Nagytakarítáááás????
Minden nap felmosok és porszívózok, és igyekszem a pasik után folyamatosan elrámolni. Aztán jön a lányom és szétrámol.
Tegnap adott a szomszéd kb 15 kg uborkát, úgyhogy ma hosszú randim van a befőttesüvegekkel.
Ancsa!
Szívből örülök, hogy megéri a masszírozás! Akartam már neked mondani, hogy barátnőm kislányának is sokat használt. Ő sajnos koraszülöttként született és agyvérzést is kapott. Amióta masszírozni járnak és tornázni iszonyú sokat fejlődött minden téren.
Szilvi!
Neked se épeszű a védőnőd! Hogy mondhat ilyet? Sztem tök jó súlyban vagytok és az a lényeg, hogy ehhez a súlyhoz egy mozgékony, kiegyensúlyozott egészséges baba társul.
Kia!
Gratula a súlyhoz!!!
Még egy kicsit rázod Levi senekét, tutira lemegy az az egy-két kiló.
Apát meg lenyomod közelharcban!
Edit!
Tessen befejezni a nagytakarítást és egy kicsit takarékra kapcsolni! Pihenni is kell ám!
Viki!
Ebből sztem már fog lesz hamarosan.
Jáde!
Ne hari, de ez nagyon drasztikus diéta. Én sem tartom be a 90 napos minden pontját, még csak 3 napja csinálom, de a látvány már most önmagáért beszél.
Nemis olyan vészes! De a Te diétád túl egyhangúnak és egyoldalúnak látszik! És a fehérjék????? Legalább igyál kalcium sandozt mellette!!!
Hozzátápi: csajok Domi sem eszi a zöldséget, ezért ezt készítettem neki.
Főztem 2 sárgarépát,1 petrezselyemszálat, 1 krumplit.Meghagytam a saját levet. majd a saját húslevesünk levéből tettem hozzá 5 evőkanálnyit.
Összeturmixoltam és nyelte, mint kacsa a nokedlit.
Tegnap sárgabarackot turmixoltam kész tápszerrel és tettem hozzá rizspépet.
Majdnem belefulladt a lány, úgy ette. Úgyhogy ma is rohanunk piacolni....
Képzeljétek!
Pénteken nyit nálunk Dabason az új tesco és 9990 Ft lesz az ab king pro!!!
Rohanok venni, mert a barátnőmön látom, hogy tényleg igaz a reklám. És saját bevallása szerint napi 10 percet szán rá.
Na eldugultam, puszika MINDENKINEK