Sarmi! Aranyér nagyon kellemetlen lehet. Mikor "szerezted"?
Betti! Szerintem a veszélyeztetettséget azért írta rá, hogy gyorsabban kész legyen. Hány hetesen/naposan veszik le?
Eszeterke! Én hajnalban mindig felébredek, és nehezen alszom vissza. Ez nálam sosem volt eddig gond, biztos Hanna miatt van. ...na de ha visszaalszom, akkor délig!
Bébic! Gratu az AFP-hez!
Pocikrémhez: elárulpm a nagy titkot...tök mindegy, hogy kenjük-e vagy nem. Ahol a striák keletkeznek, odáig nem szívódik fel a krém. Az inkább a felszíni kiszáradás és viszketés ellen jó. Legnagyobb részt hajlam kérdése, másrészt méret, vagyis nyúlás, illetve kötőszöveti rugalmasság.
Berni! Balatonon hová?
Eszterke! A koraszülés tényleg családilag halmozódni szokott, de ha dokid is felkészül rá, és ti is számítotok erre, nem lesz semmi gond. Én olyan kórházat választanék, ahol van PIC!
Susy! Még én sem érzem biztosan, hogy az a fura érzés az a mozgás-e. Hasfájás tök normális, nekem is szokott.
Trombi! Babakocsit én sem vennék Vaterán, mert fontos kipróbálni! Nálunk pl szűk keresztmetszet, hogy nagyon magasra állítható tolókarja legyen, azt meg muszáj kipróbálni. Az sem mindegy, hogy milyen könnyen fordul. Szerintem.
Bébic! Én kivenném a szabikat, mert ki tudja, hogy addig hogyan változik a szabi-törvény, és ezek képesek rá és egy tollvonással eltörlik a gyes utáni szabikifeizetési/kivevési lehetőséget.
Betti! Ez a bababarát elég összetett dolog. A legtöbb kórházban - ha nincs gáz se veled se a babával - nrögtön odarakják a melledre, ha kéred.
Az István pl. kiemelten bababarát, de annyira, hogy csúnyán néznek, ha éjszakára "be akarod adni" a babádat...pedig szerintem a pihenés is fontos. Aztán meg az összes látogatót bármikor beengedik a kórtermekbe, ami szerintem nonszensz, mert se pihenni, se szopiztatni, se pucéran heverészni nem tudsz.
BB! És toxot nem is mindenhol szűrik!
Csaki! Az a gáz az éjjel is ottlévő babáknál, hogy ha a másik lányé pont akkor üvölt, amikor végre aludhatnál, akkor mosott rongy leszel, mire hazamész.