Sziasztok!
Látom továbbra is napirenden a szopitéma. Hát igen ez már csak ilyen, nem lehet elget beszélni róla.
Gabi , Elan remélem nem bántottalak meg titeket, nem állt szándékomban. . Már bánom, hogy nekimálltam megint okoskodni. Néha előfordul velem. Na mindegy, az a lényeg, hogy nőjenek azok a gyerkőcök, ha kell a tápi, hát kell.
Share
Hű, nehezet kérdeztél
mintha ezer éve lett volna. Én is így voltam, hogy többnyire este jutottam odáig, hogy a pocakban is van egy gyerek. Aztán eljött az ideje, hogy nem lehetett figyelmen kívül hagyni őkelmét annyit ficánkolt, főleg vezetés közben és ahogy nőtt egyre többet és keményebben. Amúgy a két terhesség hasonlóan simán és zökkenőmentesen zajlott, csak az volt a különbség, hogy más formájú volt a pocakom, illetve most nem szedtem fel annyit, mint az elsőnél. Sőt merem állítani, hogy most majdnem kisebb a hasam, mint mikor terhes lettem Kristóffal(akkor ugye nem igazán volt időm fogyókúrázni) olyan ruhák is rámjönnek amik tavaly nyáron nem. Ez mondjuk, lehet, hogy a több mozgásnak köszönhető.
A "vigyázok magamra" dolog is sokkal kevésbé valósult meg mint az első terhesség alatt. Szerencsére Jázmin nagyon élvezte a járni tanulást így nem kellet már cipelni, csak az elején, ami könnyebség volt mivel rengeteg a lépcső kinn is benn is. Persze azért néha fel kellet venni, ha elesett, vagy másért kellet vigasztalni és akkor még nem is említettem a házimunkát, azt is meg kelelt csinálni valakinek.
Mindent összevetve jól viseltem, csak a végén szenvedtem már nagyon, de ezt már leírtam párszor...
, de nem szülök többet az is biztos.
Hogy magunkról is írjak, Kristóf továbra is a várakozásaimon felül teljesít. Péntek este csupaszon 5020 g volt. Éjjel egyre tovább alszik, tegnap 10:30-tól 5-ig aludt. Lassan haladunk afelé, hogy átaludja az éjjszakát, remélem...
Reggel szopi után elalszik egyedül az ágyában és napközben sem kell különösebben altatgatni, ha ébren van nézelődik néha reklamál a cumiért ha elunja magát és elálmosodik, de van, hogy elalszik nélküle is...
Jázival most próbálunk átszokni a két alvásból egyre , hogy ebéd után egy nagy alvás legyen. Eddig de és du is aludt , de pár napja nem volt hajlandó délután aludni, ha délelőtt lefektettük, nagy hiszti lett a vége és engedtük felkelni, de vacsira nagyon nyűgös lett. Úgyhogy most próbálkozunk azzal, hogy csak du pihizzen. Hát kíváncsi leszek. 1-kor tettem le és még durmol...
Akartam még másnak is írni, de most sajnos csak ennyi fért bele
és most mennem kell, mert még meg akarom nézni a felvi oldalt is, hogy hogy állnak a pontjaim. 25-én meglesznek a ponthatárok..
Puszi, ha tudok még jövök