Sziasztok!
Heni: szurkolok, hogy Barni gyorsan rendbe jöjjön! Olyan stramm kisfiú, biztosan holnapra már jobban lesz!!!! Boldit pedig védi az anyatej, ne aggódj, neki semmi baja sem lesz!!! Most inkább Te vigyázz nagyon magadra, nehogy Te kapd el!!!!
Rebi, Nyuszimanó, linato, Andsyj, Zsuzsa és akiket véletlenül kifelejtettem: mennek a gyógymanók! ezerrel!
Nálunk hatnak, így biztosan nálatok is!!!
Én gyógyteákat iszom (kakkukfű, orvosizsálya, orbáncvirág) mézzel, fokhagymás pirítóssal, infralámpázok (isteni!) és valami hoemosbogyót is szedek (oscillococcinum). Mivel Dóri jól van, csak este köhög egy picit, így a kötelező másfél-2 óra megvan a játszótéren, de akkor legalább nincs semmi bajom!
Hátha valamelyik nálatok is bejön!
Gorsi: úgy bíroma a játszóterezést, hogy dupla zoknit veszek fel, és Dorkát is duplán öltöztetem és persze csak a napon vagyunk, rohangálok Dorka után mint egy eszetlen. Nagyon csibész lett, az egész játszóteret ő uralja. Különben nálunk nagyon sokan vannak a téren, kb. fél 11-től 1-ig pont a mi korosztályunk van, így nagyon jól eljátszanak egymással, még homokoznak is! A játszótér mellett most nyílt egy Karácsonyi vásár, így nem szoptatós és terhes anyukák szépen forraltboroznak. Elég mókás, ahogy mi vágyakozva nézzük őket!
Zafi: mikor lesz net a lakásotokban? hogy vagy?
Dzsili: tudod nagyon jól, hogy Te vagy a topik lelke, tehát ne tessék itt szégyenlősködni! Várjuk a hozzászólásaidat, mert annyira szívhezszólóak!
Hogy vagytok? és a fiúk? könnyen megszokták az új lakást?
Zsuzsa: hogy álltok Beus szobájával?
Cory: a Mikulás bulin jó kis vicces helyzetbe kerültem, mert nem ismertem fel a lenyírt szakállú férjedet
Különben igaza van Dzsilinek, így sokkal jobban kihangsúlyozódik a szeme, én vennék neki Karácsonyra egy borotvát
Norci: köszi, jobban vagyok, Dorka pedig teljesen, csak estefelé néha köhög egy picit, de már egyáltalán nem náthás. Ha jöttök Tücsökre, akkor végre odaadom a CD-t!
Nekem hatalmas mázlim van Dorkával, igaz, hogy nem alszik napközben, de minden házimunkát el lehet végezni mellette. Ha porszívózok, akkor vagy követ vagy bezárkózik a szobájában (ugyanezt teszi, ha hajat szárítok, nem bírja a hangját
). Főzésnél szívesen segít, teregetésnél is, vásárálást pedig kocsival sokkal könnyebb! Csak a lépcsőzéssel van gond, mert az nem megy nekünk annyira jól, így a csomagok hazacipelésével szoktak gondok lenni.
Mikor tudjátok meg a pici nemét, mi lesz a neve?
Beja: de jó, hogy Bácus így szereti a bölcsit!
Menta: hol vagy?
Borcsa: hogy döntesz? Én vérvételre a Műszaki Egyetemre mentem, nagyon jó és gyors volt, ha teheted, ott kérjed a laborvizsgálatokat, persze, ha neked is jó !
Bogancsi: hajrá lányok!
nagyon ügyesek! aztán aludjanak is eleget! én ilyen idősen kissé túlhajtottam magam és legyengültem nagyon, rögtön elkapott egy elég komoly vírus. Vigyázz a lányokra, nehogy a tanulás túlságosan kimerítse őket! Supradynt egyenek vagy valami brutál vitamintöltetet!!!
Solya: hogy sikerült a Torta? én is tudtam volna adni egy túrótorta receptet, amit ottani túróból is simán sikerül és jó ízű. És a sima csoki torta vagy gesztenye? Csak a krémet kell kikeverni 10 perc alatt kész! Vagy igazi németes gyümölcstorta, vaniliapuding és rá gyümölcs, aztán zselé, kész (kb.15 perc). Fotó lesz a tortáról? Kiváncsi vagyok nagyon!
Szila: hát ez a minta kismama nem semmi, jó nagy cicijei vannak!
Nekem is voltak, mikor szoptattam, de akkor ahogy rebi is írta, kőkemény volt és bugyogtam a sok tejtől, tehát egy ilyen ruhát fel sem tudtam volna venni, vagy csak szoptatósbetéttel, na az hogy nézne ki, nem is gyártanak piros színben! Milyen üzlet lenne, mi?
Aztán majd lesz fekete is, ahogy az intimbetéteknél
Na megyek aludni, sokat írtam.
Mindenkinek pihentető és gyógyulós éjszakát kívánok!
Üdv: zsuzsi