Új privát üzeneted érkezett!

Dytke,
Elvileg bárhol, maximum ha nincs, megrendelik. Azért kell akkor elkezdeni, mert folyamatosan puhítja a méhszájat, nem ettől nyílik meg, ez majd csak segít a szülésnél. Előkészíti a könnyebb vajúdást. Szülésnél Cimicifugával kell szedni, ha már vannak rendszeres fájások.

Susy,
Nálunk ma nyugi volt.
Vendég

Susy, Pandácska - köszi! :)

dytke

szfgabi, tényleg rég hallottunk rólad, mi újság a fiacskáddal? mesélj majd róla, ha van egy kis időd.

susy, hihetetlen, hogy Kristóf mindjárt 5 hónapos lesz! Jó utat, meg jó hétvégét nektek!

dytke, én bevásárlóközpontos patikában voltam, ott volt homeo szer, meg málnalevél tea is, bár szerencse hogy rákérdeztem, mert kinn a polcon nem volt.

lányok, ma voltam a Tescoban babaruhát vásárolni, mert végre egyben láttam (kimosva, vasalva :) ), hogy milyen ruhácskák vannak, és fel tudtam mérni, mire van szükség. Így elsőre nagyon elégedett voltam a Tescoval, rengeteg kis ruhácska volt, mindenből volt newborn méret is, passzolnak egymáshoz - csak gyönyörködöm bennük :) Remélem, bírni fogják a mosást is.

Apropó, mosás: ti a babaruhát előzetesen kimossátok gépben, vagy csak átöblítitek kézzel? s ha öblítés, akkor mosószer, vagy öblítő, vagy mindkettő? Barátnőm javasolta mosószerként a Persik sensitívet, kisfia ekcémás volt, és ettől nem volt problémájuk (ezt csak leírtam, hátha valakinek hasznos).

Kép
Kép
szalamandra

Szalamandra
Nekem is nagyon hihetetlen, hogy Kristóf 5 hónapos, rohan az idő.
Mindenképpen haza megyünk, de lehet nem maradunk otthon, mert Kristóf nagyon nyűgös. Egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele, és eznekem új, mert sosem volt ilyen. Ma már vele sírtam én is. :cry:

Tescos ruhákkal kapcsolatban, nekünk is van jópár, idáig beváltak, tegnap olyan jó kis napozókat vettem ott, megint van 30- 70 %- os akció, biztos te is tapasztaltad.
Én a pici ruhákat 30 fokon mostam és öblítettem, aztán vasaltam.

Kép
Kép
susytunder

Tescos nekünk is van, és szeretem.
Mosás: Ariel+sensitive öblitő Én mindent kismostam használat előtt, és vasalok is mindent még most is.
Vendég

Szalamandra!

Gabi mosópor+Gabi öblitő, de ez utóbbi csak 6-8 hetes kortól, újszülötteknek nem való az öblitő, ha lágyitani akarod a ruhákat, ecettel tedd! A Gabinak egyébként nagyon finom, igazi babaillata van!
Moss ki mindent alaposan! A bentmaradt festékanyagok kifejezetten ártalmasak! Én is vasalok mindent, pedig a legnagyobb már 6 éves(na jó, gatyát,zoknit nem), fertőtlenit és nem bolyhosodnak a ruhák!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!
Susy-Tegnap mi is óránként ébredtünk és reggel 6-kor már vissza sem aludt :(
Mosás-Domal-kimondottan baby mosópor és öblitö.Minden ruhát mosok és vasalok én is!!
Drukkolok mindenkinek!!

Kép
nóri16

Én azért is szeretem kivasalni a ruhácskáit, mert szebbek is a vasalt ruhák. Csak néha háromszor is nekifogok, mire betudom fejezni. :)

Nóri
Mi 5- kor keltünk, tovább nem ment, pedig mostanában már 7- ig is aludt. Remélem a mai éjjel jobb lesz.

Kép
Kép
susytunder

Susy, biztos a foga, remélem, hamar kibújik.

Dytke, nekem is nagyon fájdalmas volt az első méhszájvizsgálatom, nekem is nagyon hátul és fent volt még, totál zártan. Később azért már javult a helyzet.

Mosás: ahogyan az anyag engedi, én Tide-dal mosok és coccolino öblítőt használok, de egyik gyerek és mi sem vagyunk érzékeny bőrűek. Vasalni először mindent kivasaltam, de most már nem vasalok, a férjem ingeire is hónapokig nem kerül sor :( pedig tényleg szebb a vasalt ruha.

mtunde

Sziasztok!

Susy - Semmi gond, inkább mondd el légyszi máskor is a tapasztalataidat, mert így legalább mindet lehetőségre fel tudok készülni. :D

A mosáshoz nem tudok hozzátenni semmit, de sokat tanultam ma is! :)

Délután akkorát aludtam a délelőtti kórházazás és a 6-kor keléd urán, hogy magam is meglepődtem rajta. :roll: De már megint ásítozom! Megint valami álomkór?

Más: Van egy eladó cserépkályhánk. Nem tudok valakit akit esetleg érdekelne? Vagy esetleg kályhás ismerős, aki elbontaná? Köszi!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

keléd urán = kelés után! :oops:

Megyek aludni! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Jó reggelt mindenkinek!

A mai éjszakánk jobb volt, 3- kor kelt Kristóf, aztán még 7- ig aludt. Most meg már pakolok ezerrel, mert nemsokára indulunk. :)

Mindenkinek szép hétvégét kívánok, remélem mire haza jövök, lesz kinek gratulálni. :wink:

Bettyna
Én sosem voltam egy nagy alvó, de a terhesség alatt olyan álomkóros voltam, hogy volt olyan, hogy 10- kor keltem, és már 1 órakor újra aludtam, és este 9- től tovább nem bírtam fellenni. :)
Aludj is amennyit csak tudsz, mert jön majd a picurkátok, és akkor már nem lehet. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt!

Susy - Köszi, jó tudni, hogy nem a cecelégy csípett meg! :lol: Örülök, hogy ma már jobb volt a helyzet Kristóffal! Jó utat és szép hétvégét nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Ma már 2 számjegyű a vonalzóm!!!! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Susy!
Lilla is extra nyűgös mostanában, szóval fel a fejjel.

Szalamandra!
Én Gabi mosóport+öblítőt használok a kezdetektől + vasalok mindent (ezt persze nem annyira szeretem :lol: ).
Ahogy Márti is írta, ennek a Gabi dolgoknak borzasztóan jó babaszaga van. :lol: :lol: :lol:

Betty!
Már csak 99 napod van, lassan vághatjátok a centit. :lol: Addig jó pihenést, utána úgyis kevesebbel kell beérni.

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Betty-én akkor még a terhesség elején voltam álomkóros. Borzasztó volt, mert lkaásfelújítás volt nálunk, és miközben a hálószobában kaparták a falat, meg fűrésszel vágták a padlólapot, miközben én békésen szunyáltam a nappaliban. Vásárlásnál pedig a pénztárnál várakozva is el tudtam volna aludni. aztán mire 3 hónapos terhes lettem, elmúlt. most, így a vége felé megint kezdek kicsit betompulni, de lehet, hogy ez csak azért van, mert éjjel alig bírok aludni, és azért vagyok kómás. Két hét múlva meg ha álmos leszek, ha nem, akkor sem fogok tudni akkor pihenni, amikor nekem jól esik... :D De nem is baj, csak már ott tartanék!!!!

Kép
marcsi0503

Ildi, Marcsi - Köszi, sajnos nem kell bíztatani az alvásra! :oops: Lassan ott tartok, hogy totál kezdek eltunyulni, és szinte meg kell erőszakolnom magam, hogy nekiálljak valaminek. Ma pl. a takarításnak kéne, de úgy nincs kedvem! :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

sziasztok, köszönöm a mosással kapcsolatos tanácsokat. A Gabi mosószer így látatlanban nagyon jól hangzik, a Persil után ki fogom próbálni. Márti, ha öblítőt nem használok, akkor az ecetet az öblítős részbe kell önteni?

Mostanában fel-feljön, hogy ki lesz a következő, és mindig bízom benne, hogy talán még nem mi, végre van egy kis nyugalom az otthonunkban a dobozhegyek, takarítás után, és annyira élvezem! :) persze, mostmár fejben ott a lehetőség, hogy bármikor érkezhet Róza :)

a méhszájvizsgálat nekem egyre kevésbé fáj; bár még zárva van minden, lehet hogy azért már történt némi bíztató változás.

bettyna, aludj amennyit tudsz :) a terhesség ilyen, minden és minden ellenkezője is bekövetkezhet, ahogy erről egyszer korábban beszélgettünk :) élvezd ki ha alhatsz :)

Kép
Kép
szalamandra

Érdekes, amit a méhszájvizsgálatról írtok. Nekem eddig soha nem fájt, egyáltalán, és ugye totál zárva volt. A héten nem a saját dokimnál voltam, hanem a helyettesénél, és igen-igen rosszul esett, ahogy csinálta, és már valamennyire elkezdett kinyílni. Igazából nem tudom, hogy akkor ez most esetleg a dokin múlott, vagy én is feszengősebb voltam a másik orvos miatt, vagy a méhszáj állapota miatt volt más érzés. Szerdán már megint a sajátomhoz fogok menni, kíváncsi leszek milyen lesz! CSak azért is érdekel ennyire, mert valószínűléeg szülni nem a sajátomnál fogok, mert szabin lesz, hanem a helyettesnél, és ugye szülés közben is megvizsgálnak egy párszor. :oops:

Kép
marcsi0503

Marcsi!

Szerintem abszolút a doki kezén múlik! Amikor a sajátom vizsgál(t) soha nem fáj(t), de ugye volt 2 ügyeletes is a felvételnél. A 3-nál pedig szerencsére a dokim ért be hamarabb, így fel sem merült, hogy más is hozzám nyúljon! Szerencsére mi mindig megbeszéljük a dokival, hogy akármi van, naki szólok előszőr (Lehelkém viharos érkezésének köszönhetően) és utána indul Ő is, mi is a kórházba! Úgyhogy remélem, most majd nem kell letesztelnem egy újabb ügyeletes vizsgálati módszerét!

Márti
borossné becz márta

Marcsi - azt mondta a dokim, hogy azért fáj, mert nagyon hátul van (azt mondta bombabiztos :) ), nem azért mert zárt. Nem tudom, mert más még nem vizsgált meg, de az egyik tornára járó csaj mesélte, hogy mikor bent kellett feküdnie a terhespatológián, ő is és a többi csaj is mindig azon izgult, hogy az én dokim vizsgálja meg, mert ő nagyon "finoman" vizsgált, a másik doki (talán Turi doktornő, de ebben nem vagyok biztos) vizsgálatai meg mindig fájdalmasak. És több már szült barátnőm azt mondta, hogy szülés közben neki nagyon fájt, amikor a méhszáját vizsgálta. Szerintem ez is mindenkinél más.

Danann is régen járt erre. Talán nyaraltok? :wink:

dytke

Liliommanó - hogy bírjátok? Lehet a hétvégi meleg meghozza a bébit? :wink:

dytke

Ja és a (számomra) legfontosabbat elfelejtettem leírni:

Jövő hétvégén költözünk!!! :) Írtunk egy méltányossági kérelmet, és az állapotomra tekintettel engedélyezték a korábbi költözést (bérleti díj fejében, de nem érdekel. Tök mindegy, ha maradhatnánk a mostani albiban akkor is bérleti díjat kéne fizetni). Szóval kicsit megnyugodtam. Tegnap este többször sírtam. Nem tudtam elmondani mi bajom, de biztosan a fáradtság és a stressz jött ki rajtam. Nem győztem mondogatni a kis manómnak, hogy nem vele van a baj, anya nem miatta szomorú.
Köszi mindenkinek a drukkot!!!!!!!

dytke

Dytke, ez jó hír! A bérleti díj már engem sem érdekelne! :lol: :lol: :lol: Ne sírj, tuti jól beköltöztök, berendezkedtek, kipihened magad, utána jöhet Ambrus! :lol: :lol: :lol: Nekem eddig minden ismerősöm babája kivárta a költözést. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi - remélem mostmár én is ezen ismerőseid közé fogok tartozni :)

dytke

Szalamandra - :lol: Emlékszem! És már tovább is adtam a bölcsességet a kedvenc kolleganőmnek, aki a 10. hétben jár! :D

Dytke - Ez fantasztikus jó hír!!!! Nagyon örülök és gratulálok! Sírni pedig kell néha! Hadd tisztuljanak a könnycsatornák is! :D

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Dytke-ez nagyon jó hír, hogy költözhettek végre! az meg, hogy sírsz, nincs benne semmi különös. Én ritkán szoktam , de akkor alig tudom abba hagyni. biztos a stressz miatt van, majd elmúlik! :D

Kép
marcsi0503

Dytke!
Úgy legyen. :lol: Én amúgy nagyon szerettem Káposztáson lakni, biztos jó lesz Neketek is.
Ildi

KépKép

KépKép
beneildi

márti köszönöm szépen a 3. szülésed történetét, ez nagyon megható volt, ilyen nekem is jöhet :)

marcsi a méhszájvizsgálattal az van, hogy a terhesség vége felé a dokik szeretik megpiszkálni, mert az elindíthat ezt-azt. Ha egy méhszájvizsgálat fáj, akkor ott egy kis tágítás is volt.
Szerintem ez egy barbár dolog...

Kép
Kép
Kép
iricc

dytke, szerintem is a stressz miatt van a bőgés - az ember tartja magát, igyekszik nem felvenni a nehézségeket, aztán ha sínen van, jöhet egy kis kiadós stresszlevezetés :)

Kép
Kép
szalamandra

Köszi lányok! :)
Én minden feszültséget sírással vezetek le. Már elég régen sírtam, így ez a nagy bizonytalanság betett rendesen. De legalább megoldódott. :)

Ildi - nekem nagyon tetszik a környék, biztosan jó lesz ott nekünk. Főleg Ambicseknek a sok zöld terület. Itt a Szabolcs utca elég gáz... Bár a ház, amiben lakunk nagyon jó, tetőkertes, meg a két ház között is szép zöld udvar van, csak ne kelljen kiemnni az utcára... :)

Ma találkoztam az új védőnéninkkel is. Péntekre beszéltünk meg időpontot, most egyeztetés nélkül bementem, ha már ott jártam. Nagyon szimpatikus hölgy. És nagyon közel lesz, 3 perc, ami nagyon baráti távolság :) Szóval már nagyon várom a szép, új, tágas kis otthonunkat! :)

dytke

Dytke,
Ez nagyon jó, végre beköltözhettek a kuckótokba :D
Vendég

Iricc-hogy őszinte legyek, én is elég barbár dolognak érzem ezt a tágítgatást. valószínűleg a doktor úrnak még senki nem akarta kitágítani a méhszáját, ezért csinálja ilyen bátran. tényleg nagyon kellemetlen volt, azok után meg pláne, hogy a saját dokim mindig annyira óvatosan nyúl az emberhez, nehogy fájdalmat okozzon neki! Szerdán megint a sajátomhoz megyek, kíváncsian várom, hogy milyen lesz.

Kép
marcsi0503

Sziasztok!

Dytke
, de jó, hogy költözhettek.

Amikor én is a falat kapartam a méhszájvizsgálatnál, utána egy kicsit véreztem is, és azt sejtettem, alaposan megnézte a doki, hátha... Bár azt is mondta, hogy igazából nem híve, hogy 2 naponta nézegessen a végén, mert attól még nem indul el semmi. Max, ha már beindul, akkor lehet rásegíteni. Hát nem tudom. De tény, hogy a végén is még eléggé hátul volt a méhszájam, alig érte el, és ezért is volt fájdalmas. Másrészt viszont dokifüggő is. Az előző dokimnál a rákszűrés abszolút nem volt kellemetlen, amikor azt a műszert betolta. A mostani dokimnál egy kicsit kellemetlenebb volt, asszem kicsit kapkod, de hát ez legyen a legnagyobb baja :) minden másban meg vagyok vele elégedve.

Bettyna, aludj csak. Mostanában én is nagyon kimerült, fáradt vagyok. Pedig a gyerkők alszanak éjjel, én is alszom, de alig várom, hogy délután ledőlhessek, és mostanában Bene is újra alszik délután. Arra tippelek, ez az idő a ludas. Mert magamnál még tudom arra fogni, hogy terhesség-szoptatás, stb, és most jön ki rajtam, de Bene??? :)

mtunde

Sziasztok!

Újra itt!
Bocsi,de még az utánaolvasási fázisban tartok, a Bernus itthon van velem, úgyhogy nehezen jutok gép elé. :D

Dytke- Örülök!! Nem hiába drukkolt ennyi emberke Nektek!! :D

Ági

Kép
iroko

Dytke: tök jó a költözés :lol:
Vendég

Dytke

Na látod, sikerült! Drukkoltam! :wink:

Mi is Sensitiv perrilt használunk és a gyerekek ruháit 2* öblitem és silán sensitiv öblitőzök, de csak keveset teszek a tartóba.

Viszont nem vasalok. :oops: :oops:
Soha nem is vasaltam, van valahol egy vasalóm, de még vadi új, kb 4-5 éves. :oops:

Manka
Mostmár izgulok, hogy mi lehet veletek, írj pár sort, légyszi!
Akár sms-ben is.
Vendég

Iroko,
Üdv újra itt :D
Vendég

Irokonak :D

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Na most egy életre elég lesz belőlünk :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nálunk mosás - dreft sensitive, öblítés - coccolino v. silan sensitive, de az első mosáskor/beavatáskor ecettel öblítettünk, az állítólag fertőtlenít, akárcsak a vasalás. És mindezt itt a fórumon tanultam, tőletek! :D

Tescós rucik beváltak, bár a bodykon pici lyukakat vélek felfedezni (és még alig mostuk őket) - most ez vagy anyaghiba, vagy van egy molyunk. :?

Nekem csak akkor fájt a méhszájvizsgálat, amikor már nyitva volt - persze a doki azután mondta, hogy nyitva, miután megvizsgált és fájdalmas volt. Most akkor ez azt jelenti, hogy ő tágította ki? :shock: Ezt az infót honnan kaptátok? Ez érdekelne. Van valakinek bennfentes ismerőse (eü-is), aki ezt megerősítette v. ez olyan szájhagyomány?

Az, hogy a babák nyügisek mostanság nem gondoljátok, hogy a hihetetlen melegnek köszönhető? Persze nem akarom ráhúzni mindenkire, de nálunk minden anyuka arra panaszkodik, hogy az eddig jól alvó dede most akár óránként ébred éjjel. Nálunk is éjjel 2 max. 3 ébredés volt, és az elmúlt napokban meg éjfél után óránként. Én a hőségnek tudom be, bár nyilván egyéni dolgok is szerepet játszanak benne. Máté pl. tegnap egész du. nem volt hajlandó aludni, így éjjel sokat durmolt :) , de mostanság esténként úgy kell meggyőzni, hogy ő tulképp álmos és nem kéne erőltetnie az ébrenlétet. A kis édes... muszáj leírnom, de teljesen odavagyok ezért a kis huncut kölökért :oops:

Rólunk még annyit, hogy végre tudunk 2-3 órás szüneteket tartani a szopik között, mivel most már ha ébren van, nem muszáj ennie, le lehet kötni a figyelmét mindenfélével: zenélő körforgós állatkák, a padló mintázata, miközben valakinek a vállán lóg stb. És édes állathangokat (leginkább galambbúgás és cicanyávogás) meg gügyögéseket produkálunk, minden családtag örömére és olvadozása közepette. :lol:

Kép
Kép
szfgabi

Pandácska-

Azt csak hiszed.... :D Azok a nagy, kék szemek.. Olyan szép ez a kiscsajszi!
KÖSZI!!

:-)

Ági

Kép
iroko

Panda

Gyönyörű Dorka!!! :lol:
Vendég

Nekem a sapis kép tetszik!!! (amelyiken apa ölében van) :wink:
Vendég

Jkriszta,
Apa szerint ott úgy néz ki, mint egy rózsaszín saláta :lol: :lol:

Iroko,
Köszönjük :wink:
Vendég

Dorka nagyon szép :D

Hazamentek Zsófi unokatesói, újra egy gyermek van a házban, juhééé :wink:
Vendég

Sziasztok!

Még elköszönni sem volt időm múlt pénteken, annyira el voltam havazva, aztán jól elvonultunk 9 napra a szüleim telkére.
Köszi a hiányolást :-)
Nagyon szuper volt, szerencsére apa is tudott szabit kivenni, így végig velünk volt. Ennek köszönhetően pontosan megfigyelhette, milyen gyorsan tanul a fia: úgy mentünk ki, hogy még csak max 1 lépést tett meg 4kézláb, most meg úgy kell letartóztatni. Szépen megtanult felállni először belénk kapaszkodva, aztán rájött, hogy a tereptárgyakat is fel lehet az ügy érdekében használni. Olyna hihetetlenül büszke vigyorral néz körül a drága, amikor elkészül a produkcióval, imádom :-) Most iszonyat gyorsan kell itthon bababiztossá tenni a lakást, menetünk minél előbb megvenni a rácsot is a gardrób meg a konyha ajtajára.

Még csak épphogy olvastam vissza, szóval csak a mosáshoz szólnék hozzá: az elején mi is Dreft Sensitivet használtunk, öblítőnek pedig néhány evőkanál ecetet az öblítő fakkjába. Egy ideje Almawin márkájú bio-mosószert használunk a gyerek cuccainak, ha végre elfogy a mi mosószerünk akkor, azzal is átállunk. Néha teszek az ecettel együtt pár csepp teafa illóolajat is az öblítő helyére, az is fertőtlenít, és a még nedves ruháknak szerintem kellemes lesz az illata. A mosószernek is van valami illata, szárazon egyik sem érződik, csak valahogy tiszta szaga van a ruhának. A babaillat Samuból jön :-) na jó, néha nem rózsaillatú, de akkor az öblítő sem számítana :-) Én csak az első néhány alkalommal vasaltam, tényleg szebbek úgy, de fertőtlenítésre elég az ecet, és nem hagy sok időt Samu, apa dolgozós ingjeit is vagy ki tudom egy hétre előre vasalni, ha hétvégén apa lefoglalja addig a gyereket, vagy reggel gyorsan kivasalok egyet, mielőtt indul. Babaruhára semmi időm nincs. Akinek van, az nem tudom, hogy csinálja, de nagyon ügyi!

Most megyek, elég álmos vagyok, még nem minden táskából pakoltam ki, és előre stresszelek amiatt, hogy csak 5 napot vagyunk itthon, mert aztán jön az IGAZI NYARALÁS, és addig mindent moshatok ki, plusz a lakásrendezgetés, plusz megint összepakolni, és közben futhatok Samu után :-)

Azért majd holnap próbálok jönni!
danann

Mosás: én jó ideje egybe mosok mindent a mi ruháinkkal. Mióta kúszik, mászik, áll, lépeget, és mindenfélét eszik, az ő ruhái koszosabbak :wink: Azt hiszem öt hónapos koráig mostam neki külön, aztán elkezdtem lassan egybe mosni: pólóinkkal az ő ruháit, és így tovább. Most már mindent mindennel :lol:

danann: gratulálok Samunak a felálláshoz :D
Vendég

Sziasztok!

Hazaérkeztünk, nagyon jó volt a szüleimnél, csak a nagy meleg miatt inkább nem mentünk semerre, hanem barátokkal a kertben szalonnát sütöttünk, bográcsoztunk. Tengernyi időnk volt, hiszen egymás kezéből szedték Kristófot, kiváncsi is leszek, hogy egyedül hogy boldogulok, ha ölbe akar jönni, mennyire lesz hiszti. :)

Képzeljétek kaptunk odahaza nagyon finom őszibarackot. Gondoltam egyet lereszeltem belőle egyet almareszelőn, és megkínáltam vele Kristófot. Úgy ette, hogy mégegyet kellett reszelni, és olyan édesen tátotta a kis száját. Rögtön hoztunk is egy szatyorral belőle. Olyan illata van, hogy a szomszéd fájáról lehetett nálunk érezni. :)

Pandácska
Dóri nagyon aranyos, szép nagy baba. Látszik rajta, hogy boldog, elégedett nagylány. :)

Lányok! Senki sem szült meg? Azért én még reménykedem, hogy ma jó híreket hallunk. :wink:

Ha már így elkezdtünk barackozni, szeretnélek titeket arról kérdezni, hogy bébiételt adtok/adtatok a babának, vagy magatok csináljátok? Leginkább az érdekelne, hogy hol szerzitek be a zöldséget, gyümölcsöt, mert rám a frászt hozzák a nitráttal. Valóban csak biot lehet adni a babának? Ha igen, hol jutok hozzá, és honnan tudom, hogy az bio? :roll:
Az őszibarackot azért mertem adni Kristófnak, mert a szomszéd tuti nem permetezte. De elég nagy dilemmába vagyok, hiszen nyakunkon a tejcsin kívüli eszegetés is.

Kép
Kép
susytunder

Én adtam neki bébiétel is, meg vásárolt gyümölcsöt is (nem biot). Nem leszek népszerű itt a véleményemmel, de én túlzásnak tartom ezt a nagy BIO-imádatot. Volt amúgy egy cikk a pár hónappal ezelőtti Kismamában, ahol a sima zöldségeket, gyümölcsöket összehasonlították a bio-val, és arra jutottak, hogy mosd meg a simát és add a gyereknek :lol:
Vendég

Sziasztok!

Pandácska - Nagyon arik a képek!!!!

Dytke - Nagyon örülök, hogy a finishben vagytok!!!! Akkor délután találkozunk?

Képzeljétek, péntek este vacsimeghívásunk volt egy nagyon puccos helyre! Szuper jó volt! Mindezt úgy mondom, hogy engem a legtöbb esetben feszélyeznek az ilyen helyek, mivel nem sűrűn van benne részem.
Aztán apa feldobdta a labdát, hogy nincs-e ekdvünk lemenni a Balcsira, mert az egyik haverjáék kivettek egy házat Zamárdiban, mert mennek a Soundra, de van egy üres szoba. Mondtam, hogy akár lehet is róla szó, így vacsi után gyors pakolás, reggel indulás. Míg a fiatalok fesziváloztak, mi strandoltunk! Tök jó volt! Bár az utat nem kívánom senkinek! Oda és vissza is kijutott egy-egy baleset a pályán, ami km-es dugót okozott még a 7-es főúton is.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?