Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zalánnal megcsináltuk az új vonalzónkat. Tekintve, hogy a menszeszhez képest kb. 2 héttel fiatalabbnak látták eddig a terhességet, elképzelhető, hogy ez még változni fog.

Üdvözlettel:

Laura

Kép
Kép
szeles4

PIC = Perinatalis Intenzív Centrum, újszülött/koraszülött intenzívet jelent. Ennek is van több fokozata.
NIC II. minosítésű koraszülött intenzív (Neonatális I C) - a terhesség betöltött 32-33. hetétől, illetve kb. 1800 grammos magzati súlytól kezdve vállalja koraszülöttek ellátását.
A NIC I. gondolom a mégkorábban születettekkel foglalkozik.

Kép
zölddisznó

nikianya. nagyon jo a babakocsi, es szuper volt az ar is.

zsuzsa. mikor tudod meg, hogy mi lapul a pociban?

ibernuska, zsiraf. en is a nem erzok taboraba tartozom. mivel eleg turelmetlen teremtes vagyok, szerintem igy tesztelnek engem valahonnan :lol: :lol:

bebic. nagyon csini a poci.

eszterke a tied is.

zoldi en irtam iwiw-en, majd legyszi kuldd el a tablit, ha kesz. koszi

asszem a tobbiek fotoit nezegetve, bele kell torodnom, hogy nekem is fius pocakom van. :oops: kezdek lelekben keszulni

ma voltam egy kolleganomet meglatogatni. 29-en szuletett meg a kisfia, Jack. annyira picike. majd megzabaltam. es olyan csendben volt vegig, meg se nyikkant!

KépKép
KépKép
mush589

szeles. neked is szep a pocid!

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Szerintem nem nekem írtál :lol: Nem jött semmi tőled!

Trombié megérkezett!

Kép
zölddisznó

nem szemelyesen, hanem a klubba!

KépKép
KépKép
mush589

vagy szemelyesen kellett volna? :lol: :oops: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

személyesen
...de már mindegy, beazonosítottalak

Kép
zölddisznó

Aki itt megadta a nevét a kereséshez, azokat betábláztam. Íme:

Kép

Ha valakit kihagytam, kiabáljon!

Kép
zölddisznó

Eszter! Te titkos vagy?

Kép
zölddisznó

Nikianya! Te titkos? Vagy feltehetlek benneteket is ide?

Kép
zölddisznó

sziasztok...
zőldi: nem vagyok titkos,..Marko Nikolett néven vagyok fent..nyugodtan rakjál fel. :D :wink:

Most várja párom a gyerekkori barátait ,poker party lesz....ilyenkor mindenki kiűti magát...De hát 2 havonta egyszer apácska megérdemli...Kislányom elment anyukámékhoz alukálni. :shock:
Már most hiányzik.

Kép

Kép
nikianya21

OPké, beraktalak, következő tábalafelrakáskor már ott leszel!

Kép
zölddisznó

Trombi: az "esküvőnk" most volt június 4.-én (2008-ban), csak polgári volt, egyházi esküvőt és nagy hepaj partit nem tartottunk. Előbbit szép, de felszines dolognak tartom, nagy buli pedig azért nem volt, mert még nem telt le az egy év gyász anyukám halála óta. Amúgy én 25 vagyok, párom pedig 24, már lassan öt éve vagyunk együtt. Majd egyéves házassági évfordulónkon megtartjuk a keresztelőt, és akkor majd bulizunk egy nagyot :D

Ma nekem is meglett a 16. heti vérvizsgálat eredménye:
AFP 36,59 ng/ml
MOM 1,12
én nem értek hozza, de adokim azt mondta, hogy ez jó...

Mindenkinek nagyon aranyos a pocifotója, és jó tudni, hogy nem vagyok én az egyedüli, aki még nem érzi a mocorgást

Kép
galzsuzsa

jo ejszakat mindekinek!!! szep almokat

KépKép
KépKép
mush589

mush:
három hét múlva kell a vizsgálatra menjek, akkor remélem megmondják a nemét, már nagyon viszket a tenyerem egy kis ruhavásárlásra :D mondjuk kinéztem egy halványzöld együttest, lehet ha igy is megveszem. Nem feltétlenül szeretnék tiszta rózsaszineket , ha kislány lesz is...

Kép
galzsuzsa

halihó.Igaz,én is gumis derekú vagy kötős nacikat hordok,de ezek nem kimondottan kismama nacik,az nekem megfizethetetlen.Ezekben ahogy nől a pocakom ki tudom a gumit cserélni.
Galzsuzsa,én a kislányomra rengeteg kék rugit is adtam,meg almazöldeket...az még mindig jobb mint kisfiút rózsaszínbe! :lol:
Kisfiamnak jelenleg is rengeteg piros meg narancssárga pólója van.Na még a citrom sárga is olyan unisex szín sztem.
jóccakát.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

nézelődtem a iwiwen:
susy:
nagyon aranyos vagy menyasszonyi ruhában

zöldi:
a leirás alapján teljesen másnak képzeltelek, nem értem mért mondtad, hogy öreg és kövér vagy...

verzso:
jó a moci, amin ülsz

Betti:
nem akarok tapintatlannak tünni, de ha nem titok, elmondod, mi történt a jobb karoddal?

Kép
galzsuzsa

Szasztok:)

Írtam már, hogy hótziher, hogy lányunk lesz?:)

Nem lesz modellalkat és szép kerek feje lesz viszont végig vigyorgott az UH alatt:)))) Persze jó 4D.s kép nem lett róla mert végig a lepénybe fúrta a fejét de azért elkaptunk egy-két vigyort:))))

Asszem eladom a kisfiús ruháinkat.. (van egy hihetetlenül aranyos plüss kispasis rugdalózónk... még csokornyakkendő is van rajta:)))) Azért egy lányra csak nem ad ilyet az ember :) (bár még dilemmázok, mert ugye 2 lánynál játékbabák lesznek majd dögivel... azokra meg lehet, hogy jó lenne... vannak gyönyörű kislányruháink is... 1-2 valami meseszép... na azokat se fogom később eladni, gyönyörű játékbabaruha lesz belőlük:)
Vendég

Röff!
[quote]E írta:lőbbit szép, de felszines dolognak tartom,

...azesetben, ha nem vagytok vallásosak/hívők, és nem jelent számotokra ilyen jellegű kötést.
De akkor miért akartok keresztelőt?
AFP-d kiváló!
Nem csinálnak "genetikai" UH-t?

Sarmi! Kismama nadrágot még én sem vettem, mert volt egy csomó kinőtt gatyám, aminek a hasát kioperáltam, és varrtam helyére rugalmas passzé anyagot. Asszem így jár majd egy-két farmerom is ősszel :wink: Felsőből meg jók a most menő tunika fazonok.

Csaki! Üdv a lányos anyukák táborában! Akkor te is csatlakozhatsz az őszi fórumbörzéhez, ahol eladunk/veszünk/cserélünk kukis cuccot puncisra és fordítva. :lol:

Én lassan indulok Lellére, és csak hétfőn leszek. ...de azért ne nagyon sírjatok utánam! :wink:

Mindenkinek kellemes henyélős-láblógatós kánikulát kívánok!

Kép
zölddisznó

Mi nem igazán lógatunk ma,mert megint dolgozunk a házon... :roll: Megmondom őszintén már nagyon unom...de olyan jó látni már hogy milyen lesz ha egyszer kész lesz. :wink: Meg azt hogy végre tágasabb lesz a lakás,és mindennek lesz helye.Most egy darab 3 ajtós gardrób szekrényben van 4-őnknek a ruhái,meg az ágyhuzatok,terítők stb.Gondolhatjátok mekkora a káosz.

Képzeljétek a Zuram megnézte 2szer is a most kapott dvd-ét a babónkról,és ugye azt mondták hogy kislány,na most a párom váltig állitja hogy ö kukacot lát a felvételen :roll: :roll: :roll: Na most leállok a vásárlással,míg megyek az Afpés ultrahangra,és ott is megvárom tudnak e valamit nyilatkozni a babó neméről... :shock:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Lehetséges hogy egy sokat látott,gyakorlott 4-dés nődoki elnézze a lába közit????Vagy a párom látott ott mást,na most nagy a dilemma.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zöldi!

Dehogy vagyok titkos!
Pedig én irtam először a klubba.. :( azt hittem az elég.
Én is szeretnék "táblázatos" lenni! KÖszike :)

Kép
eszterke24

Eszterke! Persze, hogy az elég! Csak mivel itt a fórumon nem adtad közre a neved, ezért kérdeztem rá, hogy felrakhatom-e ide is - nyilvánosan - a neved, vagy majd csak priviben küldjem el a táblát.
De akkor nesze! :lol:
Kép

Sarmi! Én meg villanyszerelés után fogok takarnyázni ...

Jelentem a punci ilyenkor majdnem úgy néz ki, mint a két golyszli, csak nincs közte kukika. De nagyon hasonlít egy "laikus" néző számára.

Kép
zölddisznó

Zöldi!

Köszi a listázást!

Kép
eszterke24

Most csak bekukk családozás közben...
Zöldi: ööööö....egy cseppecske javítanivaló a tábliban...én vagyok Törteliné K. Zs. , alias Bébic :lol: , nem Susy.... :oops:
Én is csak most vettem észre....
bébic

Kép Kép 17+4

sziasztok! hoztam en is uj poci fotot, tegnap ugyeskedtem...

KépKép
KépKép
mush589

ma a ferjem a baratnomeknel dolgozik. par napja kerdeztem tole, hogy otthon lesznek-e mert akkor mennek en is. persze, menjek. ma odament a ferjem erre nem voltak otthon. erre meg neki allt feljebb, hogy o uzent tegnap. mondtam neki hogy jo fej, hany millioszor mondjam meg el, hogy nekem nincs tererom a hazba, hiaba uzen, nem kapom meg. meg kulonben is a Tony a szabadnapjan megy nekik szivesseget tenni. az ilyeneken en nagyon ki tudok akadni. :evil: :evil:

KépKép
KépKép
mush589

na pár embert be jelőltem iwiwen..csak nem műkődnek a betűim...nincs hosszu o....stb...és azokat nem adja ki nekem :evil:
kidobom az ablakon..na megyek enni...pocaklako éhes :D

Kép

Kép
nikianya21

csaki. gratulalunk a kislanyhoz! mi lesz a neve?

KépKép
KépKép
mush589

Mush,cuki hegyes pocód van!A férjed mivel foglalkozik?
niki iwiwen néztem a kislányod szte tök hasonlít apukájára!Édes!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

zöldike lécci a jacsóból az "n" betűt vedd ki :wink: :wink:

minket vagy is a lakást megszállta pár állat bolha és ők csípik halálra a familia lábát. a petin meg megint kijöttek fura piros foltok. szerntem allergiás rájuk és azért.

17 hetesen nagyon el lehet nézni a szemérem ajkakat zsacsinak és a csiklót meg kukacnak. plusz ha olyan a helyzet a 3 csigolyát vagy is a gerincet lehet látni kukacnak meg zsacsinak. de szerintem ha egy szongráfus azt mondja tutira hogy az lány akkor én hinnék neki de azért voltak tévedések. Nekem azt mondta ekkor hogy nem lát fiús jelleget de amíg nem látja biztosra ddig nem mondja hogy mi lesz. Na ugye amikor meg most már biztos lett az lett 90% mert még ekkor is tévedhetnek. bár a fiút nagyon nehéz nem látni. vagy is a fiús jellegeket.

harivera
Budapest XXI. kerület

sarmon. a ferjem leginkabb olyan hozzaepitesekkel foglalkozik, amit ti is csinaltok, de szakmaja szerint asztalos, most egy emeletes agyat csinalt a baratnomeknek.
vegulis atmentem en is, csak kesobb. 2.5 orat voltak Tescoban! jesszusom.....

KépKép
KépKép
mush589

HÚÚ,most akkor elhigyjem hogy lyányom lesz,vagy inkább várjak még a rózsaszín rucik vásárlásával???

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Bocsi lehet inkább így kell írni:higgyem.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Na megjártuk az uh-t, és az a helyzet, hogy egy szerve hiányzik a babának, de csak az az egy, ami csak fiúknak szokott lenni :D :D :D
Szóval minden rendben, mindene megvan, jók a méretek stb. Nagyon alaposan megnéztze a doki, még a kis ujjacskáit is láttuk.

Sarmi, én inkább a dokinak hinnék, csak jól látta - ha meg nem látta volna egyértelműen, biztos azt is jelezte volna.

Mush - csini vagy - és semmi idegeskedés!

Vera- részvétem a betolakodók miatt!

Kép
trombibébi

nem tudom kiirta korabban hogy sok a fius kismama, de ebben a topikban eddig tuti a kislanyok vezetnek. :lol: :lol:

trombi. gratla a kislanyhoz.

sarmon. szerintem a doki biztire jobban tudja, mint apa.

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi!
A táblába az nem az én nevem! :roll: Èn itt nem adtam meg! :wink:
susy75

én lenne,ahelyett a halanzsda helyett :?
susy75

köszi csajok,akkor folytatom a shoppingolást baba ruha ügyben! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!
Vera:
A fiaid igazi zsiványnak látszanak :) El fogják kányeztetni hugit!

Zöldi:
köszi a cikket, mindjárt belevetem magam, és okosodom ..

bébic:
A kölesgolyó hasonló ízű, mint az a bizonyos puki, vagy kuki, ki hogy hívja, a kukoricás izé.. Na jól megaszontam, swgítsetek már hogy hívják azt a vackot??? :?:
Én szeretem, bár Anna előtt sosem ettem, azért kezdtem el venni, hogy tanlujon vele harapni és rágni. Később ez lett a nasink, imádja, de mégsem csokit vagy cukros bármit eszik A buláta viszont szerintem nagyon gáz!

betti:
Én Annával se vele se nélküle voltam... Napközben kint volt velem végig, de éjszakára beadatták, én pedig szót is fogadtam. Pár órára nappal is volt bent, nekem ugyanis a gyors szüléstől annyira kijött az aranyerem + magas hüvelyrepedést is sikerült produkálni, hogy a féloldalas fekvésen kívül minden fájdalmas volt, mikor felálltam, a levegővétel is fájt :)
Így az éjszakai szopik kimaradtak, ennek is köszönhetően nehezen indult be a tejem, ráadásul Annát megtápszerezták a kis súlya miatt a 3. napon. Ez jó volt arra, hogy ne legyen hajlandó cicit elfogadni, meg kellett újra tanítanom szopni. Rémálom volt az első pár hét evés terén...
Most az első napot leszámítva szeretném, ha velem lenne Zsebike. Meglátjuk, hogy mi lesz a vége..

Na megyek, leküldök Zsebinek egy kis rétest :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Első ájszakát akartam írni :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok,jo reggelt...

tegnap este lementűnk a Hajogyári szigetre szűlinapott űnnepelni..Ki volt bérelve egy faház+ volt nyitott terasz,,,probáltam ki menni tőbbszőr,de nagyon sok volt a cigi fűst.szerintetek sokat ártottam a babának ezzel?mindenki dohányzott szinte...és annyira jol éreztem magam hogy nem kezelnek ugy mint egy nagy nővekvő fokát...sőt ,,,mindenki puszilgatott,gratulált,régi haverok.szoval olyan jo volt hogy jo volt ott lenni..szerintetek sokat ártottam a babynek?

remélem hogy nem..nem ittam csak űditőt,mindenki táncolt,én meg ettem a sűltkrumplimat csirkecombbal. :lol: :D

Na mindegyj.lényeg hogy tegnap párom felkérte egyik bátyját ezen a bulin hogy legyen a keresztapja pocaklakonknak...A tesoja olyan boldog volt,hogy majdnem sirt.őlelgetett és azt mondta hogy erre vár amiota terhes vagyok..És hogy én vagyok a kedvenc sogornője :lol: ihh....ihh....dagad a mellem....ihh

sarmi: hidd el lányod lesz..de ha nem mersz rozsaszinben vásárolni,vegyél sárgát,vagy valami kis aproságot neki...de szerintem ennyi idősen már tuti hogy jol látszik.

Kép

Kép
nikianya21

bocs de előbb annyira jol fogalmaztam :shock: :D :o :lol: :oops: .....szoval nagyon jo volt a szigeten,és nem akartam én sem haza jőnni... :?

Kép

Kép
nikianya21

Niki, egy alkalomtól biztos nem lett baja a babának, a lényeg, hogy ne kapja rendszeresen.

Egyébként valamilyen szinten én sajnos rendszeresen kapok cigifüstöt, ui a felső szomszéd cigizik és az erkélyről lejön a füst - télen meg a wc strangon kersztül kapjuk... Persze ez nem olyan dózis, szóval közel sem nevezném passziv dohányzásnak, de engem már ez is nagyon zavar.

Kép
trombibébi

Sziasztok Csajok!

Még a Balcsin vagyunk, csak egy gyors kérdést szeretnék feltenni, főleg Zölddihez intézve. Tegnap du. megcsípett egy darázs, de nem az a kis sima méretű, hanem egy nagyobb fajta és mára tenyérnyi vörös folt éktelenkedik a combomon... Fenistil, vizesruha már megvolt, de a helyzet változatlan. Okozhat ez valami bajt a babánál??? Kalcium pezsgőtablettát innék még, ha lenne itt, de azt majd otthon délután. Azt ugye szabad? Plíz help! :shock:

Kép
Kép
lbernuska

lbernuska: Igaz nem hozzám intézted a kérdésed, de válaszolnék, mert tudom a választ. Kálcium pezsgőtablettát nekem a nőgyógyászom ajánlotta, azaz biztosan szabad. :) Még jót is tesz. Az allergiára meg szintén jó (mert ugye allergiás reakció ez) mivel nővéremnek is volt feldagadt darázscsípése, amivel orvoshoz vitték szüleim és kálcium injekciót kapott. Szóval hajrá.

Kérdés: Itthon vagyok vidéken, nagyon szeretnék ma kimenni strandra, de már kb. 3-4 napja sokszor görcsölget az alhasam, méhem. Félek kicsit, hogy a strand, a meleg, utána meg a hideg víz nem lesz jó. Vagy ne aggódjak ezen? Annyira szeretnék strandolni. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Trombi üdv a kislányosok táborában!!! :D
Mágnes felénk "kukónak" hivják azt az izét! :lol:

Mi most indulunk a Balcsira,én persze csak szemlélődni...Én nem merek már bemenni a vízbe,nyitott méhszájjal,meg egy gombával a hátam mögött.Kibírom,majd jövőre bepótolom. :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok Csajok!

Nemrég értünk haza a Balcsiról, Fenyves Alsón jártunk, anyósom nyaralójában volt nagy családi heppening. Jól telt a hétvége, leszámítva a szombati darázscsípésem, amiről kiderítettük, hogy inkább poszméh volt. Lényeg, hogy mára hatalmasra nőtt az általa okozott vörös folt a combomon. És csak nőttön nő... És egyre vörösebb. Már kb. egy jó nagy férfi tenyérnek megfelelő méretű. Voltam ügyeleten és kaptam kalcium injekciót. A dr. bácsi durvábbat akart adni, ami akár a babának is árthatott volna, én mondtam, hogy először próbáljuk meg a kalciumot. Hát remélem javul a helyzet... Nagyon be vagyok sz*rva, mert bár tudom, hogy a rovarcsípés nem árt a babának, de a most kialakult és elhúzódó allergiás reakció már gáz lehet neki...

A pocifotók nagyon szépek! Mindenki kezd gömbölyödni!

Aida! Köszi az ötletet! Nem tudom, mit mondjak a strandolásra... Szerintem ha zárt a méhszáj, akkor nem lehet gond. Én szombaton fürödtem kb. fél órát a Balcsiban! Isteni volt. Este 6 után, úgyhogy a hőség is enyhe volt. És utána egyből zuhany és száraz ruha volt.

Ja és szombaton félig hason fekve éreztem Pöttyöt rugdosni!!! :-D Ez még mindig nem a "rúgjuk ki a ház oldalát" érzés, de több a semminél! Nagyon örültem neki!

Kép
Kép
lbernuska

Ibernuska,de lehet amíg te azt hiszed ,hogy zárt a méhszáj az időközben kinyíldogált.No persze ez ritka,főleg aki először terhes.Nekem pl. nyitva van a külső.És a hüvelygombát könnyebb terhesen elkapni mert ilyenkor érzékenyebbek vagyunk mindenre.Az meg független a méhszájtól.Szóval én inkább félek ,mint megijedek.Sztem a baba fontosabb attól,hogy most én úszkáljak egy jót.De persze mindenkinek szíve joga belemenni.Most is csak térdig sétáltam bele.Aztán épp sétálok-sétálok,mikor jobbra nézva látom,hogy egy nő épp úsztatja kifelé a kis csivaváját.Na azt hittem ott hányom el magam.
Én személy szerint örülök neki hogy egy kicsit lehült a levegő,bár épp nézem a hiradót hogy hány családnak ki kellett költöznie a házából a vihar okozta károk miatt.Hát őket nem irigylem... :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?