Hello Mókica!
Igen, hozzá járok, teljesen véletlenül kerültem hozzá, egy barátnőm ajánlotta. Én a magánrendelésére járok. A vizsgálatokkal egybekötött konzultáció 7.000 Ft nála. Én kétszer voltam nála eddig, akkor derült ki, hogy hivatalosan ő vezeti a meddőségi központot Fehérváron, így a hormonvizsgálatokra a beutalókért oda kellett bemennem. Így azok pénzbe sem kerültek. Nagyon normális TEGEZI a betegeket, magyaráz, rajzol, hogy jobban értsem, és a kis lépések híve. A párom ma velem volt és neki külön is elmagyarázta a dolgokat.
Ami necces nála, hogy mivel jó, nehéz időpontot kapni hozzá. Siófokon is rendel egyébként. De ha csak leletet viszel hozzá, akkor szerdán fél négytől négyig lehet hozzá menni időpont nélkül.
Nekem a két alkalommal megállapította a PCO-t és látod el is kezdte a kezelését. Van honlapja, itt:
www.barnabasbata.atw.hu szerintem vess egy pillantást a vendégkönyvre, érdemes, engem az győzött meg igazán, hogy jó doki. Amúgy én eddig csak bunkó nőgyógyászokat ismerek, ő pl. alkalmaz homeopátiát a szüléseknél, aki szeretné. Ja a rákszűréskor kapsz egy kódot és azzal meg tudod nézni az eredményt a honlapján, nem kell érte külön bemenni. Mi Hubával (párom) megbeszéltük, hogy nála maradunk, mindkettőnknek szimpatikus, de azért javaslom nézz utána nyugodtan. A barátnőm, akitől a nevét kaptam kisbabát várt, de sajnos elvetélt, és pl. mikor felhívta, hogy vérzik, soron kívül azonnal fogadta a siófoki rendelőjében és azonnal inézte neki a kórházat és a továbbiakat és nagyon emberséges volt vele. Ők is nála maradnak, az ő párja is kedveli. Nekik adott tanácsokat a továbbiakra is. Na kicsit talán bő voltam, remélem, segítettem vele..
Ja, ma Duphastont akart felírni, mondtam neki, hogy azzal hogy jártam és akkor azonnal írt fel helyette Norcolutot, tehát meghallgatja a beteget is.