Hali!
Daninak reggelre újabb fogacska bújt elő, most a jobb alsó 2-es metsző egyik csücske. így a sokáig 6fogú fiamból, már 10 fogú lett 1 hét leforgása alatt. Mellette jön a bal alsó 2-es metsző is.
Tegnap is alvásban rekordot döntött du-án 1-4ig aludt. Biztosan jól elfárad délelőtt a ligetben ebben a hideg levegőben.
Néha van egy kis időszavara is, amikor felkel délután, uis, kéri a fürdőköpenyét
Reggel szoktuk uis, amikor felébred, abban megyünk ki reggelizni. Biztosan a sötétedés miatt van és azt gondolja, most reggel van
Beszti
Én eredetiben kérném a képet, mert úgy a legjobb a minősége, ha elő akarom hívatni.
Tök jó, hogy sikerült a smink! Ugye milyen jó érzés, egészen más olyankor az ember lánya!
Nekem mondjuk nem gond, mert elég gyakorlott sminkelő vagyok, persze hétköznap én sem használok, de pl. ha valahová ki kell öltözni, akkor készítek egy alkalmibb sminket, ami nem kihívó, de mégis kiemeli azt, ami szép. A melóhelyre csak nagyon lightos sminket szoktam tenni+ max egy szájfény. Csak az esküvőmon festett ki a kozmetikusom profin, azt kaptam tőle ajándékba
A lényeg, hogy ne legyen maszkszerű a smink. Pl. sokszor látom, amikor az alapozó nincs eldolgozva a nyaknál és elüt az arcnál vonalszerűen. Vagy ha túl sötét az árnyalat, az is érdekes ábrázatot tud kölcsönözni a gazdájának. Erre tipikus példa a szoiláriumszökevény lányok, és még rákenik a sötét alapozót az arcra.
Brrr... Vagy a ceruzás sezmöldök egy húszéves lányon... az örök csodálkozás van ráfestve az arcára
Én picit szoktam riktítani a szemöldököm, de csak annyira, hogy szép legyen. Nem is értem azokat a lányokat, hogyhogy nincs már szemöldökük, legyantázzák, vagy borotva, hogy már csak egy vonallal lehet pótolni? Persze van nekem is pár ismerősöm, akinek alapból alig van szemöldöke, de nem mázol magára.
A fősulin sokat sminkeltem másokat + a tesómat is, bár egész más mást és saját magamat sminkelni.
Lényeg, hogy otthon bátran próbálkozz a színekkel, mert így tudod meg, melyik áll jól.
Pl. nekem az alkalmi sminknél tetszik az alul kihúzott és szépen eldolgozott szem, de nekem pl. abszolút nem áll jól, optikalilag teljesen más hatást ad, de az alsó pillákat ha kispirálozom az nagyon kihangsúlyozza a szemem és jól is áll.
A szempillaspiál reklámoktól kapok sokszor frászt, hogy 300%-kal növeli a pillák hosszúságát, bla-bla-bla, és sokan ezt be is veszik. Akinek egyébként is rövid, vagy alig szempillája van, annak a csodaspiráltól sem lesz hosszabb. Ráadásul az áruk is elég horror. Nekem a legegyzserűbb Avon van, jó sűrű a spirálrésze, nagyon bevált, ha akciós, akkor mindig betárazok belőle.
Pl. egy barna spirálszín egész máshogy mutat, mint egy fekete.
Ünnepi alkalmakra lehet kicsi csillámot is tenni, de azt is óvatosan, mert ha mindent beterít, az már éppen ellenkező hatást vált ki.
Jövőhéten mi is megyünk a cégem karácsonyi bulijára.
Kivételesen én is bordó, magában nyomott mintás ruhában leszek, nem hiszem, hgy felteszek képet róla. Kb. 3 éve varrta anyósom, volt rajtam vagy 1x
, ez is hosszú, karcsúsított és combig van felsliccelve.
A gondom még, mivel ujjatlan, kell még szereznem hozzá vmi bolerót, nehogy megfagyjak.
Tök jó program lesz, vacsi és köszöntő után közös pókerparti lesz az asztaloknál, óriási meglepetésekkel, majd tánc, tánc ,tánc és lesz KARAOKE is! Lehet én is indulok, márnagyon várom!
Sajnos gyermeket idén nem lehet vinni, így csak ketten leszünk.
pusz
gumicukor