Csak gyors reagálás a helyesírási dilemmára: abszolút
Beuskának és
Potykának van igaza 12-én ügyben, de majd a
0Bea0 eldönti.
Ha már itt tartunk, csak halkan jegyzem meg, hogy Beuska, a tudni illik egy szó szerintem.
Ettől eltekintve tényleg gáz, hogy javítgatjuk egymást,
úgyhogy én is eldugulok gyorsan.
Beuska, szerintem is jó ötlet a terem, csörögj rájuk, hátha megcsípjük. Tök jók a talis képek, és ez a kert, komolyan nem valami híres miskolci parkra fogjátok ti rá, hogy az a
Mártiék kertje?
Judit, na azért, már kezdtem megsértődni, hogy elpártol Eszter Marcitól. Minimum három hónap plátói szerelem Eszter részéről jár neki a 3 napi sírásért
Linocs, Kvaszéva, nálunk tegnapelőtt az történt az urasággal, hogy egész nap nyűglődött, egy percig nem volt jó neki sehol, csak az ölemben, de úgyis járkálni kellett vele. Mire kitaláltam, hogy mondjuk az a baja, hogy éhes és nem elég neki az egy ciciből etetés. Úgyhogy azóta kettőből...,így jól elvan, három és fél, 4 óránként eszik, csak én parázok, hogy nem lesz tartalékom, ha mindig mindent kiszív belőlem. Na de gondoltam éjszaka is milyen jó lesz, biztos tovább bírja majd kaja nélkül, ha 2 ciciből fogyaszt. Ehhez képest a ma éjszakánk: 8-kor fektetés, éjfélkor 1. kaja, fél 5-kor 2. Majd ébren kukorékolás 6-ig, és aztán még aludt fél 8-ig.
Panny: sajnálom szegény Olikát, szörnyű megterhelő lehet, nekem nincs ötletem, de tarts ki, mostmár tényleg el kell múljon ez az időszak is.
Zsu: tök jók a képek, jó hogy kitaláltad, hétvégente én sem mindig a szomszédhoz lógok ám el, hanem mi is ezt használjuk.