Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi
Privi ment. :D

Kép
tittina1982

Ketfogu :-)
Kép

Cas!
Ovulacio! Ja, tudom, hogy az kene :cry: :cry: :cry:

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Jelentem, Zsofi elkezdett eszegetni. A zoldsegek jobban bejonnek neki, mint a gyumolcsok, es ugyanugy, mint Cas Csillajanal, csak es kizarolag ebredes utan, amikor meg kipihent es jokedvu.
De nagyon gyorsan kell am a dolgot csinalni, mert altalaban par perc utan nagyon megunja a kisasszony, es attol kezdve lehetetlenseg barmit is beleeroltetni.

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Szilvi!

Milyen jól viselkedett az én kis vőm!!! :lol:

Büszke vagyok rá. :lol: A kitartás remélem megmarad a fogyókúrához.
Tegnapot túléltem.

A gáz az az egészben, hogy soha nem szorultam fogyókúrára és most szembesülök azzal, hogy akinek nincs olyan szerencsés alkata, mit jelenthet neki az állandó fogyózás.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Krisz
Ha csak rágcsálni adsz neki a cipóból, az olyan elenyésző mennyiség, hogy túl nagy galibát nem okozhatsz vele... (én is így merem adni a kenyeret).
Az a baj, hogy nemtom, hogy a gluténérzékenység miből látszik (ha egyáltalán), így nem tudok okos tanácsot adni.
Én könnyen vagyok bátor, mert Csillának néztek lisztérzékenységet anno, és negatív.
A diétához kitartást!!! :)

Szilvi
Köszi a köszöntést! :)
Miért félsz annyira a kenyérhéjtól? :shock:
Marcus pedig nagyon profi utazó, hány km lehet már benne?! :lol:
Párod :cry: :cry: :cry: Remélem hamarosan rendeződik!!!!!!!! :)
Na Sebi nyafog, jövök még!!!

Kép
Kép
Kép
cas

Gem
Jajjjjjjj! :cry: :cry: :cry: Nem elszomorítani akartalak, hanem felvidítani!!!! :roll:
Kaja: hajaj, nekünk is sietni kell, ahogy kezd jóllakni a kisasszony egyből tekergés-nyafogás, és akkor vége. Ha Sebi feltűnik a színen, és elszórakoztatja, akkor bemegy még pár kanál, de annyi... :)

Kép
Kép
Kép
cas

Titti :D
Válasz is elment :wink:

Még mielőtt bármelyikőtök félreértené a mi kis "privizésünk", a repüléssel kapcsolatos tapasztalatokat osztom meg Tittivel :wink: :wink:

Krisz :D
Az első napok a legnehezebbek a fogyókúrában, ha azokat túléled, utána már könnyebb (na ez nem mindig van így).
Otthon megrendeltem, s meg is kaptam az RFF-t, tegnap elkezdtem, de csak reggel, utána elfelejtettem bevenni :oops: Na, majd ma újra 8)

Gem :D
Csodálatos Zsófi Baba :lol: Az a mosoly :lol: csodakék szemek :lol: nagyon szép!!!
Evéshez kitartást! Én nem tudok hozzászólni, mert nagy szerencsém van Marcussal, mindent eszik, amit kínálok neki :)

Cas :D
Attól félek annyira, hogy lenyel egy kis darabot, s megfulllad :cry: tudom, hogy ez nálam már beteges, mert ugyebár minden anyuka ettől retteg....mindig tollom az időt, de az biztos, hogy Apa nélkül nem adok neki (mármint, hogy ő is itthon legyen) :roll:
Háromszor jártunk már otthon, így kb 24.000 km (mondjuk általában 5.000km-ben gondolkodom, mint távolság, de légvonalban nincs ennyi 8) )

Köszike mindnekinek az "együttérzést" párkapcsolati témában!
Jó ember ő, csak hááát.....na mindegy nem is ragozom.
Ma megyünk Kristófot beíratni a suliba, mert itt minden évben el kell ezt játszani :twisted: fogalmam sincs, hogy miért :roll:
Picuri már alszik megint...kicsit összekeveredtünk, tegnap csak négyszer evett, ma már reggel 3/4 7-kor fent volt, de nem is baj, mert így előbb tudunk indulni intézkedni :lol:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

most nézem, hogy annyira félek a fulladástól, hogy 3 db l-lel írtam :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi
Bízz a fiadban! Nagyon erős bennük az életösztön, ha túl nagy darab kerül a szájukba, kiöklendezik! A kenyér ebből a szempontból jó, mert könnyen szétázik, könnyen tudja tologatni a nyelvével, ha kell.
De ha tartasz tőle, akkor érdemes olyan babakekszet/kétszersültet/piskótát keríteni, ami nem tojásos, és akkor azt ügyesen meg tudja eszegetni, mert ahogy beleharap, szinte rögtön szétmállik.
Ez szerintem azért is jó, hogy szokja a darabos ételt.
Csilla ebből a szempontból külön műfaj: délelőtt az alma jó reszelve, de délután a főzelék csak turmixolva?! :roll:
24 000 km?! Akkor már félig körbejárta a Földet?! :lol:
Tényleg, Kristóf barátnője hogy bírja, hogy most Mo-n van jó ideig? :)

Kép
Kép
Kép
cas

Szilvi!

Beíratni még1x suliba??? Érdekes dolgok vannak .... :lol:

Az nem baj, ha ennyi kilométer van Marcusban, legalább egy rutinos öregrókához adom a lányomat. :lol:

Majd jól számolj be az RFF hatásáról! Kíváncsi vagyok!

Cas!

Lisztérzékenység tünetei: fáradékonyság, hasmenés (véres széklet is lehet),fogyás, gyengeség, hasfájás,növekedésbeli elmaradás.

Tehát: csupa olyan, amit a laikus tutira nem kenne rá a gluténre.
Aztán vérkép segítségével szűrhetik. :lol:
Inkább vezsek babakekszet neki, a kölesgolyót még nem merem próbálni.

A diétás biztításokat mindenkinek köszike!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Bocsi az eltünésért,de Levi bébi már az egész lakásban mászkál,felállt,pár lépést tesz ha fogja valaki a kezét.Én csak ámulok,mert azt szokták mondani a fiúk lustábbak.Na az én fiam nem közéjük tartozik. :D anyu azt mondta én voltam ilyen kis örökmozgó.
Állandóan ott kel vele lenni,mert elesik.Sokat borult már szegénykém,de hát ezzel jár.
Nagyon édes amikor tapsol(apukája nagyon büszke mert ő tanította meg neki) :D .
Szerencsém van vele mert amit elé rakok megeszi.
Barátnőm kislány egy falánk.Nem lehet vele elmenni vásárolni mert az anyja nyúl a bébikaja felé már üvölt.Mondtam apának csak a Levi ne legyen ilyen.Vásárolni még lehet vele,de enni előtte nem. :D
Már neki is kéne mindenből. :D
Nem egy vastag kisgyerek 74cm és 8200g.A védőnő természetesen azt mondta kevés ez a súly.Mondtam neki lehet,hogy kevés egy majdnem 8 hónapos kisbabának de ehhez a "magassághoz" teljesen jó.Jól néz ki(szerintünk). :D
Párom mondta is,hogy az a normális ma már ha egy kisbaba kövér?????
Fogunk még mindig nincs,de nagyon fehér már neki pár napja,és tegnap nagyon nyügi volt.

Szilvi:Én is nagyon féltettem a Levit a kenyérhéj és társaitól úristen megfullad :D drámáztam...
Imádja,és még az ínyének is jó egy darabig.
Babapiskótát ugye nem lehet adni 1 éves koráig,azt is falja.Kb.1 hete adtam oda a kezébe.Tízórai és ebéd között adok neki 1 babapiskótát.

Szeretném tőletek megkérdezni,hogy mennyit isznak a gyerkőceitek?És mit adtok neki,
Paradicsomlét kaptam egyik nap az ismerősömtől,hogy próbáljuk kis.Nem mertem odaadni.4 hónaptól van.
Ti adtatok már?

Zöldbabról mit tudtok?Lehet már adni?

Mennem kel,felkelt.

Sziasztok

Kép

Kép
szilvi17

Sziasztok!

Bocsi az eltünésért,de Levi bébi már az egész lakásban mászkál,felállt,pár lépést tesz ha fogja valaki a kezét.Én csak ámulok,mert azt szokták mondani a fiúk lustábbak.Na az én fiam nem közéjük tartozik. :D anyu azt mondta én voltam ilyen kis örökmozgó.
Állandóan ott kel vele lenni,mert elesik.Sokat borult már szegénykém,de hát ezzel jár.
Nagyon édes amikor tapsol(apukája nagyon büszke mert ő tanította meg neki) :D .
Szerencsém van vele mert amit elé rakok megeszi.
Barátnőm kislány egy falánk.Nem lehet vele elmenni vásárolni mert az anyja nyúl a bébikaja felé már üvölt.Mondtam apának csak a Levi ne legyen ilyen.Vásárolni még lehet vele,de enni előtte nem. :D
Már neki is kéne mindenből. :D
Nem egy vastag kisgyerek 74cm és 8200g.A védőnő természetesen azt mondta kevés ez a súly.Mondtam neki lehet,hogy kevés egy majdnem 8 hónapos kisbabának de ehhez a "magassághoz" teljesen jó.Jól néz ki(szerintünk). :D
Párom mondta is,hogy az a normális ma már ha egy kisbaba kövér?????
Fogunk még mindig nincs,de nagyon fehér már neki pár napja,és tegnap nagyon nyügi volt.

Szilvi:Én is nagyon féltettem a Levit a kenyérhéj és társaitól úristen megfullad :D drámáztam...
Imádja,és még az ínyének is jó egy darabig.
Babapiskótát ugye nem lehet adni 1 éves koráig,azt is falja.Kb.1 hete adtam oda a kezébe.Tízórai és ebéd között adok neki 1 babapiskótát.

Szeretném tőletek megkérdezni,hogy mennyit isznak a gyerkőceitek?És mit adtok neki,
Paradicsomlét kaptam egyik nap az ismerősömtől,hogy próbáljuk kis.Nem mertem odaadni.4 hónaptól van.
Ti adtatok már?

Zöldbabról mit tudtok?Lehet már adni?

Mennem kel,felkelt.

Sziasztok

Kép

Kép
szilvi17

Bocsánat,mert 2x ment el de lassú a gép. :D

Kép

Kép
szilvi17

Sziasztok!

Cas
Még nem próbáltam ki a meggy+krumplit :oops:
Nagyon ráérősem eszünk :lol:
Még sütőtököt, barackot,... eszeget.

Kismok és Nyafi
Remélem kellemes lesz a hetek, bár az idő nem épp a legjobb a nyaralásra.

Dorottya
Gratula a felüléshez!

Kriszta
Drukk, hogy bírd a 90 napost.
Én ha tükörbe nézek rosszul vagyok, de Apa ezt mondta, hogy amíg Manó szopik ne gyötörjem magam fogyival :lol:
Szót fogadok :wink: :P

Kenyérhéj - keksz
Levi tegnap is kapott egy babakekszet - bár még nincs foga - amikor mi épp ettünk, hogy ne nézzen úgy, mint aki lassan éhenhal.... :lol:
Szépen eszegeti. Apa jobban megrémül, mint én vagy Levi, amikor 1-1 darab letörik :lol:

Szilvi
Remélem rendeződik a dolog a pároddal.
Marcus nagyon ügyi, hogy így szeret repülni, utazni.

A felvonulás :?
Melózott Apa. Szombat 11-re ment és másnap reggel 7-kor végzett :( Szerencsére őt nem találta el sem kő sem tojás.

Levi vasárnap már 9180 g volt. :lol:

Tegnap elmentünk Apával (nem dolgozott) pelust venni a IV.ker-be, hazafelé bementünk a Tesco-ba.. A Colosseum üzletben minden - szinte féláron van - annyi ruhát vettünk magunknak.. :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Cas

Kismok és Nyafi

Dorottya
Gratula a felüléshez!

Kriszta
Én ha tükörbe nézek rosszul vagyok, de Apa ezt mondta, hogy amíg Manó szopik ne gyötörjem magam fogyival :lol:

Kenyérhéj - keksz
Levi tegnap is kapott egy babakekszet - bár még nincs foga - amikor mi épp ettünk, hogy ne nézzen úgy, mint aki lassan éhenhal.... :lol:
Szépen eszegeti. Apa jobban megrémül, mint én vagy Levi, amikor 1-1 darab letörik :lol:

Szilvi

Melózott Apa. Szombat 11-re ment és másnap reggel 7-kor végzett :( Szerencsére őt nem találta el sem kő sem tojás.

Tegnap elmentünk Apával (nem dolgozott) pelust venni a IV.ker-be, hazafelé bementünk a Tesco-ba.. A Colosseum üzletben minden - szinte féláron van - annyi ruhát vettünk magunknak.. :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Cas

Kismok és Nyafi

Dorottya
Gratula a felüléshez!

Kriszta

Kenyérhéj - keksz

Szilvi

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok:

Kenyérhély:Nálunk már egy kicsit veszélyes adolpg,mert alul,felül 2 fogunk van,és nagyokat tudunk harapni.

Kriszta:Gratula,és kitartás a 90 napos diétához.Az RFF-et én is használom,de igazából csak akkor használ valamit,ha diétázól melette.Nem pedig úgy,ahogy hirdetik,hogy nem kell figxyelni mit eszel.
Most én vagyok úgy,mint te a multkor.Az öszes hajam égnek áll :twisted: :twisted: Tiszta zizi a lányom.Semmi nem jó neki,csak ha valaki cipeli a valagát.

Na meg,én nem is gondoltam volna,hogy egy maszirozás,ilyen látványos változást eredményez.Feltérdelve,kutyaállásból akar felülni,és néha elkapja a fonalat,és egy-egy lábhúzásnyit mászik előre.

Viszont nem eszik semmi zöldséget,semmolyen főzeléket,csak tököt,meg sóskát.Gyümi egyszer-kétszer becsúszik,de ha tehetné,csak tápszeren élne.Normális ez igy 8 hónaposan túl????

Kép

Kép
ancsa03

Kép
Pórszívózik(félig állva) :D

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Állandóan kint lóg a nyelve(biztos az ínyét birizgálja) :D

Kép

Kép
szilvi17

Sziasztok,

Megvagyunk mi is, olvaso uzemmodban voltam mert a hazimunkaban probalom magam utolerni... :lol:
Nem tudom ti hogy csinaljatok de en naponta felporszivozom meg felmosom az egesz lakast, mert igy, hogy maszik, a legeldugottabb sarokban a legkisebb hajszalat is megtalalja. Na marmint ezt nem melldongetes miatt irtam de ti is igy kezditek a napot vagy parnaponta mostok fel? En ha kihagyok egy napot nagyon koszos lesz a ruhaja a maszas miatt, pedig szinte csak mi ketten vagyunk itthon egesz nap, + a ferjem este :shock:
A habtapijat + annak kornyeket allandoan ellenorzom, es a hajszalakat keresem, mert a multkor a pelenkajaban talaltam egy par centis hajszalat - a férjemét :?

Hat a hozzatapit mi is eleg nyugodtan csinaljuk...
Orulok, hogy irtatok errol hogy par percig kanalaz a csemete, aztan kesz... Sajnos nalunk is ez allt be es nem tudtam hogy mitol de lehet o is megunja par perc utan, ezert ezt mindig eneklessel, bohockodassal tudjuk megejteni, persze kozben beteszek valami dvd-t is hogy az is lekosse... Remelem ezt hamar kinovi, mert mar tobbszor elegem lett es nem adtam neki tovabb, pedig latszik hogy ehes es ha le van kotve a figyelme akkor csak ugy nyeli...

Nagyon aranyosak a babok!

Tegnap mi is leengedtuk a kisagyat, mert mar felterdel benne.

Kriszta,
kitartas a dietahoz! En is elkezdtem egy fajta dietat: oszibarack-kukorica-dinnyeszezon van... Egesz nap szinte ezeket eszem felvaltva. Mondjuk a kukoricat valahogy le kene csokkenteni mert ma eddig 5 cso csuszott be... :oops:

Szilvi,
Na tessek. Mar megint a vedonok. Szerintem a 8200 gramm egyaltalan nem keves, megis mit mondtak, mennyinek kene lennie???!!! Ordit rola, hogy egeszseges, jol fejlodo gyerek...

Ne haragudjatok, most csak ennyire tudtam reagalni, mert felebredt. (mar fel 2 ota aludt!)
_jáde_

Sziasztok!
Az éjszakáink rendeződtek, szájpenész elmúlt, fog nincs, viszont Barbi áll. :shock:
Én nem tudom nekünk mit mondana a védőnő (ha beengedném) hogy Barbi csak 7270 gramm, de nem sovány, eszik jól, kakil naponta 2X.
Barbi inni elég sokat iszik kánikulába 320-400 ml-t hűvösebb időbe 250-300 ml-t. Amit iszik: Hipp gyermek vagy gyümölcs tea, mindent Jana baba vizzel csinálok neki, viz pár csepp citrommal, bio almalé vizzel higitva, sima viz. Paradicsomlevet csak a főtt krumpli összetöréséhez használok, illetve más kajáihoz.
Már a kenyér héjjával mi is próbálkoztunk, és nagyon élvezi dzsamizni :lol:
Apa nálunk is megkergült, mától asszem mosolyszünet lesz :?
Úgy néz ki ma is leszakad az ég alja, megyek bepakolok. :(

drumka

Hahóóóó!
Nagytakarítok!!!
Tegnap a húgom segítségével kimostuk az összes szőnyeget a lakásból, Kriszta mamázik, mi meg ma kipurcantunk a sok munkától és aaaaa...... gyümölcsnaptól. :shock: :roll: :lol: :lol: :lol: Megyek is, mert megtelt a kád és már csak az ágyra lenne szükségem. De Boró már alszik egy ideje, úgyhogy nem tudom, mi lesz, amikor megébred, hogy átöltöztessem éjszakára.
Egyhamar nem jövök. Azért esténkén lehet, hoyg írok pár sort... attól függ.
Puszi mindenkienk!
JA, Szilvi, köszi az érdeklődést. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Most látom, hogy 3x ment el :?
...nekem is nagyon lassú volt a gép, ki is kellett lépnem - azt hittem, hogy el sem ment a hozzászólásom.

GRATULÁLOK Szilvi és Viki, hogy állnak a gyerekek!!

Evés
Levi ma 3x evett (nem tejet)
Délben sütőtököt, délután őszibarack és alma turmixot, este pedig egy kis s.répa és krumpli turmixot (a levesből). Ezt megette, biztos azért, mert így íze is van :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Edit
Nagytakarítás...
Nekünk is kellene... de egyedül nem megy. :( Főleg ha Levi sem akarja :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Nagytakarítáááás????

Minden nap felmosok és porszívózok, és igyekszem a pasik után folyamatosan elrámolni. Aztán jön a lányom és szétrámol.

Tegnap adott a szomszéd kb 15 kg uborkát, úgyhogy ma hosszú randim van a befőttesüvegekkel. :lol:

Ancsa!
Szívből örülök, hogy megéri a masszírozás! Akartam már neked mondani, hogy barátnőm kislányának is sokat használt. Ő sajnos koraszülöttként született és agyvérzést is kapott. Amióta masszírozni járnak és tornázni iszonyú sokat fejlődött minden téren.

Szilvi!
Neked se épeszű a védőnőd! Hogy mondhat ilyet? Sztem tök jó súlyban vagytok és az a lényeg, hogy ehhez a súlyhoz egy mozgékony, kiegyensúlyozott egészséges baba társul.

Kia!

Gratula a súlyhoz!!! :lol: Még egy kicsit rázod Levi senekét, tutira lemegy az az egy-két kiló.
Apát meg lenyomod közelharcban! :D

Edit!

Tessen befejezni a nagytakarítást és egy kicsit takarékra kapcsolni! Pihenni is kell ám!

Viki!

Ebből sztem már fog lesz hamarosan.

Jáde!

Ne hari, de ez nagyon drasztikus diéta. Én sem tartom be a 90 napos minden pontját, még csak 3 napja csinálom, de a látvány már most önmagáért beszél.
Nemis olyan vészes! De a Te diétád túl egyhangúnak és egyoldalúnak látszik! És a fehérjék????? Legalább igyál kalcium sandozt mellette!!!

Hozzátápi: csajok Domi sem eszi a zöldséget, ezért ezt készítettem neki.

Főztem 2 sárgarépát,1 petrezselyemszálat, 1 krumplit.Meghagytam a saját levet. majd a saját húslevesünk levéből tettem hozzá 5 evőkanálnyit.
Összeturmixoltam és nyelte, mint kacsa a nokedlit.

Tegnap sárgabarackot turmixoltam kész tápszerrel és tettem hozzá rizspépet.
Majdnem belefulladt a lány, úgy ette. Úgyhogy ma is rohanunk piacolni....

Képzeljétek!
Pénteken nyit nálunk Dabason az új tesco és 9990 Ft lesz az ab king pro!!!
Rohanok venni, mert a barátnőmön látom, hogy tényleg igaz a reklám. És saját bevallása szerint napi 10 percet szán rá.

Na eldugultam, puszika MINDENKINEK

Kép

Kép

Kép

dominika1

NA, egy bekukk...
Amúgy ma még csak pihentünk :roll: pedig már mindjárt dél van. De most Boró elaludt, úgyhogy hajrá! :)

Kriszta, lesz pihenés is, no, de néha besűrűsödnek a dolgok. :D Holnap anyósnál disznóvágás, bár nem lesz nagy durranás, de Krisztát nem engedi haza azt mondta, úgyhogy mi is csak holnap megyünk utána az eredeti ma helyett. :)
És a nekem szánt meggyet legalább nem kell nekem eltenni, mert ma megy anyósnak egy asszony segíteni. :P Megérdemlem :P , én is elég sokat rászánok mostanában (időt, energiát, pl. a bútorkészítésnél, anyagvásárlásnál), úgyhogy most viszonozza. :D

Jó randizást az uborkákkal! :D Jó egy ilyen szomszéd, az már tutti. Engem szerencsére a család többfelől is "kisegít" ilyesmikkel. :)

Kia, Borónak én "parancsolok" !!! :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

most csak dicsekszem, aztán jövök még! :) Erre mentem be a gyerekszobába!
Kép Kép [/img]

Kép
Kép
Kép
cas

Kia
Ti aztán igazán ráértek a szilárd ételekkel, amíg ilyen remekül szopiztok! :)
Milyen babakekszet vettél?

Ancsa
Nagyon örülök, hogy máris látszik a masszírozás eredménye!!! :D :D :D

Jáde
Nem akarok okoskodni, de biztos, hogy jó ötlet tévézés közben etetni...? Simán hozzászokik, és később SEHOGY MÁSHOGY nem lesz hajlandó esetleg enni. :shock:
Sebi is oltári türelmetlen volt, én beültettem az etetőszékbe, és kezdetben adtam a kezébe mindenféle konyha marhaságot (szűrőt, műanyag pogácsaszaggatót, bármit ami színes és nem balesetveszélyes). Aztán hamarosan kanalat, kiskabátnyi partedlit, és hajrá "önálló" evés. Eszméletlen maszatosak lettünk a végére mindketten mindig, de 1 évesen teljesen önállóan evett kanállal. No és persze egy percig nem unatkozott. :) (Hát én se, mire utána a konyhát feltakarítottam?! :twisted: )
Takarítás: nekem se időm, se energiám mindennap végignyalni a lakást. Hetente 1 porszívózás-felmosás. Mondjuk szerencsére vhogy nincs nagy mocsok így se, de hogy kicsit poros lesz CSilla hasán a body, az tény. :) Minden elismerésem a naponta takarítóké, én erre nem vagyok képes. :oops: (MEg az igazat megvallva én nem bánok egy kis koszt, erősödik az immunrendszere. Amilyen allergiás hajlamú a mi családunk, a steril környezet csak még tovább rontana a dolgon...)

És mély hódolatom a többi szorgalmas hölgyeménynek, a kánikulában teljesen képtelen vagyok bármiféle házimunkára a legszükségesebbeken felül... :oops: na megyek is vasalni. :)

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!

AAAAAz igeeen! Reszkess nyugalom! Csilla beindult!!! :D :D :D

Edit!

Valahogy nem haladok az ubikkal. Piac nap volt nálunk, hát elmentem pénzt herdálni.Legközelebb szombaton van, holnap gyüminap, a hűtő meg üres.

Jól sikerült. :?

Csak gyümit vettem meg paradicsomot, magamnak a szénhidrát napra péksütit aztán majd 3000 Ft volt.

Kissé drága az egészséges életmód. :oops: :oops: :oops:

Jó pihizgetést mára, töltsd fel magad a holnapi napra!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Na én meg nem vasalok kánikulában!!! :D :D
Kvittek vagyunk!

Sajna muszáj porszívóznom és felmosnom minden nap, mert én allergiás vagyok és annélkül megpusztulok...

De port heti 1x porszívózok

Ja meg nálunk két írtó trehány hapsi is lakik....

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok,

Kriszta,
Feherje... Hat az tegnap annyi volt ami abban a 2 turo-rudiban volt, ami delelott becsuszott... :roll:
Igen ez nem a legjobb dieta, meg szerintem igazabol nekem nem is dietaznom kellene hanem tornaznom, vagy ugralni valamit. Mert en 170 cm-hez vagyok most 61 kg, csak ez megis 6 kg plusz a terhesseg elotti allapotomhoz... Vettem ilyen Rubint Rekas otthoni edzesprogramos kartyakat, ami 50 db kartya, es kompletten ossze van allitva hogy kezdoknek, haladoknak, kozephaladoknak melyik kartyan levo gyakorlatot hanyszor kell megcsinalni egy heten, mindenre, tehat also-felsotestre ki van dolgozva. Szerintem nagyon jo, de meg egyszer sem sikerult vegigcsinalnom, mert ha alszik Balint, annyi mas van, amit meg kell csinalni, hogy nem tudom meg egyelore ezt a fel orat se raszanni :(
Asszem ossze kene magam szednem.

Mar sargabarit is lehet nekik adni?

Cas,
Ugyes Csilla :) Balint is ezt megcsinalta par napja. Mikor engeditek le a kisagyat? A foton ahogy latom meg nincs leengedve.
ja, lehet tenyleg nem a legjobb ez a tv-zos eves, mondjuk nem is koti le... Az elejen Balint is mindig megragadta a kanalat hogy o egyen de nem adtam neki oda mert a hajam egnek allt ha elkepzeltem hogy hogy nezne ki o meg a pihenoszek ezutan, dehat asszem el kell kezdeni valamikor... :?
Sajnos mi meg nem vettunk etetoszeket, ez tovabb bonyolitja a helyzetet, mert a pihenoszekben meg hintaztatja magat, igy eves kozben egyszerre kell fogni a pihenoszeket, hogy ne hintaztassa magat, a kanalat, meg az alla ala tartani a papirtorlokendot, hogy inkabb azt egye le eloszor... :lol:
Ugyhogy 7vegen rabeszelem a ferjemet hogy ne huzzuk tovabb az etetoszek kerdest...
De tenyleg mikor kell oket onalloan hagyni enni? Bar ezzel a folyos barackos cuccal nem tudom hogy boldogulna...

Edit,
Latom ti se unatkoztok :)

Vasalast reggel mar lerendeztem. Viszont most ossze kell utnom valamit, mert kopog a szemem... :shock:
_jáde_

Jáde!

Én a 160 cm vagyok 64 kg. Úgyhogy a szavadat se halljam!!! :D :D :D

Énrám is vár a pizzasütés (ma szénhidrát nap van) és a 20 kg uborka, erre csőtörés van az utcában.

Minnyá be is pipikélek, a tartályban nincs pótvíz, mert 1 órája majdnem megint be.... :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kriszta,

8)
Igen, "jok" az ilyen varatlan esemenyek... :D
Meg jo, hogy van kertetek :lol:
_jáde_

Lányok,
én a 171 cm-hez most kb 78 kg vagyok.
Úgyhogy sztem én vagyok a "befutó". :lol: :oops: :roll:

A vasalást én is megcsináltam, nagyjából össze is vagyunk pakolva - holnap megyünk haza. :) De Apácska nélkül. :(

Úgyhogy most nem is nagyon van időm, próbálom rendben itthagyni a lakást.

Ja, de azért ezt nem hagyhatom szó nélkül.
Csilla nagyon ügyike! :)

Én is dicsekszem, de csak nagyon halkan:
Ma egy pillanatra sikerült Napsinak kutyába állnia...

Nem tudom mikor fogok tudni otthonról jelentkezni, de próbálok.

Nyafi megvan a számod, hívlak majd a tali miatt.

Pussz Nektek, jók legyetek!

Kép
tittina1982

Sziasztok!

Cas
GRATULA!!!
Levi is akart ma térdelni ülésből a lábam mellett kapaszkodva, de még nem jött neki össze 1x sem :lol:

A keksz : Milupa Biskotti - 6 hótól adható.
Ezt láttuk meg a babyoutletben és megvettük...
Finom :lol:

Bölcsibe beirattátok már a kicsit?
Én gondolkoztam már rejta, mert ha 2 éves lesz mennem kell vissza melózni.
Már csak azt nem tudjuk, hogy itt Bp-en is és Nyíregyen is irassuk be :?:

Kilók
Szerintem én vagyok a legdagibb.. de nem írom le a kilót - mert már szégyellem.
A magasság nekem is 160, a súly 70 feletti. :? :(

Ubiberakás - hát nem irigykedek :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Titti
Jó utat!!!!!!!! ..érezzétek jól magatokat (bár Apa nélkül nehéz :( ).

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Szilvi!
Marcusnak boldog hófordulót így utólag is!!!!

Jáde!

Igen, van kert, csak egy árva bokor sincs ami eltakarná méretes ülepem. :D
De megoldódott! Alighogy reklamáltam, lett víz, így lett csemegeuborka üvegbe, és lett a skacoknak pizza a pocakba.

Bölcsi: nálunk itt nincs a városkánkban. Azt se tudom, hogy hová írathatom be jogilag!!!
Pedig apa lakcímét direkt meghagytuk pesterzsébetre, hogy majd oda.De Domi ide Örkénybe van bejelentve.
De anyósom ragaszkodik ahhoz, hogy ő vigyázzon Domira. :?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Na irtamegy csomót,és kiléptem.Tiszta gyagya vagyok.

Cas:Igy utólag is Boldog Névnapot!!!!!!!!

Szilvi:Marcusnak meg Boldog Hófordulót!!!!!

Bölcsi:Mi sem megyük.
1,Nincs is bölcsöde Diósdon.
2,Ha lenne sem engedné az anyósom,merthogy ő itthon van.
3,Ha összejön,akkor addigra szeretnék terhes lenni a második babával.

Fog:Jön az ötödik.Tiszta hisztis a lányom.az éjjel felköltöztem vele a nappaliba,hogy legalább az apja tudjon aludni. :twisted:

Túl vagyunk a máodik maszirozáson.az első negyed órát végig játszotta,aztán rájött,hogy mit csinálnak,és elkezdett üvölteni.

Hiztunk egy hét alatt 130g-ot úgy,hogy alig eszik.Mi lenne ha enne.
Na megyek kihasználom amig alszik,és varázsolok egy kis rendet.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!

Mizujs a dietetikusnál??? Minden ok?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Marcusnak tegnapra Boldog Hófordulót!!

Ancsa
Gratula a hízáshoz!

Mennyi masszázs van még, meddig kell járni? Remélem megszokja egy kicsit.
Nem lehet könnyű úgy, hogy ő közben sír.

Levivel ma megkóstoltattam (a lefagyasztott) krumpil+s.répát ismét.
Most lecsúszott kb 6 kiskanállal, de sírt már a végén.
De még éhes volt - kapott őszibarack+alma turmixot. :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok, lányok!

Nem beszámolóval jöttem, bár tulajdonképpen nincs is nagyon mit beszámolni, hisz tudjátok, hogy takarítottam/tok (mert bár tisztaság van, még nincs minden rendben, a helyén, és most, hogy egyedül vagyok, + mindkét manóval, nem is tudom, mikor végzek véglegesen :roll: ). Tegnap reggel kimentünk anyósékhoz, megvolt a disznóvágás, délután jöttünk haza. Most egy gyors változata volt, nem a hagyományos kolbásztöltős téli fajta. :P :D Ennek az a lényege, hoyg hús legyen a fagyóba. :lol:

A csajok jól vannak, mindkettő meggyógyult, Krisztának javult az evőkéje, sőt mondhatom jó lett. No, majd megválik, itthon hogyan fog enni, mert anyóséknál nem volt gond.

Amúgy időszakos migrációs periódus kezdődik/dött nálunk. :shock: :D A lányok egy szobába kerültek, Boró Krisztának a kiságyába, Kriszta meg egy kihúzhatós fotelbe. Már így aludtak az éjszaka és nem volt gond. Azért a földre tettem párnákat, hogyha lecsúszna Kriszta a korláton lejjebb és legurulna az ágyról, mégiscsak puhára essen. :lol: :lol: :lol: De nem volt gond. :D
Mi pedig visszakltöztünk a nappaliban levő kanapéra (még nincs franciaágyas hálószobánk), mert azon nagyon jól lehet aludni. Olyan (nagy is) mint egy franciaágy.

Ha minden igaz, pedig, 21-étől István szabadságon lesz és még aznap megyünk kirándulni. :D Hegyekbe megyünk két baráti párral (egyiknek 1 kisgyereke van, másikok meg októberre várják a babót). Már több évben voltunk együtt kirándulni. :) No, majd meglátjuk ezenkívül még hogy alakul a szabadság. :D

Boróval elkezdtük a hozzátápit, az alma nem lett túl sikeres, a barack még annyira sem, a krumpli nagyon nyerő, most már répával is. De sejtettem, hoyg ez megfogja a gyomrát, ezért túl sűrűn nem fog kapni.

Boldog utólagos hófordulókat minden babónak, akiéről lemaradtam. :)

NA, megyek, mert sok a dolgom.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Csak pár kép:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

HOL VAGYTOK, CSAJOK???? :shock: :(

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Tényleg hól van mindenki?Mindenki nyaral????????vagy csak családi hétvége van.

Edit:Nagyon arik a lányok!És micsoda segitségetek volt a disznóvágáson.

Krisz:Elfogadható,de azért nem dicsért meg.Diétázni kell(ene).

Na de csajok,nálunk vége a nyugalomnak.Réka elkezdett mászni.Tegnap.amig leöntöttem a krumpliról a vizet,majdnem magára boritotta a vasalódeszkát....
Semmi nincs biztonságban.Mivel a fürdőnkhöz 8 lépcsőfokon kell lemenni,kénytelen voltam magammal vinni a WC-re,mert nem mertem egyedül hagyni a nappaliba.

Cas:Csilla is nagyon ügyes.Ez a következő művelet amivel Réka próbálkozik.

Na mennem kellene vasalni,de annnnnnnnnnnyira,de annnyira meleg van.........

Kép

Kép
ancsa03

Ki hallott már olyanról, hogy 38 fokban vasalni??? :D
Úgyse veszel fel ilyen melegben ruhát, hát akkor pláne minek?
Tök logikátlan.... :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Edit
Jók a képek, szépek a csajok. Milyen jól eljátszanak együtt :lol:
..elkapta a farkát (tényleg - volt segítség) :P

Ancsa
Gratula a mászáshoz!

Gem
Boldog Hófordulót utólag!!

Levi ma leült a 4kézlábból :lol: egy kézzel tartotta magát és mosolygott.
...sikerült lefényképeznem:
Kép

Pár napja (feküdtem mellette) belém kapaszkodva feltérdelt :lol: ...gyakorol.

Anya szórakoztat:
Kép

Elkaptam a kedvenceimet:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Először is köszönöm a bíztató szavakat, igyekszünk a párommal, remélem sikerül rendbe hozni a dolgainkat.

Visszaolvasgatva és megnézve a képeket én csak ámulok és bámulok, hogy milyen ügyesek a babáitok, mi még mindig csak a forgolódásnál tartunk és az ülésnél ha én felültettem, nem igazán akarja megmozdítani a hátsó felét kúszás ügyben(bár a 10kilójával szerintem nem olyan egyszerű).

Nálunk a kajával nincsen semmi probléma, minden jöhet neki ami kaja.(de mértékkel és amit szabad már)

Hogy bírjátok ezt a nagy meleget?

Tudjátok mire jöttem rá, hogy nekem igazából nem is a férjemmel van a legnagyobb gondom, hanem az anyósommal. Észrevettem, hogy marhára idegesíti a gyerekeim őt, bár tudom hogy nem egy angyalok, de akkor is. Ha a Márk hangosabban beszél rá szól, hogy hallgasson már mert ő nem hallja a tévét és ez a halálom. De ha a sógornőm gyerekei itt vannak, akkor ők a szentek a minta gyerekek, és ha én ezt szóvá teszem én vagyok a rossz. És tudjátok legszívesebben elköltöznék innen, de sajna nincs hová és pénzünk sincs rá. Na megint csak panaszkodok nektek, ne haragudjatok.

megyek felkelt a Lili

Judit

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Amaryl,
nagy elorelepes, hogy rajottel, nem a paroddal, hanem az anyosoddal van a gond!!!
A megoldas ugyan nem konnyu, sot, lehet, hogy most teljesen kilatastalan. Te nem szoktal beszolni neki ilyen esetekben? En csak azert nem szolok be a parom huganak, ha eppen a gyerekneveles rejtelmeirol akar felvilagositani nagy hangon, jollehet egy kolke sincsen, mert minket 1500 km valaszt el a mindennapokban. De ha jol emlekszem, ti egyutt eltek. Hogy lehet ezt birni???

Kitartas!

Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Ilyen volt
Kép

es ilyen lett REBEKA.
Kép

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Amaryl!

Tökéletesen átérzem a helyzeted! Én ugyan kis ideig, de laktam anyóssal együtt még a volt férjemmel.
Párod ilyenkor ki mellett áll ki, ha nézeteltérés van? Vagy odáig el sem juttok, inkább engedsz?

Tudom mennyire rossz, ha anyóssal kell együtt lakni. Én most sem bírom elviselni, ha eljön vendégségbe, mert mindig osztja az észt.
Annyi különbséggel, hogy én rögtön kipakolom a véleményemet az asztalra.
:oops:
De így élni tényleg komoly kihívás.
semmi lehetőségetek külön menni?Persze ha nem akarsz ne válaszolj, bocs ha illetlen kérdés is vegyült közé.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Tittikém gyertek csak amikor akartok hozzánk! Meg a városban is talcsizhatunk ám!
Megjöttünk a nyaralásból! Jobb nem is lehetett volna! Volt kiságy, etetőszék, botmixer, szép kis kert! A rosszabb napokon voltunk Tapolcán, Keszthelyen, Tihanyban! Megnéztünk mindenhol mindent! Az uccsó este elmentünk Siófokra, míg Gigire nagyszülők vigyáztak. Rengetegen tologatták még éjfélkor is a tücsküket! Nagyon jó volt! Sokat fürödtünk, barnultunk! Az avonos 50faktoros tökéletes volt a lányomnak, mert nem égett le, de picit barnult! Volt a vízben is, de csak a lábát lógattam be! Mindjárt töltök képeket! Lányok babatali nálam? 20-25ig eddig minden nap jó!
Kajaügyben javult a helyzet! Már eszik kanállal etetőszékből, kb fél üveggel egyszerre.

Kép
nyafi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?