Új privát üzeneted érkezett!

Éva!

Kösz :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Potyka, kitartást, nem irigyellek sem a hajnali kelés, sem a nagy melegben nagy poci miatt :cry: ! Én minden kánikulai napon gondolok Rád is és a többi várandósra, hogy szegények, ezt aztán tényleg nehéz elviselni!

Szerintem a stúdió bérlése tök jó ötlet, úgyis lesz folyamatosan gyerek, aki éhes, szomjas, tisztába kell tenni, anyának is pisilnie kell, stb...

Kvaszévi, nagggyon édes Boti! Kiszazsu, az a copfok és vigyor kép :lol: :lol: :lol: :lol:

Pumperka vagy tanár vagy tanitónéni, majd ő megmondja a tutit!!!

Na, megyek, mert rohanok apuékhoz, viszont ma ott is hagyom az Andrist és elmegyek egyet edzeni, utána meg fodrászhoz, mert igy sport nélkül már csak a kiborulás megy... remélem, nem lesz semmi baj, anyukám elbir majd a két pasijával :lol:

Ja, B.Márti, a nálatok készült képek is baromi jók, csak hiányolom róluk anyóst, mert ő aztán tényleg az a banya, akinek elképzelem asz igazi anyósviccekben lévőt!

Kép

KépKép
eszterxx

Beuska, szerintem jó ötlet a terembérlet! Én nem szeretek nyilvános helyen szoptatni... :oops:

Minitalisok, nagyon szépek vagytok! :)

OBeaO, én is úgy vagyok vele, hogy értékelem, ahogy ők neveltek minket. Persze látok néhány hibás húzást is, amire még mindig emlékszem gyerekkoromból. Pl. anyu volt az engedékeny, apu meg ezt túlkompenzálta, és ő volt a rettegett, akivel lehetett fenyegetőzni. "Na, majd kaptok apátoktól, ha hazajön!" :roll: Ezt én igyekszem elkerülni...

Kvaszévi, :), köszi! Hogy néz ki egy ilyen válogatás? Nem nagyon lómustra jellegű? Be is húznék annak, aki azt merné mondani, hogy a gyerekem nem elég szép a feladatra :lol: . Boti nagyon helyes, formás kispasi! Kire hasonlít???

Zsu, nagyon szép a családod! Nagyon édes, hogy a lánykád mindig ílyen cukin vigyorog a képeken! :)

Kép

Kép
mzx

Mzx, semmi extra. Pampers reklámba keresnek babákat. Behívtak minket időpontra, kitöltettek velünk egy rahedli papírt, majd készítettek egy csomó képet Botiról. Jövő héten értesítenek a döntésről. Én is arra készültem, hogy beszólok, ha valaki rosszat mer szólni rá, de szerencsére erre nem került sor. Az egész iroda körberajongta, ő meg vigyorgott és gagyogott szorgalmasan Mindenkire. :wink: :lol:
Ja, és tiszta apja a gyermek. Mostanában a heverjával azon poénkodnak, hogy mehetek anyasági vizsgálatra... :shock: :roll: No comment.

Évi

KépKép
kvaszeva

Csak gyors reagálás a helyesírási dilemmára: abszolút Beuskának és Potykának van igaza 12-én ügyben, de majd a 0Bea0 eldönti. :wink: :wink: :wink: Ha már itt tartunk, csak halkan jegyzem meg, hogy Beuska, a tudni illik egy szó szerintem. :wink: :wink:
Ettől eltekintve tényleg gáz, hogy javítgatjuk egymást, :twisted: :twisted: :twisted: úgyhogy én is eldugulok gyorsan. :lol: :lol: :lol: :lol:

Beuska, szerintem is jó ötlet a terem, csörögj rájuk, hátha megcsípjük. Tök jók a talis képek, és ez a kert, komolyan nem valami híres miskolci parkra fogjátok ti rá, hogy az a Mártiék kertje?
Judit, na azért, már kezdtem megsértődni, hogy elpártol Eszter Marcitól. Minimum három hónap plátói szerelem Eszter részéről jár neki a 3 napi sírásért :wink: :wink: :wink:
Linocs, Kvaszéva, nálunk tegnapelőtt az történt az urasággal, hogy egész nap nyűglődött, egy percig nem volt jó neki sehol, csak az ölemben, de úgyis járkálni kellett vele. Mire kitaláltam, hogy mondjuk az a baja, hogy éhes és nem elég neki az egy ciciből etetés. Úgyhogy azóta kettőből...,így jól elvan, három és fél, 4 óránként eszik, csak én parázok, hogy nem lesz tartalékom, ha mindig mindent kiszív belőlem. Na de gondoltam éjszaka is milyen jó lesz, biztos tovább bírja majd kaja nélkül, ha 2 ciciből fogyaszt. Ehhez képest a ma éjszakánk: 8-kor fektetés, éjfélkor 1. kaja, fél 5-kor 2. Majd ébren kukorékolás 6-ig, és aztán még aludt fél 8-ig. :shock: :shock: :shock: :shock:
Panny: sajnálom szegény Olikát, szörnyű megterhelő lehet, nekem nincs ötletem, de tarts ki, mostmár tényleg el kell múljon ez az időszak is.
Zsu: tök jók a képek, jó hogy kitaláltad, hétvégente én sem mindig a szomszédhoz lógok ám el, hanem mi is ezt használjuk.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Jó reggelt!

Kiszazsu, a végére jutottál az olvasásnak? nem hiszem, hogy sikerül behoznod a több, mint egy havi lemaradást... :(
Pumperka, nem tudsz valamit Pété-ről? Pété, hol vagy?
Kvaszeva, drukkolok, hogy bekerüljetek a Pampers reklámba! Én is akarok!!! Ja, megkaptuk a héten az ajándékot a Pamperstől, 4 csomag popsitörlő és egy magasság mérő plüss kukac. :D Köszönöm mégegyszer a szavazatokat! ;)
Kvaszeva, Feri üzeni, hogy le lehet tölteni a navigációt a telefonra és akkor nem kell érte fizetni... ill. nem tudom milyen telefonod van, de ha Nokia Mapsot használsz, akkor ott csak a dumáért kell fizetni, némán ingyen használható. Ha esetleg Wayfinder, akkor arra nem lehet előre letölteni, hanem csak mobil nettel és az bizony drága mulatság. :(
Beuska, köszi a talis képket, nagyon jók! :) És igen, én csak a szülés pillanatától vettem igénybe, mert előtte betegállományban voltam. :)
Szerintem is nagyon jó ötlet a stúdió bérlés, csak attól félek, hogy akkor ketté szakad a csapat. Vagy kint legyen, vagy bent, ne két helyen. :(

KépKép
KépKép
mni

Jó reggelt!

Megint el vagyok maradva, mert tegnap a barátainknál voltunk (az Ember segített bontani, téglákat pucolni, mi meg vidámkodtunk az anyukával, gyerekekkel). Este meg jöttek anyuék megköszönteni (ma van a szülinapom ). A 10. házassági évfordulónk is ma van (még gombócból is sok :lol: )

Szeirntem is jó ötlet a NOHA helyiség.

Bocsánat, nem a topik témájához kapcsolódik, de olyan boldog vagyok. Tegnap váratlanul beugrottak Flóra leendő óvónénijei, és két tündéri aranyos, fiatal csaj, akik lelkesek, és látszik, hogy nagyon szeretik a gyerekeket. Ők lesznek a Zsebibaba csoport, ami külön jó, mert nagyon szereti Flóra a Micimackót és barátait. És a locsolókannát választotta Flóra jelnek. Akkora megkönnyebbülés, hogy ilyen kedves emberek fognak rá vigyázni.

Nagyon édes az összes baba! Márti: gyönyörű a kert, és Ti is nagyon szépek vagytok.

Ja, és én magyartanár lennék végzettségre nézve. Bár nem ezzel foglalkozom, azért csak nyelvvel/nyelvekkel bíbelődöm. De kijavítani senkit nem fogok, mert nekem is iszonyúan nagy meló volt megtanulni helyesen írni, és még ma is sokszor elbizonytalanodom. Mondjuk a muszáj és társai nekem is feltűnnek, de hiányzik belőlem a népnevelő hajlam :)

Kép
KépKép
nebula

Nebula, hát akkor Isten éltessen sokáig. Hányadik, ha nem vagyok indiszkrét?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Mni-vel értek egyet, vagy legyen kint vagy legyen bent, két helyen nem biztos, hogy jó lenne... Mert aztán klikkesedés lesz, ami amúgy is, de ha egy helyen leszünk, akkor legalább szemmel tartjuk a klikkeket ;)
Nem tudom, hogy úgy lehet-e, hogyha délelőtt borús az idő, akkor foglaljuk le a helyet, és akkor ott lesz a találkozó. Csak mondjuk ez a bizonytalan helyzet a távolabbról érkezőknek nem annyira tuti...
Amúgy nagyon jó ötlet a klub, és nem is tudtam róla, hogy van itt a kerületben, nem is olyan messze tőlünk egy ilyen jó hely. Na majd jobban megnézem...

Nálunk még mindig Hiszteroida Kisasszony tanyázik, nem olyan vészes, csak folyamatosan a kezemben érzi jól magát, és ott is igényli az ötpercenkénti helyváltoztatást...

Az evés terén pedig egy újabb extrém póz vált be: fexik a szopipárnán, az egyik kezemmel a cicimet, a másik kezemmel a párna szélét fogom. Majd lassan felemelkedek, és az emelkedés hatására becélzom a cicim a szájába, és ebben a számomra "nagyon kényelmes" pozícióban fel-alá sétálgatunk a lakásban, illetve ringatom a párnát. Majd kb. 3 perc után megnyugszik, és akkor folytatódhat az evés akár ülve is :roll: :roll: :roll:
Még szerencse, hogy ilyen kreatív vagyok :oops: :lol: :? :shock: :D :o :wink:
linocs

Nebula, de jó, nekem is locsolókanna volt a jelem! :)

Zsu, drukkolok a hugicádnak! Régóta próbálkoztak?

Márti, anyósod csak most látom! :shock: Tényleg banyás ezzel a cigivel! Pfujjjjj! Gyorsan adj neki megint valami melót , hátha megfutamodik!

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Olyan aktívak vagytok, hogy mire visszaolvasok, arra már mincs időm reagálni!

Beuska, Márti
Tök jó, hogy csináltatok egy mini talit! A képek alapján jól éreztétek magatokat! És Márti, nektek milyen szép kertetek van!!!

Kvaszeva
Most, hogy láttam képeket Botiról, hát áldásom adom a gyermekeinkre! Egy ilyen vőt szívesen elfogadok! Sőt, azt is megígérem, hogy nem leszek egy hárpia anyós!

Jim
Ha legközelebb jöttök Agárdra, mindenképpen szóljál, szívesen taliznék veled!

Lányok, szoptatás alatt mit lehet bevenni fogfájásra? Iszonyatosan fáj a fogam tegnap óta. :x

Tisztába kell tennem csipetkét, mindjárt jövök vissza.

Kép
tand

Nebula!

Flórát simán felvették az oviba?Nálatok Monoron nincs helyhiány?Vagy vittél munkáltatóit?
Látom majdnem egyidős a te Flórád meg az én Krizsim :wink: szal mi is szeptemberbe kezdjük az ovit...hát a mi óvónénink nekem nem szimpi(apának se)...ja és egyik se...de nem baj,egy évet kihúzunk valahogy :? ...a nagyfaim most lesz nagycsoportos,az ő óvónénijei szuperek!!!A kicsi meg kétszer járja a kiscsoportot és így hozzájuk fog kerülni :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

MEGGYMAGOZÓja van valakinek? Anyósomnak lesz szülinapja jövő héten, és csak ez az egy ajándékötletem van, de nem tudom, hogy hol és milyet érdemes venni.

Kép

Kép
mzx

Ja és Nebula!

Boldoog Szülinapot és Házasségi Évfordulót!!!

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Tand!

Algopyrint nyugodtan bevehetsz.Azt szabad kismamáknak(terheseknek és szoptatósoknak is)

Mzx!

passssz :(

Linocs!

Ez az állva menet közben szoptatás ismerős :shock: :wink: na nem Olikánál...a középső fiamnál vetettem be amikor szopisztrájkolt :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Csak 2 sort rohanva, mert főzés van, meg bőgés...

Panny, nekünk egy papaverines lötty jött be, házidoki írja fel, patikában csinálják.
Nem csodaszer, de az összes ilyenre valónál job-szerintem!

Mxz, Gyönyörű mindkét gyerek, és hasonlítanak!!

Húú még akartam valamit, de majd később, mert egyre jobban bömböl.... :roll:
Vendég

Szilvánusz: köszönöm szépen. Harminckettő, és jobban érzem magam a bőrömben, mint mondjuk 3-4 éve. Már csak azok a fránya kilók :oops:

Tand: szegény, tökéletesen átérzem. Nekem még Flóránál volt egy ilyen megspékelve azzal, hogy külföldön voltunk, és az ottani fájdalomcsillapítók közül semmi nem használt. Kénytelen voltam egy átvirrasztott éjszaka után s.o.s. bejelentkezni egy fogdokihoz, aki írt egy szoptatás alatt is adható antibiotikumot és lórugás erősségű fájdalomcsillapítót. NO meg persze pár nappal később gyökérkezelt :shock: Úgyhogy szerintem gyorsan jelentkezz be fogdokihoz!

Kép
KépKép
nebula

Nebula
Boldog szülinapot és házassági évfordulót!

Köszi a tippeket fogfájásra, most bevettem egy algopyrint, majd meglátjuk, hogy hat-e, vagy sem.

Még egy kicsit visszatérek az elmúlt napok témáira, azt mondjátok, hogy anyukák csak "nagyzolásból" mondják, hogy átalussza a gyerek az éjszakát, ... stb. Hát én őszintén megmondom, hogy ezek után le sem merem írni, hogy a mi napjaink hogyan telnek!
Mi reggel 7-8 körül kelünk, akkor eszik csipi, majd a kiságyban elszórakoztatja magát, amíg én fejek, illetve elrendezem a kis dolgaimat. Általában minden délelőtt kimegyünk anyáékhoz, és akkor ott tovább folytatja a nézegetést, illetve az alvást. Persze vannak napok, amikor nem köti le magt, akkor a horózóba ültetem és odateszem, ahol éppen van valaki. A következő kajálás nálunk dél körül van. És ismét jön a saját maga szórakoztatása, illetve az alvás. Természetesen sokszor odaállunk mellé, és beszélgetünk neki. Délután 4 körül eszik megint. Általában a délutáni kajálás után igényli, hogy foglalkozzunk vele. Akkor elég sokat van kézben, vagy kitesszük a kanapéra. Este én nyolckor fürdetek (mondjuk ez szent és sérthetetlen), utána szopizik és leteszem a kiságyba. Szerencsáre nagyon ritka, hogy ott kell állnom mellette egy kicsit, mert általában mindig elalszik egyedül. És én úgy gondolom, hogy átalussza az éjszakát, igaz egyszer mindig nyekereg olyan fél három körül, de akkor megkapja a cumiját és már alszik is tovább. Én sokkal többször megyek be hozzá megnézni, még akkor is ha nem jelez! És kezdődik az új nap!
Ja a kajálás nálunk is csak max 10 perc. Gyorsan befalja amennyi kell neki, majd elfordul a ciciről.
Szerintem nyugodtan írhatom Grétiről, hogy egy álom gyerek. Még nem sírt egyfolytában fél órát. De szerintem az én kislányom tudja, hogy csak mi vagyunk egymásnak, és nem készít ki még ő is. hát talán erről a témáról ennyit.

Hozzátáplálás: szerencsére van tejem rengeteg, de én emellett is próbálkozom a gyümikkel. Igaz elég kis sikerrel, de én úgy gondolom, hogy nem árt neki a teljesen friss gyümi, amit a fáról szedek, és nem úgy veszem meg. Egyébként úgy gondolom, hogy mindenki el tudja dönteni, hogy mit szeretne, és mikor adni a babájának.

Kép
tand

Kép

Kép

Kép

feri (mni)

Zsu, Mni, Évi szuperek a képek!

Tetszenek a minitalálkozós képek is nagyon!És a kert, csodaszép.
Nekünk is nagy 5000 nm -es kertünk van, de még kicsit kesze-kusza. Akarunk majd mi is tavat, meg hasonlók, de majd ha a gyerekek nagyobbak, Péter valszeg az 1. nap belefulladna :?

Nebula, aranyos óvónénik. A mieink azért nem jöttek ki.
Peti jele kishajó, majd varrhatod bele mindenébe :wink:
Ja, és Isten éltessen nagyon sokáig! És boldog évfordulót!!

Gyerekeim alszanak, itt a rendrakás, és ha marad idő , akkor a pihenés, henyélés ideje :P
Vendég

Sziasztok!

Nebula, nagyon boldog szülinapot és évfordulót!

Niki, a visszaolvasásról gyorsan lemondtam :oops: , mert úgysem lenne értelme hozzászólni egyhónapos témákhoz. :? Helyette csak gyorsan átpörgetem az oldalakat és kigyűjtögetem a képeket az albumba. :D

Mzx, köszi a drukkot! Néhány hónapja próbálkoznak, hugicám márciusban hagyott fel a tablettával.

Tand, jobbulást a fogadnak!
Vendég

Nebula, én is boldog szülinapot és házassági évfordulót kívánok. :)
Kacika, azt hiszem Juditkecskemét töltött fel anno képet az Ő kis tavukról és az körbe van kerítve Levente miatt.
Tand, szuper kislány Gréti, példamutatóan viselkedik. :)

Nagyon fincsi meggyes sütit csináltam délelőtt és tök egyszerű volt elkészíteni. Leírom, hátha valaki nem érzi magát elég kövérnek és megsütné magának, vagy a családnak. :) :lol:

3 egész tojás
2 pohár kristálycukor, ezeket habosra keverem majd szépen lassan adagolom hozzá a következőket:
1 pohár tejföl
1/2 pohár olaj
3 pohár liszt és fél zacskó sütőpor.
1 evőkanál rum és egy citrom reszelt héjja.
A jól összekevert tésztát beleöntöm egy tepsibe és a tetejére meggyet rakok. (Sárgabarackkal finomabb, de Feri azt nem szereti)
Én kb. 40 percig sütöttem.
Mérőpohárnak egy 2 dl-es poharat használtam.

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok! Itt van újra a bebiztosított kerti tó. :D

Kép Kép

Hogy-hogy oviba tudtátok íratni úgy a nagyobbat, hogy van kicsi??????????Itt Kecskeméten képtelenség.
Kacika! Te hogy érted ezt el???

Mni!
Nekem pont sütni kéne vmit, vendégek jönnek. Lehet hogy kipróbálom.....Van egy csomó ribizlim is.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Nimó az antibiotikum miatt rettenetesen f...ik. Mitévő legyek. Állandóan átöltöztetem, vízszerűen híg a dolog és mindig kifolyik. Úgy sajnálom. Még csak szerda este óta kapja de már másnap jelentkezett a hasmenés. Mi lesz így két hónapig (netán tovább) :!: :?: :cry:

Leventének lenyírtam a haját, jó foltos lett, itt-ott majdnem kopasz. Véletlen 9 mm helyett 3-ra állítottam egyszer, egyszer meg csak símán nem tudom hogy belenyírt a gép egy kopasz csíkot. ...Na mindegy majd megnő. Sírt végig, a tusolás alatt is nagyon megsértődött rám :cry: :)

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

NAgyon szépen köszönöm mindenkinek a gratulációt! Kimentünk a közeli vendéglőbe (Monácska: Ilzer) kajálni, most értünk vissza, mindjárt nekiugrom a melónak, csak az ovihoz akartam írni: itt szerencsére semmi gond nem volt azzal, hogy a körzeti oviba felvegyék (eredetileg nem oda akartunk menni, na oda viszont nem vették fel). Azt az egyet pedzegették, hogy nem kéne talán ott altatni. Viszont én tavasztól félállásban melózni fogok (2-3 nap melóhelyen, többi itthon), és nem szeretném akkor átszoktatni az ottalvásra a lányt, úgyhogy majd kicst harcolok az ovival.

Juditk: szuper ez a tó.

Mni/Feri: jaj, de édes Lilla!

Kép
KépKép
nebula

Tegnap este írtam egy teleregényt, mindenkinek külön-külön válaszolva, és nanáááá, elszállt!

Szóval most csak gyorsba, amire emlékszem:
Linocs,
a Hiszteroida üstökös nálunk is becsapott :D Kb egy hete jelezte érkezését, azóta van megint éjszakai felkelés + a szokásosnál is több nyügi a kajcsi körül, tegnap pedig tetőfokára hágott a party-hangulat! Minden szopi sírással kezdődött, folytatódott...rémálom, estére kipurcantam...
és le a kalappal a kreativitásod előtt!!!

Kacika,
hát igen, az éjszakai felkelés, mint előbb írtam nálunk is bejött. Ilyenkor te nem adsz kajcsit Petrusnak?

Tand,
Gréti télleg álombaba! Nagyon megérdemled! :D Nekünk is így néztek ki a napjaink az "hisztikorszak" előtt, olyan jó volt...na talán még pár nap és helyreáll a csajóca.

Monácska,
gyönyörű Nóri! Nekünk is van csíkos bádiarzenálunk (asszem Auchanos)

Mni,
köszi a receptet, én imádok minden egyszerű de nagyszerű sütit! A muffinban ezért is vagyok verhetetlen családilag! Ja, a legújabb hízlalda-variácó: uaz mintha piskótát sütnél, csak liszt helyett darált diót kell bele tenni! Isteni! És ennek a tetejére is lehet meggyet szórni!

Szilvánusz,
ez a 2cici dolog tök jó ötlet, lehet, én is kipróbálom! Majd beszámolok, lett-e vmi poz.változás..

hát most hirtelen ennyire emlékszem..remélem legközelebb nem fagy le az irományom :?

KépKép
kmanna

Juditkecskemét, nem tudom milyen ribizlivel, de anyunak van egy szuper ribizlis süti receptje. :) Annyit tudok, hogy egy sima piskótát kell hozzás sütni és egy grízes pudingos krémbe kell belekeverni a ribizlit. De majd lemegyek és megkeresem a receptet.
Niminek jobbulást, remélem a hasmenés csak ideiglenes és hamar elmúlik.
Kmanna, fincsi lehet!

KépKép
KépKép
mni

Nézegettem a képeket és nem bírtam ki, hogy ne tegyek fel párat Leviről. Van még olyan sok, ami nagyon kedves nekem, nehéz választani. Kép Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Mni!
Köszi, az jó lenne mert van még lefagyasztva 4 doboz ribizlim.

Nebula, nagyon boldog szülinapot és évfordulót kívánok. Az előbb lemaradt. :wink:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit, elküldtem e-mailben a receptet. :)

KépKép
KépKép
mni

Niki!
Megkaptam, köszi. Jól hangzik. Bár eddig minden piskótám nagyon rosszul sikerült, sosem nőtt meg, (néha olyan vékony volt, hogy el is tört). Lehet veszek piskótát készen, vagy gyümölcstortalapra teszem a krémet.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Niki mai sütije vizuális formában:

Kép

:D

feri (mni)

Még két kép gyorsan Lilláról (többet már nem merek feltölteni, mert még a végén elkobozzátok a billentyűzetemet és az egeremet) 8) :lol:

Kép

Kép

feri (mni)

Kmanna, muffin recepteket kérek szépen,légyszi-légyszi :) ha van néhány tuti, amit van energiád be is gépelni! Pl. valami meggyes-csokis jól jönne, imádom ezt a párosítást! Sós változatok is érdekelnének! :) De csak ha jut rá egy kis időd....

Kép

Kép
mzx

Feri, Niki, irigy-irigy ezekre a szupi fotókra! A talira mindenképpen gyertek, és csináljatok már végre egy normális képet Lauráról, amin még übercuki is lehetőleg! :)

Kép

Kép
mzx

Monácska, nagyon boldog névnapot kívánok a kicsi Nórinak!
Norco és Fnóra, Nektek is boldog névnapot kívánok!
Marla Singer, Hanna Nórának is boldog névnapot kívánok, bár gondolom a Hannát tartjátok. :)

Kép

KépKép
KépKép
mni

Süti kép szuper, összefutott a nyál a számban :lol:

Juditk, úgy oldottam meg, hogy mi Városföldön lakunk, itt beveszik, csak nem egész naposra, de ott ebédelhet, kb 1 kor el kell hozni. De ez is valami. Mi novemberben kezdtük az ovit, decemberben töltötte a hármat, így gyakorlatilag mire jött a tesó, megszokta.
Eddig nem kajált ott, majd szeptembertől.

Kmanna, nem adok neki, mert amikor még szopott, kb 2 hónaposan átaludta az éjszakát, és ha akkor nem kellett neki kaja éjjelre, úgy gondolom most sem azért kel , mert éhes. Szerintem visszafejlődés lenne ha most kezdene el éjjel enni, újra. vAGY rosszul gondolom? Tanácstalan vagyok. Vizet azt kap, mert szomjas természetesen lehet, de nem akarok édes teát adni, így talán ezért nem lesz érdemes felkeni, csak ha tényleg szomjas.

Vagy kegyetlen vagyok???? :shock:
Vendég

Aranyos Levi a képeken, Péter sem szereti a hajnyírást, mi tegnap ejtettük meg. És az utána való tus számára is egy merénylettel ért fel :wink:
Vendég

Judit!!!!

Tegnapelőtt sütöttem piskótát egy új recept szerint és tuti lett!!! Tojásonként 3 dkg cukrot és 3,5 dkg lisztet tegyél, kis sütőport. Én nem vertem fel a fehérjét külön, hanem csak összekevertem a cukorral a tojásokat, aztán hozzá a sütőporos lisztet. Pont jó lett!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Mi ma levágtuk Blanka haját elöl is, mert nagyon a szemébe lógott, madj lefotózom Nektek holnap.

Kacika, Blanka is mostanában megint felkel kettőkor enni, nem értem miért, mindig ugyanannyit kap vacsira (tápit+a cici), de legalább alszik utána 7-8-ig.

Judit, Levi szuper a kenyérrel!!! Én ma odaadtam egy pillanatra a kiscsajnak a főttkukoricámat, úgy nyalogatta és cuppogott rajta, még jó, hogy nincs foga, tuti harapott volna egyet!!

Linocs, jó póz!!! Ma megint kint voltunk a pincéknél szalcsit sütni, kiscsaj enni kért, bementünk, leültem a padra, kiscsaj velem szemben a combomon ült. Kikapcsoltam a melltartómat és úgy rácuppant a bimbeszre, hogy időm sem volt a karomba fektetni, ülve szopizott. Marhára tetszett neki. Én meg két kezemmel a hóna alatt tartottam...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Hasalok
Kép
Szemembe lóg a hajam
Kép
Letkési dédimamámmal
Kép
Dédi gyönyörű hortenziája
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Középső két képet fordítva tettem fel...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Húha, a melegfront elnyomta az éjszakai műszakot???? Ilyen sem volt még....

potyka

Sziasztok!

Potyka
Nagyon meleget mondtak hétvégére!!!! Még szorítani kell a lábaid?

Mzx
A múltkor Jim írta, hogy Milán magozott egy csomó meggyet, ő biztos tud segíteni.

Tand
A rémálmom a fogfájás!!! A szülés után szenvedtem 2 hónapot. Én Panadolt vettem be és a húzás után Cataflant, mert akkor még rosszabb volt. Most is nagyon vigyázok, mert hihetetlenül érzékenyek.

Beuska
Még talizhatunk, ha van kedved, amíg itt vagytok! Sajnálom, hogy mostnem tudtam menni Mártiékhoz !! Nagyon jók a képek!

Nebula
Boldog szülinapot kívánok én is neked!

Bosek
Dédimama nagyon fiatalosnak néz ki! Hány éves?

Tegnap voltunk Debrecenben kicserélni a diplomámat, mert a régi férjes nevemre állították ki. Szerencse, hogy nem mentem el a diplomaosztóra, mert tök ciki lett volna, amikor szólítanak!!!! Mennyi probléma volt így is, nem egyszerű az ügyintézés itt sem!!
Voltunk az állatkertben és a vidámparkban. Ádámnak nagyon tetszett és Réka is jól bírta. Hazafelé azért volt sírás a kocsiban, elfáradt addigra.
Holnap megyünk a BOON szépségverseny döntőjére, Réka bejutott elsőként a 10 közé. Nincs is 2008-as baba a kategóriájában, csak 2007-es. Köszönöm aki szavazott rá.

Kép
Kép
tündérmanó27

Tündérmanó, ma még igen, holnap estétől szabad a vásár. Sztem én hidegfronttal szülök.... A melegtől csak kidőlök. :lol:

potyka

Judit,
Levi milyen édes!!! Az a kenyeres kép!!!! :D

Mzx,
ma megyünk vendégségbe, de még a 7végén vmikor mindenképp gépelek be neked pár muffin receptet. Nálunk a duplacsokis a kedvenc, van benne kakaó plusz csokidarabkák -- hmm...felkeltettem az érdeklődésedet? :D

Bosek,
kiscsaj milyen gyönyörűséges!!! Igazi hölgyemény! Nem semmi, h ülve szopizik!

Kacika,
dehogy vagy kegyetlen! Úgy csináld, ahogy te jónak látod!! Valszeg nem éhes..vagy nemtom. Panka se kelt fel éjszaka régebben, de egy hete megint. Cicire teszem és van hogy 45 percet is szopizik, szóval éhes is meg anyuci hiány is van, asszem..Petrus ilyenkor hogy alszik vissza?

húzok, mert sose indulunk el! pusszancs és jó7végét mindenkinek!

KépKép
kmanna

Kmanna, nyammmmmm, csokiiiiiiiiii!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
mzx

Kmanna,
ha szopizna még, én is cickóta tenném,-az szomjat is olt- de tápszert nem adok neki.
Kis vizet hap, hátha szomjas, felveszem, ringaton, esetleg cumi, és vissza is alszik.
Rohanok, főzés van, plusz gyerekek...
Vendég

Óóóó, de szép kiscsaj Blanka!!!
Vendég

Tündérmanó!
Dédimama 77 éves! Nekem még szerencsére az összes nagyszülőm él, anyu nagyszülei is csak nemrég haltak meg. Ferinek sajnos már egy sem él. Jó nagy a család!! :D

Na tépek, mert krumplit főzök a kiscsajnak ebédre, megy a mosógép is és mindjárt indulunk Pestre a keresztanyjáékhoz, mert Feri fia, aki eddig itt nyaralt, most egy kicsit náluk lesz.

Tegnap megint szalcsit sütöttünk, de finom volt!! Sőt mára is van meghívásunk a barátainkhoz a rezervátumba!!!! Sültszalonna, sültkolbász ugye nem hízlal??? :wink: Ja, és tegnap ittam egy kis sört, Németországból kaptam, de csak 2,5 %-os. :oops: Tiszta gáz vagyok...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?