy ilyesmiben gondolkodom, de én vinni akarom Emmát csak nem tudom bírja e majd az autóutat.
Gumicukor!
mi szólsz a remek laksáhitel kamat emeléshez?
De jó hogy tudsz sminkelni, ráadásul ösztönösen. Én nagyon béna vagyok, épp úgy minta a rajzolásban.
Nőgyogyihoz járásban én nagyon rendi vagyok, mindíg mentem évenete, sőt még a melelm is ellenőriztetem, de a fogorvost hajlamos vagyok én is lehanygaolni
Én ilyen barázdazárásról még nem is hallottam, jó tudni, meg fogjuk csináltatni Emmának.
Kataa!
Szerintem Málta azért nem az az ország ahol félteni kéne a gyerkőcöt. Jordánia azért más. Én vinném
DE: Mivel ismeri anyukádék házát, lakott is már ott, nem hiszem hogy nagy gond ha mégis úgy döntötök hogy szeretnétek kettesben lenne. Igaz, én mikro Görögországban voltunk akkor naponta hívtam rettegva anyukámat hogy hogy van a kutyám
Úgyhogy ha Emmát hagynám itthon nem tudom mi lenne.
Egyébként orvos ott is van és biztosítást gondolom úgyis fogtok kötni. Szerintem csak "egzotikus" országba vagy elmaradott helyre nem érdemes gyerkőcöt vinni.
Sasha!
Akkor most elárulom, hogy amikor az előző Margit szigeti talin találkoztunk először, akkor én egy sokkal kövérebb lányt vártam a leírásaid alapján. Úgyhogy kellemsen csalódtam. És akkor most ha már ilyen kényes a téma azt is lemondom hogy Conti-t is sokkal ducibbnak képzeltem, ahogy leírta a 20 kg súlyfelesleget. Úgy látszik hajlamosak vagyunk nagyon kritikusak lenne magunkkal szemben
Ez persze engem sem mentesít a +10 kg-tól, merta mérleg az nem hazudik, de néha túlparázzuk a dolgot
Sasha!
Egy kissé dundire sem? velünk jöttél haza?
Hidd el, hogy nekem az 50 kg annak idején nagyon jól állt és csöppet sem voltam sovány, most meg a -10 kg-al is csak 57 kg-nál tartanék, úgyhogy azért a kissé dunkdi minimum kijár nekem
Judy!
sajnálom hogy Gergőnél megint gond van, de talán ha idejében észre veszitek nem durvul el. Nem írnak fel nektek otthonra inhalálót? állítólag simán felírhatják, omron inhaláló, cska a dokik nem nagyon szokták megtenni, pedig sokkal hatékonyabb úgy a köptető, és amint észrevezsed hogy kezdődik valaki inhalálhat. A kruppos a ygermekem topicban írtunk róla, szerintem ha ilyen sűrűn előjön neki harcolj ki egyet magatoknak.
Egyébként én beadom 2 évesen Emmát bvölcsibem annyira kis közösségi ember, szeret a játszóba is járni. Hát remélem bírni fogja. Nekem egyébként nem mondták hogy ettől nem mehet, igaz, nálunk ennyire nem jött még ki, remélem nem is fog.
Emmáról: ma kijött egy újabb foga, a bal felső rágófog egyik fele. És nem lett lázas!
Úgyhogy most a metszófogakon kívül van 2 szemfoga(egy alsó, egy felső), egy szemfog csücske (alsó), 2 rágófoga (alsó) és egy fél rágófoga (felül, épp ott ahol a szemfog még nem jött ki). ez aztán a szimetria
manó