Új privát üzeneted érkezett!

És laptető. Bár nem tudom mit jelent, de mindenki úgy örül neki, úgyhogy akkor én is. :D
ranita1979

Csillagfény :)

Dehogynem használt ! Anno a 120 perces inzulinom 90-es volt és most 50 alá ment ! Persze ezt egyértelműen az Avandametnek köszönhetem, mert sajnos Adimet mellett nem változott számottevően... DE ! ami szerintem még fontosabb : met szedése előtt nem volt pé, met szedése után volt és akkor jöttek a terhességeim is össze.
Szóval használ, de nem elég, a progi elégtelenséget a mai napig nem tudta megoldani, így rám is extra dózisú progi szedése vár majd.

Elég, ha odamész, velem SOHA nem kekeckedtek és úgy rémlik ,hogy már 1/2 7-től van vérvétel. Menjél minél korábban és legyen nálad aprópénz :wink:
mniki

Sziasztok!
Meg van a leletem amit a 41. napon vettek le.

FSH 4,45 U/l
LH 4,39 U/l
prolaktin 515,5 mU/l (25,4-634,5)
Progeszteron 0,40 nmol/l
Estraidol 136,0 pmol/l
Tesztoszteron 4,93 *nmol/l (0,5-3,7)

A 17-OH progeszteron még nincs kész... az 1 hét alatt nem készül el?

Amit én látok a leletemből: LH/FSH arány 1:1 ez jó.
Prolaktin tartományom belül.
Progeszteron szerintem kevés.... és nem is volt pé...
Estraidol? passz....
Tesztoszteron magas...

Szerintetek jól látom a helyzetet?

Niki! Köszi a véleményt a görbéről! Már én is örülnék ha lenne mensim és ez a ciklust elfelejthetném. Már unom hogy 50 napnál járok újra....na de holnap doki és kérek valami bogyót, bár még csak 1 hét telt el mióta nála jártam,de nem érdekel ez nem normális dolog...

üdv
mókica

Sziasztok!

Aisha!
Én tudtam!! :wink: Minden okés lesz, csak lazulj.....

Mai hőm: 36,7..... :? ebből mensi lesz valamikor. Várhatna jövőhétih, de amilyen szerencsém van tutkó vasárnap, azaz a költözés napján fog meggyünni. :?

Annyit pakoltunk ma hogy ihaj: az összes ruhát bedobozoltuk, lett vagy 10 nagy dobozzal, meg a konyhai dolgo is bedobozolva. Egy csomó könyv még hátra van, meg szekrényszétszedés, apróságok dobozolása. Márcsak 3 nap!!!!!!!!

hajni...
Budaörs

Szia Hajni!
Áruld már el, miért mindig azért drukkolsz, hogy megjöjjön????Irgum-burgum!!!Tudom, a pesszimista embernek vagy igaza lesz, vagy kellemesen csalódik, de akkor is!

És hogy viseled a költözést?Nem nyűg, ugye??? :wink: Persze az lenne az igazi, ha adolgok odaröpülnének, és csettintésre még a helyükre is mennének, nem? :lol: De ha lesz időd, és semmi különössel nem kell ezen kívül foglalatoskodnod, akkor szupi lesz!!!Ha közelebb lennél, szívesen segítenék! :wink:
Jut eszembe, ha lesz valami hír az állásról, majd írd meg feltétlenül, oké?

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a bíztatatás...én hülye halálra aggódtam magam, miért halványabb a terhességi csíkom, amikor el kellett volna olvasni a papírt, ami megemlíti, hogy a halvány csík lehetséges, de így is pozitív a teszt. Még apának is megmutattam, aki félálomban szóhoz sem jutott :lol:
Mókica: én nem vagyok szakértő....de lehet hogy most lesz péd???ki tudja...nézzük meg a holnapi hőd!!!!de az is igazság, jó lenne egy mensi, mert már igen hosszú az a ciklus...
Hajni... én nagyon utalom a költözést...nekem mindig akkor van mensi, amikor költözünk...
A biztonság kedvéért megismétlem a tesztet holnap reggel....hallottam már olyat, hogy pozitív volt a teszt, aztán 3 nap múlva mensi volt....
Holnap majd jeletkezem mit is mondd a jó doktor :)
üdv.:
Aisha
Vendég

Zazzy!
Abszolute nem nyűg, csak az elején, de mikor nekiállunk, már megy mint a karikacsapás. Igen én mindig a mensit várom mert számomra ez is hihetetlne hogy pé-zek és mensizni fogok. :lol: :wink:
Állást mindenképpen megírom!
Tegnap megérkezett az internetes és telefonos szerződés Újszászra, de mivel csak vasárnap megyünk így csak hétfőn tudom feladni. Azt mondták a T-comnál hogy 30 nap a bekötési határidő. Remélem minél előbb meglesz, vagy legalább a nyaralás előtt.
Tegnap bejelentettük a nyaralást, erre anyu azt mondta hogy na akkor rossz boszorka lévén ott fog megfoganni a babánk. :shock: és tengerparti gyerekünk lesz...........

hajni...
Budaörs

Úgy legyen!!! :wink: :D

Kép
Kép
zazzy

lányok, megint hülye vagyok, mi az a 17-Oh progeszteron? az miféle hormon? nekem ilyet sose néztek még. :roll:

hajninak drukkok a tengerparti babához!
költözés: nyűg, de én nagyon vártam már. babával egy kicsit nehéz volt, de nagyon-nagyon szupcsi volt az első közös lakásunkat rendezgetni, szépíteni. nektek van segítségetek?
hajni, neked tényleg úgy jönnek össze asorban a dolgok, hogy most már csak a babó hiányzik! :D

aishának meg a meglévőhöz! :D

móki a proginak mennyi volt a referenciatartománya? valóban elég kevésnek tűnik. én sajna nem értek a hormonokhoz, azt látom amit te is. te mennyi metet is szedsz? mióta?

Kép

Kép
csillagfény

Csillagfény!

Én se tudom mi az a17-OH progeszteron...nekem se kértek eddig.
Amihez nem írtam ref. tartományt ott azt nem is adták meg...
Metet egy éve szedek.már 1/2 éve 3*850-et

Hajni! összejön az a babó! Hidd el, drukkolok :wink:
mókica

köszi lányok! :D

a 17-OH progeszteron azt hiszem a mellékvesének az egyik hormonja, szokták mellé nézni a DHEAS és kortizol szintet, utóbbit asszem este vagy éjjel is és ezekből derül ki hogy nincs e a mellékvesének valami baja

hajni...
Budaörs

kösz Hajni, közelebb a megoldás... akkor ez fontos lett volna holnap...
mókica

Sziasztok!

Mniki!
Mekkora a reggeli kortizol normális értéke? Mert nekem 8,9 volt. Az jó?

Aisha!
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!!!! :D

Hajni!
Gratula az új pecóhoz. Reméljük, hogy hamarosan még egy újabb lakó is költözik oda.

Kép
gyorfitimi

Timi, nem tudom milyen mértékegységben van a tiéd !
Nálam ug/dL - ref. 5-18 volt.

Hajni :) teszteltél ????
mniki

Sziasztok!

Aisha!
szurkok mennek! :wink:

Mniki!
Hát, kezet is foghatunk. Sajnos a progim nekem is nevetségesen alacsony, úgyhogy én is progiszedésre lettem kárhoztatva, bár én már meddőségibe járok, szóval gondolom, h alapból kapnék. (de tudod mit? bárcsak már szedhetném) :)

Hajni!
Ámen legyen anyukád szavaira!

Nálam valszeg megvolt a pé. Rá is gyúrtunk, bár a fene sem tudja, h egyáltalán van-e esélyünk....

babszika

nekem is magas volt 1 éve a kortizolom, kíváncsi vagyok, most a met mellett. elvileg annak is rendeződni kéne, nem? a magas tesztoszteron rámegy a mellékvesére is. szóval sztem annak is le kéne menni, ha a teszto jó.

babszika, drukkok mennek, hogy sikerüljön! miért gondolod, hogy nincs esélyetek?

most 2 napja mérem a vérnyomásom. az úgy o.k. is, de a pulzusom 45-55 között van mindig. sőt tegnap este 40 volt. ez nem nagyon durva? nem vagyok rosszul, nem vagyok fáradékony. valahol azt olvastam ettől el kéne ájulni, de még sose ájultam el. már a terhesség(ek) alatt is, amikor mérték, mindig 51,52 volt, a vérnyomásom meg elég jó, vagy picit alacsony.

nem tudom. apukámnak (neki volt infarktusa, szívműtétje) egyszer volt 50 alatt a pulzusa, és kórházba vitték. nekem eddig az 50re nem szóltak semmit. EKG eddig jó volt.
nem tudom, mit csináljak. szeretnék még gyereket szülni, ha meg elkezdenek gyógyszerezni, akkor nem is lehet gyerek. az érfestéstől is nagyon félek, bele is lehet halni, ha véletlenül allergiás vagy a kontrasztanyagra.
na meg már így is az összes pénzem dokira költöm. :roll:

ti mit mondtok? rambóka, mint orvos?

Kép

Kép
csillagfény

azért valami összefüggés lehet a pco meg a kortizol között, mert engem először mellékvesére kezdtek el kezelni pco helyett a szteroidokkal.... :twisted:

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok!
Voltam ma dokinál. Mondom neki még mindig nincs mensi csak egy kis vérpötty volt pár napja(3-án) erre duphaston megint, amit 13-ától szedek 15 napig. Mondtam neki nem nagyon vagyok ettől a duphastontól elragadtattva, hisz 1 héten belül mensit kéne csinálnia és anno nálam a norculot csinált...A válasz erre mind kettő ugyanaz a gyógyszer csak a norculotnak májkárosító hatása van, és nem szertené hogy az tönkre menjen...
Leleteimre különösebben nem szólt semmit, mert fontos lett volna ez a 17-OH progeszteron.de én kérdeztem az mire jó? mondja a progeszteron testvére és látni a kéne hogy az mennyi mert a progi alacsony, így nem mert mást adni mint a duphastont, ha az meg lesz menjek vissza....szóval ügy nincs lezárva... és ettől nem vagyok boldog...

Timi! Nekem kortizolt sose mértek még, így sajna nem tudom mennyinek kéne lenni...

Babszika! Miért is nincs esélyetek? Ezt még egyszer meg ne halljam!!! Volt pé-d, átjárható is vagy...Itt mindenki esélyes.... Csak kérdés kire mikor mosolyog a szerencse...

Csillagfény! mi a baj nálad hogy érfestésre kell menned? bocs ha tolakodó a kérdés...de nem ezzel nem vagyok képben...

Hajni! Teszt eredmény?????

Aisha, veled minden rendben? mit mondott a doki?

üdv
mókica

Sziasztok!

Hahóóóó,Aisha!!!Csináltál ma reggel tesztet? Doki mit mondott? Szoritok :!: :!: :!: :!:

Hajni!
Én azért még drukkolok neked, hátha pont az hozza meg a babát, hogy annyira nem figyeltél oda a dolgokra.

Mókica!
Az nagyon nem jó, ha nem lettél okosabb. A bizonytalanságnál nincs rosszabb. De azért megvizsgált? Mert ugye sose lehet tudni. Nekem ilyenkor a doki mindig pro verat szokott felirni, nálam az nagyon bejött. (mondjuk múltkor a duphaston után már másnap megjött.) De előtte mindig leszögezi, hogy mielőtt elkezdem szedni csináljak egy tesztet. Bármi előfordulhat.

Ezekhez az eredményekhez nem tudok hozzászólni, neken eddig egyszer volt ilyen vv, akkor is rendben volt minden. Kiváncsi vagyok majd most. Nekem is kielemezhetitek majd. Kedden hivom a dokit, talán már lesz eredmény, csütörtökön meg úgyis megyek hozzá.
Én ma vagyok a 14. napon, de nem érzem, hogy peteérés készülődne. :( Ti mindig megérzitek?
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 34400_.png Ez a görbém. Ti láttok rajt valamit? Mert én aztán nem. Mindenesetre azért nem bizzuk a véletlenre :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
ranita1979

Sziasztok!

Csináltam tesztem, vagyis csináltattam :) mert elmentem patikában és ott megcsinálták nekem, az is poztív lett.
Dokival is beszéltem, meg van 100%-osan győződve hogy terhes vagyok és most vérvételt kért, szerdán megyek. Megnézett, megnézte a hőmet is és mosolyodgva nem csak a terhességi tesztet kért, hanem az összes első vizsgálatot beixelte :) cukor, máj, vese...stb. és megnyugtatott, hogy jövő héten nem kell már visszajönnöm, majd a védőnővel beszélgessek.

Babszika: esély mindig van, és ned add fel!!!!ha van péd az már sokat segít!

Mókica: az a vélemény hogy válts orvos jó gyorsan...nem csinál semmit, csak kétségek között hagy. 2 csepp vér nem menstruáció!!!!

Ranita: remélhetőleg lesz valami jó :)

majd beszámolok mi volt jövő héten :)

Üdv.
Aisha
Vendég

Aisha!
De jó!Mennek a drukkok továbbra is! :wink:

Mókica!
Egyetértek, válts orvost, ahogy már mondtuk!!!

Kép
Kép
zazzy

aisha, klassz! :D

móki, sok erőt!! idegesítőek ezek a hormonok, főleg hogy a dokik nem is nagyon értenek hozzá sokszor. :roll:

nem tudom mi bajom van, csak nem merek a szívritmusproblémámmal orvoshoz menni, mert félek, hogy vagy szimulánsnak néznek, vagy elküldenek érfestésre (apukámat mindig oda küldték)

Kép

Kép
csillagfény

Lányok!
Köszi a bíztatást, most rám fér. nem vagyok teljesen magam alatt csak kicsit, és ti adtok okos tanácsot.

Csillagfény!
Amelyik doki szívritmusproblémával szimulánsnak az nem jó doki....
Egy jó barátnőmnek is van ilyen gondja, ha gondolod elkérem a dokija telefonszámát, de ő valószínű hogy Veszprémben rendel. Fel a fejjel!
mókica

Ranita! én nem értek a görbéhez, de szerintem ha holnap megugrik a hőd akkor valószínű a pé...
mókica

Sziasztok!

Szerintetek mi a fenének teszteltem??? :cry: Hisz a hőm ma reggel csak 36,5 volt. Bár nem is vártam semmi jót.
Így kezdődött a napom: teszt, ungabunga, és utána a feketeleves: enyhe piri hasfájással egész nap, pakolással egybekötve. Nade nem sírtam ám, hisz örülhetek hogy volt pé-m és van mesni bár csak minden 2.hónapban. Ja meghát jön a nyaralás..... Amúgy elgondolkodtam azon amit nyu mondott, mert ha jobban utánaszámolok és rendes időben lenne pé-m ami ugye nálam lehetetlen, akkor tényleg a nyaralás ideje alatt lenne az a bizonyos pé amikor megfoganhatna a baba. De hiszem azt hogy annak a különös álmomnak van oka. Tudjátok én ha megálmodok valamit akkor az előbb utóbb be szokott jönni, legyen az jó vagy rossz. (megálmodtam Apukám halálát és tesóm autóbalesetét is..)Csak a lottószámokat tudnám így megálmodni. :)

hajni...
Budaörs

Hajni....

én örülnék ha megálmodnád nekem is a lottószámokat....:)
na de a viccet félre téve anyudnak igaza van, amikor nyaralasz sokkal nyugisabb vagy és sokkal nagyobb az esélyed a teherbe esésre.
egyébként szerintem sem hazudnak az álmok, én is megálmodtam apukám halálát és sajnos bekövetkezett....és sok ilyen volt...
szóval kitartás!
üdv
Aisha
Vendég

Hajni! sajnálom :cry:
Nálunk a férjemnek vannak jósló álmai, csak még a gyereket nem álmodta meg.... :D
mókica

mókica!
ne sajnáld mert öröm az ürömben hogy úgy néz ki javulok....

hajni...
Budaörs

Sziasztok lányok!

Két napja alig néztem erre, utolsó ajándék beszerzéseket tartottunk a holnapi esküvőre. :)
Aisha! Úúúúúgy örülök! :)
Nekem is vannak jósló álmaim, de igazából vasakaratom, szóval eldöntötem, hogy decemberben teherbe szeretnék esni. :)
A párom a fejét fogja, hiszen a házunk romokban az átalakítás miatt, ő Pesten albérletben én meg a szüleimnél vidékenn, de akkoris :)

Naggyon szép kis ruhám van ám, a hájas hasam is alig látszik benne :) Ha érdekel titeket, hétfőn teszek fel képet. :)

Ééééés ami lényeges, vasárnap doktorbácsi mond valamit a leleteimre!

Szóval varnap este jövök és mesélek!

Babszika! Tessék bizakodni!!! Én nagyon szorítok mindenkinek! Látod, én is bizakodom, pedig én évente 3-szor mensizek. :(

Mi mind fogunk babázni és együtt örülünk majd a bébiknek!

Jaaa, nekem is magas a kortizolom a 21-ik napi leletemen. Bár én azt olvastam, hogy a kortizol a stresszhormon. Épp megszűnőben a munkahelyem, hát gondolom attól...

Szóval! Tessék "rosszalkodni" míg nem jövök! :)
ariaden

Aisha!

Gratula nektek! Remélem, hogy minden rendben lesz. Nagyon szorítok!

Mniki!
Köszi az infót, én azt hittem, hogy a 8,9 reggeli kortizol nagyon alacsony de ezek szerint ok. Legalább Cushing-kórom nincs, ha már egyszer PCO-s vagyok.

Szép napot mindenkinek!

Kép
gyorfitimi

Sziasztok!

Az esélyeket csak azért latolgatom, mert nagyon sokat dolgozunk mindketten és én túl sokkat stresszelek. Itthon már nem, de mikor hazajövök, már hulla vagyok.
10-kor keltem, és délben már indulok is dolgozni és olyan 1/2 11 -11-körül érek haza. Ez sajna nem tesz jót a bébigyártásnak :lol:

babszika

Hajni! Igazad van pé-d is volt és mensi is...

Ariaden! várjuk a beszámolót és a képet is... én is szeretnék már idén babás lenni...

Timi! örülök hogy nincs más baj nálad...

:D

Babszika! a stressz tényleg nem tesz jót a babának, de sajna a ciklusnak se.... nyugi amennyire lehet ez most fontos.

Most nekem is hosszú szakjaim lesznek....
mókica

Sziasztok!

Aisha!

Halk gratula! :D

Mókica!

Válts dokit!
Az ismételt Duphaston nem megoldás! :evil:
És tesztelj előtte mindenképpen!
El kéne menned endokrinológushoz minél hamarabb!

Csillagfény!

NE VÁRJ!!!!!!! A 40-es pulzus nem játék!!!! Nem fognak elzavarni. Sürgős belgyógyászati kivizsgálás kéne, mind kardiológiai, mind endokrin irányban! MIELŐBB!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

sziasztok csajok!

Csak egy gyors bekukkantásért jöttem mert dög fáradt vagyok a pakolástól Most fejeztük be. Van vagy 60db dobozunk, de hogy honnan azt nem tudom. :lol:
Majd jelentkezem ahogy tudok! És kéretik nem drukkolni a nyaralásomom történtekért okés???? :wink:

Vigyázzatok Magatokra, Babákra, Gyerekekre, Férjekre meg még akikre kell!!!!!!!!
Pussz

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Azt hiszem a ciklus.hu megbolondult....áttette a pémet 26-áról 6-ára....
nem hiszem el...

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c ... 07200_.png

a ferility még mindig 26-át mutat....

most mikor is volt?

üdv.:
Aisha
Vendég

Aisha, nem lehetett 6-án mert nem teszteltél volna +-at a múltkor,amihez gratulálok!Anmúgy minek mérsz még?tök fölösleges....
Vendég

Szia Hunci!

Nem is tudom miért mérem még a hőm, talán a megszokás és az, hogy még mindig nem hiszem el, hogy két poitív tesztem lett, és félek a pici olyan pici még, hogy nagyon vigyáznom kell magamra.
de köszi a biztatás, és holnap reggel már elteszem a hőmérőt! remélem nekem is egy egészéges kis babóm lesz !
Üdv.
Aisha
Vendég

Rambóka, holnap megyek kortizolos vérvételre.
most sokat mérem a vérnyomásom, az sztem általában jó, mondjuk ált 100 alatt (90/60 körül), de ettől még sose ájultam el. a pulzust nem tudom. próbálom órával is nézni, hátha rossz a műszer (sztem nagyon szar a vénám, és nem érez minden szívdobbanást?). tök egyenletes a pulzusom, általában 50-55 körül. de az a gáz, hogy a terhességem alatt is ennyi volt, és sose szóltak rá semmit, pedig mindig mérték.

szerinted ez kapcsolatban lehet a metforminnal?
a házidokihoz félek elmenni, az MMre már igy is rámegy gatyám is.
sztem ha elmegyek a házidokihoz, megméri a vérnyomásom, csinál egy ekgt, és hazaküld.

aisha biztos 26-án volt.
:D én nem értek a görbékhez, de józan paraszti ész alapján.
és ha akkor volt, akkor egy elmélet szerint (egy régi házidoki mondta, hogyha előtte vagytok együtt kislány, ha pékor, vagy utána kisfiú) akkor kisfiú. na jó, erre kíváncsi vagyok, hoyg mennyire igaz az elmélet. sztem nem, mert akkor sokkal-de sokkal több lány lenne.

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok Lányok, megjöttem!

Voltam lagziban, őrült meleg volt, 38 fok, majnem elájultam a templomban, hajnal két órára meg előjött a migrénem, szóval inkább aludtam. De ami a lényeg a lényeg, voltam a dokinál!

PCO-s vagyok. :( Megnézte a hormoneredményeim, peteérésem nem volt, magas a tesztoszteronom, az FSH/LH arányom 2:1-hez. Volt ultrahang, és látta is a petefészkeimben azokat a kis kerek bigyókat. Én is láttam a monitoron :( Nagyok a petefészkeim, majdnem akkorák, mint a méhem állítólag és az van a leletemen, hogy számos 6-7 mm-es foll. találtató benne.

Szóval nem is küldött inzulin terhelésre, hanem kaptam Norcolutot a mensim meghozására (70 nap körül járok) meg Meforált, amit napi 2*850-re kell felvinnem. Azt mondta, hogy kis lépésekben akar haladni, nézzük meg, hogy van-e erre 3 hónap alatt változás és ha nincs akkor küld inzulin vizsgálatra és emeljük a metet vagy másfajta gyógyszert kapok. Azt is mondta hogy fogynom kell a 3 hónap alatt 8-10 kilót, hogy alakuljak.

Hát ez van. Kicsit elkeseredtem, hogy most már biztos, de annak is örülök, hogy végre megvan a baj oka... :oops:
ariaden

Sziasztok!

Aisha, ne parázz már... a baba ott van és kapaszkodik! :D

Rambóka! hőm már pár napja 36,6 és 36,5 váltakozik, tesztnek nincs éretlme.. ma kezdtem szedni. És Csütörtökön megyek endokrinologushoz! már 3 hónapja megvan az időpontom.... majd mesélek...

Arieden! szerintem már jó úton vagy... hajrá!
mókica

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 07200_.png
Na ez a hőm... itt tuti nincs baba
mókica

Ariaden!
Jól láttam múltkor hogy te Bata Barnabáshoz jársz, aki Székesfehérváron rendel? Milyen doki? Azt látom hogy nőgyógyász... :D de emberséges? maszek rendelésre vagy sztkra jársz? ha maszek mennyi forintban?
azért érdeklődőm ennyire mert nem volna nagy távolság fehérvárra járnom és bíztattok váltsak orvost....ami meg is fog történni ha ez a duphaston kúra se használ, mert úgy érzem egy helyben topogok...
Köszi a választ előre is!
Üdv: Mókica
mókica

Hello Mókica!

Igen, hozzá járok, teljesen véletlenül kerültem hozzá, egy barátnőm ajánlotta. Én a magánrendelésére járok. A vizsgálatokkal egybekötött konzultáció 7.000 Ft nála. Én kétszer voltam nála eddig, akkor derült ki, hogy hivatalosan ő vezeti a meddőségi központot Fehérváron, így a hormonvizsgálatokra a beutalókért oda kellett bemennem. Így azok pénzbe sem kerültek. Nagyon normális TEGEZI a betegeket, magyaráz, rajzol, hogy jobban értsem, és a kis lépések híve. A párom ma velem volt és neki külön is elmagyarázta a dolgokat.
Ami necces nála, hogy mivel jó, nehéz időpontot kapni hozzá. Siófokon is rendel egyébként. De ha csak leletet viszel hozzá, akkor szerdán fél négytől négyig lehet hozzá menni időpont nélkül.
Nekem a két alkalommal megállapította a PCO-t és látod el is kezdte a kezelését. Van honlapja, itt: www.barnabasbata.atw.hu szerintem vess egy pillantást a vendégkönyvre, érdemes, engem az győzött meg igazán, hogy jó doki. Amúgy én eddig csak bunkó nőgyógyászokat ismerek, ő pl. alkalmaz homeopátiát a szüléseknél, aki szeretné. Ja a rákszűréskor kapsz egy kódot és azzal meg tudod nézni az eredményt a honlapján, nem kell érte külön bemenni. Mi Hubával (párom) megbeszéltük, hogy nála maradunk, mindkettőnknek szimpatikus, de azért javaslom nézz utána nyugodtan. A barátnőm, akitől a nevét kaptam kisbabát várt, de sajnos elvetélt, és pl. mikor felhívta, hogy vérzik, soron kívül azonnal fogadta a siófoki rendelőjében és azonnal inézte neki a kórházat és a továbbiakat és nagyon emberséges volt vele. Ők is nála maradnak, az ő párja is kedveli. Nekik adott tanácsokat a továbbiakra is. Na kicsit talán bő voltam, remélem, segítettem vele.. :) Ja, ma Duphastont akart felírni, mondtam neki, hogy azzal hogy jártam és akkor azonnal írt fel helyette Norcolutot, tehát meghallgatja a beteget is.
ariaden

Ariaden!
Köszi a választ, megnézem majd a honlapját is. Neked sok sikert nála... :D
mókica

Jó reggelt mindenkinek!

Nem voltam a hétvégén, még nem olvastam vissza,csak gyorsan itt a hőm:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 93600_.png

Szerintetek most mi van? Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy 3*1 clostival nem lesz pé. Elegem van, most már bőgni tudnék.

Ráadásul nálunk tegnap este óta szó szerint szakad az eső, dörög, villámlik. Csak hogy még jobb kedvem legyen.
ranita1979

Írtam egy csomót, erre mind elszállt. Áááá, cseppet sem vagyok ideges. :twisted: :twisted: :twisted:

Aisha!
Biztos, hogy 26-án volt a pé. A ciklus.hu nem a legjobb :x . Én is azért vezetem még a wunschkinderen is, mert nekem is írt már be hülyeséget.

Hajni!
Mi 2 éve költöztünk, de még hetek múlva is volt mit pakolászni. Valahogy mindig jöttek elő dolgok.
Hova mentek nyaralni vagy talán már el is mentetek?
És igazuk van a csajoknak, összejöhet az a babö a nyaralás alatt. Most pont akkor lesz a pé. Ígyk kell hozzáálni. Mondom én. :D :D :D

Ariaden!
Sajnálom a diagnózist, de most legalább már biztosan tudod. Hajrá fogyokúra!!!

Én az éjszaka azt álmodtam, hogy nem lett jó a hormoneredményem. :cry: Na, ha ez bejön, akkor megyek csak a falnak.
ranita1979

Ranita!
Látom nagyon neki keseredtél a világnak. Hőddel nem 'tom mi van... Clostit mióta szeded?
Az álmoknak nem kell hinni, főleg a rossznak...Örülj neki hogy csak álmodtad, hogy nem jók az eredmények. Fel a fejjel, és nyugi!!
Tudom ezt a legkönnyebb mondani, de épp te írtad Hajninak, hogy pozítívan kell a dolgokhoz állni! Kitartás.....
Megy egy virtuális nagy ölelés, hogy erőd legyen :D
Üdv.: Mókica
mókica

Sziasztok!
Megjöttem az alkotó táborból.

Ranita!
Uh-on nem ellenôrzik a peteérésedet?
Mert biztosat az mutatna és annélkül nem is ajánlatos a closti.

Most csak ennyi, még aklimatizálodok...

Lona
lona1

Lona!

Majd csak csütörtökön megyek, előbb sajnos nem tudtam. Addigra vagy azt mutatja, hogy már meg volt vagy azt, hogy nem is lesz.
Tegnap éreztem valami kis szurkapiszkát, dehát úgy látom az csak úgy volt.
ranita1979

Mókica, köszi a biztatást. Ez most a 3. hónap, hogy szedem. De ha most nem lesz eredménye, nem valószínű, hogy fogok még szedni. Akkor mielőbb endokrinológus nekem is.
Tudom, mit írtam Hajninak, de tudod, másnak olyan könnyű okosnak lenni, de mikor az embernek magáról van szó...
ranita1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?