Sziasztok!
Még elköszönni sem volt időm múlt pénteken, annyira el voltam havazva, aztán jól elvonultunk 9 napra a szüleim telkére.
Köszi a hiányolást
Nagyon szuper volt, szerencsére apa is tudott szabit kivenni, így végig velünk volt. Ennek köszönhetően pontosan megfigyelhette, milyen gyorsan tanul a fia: úgy mentünk ki, hogy még csak max 1 lépést tett meg 4kézláb, most meg úgy kell letartóztatni. Szépen megtanult felállni először belénk kapaszkodva, aztán rájött, hogy a tereptárgyakat is fel lehet az ügy érdekében használni. Olyna hihetetlenül büszke vigyorral néz körül a drága, amikor elkészül a produkcióval, imádom
Most iszonyat gyorsan kell itthon bababiztossá tenni a lakást, menetünk minél előbb megvenni a rácsot is a gardrób meg a konyha ajtajára.
Még csak épphogy olvastam vissza, szóval csak a mosáshoz szólnék hozzá: az elején mi is Dreft Sensitivet használtunk, öblítőnek pedig néhány evőkanál ecetet az öblítő fakkjába. Egy ideje Almawin márkájú bio-mosószert használunk a gyerek cuccainak, ha végre elfogy a mi mosószerünk akkor, azzal is átállunk. Néha teszek az ecettel együtt pár csepp teafa illóolajat is az öblítő helyére, az is fertőtlenít, és a még nedves ruháknak szerintem kellemes lesz az illata. A mosószernek is van valami illata, szárazon egyik sem érződik, csak valahogy tiszta szaga van a ruhának. A babaillat Samuból jön
na jó, néha nem rózsaillatú, de akkor az öblítő sem számítana
Én csak az első néhány alkalommal vasaltam, tényleg szebbek úgy, de fertőtlenítésre elég az ecet, és nem hagy sok időt Samu, apa dolgozós ingjeit is vagy ki tudom egy hétre előre vasalni, ha hétvégén apa lefoglalja addig a gyereket, vagy reggel gyorsan kivasalok egyet, mielőtt indul. Babaruhára semmi időm nincs. Akinek van, az nem tudom, hogy csinálja, de nagyon ügyi!
Most megyek, elég álmos vagyok, még nem minden táskából pakoltam ki, és előre stresszelek amiatt, hogy csak 5 napot vagyunk itthon, mert aztán jön az IGAZI NYARALÁS, és addig mindent moshatok ki, plusz a lakásrendezgetés, plusz megint összepakolni, és közben futhatok Samu után
Azért majd holnap próbálok jönni!