Sziasztok!
Vera:
A fiaid igazi zsiványnak látszanak
El fogják kányeztetni hugit!
Zöldi:
köszi a cikket, mindjárt belevetem magam, és okosodom ..
bébic:
A kölesgolyó hasonló ízű, mint az a bizonyos puki, vagy kuki, ki hogy hívja, a kukoricás izé.. Na jól megaszontam, swgítsetek már hogy hívják azt a vackot???
Én szeretem, bár Anna előtt sosem ettem, azért kezdtem el venni, hogy tanlujon vele harapni és rágni. Később ez lett a nasink, imádja, de mégsem csokit vagy cukros bármit eszik A buláta viszont szerintem nagyon gáz!
betti:
Én Annával se vele se nélküle voltam... Napközben kint volt velem végig, de éjszakára beadatták, én pedig szót is fogadtam. Pár órára nappal is volt bent, nekem ugyanis a gyors szüléstől annyira kijött az aranyerem + magas hüvelyrepedést is sikerült produkálni, hogy a féloldalas fekvésen kívül minden fájdalmas volt, mikor felálltam, a levegővétel is fájt
Így az éjszakai szopik kimaradtak, ennek is köszönhetően nehezen indult be a tejem, ráadásul Annát megtápszerezták a kis súlya miatt a 3. napon. Ez jó volt arra, hogy ne legyen hajlandó cicit elfogadni, meg kellett újra tanítanom szopni. Rémálom volt az első pár hét evés terén...
Most az első napot leszámítva szeretném, ha velem lenne Zsebike. Meglátjuk, hogy mi lesz a vége..
Na megyek, leküldök Zsebinek egy kis rétest