Új privát üzeneted érkezett!

galzsuzsa. a paint nevezetu programmal le lehet kicsinyiteni oket

KépKép
KépKép
mush589

13 kismamit kaptam meg közületek az iwiwen, mindenkit bejelöltem...

Kép
galzsuzsa

majd felrobbanok!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
mar mutattam a megrendelt bababutort. volt vele nemi gubanc, de tegnapelott telefonon elinteztem mondtak, hogy ket het mulva fog hivni valaki, hogy mikor szallitjak. mondtam, hogy oke. erre ma hoztak a cuccot. nem voltunk itthon. kitettek a szakado esobe, es csak ugy otthagytak. siman ellophatta volna barki! es raadasul egy doboz hianyzik egy masik meg cafatokban van! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
holnap nem teszik zsebre, amit tolem kapnak az tuti!!!

KépKép
KépKép
mush589

lehet ha én vagyok a hülye, de a paint programon belül se tudom, hogy kell... :oops:

Kép
galzsuzsa

galzsuzsa képszerkesztő programmal kicsinyisd le a képet.Pl van egy ingyenesen letölthető magyar nyelvű ilyen progi az a neve hogy:FastStone Image Viewer

Hariv:ezek a fiúk mind te kicsibe... :lol: :lol:

Eszterke téged külön üdvözöllek,mert salgótarjáni vagy.Anyósomék ott laknak Kisterenyén.Nagyon szeretem azt a környéket,teljesen más mint a mi kis sík vidékünk.Ritkán tudunk menni,de mikor ott vagyunk teljesen kitágul a tüdőm.Drága férjem ott lakott 17 éves koráig.Mikor leköltözött fejér megyébe,és megismertem olyan palócosan beszélt sokszor azt se tudtam mit hebeg. :lol: De hamar leszokott róla. :wink:

Aida megcsinálhatnád lassan azt a szines táblát!!! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

en angolul megtudom neked irni. amikor megnyitsz egy kepet felul lesz egy valasztasi lehetoseg hogy image arra kell rakattintani, azonbelul stretch and skew. aztan pedig be kell irnod hogy pl 50%-ra akarod lekicsinyiteni hosszabban meg szelteben is. remelme ez segit.

KépKép
KépKép
mush589

sarmon. ma voltam meglatogatni egy baratnomet, akinek 2.5 eves kislanya van. ha te csajszid is ilyen dumat nyom, akkor nem lehetnek semmik a napjaid. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

ez segitett :D :D :D
köszi

Kép
galzsuzsa

Kép pocifotó 17+4 hét

Kép
galzsuzsa

párommal: Kép esküvői fotó

Kép
galzsuzsa

szep az eskuvoi kepetek!

nem semmi a pocid! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Szia Eszterke! Neked is gratula!

http://www.babakozelben.hu/cikkek/babap ... elkul1.htm

Mágnes! Most csak ezt találtam meg!

Kép
zölddisznó

sziasztok

Zőldi: párom nagyon birja a gyurogatást..csak állitolag már most nincs helye az ágyon..a babakocsihoz van minden ,mozes +lábzsák+esővédő....csak igy raktuk őssze ideiglenesen.

A babakocsit ismerőstől vettűk át mert csak 2 honapot használták és 15000-et kért...vagyis a nagyszűlőktől kért annyit :lol:
első kislányomnál a kiságyat,és most a babakocsit kaptuk meg szűleimtől...
anyosom tegnap beszerzett pár tők cuki cumot..kőztűk egy édi csajos sapit.. :P
Már most elgondolkodtam ,mi lesz velem ha a kiscunás pocaklakom is olyan huncut,értelmiségi :twisted: :lol: :shock: lesz mint a nővére...
Párom meg lassan kezdhet félni hogy tul imádják a nők...De hát ő irt levelet a golyának hogy kislányt hozzon :wink: ......A hasamat csak onnan tudom hogy nő,mert párom szája néha tátva marad..

És a babo itthon nem hajlando mozogni.,ahogy átmegyek anyoshoz,1 házra lakik,egyből belérug.....bár szerintem amikor ott vagyok érzi mennyit nevetűnk...
Nem rég a neveket nézegettűk és olyan kacagás volt....

galzsuzsa: neked is nagyon szép pocod van...
hát igen, mindenki nővőget rendesen....és még csak most fogunk beindulni...

Mi lesz ha decemberbe találkozunk?Oriás hasuak társasága?

Kép

Kép
nikianya21

mush!Ne tudd meg az én kiscsajomnak milyen dumája van,komolyan sokszor örülök már mikor este elalszik... :lol: És melette egy örökmozgó. :D
galzsuzsa szép fiús pocakot látok!! :lol: :lol: :lol: én az esküvői fotótokról majd nem azt hittem hogy valami ballagás... :roll: (lehet a virághalomtól)sorry.

Na engem meg úgy látszik minden nyavaja elér ami csak egy kismamát elérhet...épp megszabadultam a gombától,most meg az aranyerem ugrott ki.Rettenet! :cry:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Zsuzsa! A nagyanyám is Székelyudvarhelyen lakik!
Vendég

Megerősítettetek.
Inkább nem eszek a vérvétel előtt semmit.
A beutalóra az van írva, hogy veszélyeztetett terhes, sürgős??????

Ezt miért írta rá a védőnő vajon, vagy ez általános szöveg? Már csak azért mert nekem nem mondta ezt senki, hogy veszélyeztetett terhes lennék.

16. hétre én is híztam egy kilót, védőnéni nem mondta, hogy sok vagy kevés.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Először is fogalmam sincs, hogy kell vonalzót csinálni.. :(

Sarmon! Köszönöm a külön üdvözlést, !

Betti! Szerintem nem kell aggódnod a "veszélyeztetett "miatt, először én is frászt kaptam mikor megláttam a háziorvosomnál a gépben.. senki nem mondta nekem sem, h veszélyeztetett volnék..
( a mai napig nincs is róla szó szerencsére..)
Dolgozol még vagy otthon vagy?

Ti tudtok aludni vagy csak nálam "tünet " az álmatlanság?

Kép
eszterke24

sarmon
anyósom is fiút jósolt, és én is inkább azt várnék, alig várom, hogy megmondják...

sinaszi
akkor gondolom szoktál errefele járni, én nagyon szeretem ezt a várost :)

Kép
galzsuzsa

Sajna 26 éve nem jártam Felétek! Csak halvány emlékeim vannak. Nagyanyámmal 1992-ben találkoztam utoljára. Apai ágon nem egyszerű a család! :? Aztán nemrégiben mamám írt nekem képeslapot. Azóta néha telefonon anyu felhívja... Szegény, magára maradt öreg korára... Az apám vele sem foglalkozik... Egy nyáron terveztük, hogy kimegyünk, de nem olcsó ott a szállás, így nem jött össze. Azóta valahogy elmaradt! Egyébként az emlékeimben a gyönyörű tájak nagyon megmaradtak!!! :lol:
Vendég

Nnnnavégre, nekem is megszülték az AFP eredményemet végre:
(Vér levéve 15+6 napon)

AFP: 32,4 ng/ml
WAFP: 31,4 ng/ml
MOM: 0,9

Ez jó, ugyiiiii? :oops:

Nem tudom már,ki kérdezte a pocikenést: én DM-es mamapocikrémet használok (ugyanebből az olaj nekem nem jött be igazán), de amúgy a védőnő nekem is a Babé termékeket ajénlotta nagyon.

Susy: Dobsz privit a neveddel, jelölnélek iwiw-en!
Ééééédi a kiskabát! :lol:

Mágnes: a kölesgolyó finom? Sokat hallom, hogy jó meg egészséges, de nem merek venni, mert nemtom, milyen íze lehet... :roll:

Sarmi: Gratulaaa a kiscsajhoz! Hajrááá vásárlás, most már Te is rendelkezel "felsőbb" engedéllyel, nem? :lol: :lol:
És a pocc is szépen gömbölyödik! :D

Üdv az újaknak, meséljetek magatokról mééééég! :)

Betti: Én hallottam olyat, hogy lehet picit enni-inni előtte, de én úgy voltam vele, hogy abból baj nem lehet, ha éhgyomorra megyek. Mérges lettem volna magamra, ha emiatt újra kellett volna mennem böketni.... (Ja, és amúgy utolag kiderült, hogy a Péterfyben amúgy is éhgyomor kell... :shock: )

Laura: Az én kislurkóm is kaja után a legaktívabb! :lol:

Zsiraf: Írok privit, jó? Nem akarom itt untatni a többieket a lakáskeresési nyűgeimmel. (Amúgy megint van egy, de túúúúúl szép, hogy igaz legyen és hogy a miénk legyen, nem akarok elkiabálni semmit sem...)

Mush: Méééééé fájdítod az embör szívéééét ilyen képekkel, te gonosz nőszemély! :twisted: :P :lol:
Remélem kiosztottad a bútorosokat rendesen!

Zsuzsa: Nagyon szép a pocókod! :D
Én is megpróbálok hozni újabb pocifotót. Tegnap este olyan furi volt, hanyatt feküdtem és teljesen meglepődtem, hogy mekkora dombocska van már ott (ami nem hájci, hanem tényleg a méhem). :D
bébic

Sziasztok Csajok!

Basszus, nem jövök máfél napig, aztán oldalakat kell visszaolvasnom... Volt termés rendesen! :-D

Mindenkinek aki tett fel esküvő fotót: nagyon szépek voltatok!!!

Harivera!
Az utolsó képet elnézve le a kalappal előtted, hogy 4 gyereket nevelsz!!! Már így ránézésre is sokan vannak. És jön az ötödik… nem semmi! A fiúk eszméletlenül hasonlítanak rád! A pocid meg… nagyon szép! :-D

Verzso!
Örülök, hogy minden rendben a babákkal! Hogy érzed magad?

Sarmon!
Gratula a kislányhoz!

Gicsu! Eszterke!
Üdv köztünk! Jó babavárást!

Nikianya!
Szépen gömbölyödsz! És a babakocsi is tök jó!

Mush!
Köldökfájás nálam nincs.

Zsiráf!
Végre valaki, aki még nem érez babamozgást! Mert még én sem és már kezdtem pánikolni, hogy valami nincs rendben! Semmitől nem tartok úgy, mint ettől… Persze voltak néha ilyen-olyan rebbenések, de mit tudom én, hogy mi volt az! Ilyen „rúgjuk ki a ház oldalát” érzés még nem kerített hatalmába. :evil: Mikortól kell aggódni, ha nem érzünk semmit? Jövő kedden megyek UH-ra, remélem akkor megnyugtatnak kicsit!

Nekem néhány napja folyamatosan olyan érzésem van, hogy jön a barnamaci. De persze semmi, vagyis csak a megszokott. Szerintem az én Pöttyöm is rátelepedett a beleimre. Erre a pihenj, feküdj dologra nem tudok mit mondani.

Mush!
Ez a Maldív szigetek tényleg baromi szép hely! Nekem Peru az álmom, de ott nem a pihenés, hanem a felfedezés a cél. Nem semmi, hogy nálatok a Tesco-ban ilyen pontgyűjtő akciók vannak! Itt max egy 100 Ft-ot érő kupont adnak, amit levásárolhatsz.

Ezt a bútorszállítók mégis hogy gondolták, hogy csak úgy otthagyják a bútort a ház előtt??? Azért nem csak Magyarországon vannak zűrös dolgok!

Betti!
Nekem is mindig az van a vizsgálat kérő lapjaimon, hogy veszélyeztetett. Mondjuk én az első 12 hétben barnázgattam, de én akkor sem éreztem magam annak. No para!

Csajok, lehet, hogy hétfőig most jövök utoljára, mert holnap végre megyünk a Balcsira!!! Addig meg még csomó dolgom van! Ha addig nem jelentkeznék, akkor mindenkinek kellemes hétvégé!!!

Kép
Kép
lbernuska

Eszterke
Dolgozom még, de épp ez a hét nagyon lassan telt, mert ez a nyár olyan uborkaszezon itt is, lézengünk csak, meg pakolok az irodában, legalább most van idő rá, két héttel ezelőtt meg meg lehetett szakadni.

Nem paráztam a veszélyeztetett miatt, gondolom, ha úgy lenne, biztos szólt volna az orvos, az ő tisztsége ezt eldöntetni, Tegnapelőtt azt mondta, minden rendben.

Én a hétvégén a Tiszára megyek, Csongrádnak van a legjobb strandja egész Tisza hosszan. 38 fokot mond, szerintem jó lesz pancsolni.

Betti
Kép
betti0412

Betti!

azért kérdeztem dolgozol-e, mert mint utólag kiderült, nekem a munkahely miatt irták rá h veszélyeztetett.

Jó strandolást!

Magamról röviden annyit, h 25 éves vagyok ( 26.szülinapi ajándék lesz a babám :) Ez lesz az első és nagyon várjuk!
Nem vagyunk házasok, csak eljegyzésen vagyunk túl, de egyenlőre esküvőt nem is tervezünk.

Most azon aggódom, hogy én is, és a párom is nagyon kis súllyal születtünk, ( 1,75, és 1,80 ..) és azt mondta az orvos h lehet h a baba is kicsi lesz... de egyenlőre azt mondta h szépen fejlődik ne aggódjak.
Van valakinek erről információja ? előre is köszii

Kép
eszterke24

Bébic!
Privi ment! :lol:

Bernuska!
NYugi ,még az enyém manót se érzem, szóval nem vagy egyedül! :wink:

Betti!
Èn ilyen meleget csak hüvös szobába bírnám!

Nekem ma délelött egy jó húsz percre begörcsölt a pocim, teljesen lent fájt, olyan mintha belülröl húznák! :roll: Másnak is szokott néha fájni a hasa?
susy75

Suzy - nem, így nem megyek már a Hajdú drnőhöz - legalábbis ha a holnapi uh-n minden rendben, de nagyon ebben bízom -őszintén szólva már én sem hiszem, hogy gond lenne.

Zsuzsa - biztos azért is hitte Sarmon az esküvői képetekre, hogy ballagási, mert olyan kis fiatalkák vagytok rajta. Mikor volt, ill hány éves vagy?
Kb. az én pocakom is ekkora lehet, amennyire meg tudom ítélni. Lassan nekem is aktuális lesz egy újabb fotó.

Niki, a babakocsi nagyon megérte annyiért. Én is vennék használtan, de a vaterás - tesz-veszes vásárlástól tartok, mert hiába van kép meg leírás, csaknem olyan, mintha élőben látnám.

Bébic, igen, ez az AFP jónak tűnik.:)

Berni, jó Balcsis hétvégét, a napsütés az meglesz hozzá...

És még én sem érzek mindig egyértelmű mozgást.

Kép
trombibébi

Susy: Köszi a privit, válasz ment és közben meg is vagy! :lol:

Trombi: akkor jóóó, kösziiiii! :lol:

Nagy nehezen összebénáztam sk. egy pocifotót, megpróbálom felrakni:

Kép Bébic pocifotó 17+6
bébic

Bébic!
Okés! :wink: Nagyon csini a pocid!

Trombi!
Válaszoltam! :wink:
susy75

Ja, és kiderítettem, illetve a főnököm leinformálta a könyvelőnket, mi légyen a maradék szabimmal. Ő azt mondta, hogy ha lejár majd a gyes, akkor kifizetik (vagy ki lehet venni, ezt pontosan nem tom :oops: ) De a lényeg, hogy nem veszik el! :lol:
bébic

Így ebédszünetben ráérek olvasgatni a neten mindenfélét és ráakadtam a baba-mama barát kórházak listájára, ahol lényeges, hogy az újszülött addig maradhat veled szülés után, ameddig rendbe nem tesznek szinte, és nem viszik el azonnal (egyéb odafigyelés is van)

Ahogy számoltam a legközelebbi ilyen kórház is 300 km-re van tőlem. Ennyire fontos ez a cím, vagy már általánosan minden kórházban figyelnek a szülő nőre?
Nekem első babám, anyum szült 4 gyermeket, de nem is a szüléstől tartok igazán, hanem a személyzet esetleges durvaságától vagy az olyan kötelező, berögződött dolgoktól, amit esetleg kis odafigyeléssel lehet másképp is.
Bár lehet, hogy nem kell ennek ekkora jelentőséget tulajdonítani, eddig is szültek nők, minden különösebb hiszti nélkül.
Én csak azt szeretném ha szép élmény lenne és nem keserűség maradna bennem.
Nem első gyermekes anyukák, ti már ezt biztosín jobban tudjátok, átéltétek, mi a fontos?

Betti
Kép
betti0412

ESZTER POCIFOTÓ?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok,
Betti fogadd meg Zölddi tanácsát, hogy nem eszel AFP vérvétel előtt, de nekem azt mondta a doki és a védőnéni is, hogy nyugodtan lehet enni. Én is úgy tudtam, hogy nincs vizeletvizsgálat, mégis volt, már leírtam a sztorit, majdnem kémcsőbe kellett pisilnem. Lehet, hogy ez kórháza válogatja, nem tudom, nekem az ÁEK-ban volt.

Az én papírjaimra mindenhová ráírják, hogy "fenyegető vetélés", na én ettől kaptam frászt, de közölték, hogy ez mindenkinél rá van írva, különben nem térítik a költségeket, vagy legalábbis problémás lehet. Nem értem, az nem furcsa, hogy mindenkinek rá van írva. IStenem, magyar egészségügy.

Ja, a toxoplazma vizsgálatra pedig rá van írva, szintén mindenkinek, hogy három hét múlva ismételni javasolt. Állítólag ez pénzkiszívás, merthogy reagens anyag meg nincs a labornak, de a vérvételért fizet az OEP (nálam másodikra készült eredmény). Az már nem is számít, hogy minket kismamákat fölöslegesen szurkálnak.
Hihetetlen!!!

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Betti: az a fontos, hogy a baba veled legyen lényegében 24 órában viszont ha akarod akkor leadhasd egy kicsit! (ld. ha zuhanyozni mész akkro praktikus leadni 10 percre, ha isznyú hulla vagy és szeretnél egy órát nyugodtan aludni leadhasd stb.) Éjszakára viszont NE VIGYÉK EL! Az az időszak a legfontosabb a tej miatt, akkor kell sajna folyamatosan szopatni, akkor szépen beindul a tej (legalábbis megkönnyíti a dolgot). Fontos, hogy ne tápolják cukros vizezzék a babát mert akkro telítődik és nem fog szopni! A babák jól elvanak néhány napig ha még nincs tejed, ha viszont rögtön tápolják őket akkor simán ellustulhatnak és vért fogsz izzadni amire visszaszoktatod a cicire... (lefejt tejet vagy ha kell akkor tápot csak pohárból -klasszikus vastag falú kávés- szabad adni nekik az elején - a kórházban viszont marha gyorsfolyású cumiból etetik őket ami cumizavart okozhat!!!)

Szerintem azért is fontos, hogy veled maradjon a baba mert segít a kötődés kialakulásában plusz amire haza kell menned már nem fogsz attól félni, hogy veled van a kisbabád... 3* 24 óra azért rengeteget segít mielőtt hazamennétek... főleg, hogy azért ott végig kérdezhetsz, tanulod megfogni, pelenkázni stb. (Kérdezni kell a csecsemősöktől... előre megtudni ki a legkorrektebb és annak a nyakára járni... pl. a szoptatás miatt stb. mert ott sokat segít ha valaki megmutatja mit hogyan... bár jobban jársz ha a többi -lehetőleg többgyerekes- kismamát faggatod, nekem is a szobatársam segített anno a legtöbbet)
Vendég

Mondjuk az én bosszankodásom csak eddig tartott amíg leírtam nektek, de egy utcára ledobált bútor miatt berohannék az üzletbe, és ... Áááá, nyugi.
Férjem szerint amióta terhes vagyok, rögtön 'ugrok', ha más hibázik. Remélem ez csak átmeneti. Hormonok miatt lehet.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Csakegy: nagyon jókat tanácsolsz, és érdemes megfogadni is, de én azt gondolom, hogy az első éjszakára most is beadom a babát a "közösbe" (és lehet, hogy féléjszakákra később is), én már tudom, hogy jóideig ez lesz az utolsó átalható éjszaka. Lehet, hogy csak nekem nem volt szerencsém, de én másfél évig keltem 5-10 alkalommal minden éjjel. Már mindent kipróbáltunk, még a földsugárzást is bemérettük, kiárnyékoltattuk, de hiába. Az én kincsem nem aludt. Gyakorlatilag én már megszoktam alvás nélkül élni, ezért gondoltuk, hogy most jöhet a következő, ha úgyis fentvagyok, egycsapásra két legyet ütök majd (vagyis két gyereket próbálok altatni).

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Sarmi! Aranyér nagyon kellemetlen lehet. Mikor "szerezted"?

Betti! Szerintem a veszélyeztetettséget azért írta rá, hogy gyorsabban kész legyen. Hány hetesen/naposan veszik le?

Eszeterke! Én hajnalban mindig felébredek, és nehezen alszom vissza. Ez nálam sosem volt eddig gond, biztos Hanna miatt van. ...na de ha visszaalszom, akkor délig! :lol:

Bébic! Gratu az AFP-hez!
Pocikrémhez: elárulpm a nagy titkot...tök mindegy, hogy kenjük-e vagy nem. Ahol a striák keletkeznek, odáig nem szívódik fel a krém. Az inkább a felszíni kiszáradás és viszketés ellen jó. Legnagyobb részt hajlam kérdése, másrészt méret, vagyis nyúlás, illetve kötőszöveti rugalmasság.

Berni! Balatonon hová?

Eszterke! A koraszülés tényleg családilag halmozódni szokott, de ha dokid is felkészül rá, és ti is számítotok erre, nem lesz semmi gond. Én olyan kórházat választanék, ahol van PIC!

Susy! Még én sem érzem biztosan, hogy az a fura érzés az a mozgás-e. Hasfájás tök normális, nekem is szokott.

Trombi! Babakocsit én sem vennék Vaterán, mert fontos kipróbálni! Nálunk pl szűk keresztmetszet, hogy nagyon magasra állítható tolókarja legyen, azt meg muszáj kipróbálni. Az sem mindegy, hogy milyen könnyen fordul. Szerintem.

Bébic! Én kivenném a szabikat, mert ki tudja, hogy addig hogyan változik a szabi-törvény, és ezek képesek rá és egy tollvonással eltörlik a gyes utáni szabikifeizetési/kivevési lehetőséget.

Betti! Ez a bababarát elég összetett dolog. A legtöbb kórházban - ha nincs gáz se veled se a babával - nrögtön odarakják a melledre, ha kéred.
Az István pl. kiemelten bababarát, de annyira, hogy csúnyán néznek, ha éjszakára "be akarod adni" a babádat...pedig szerintem a pihenés is fontos. Aztán meg az összes látogatót bármikor beengedik a kórtermekbe, ami szerintem nonszensz, mert se pihenni, se szopiztatni, se pucéran heverészni nem tudsz.

BB! És toxot nem is mindenhol szűrik!

Csaki! Az a gáz az éjjel is ottlévő babáknál, hogy ha a másik lányé pont akkor üvölt, amikor végre aludhatnál, akkor mosott rongy leszel, mire hazamész.

Kép
zölddisznó

Zöld: persze, mosott xar az ember de akkor is ha nem üvölt a szomszéd baba ... a nővérek jönnek hőmérőzni stb. stb. Én a kórház után egy hétig csak aludtam... (szerintem szülés után az ember a hormonok miatt tök máshogy éli meg az éjszakai ébredéseket, a szoptatásnál meg ugye ott az oxitocin ami altatóként működik...)
Vendég

Zöldi: akkor úgy veszem, hogy szted is okés! :lol:
Iwiw-en még nem jelöltél vissza, remélem, jó T. Gy.-re kattintottam.... :oops: Jaaa, és kicsi a világ, ha jó a bejelölésem, van egy közös ismerősünk is (H. Viki)! :lol: :lol:
Pocikrém: igazából olyan, mintha az agyamat kenegetném vele, hinni akarom, hogy használ! :lol: :P Közben pedig tudom, hogy ha hajlamom van rá, akkor könyörtelenül meg fognak jelenni.... :?
De ez így tök jó, most már a mindennapi rituáléim része lett. :lol:

Szabi: én is kivenném legszívesebben, de nem fog menni sajna. Így bízom benne, hogy a kormánynak nem ez lesz a legújabb húzása, hogy megszívassa a kismamákat és a gyesen lévőket....

A Péterfy PIC-es, én ezért is mentem át oda az Uzsokiból. (Nem tudom, az Uzsoki az -e, de a dokiváltás révén így is, úgy is léptem volna onnan, ez csak egy plusz "löketet" adott...)

Most megyek packen, húzunk délre családhoz, mindenkinek szuper hétvégét, lehet, hogy azért még bekukk majd! (Hiányoztok ám! :D)

(Ja, előtte megint egy házikó 2. megkukucska, aztán ha okés, vételi aji, de már nem akarom beleélni magam előre, mert itt is van sajna "kényes pont", ami miatt bukta lehet...de hát próba cseresznye, nem? :) tyűűű, most meglepődtem magamon, hogy még ennyi optimizmus van a tarsolyomban... :shock: )
bébic

Bébic! Igen, az vagyok. H. Vikihez fél évig jártam tanfolyásra, nem igazi ismerősöm, mert azóta nem is hallottam felőle. Ez kb 10 éve volt.
Kellemetes időtöltést délen! Házkukuccshoz egy kalap kakit!

Kép
zölddisznó

Kép

ime egy mai pocifotó :)

Kép
eszterke24

Na, egy Zöldi-válasz erejéig várhat még a pakolás :lol: : úgy nekem sem ismerősöm, angolt tanított nekem néhány éve, mikor egy OKJ-s képzésre jártam...
Köszke, megyünk tulképp megfőni, merugye ott méééég melegebb van... :? :shock:
A kakkantás ránk fér, mert most már lassan meg kéne lenni annak az új fészeknek, különben uccára kerülünk... :( :wink:
bébic

Eszterke! Eltelt egy kis idő, mire rájöttem, hogyan tudtál a fürdőkádban fekve fotót csinálni...aztán rájöttem, hogy nem valószínű, hogy ott tartjátok a könyveiteket! :lol:
Gusztusos kis dinnye!

Kép
zölddisznó

Sziasztok lányok!

Tegnap ígértem pocakfotót, de elfelejtettem, ma meg most értem haza munkából. Előtte elmentünk a kisfiamért az óvodába, utoljára. Elkezdődik a szünet, szeptemberben meg már iskola! Lehet, hogy csak mi vagyunk ilyen érzelgős família, de mind a hárman pityeregve léptünk ki az óvoda kapuján.

Bébic! Ennél szuperebb nem is lehet egy AFP eredmény, gratulálok!

Írigykedem azokra, akik már elkezdik a nyaralást, de jövő héten szombaton mi Kép is utazunk Balatonfenyvesre a hugomékkal, aki nem mellesleg szintén kismama, 11 héttel jár előttem.

Szóval íme az ismeretlen pocaklakó, akit én egyébként fiúnak gondolok (a kisfiamat is megéreztem 6 évvel ezelőtt).

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok lányok!
Mindenkinek csak gratulálni tudok a pocakfotókhoz,szép nagy pocikkal rendelkeztek!
Némi irigységgel tölt el hogy mennyien tudjátok már a bébitek nemét.Nekem ebbe a hónapba még esélyem sincs rá mivel a dokim egész hónapba szabin van...na de idővel majd kiderül!
Még én is dolgozom, és ugy oldjuk meg a szabi témát hogy szépen apránként kiveszem őket.Mielőtt végleg itthon maradok én elfogyasztom a maradék napjaimat..utána meg jöhet a táppénz /minnél később annál jobb/.
..és nem utolsó sorban ez a bababarát dolog...hát egy vitatott téma lehet...
..tény én 14 és fél éve szültem a fiamat,sokminden másképp volt..de már voltak babaszobák ahol az anyukák egész nap együtt lehettek a picijükkel.
Én nem tartoztam közéjük,és a mai napig nem bánom.
3 óránként hozták a piciket cicizni,még éjjel is, az első naptól kezdve...napközben természetesen látogató hegyek 2 szoptatás között...
Aludni még igy is csak 1-1 órákat tudtunk.
Én a kimerültség legmagasabb fokát súroltam mire hazamentünk.
Tudom sokminden változott azóta,és akik együtt vannak a picijükkel az első perctől.....hát most majd megtudom hogy milyen....de kell egy kis pihi mert otthon már nem lesz!
gicsu

Csajok! Ez tök jó, hogy bejelölgettük egymást....de nekem már fogalmam sincs, hogy ki kicsoda.
Ezért létrehoztam egy klubot: 2008 dec. a neve.
Kérlek benneteket, jelöljétek be(csatlakozzatok) és küldjetek egy levelet nekem kizárólag a topiknevetekkel. Táblázatba foglalom, és elküldöm annak, aki kéri!

Kép
zölddisznó

Szeles! Te is nagyon csini bubot növesztettél. Jé, mi pont egyidősek vagyunk! Eddig nem is tűnt fel!

Gicsu! Csinálj vonalzót!

Kép
zölddisznó

szeles az bizony hegyes fiúpocak! :lol:

Eszter látom te már kismami gatyát hordasz... 8)

Zöldi az aranyerem a császármetszés utáni székrekedés alkalmával jött ki,azóta nem is volt,most jött ki újra... :wink: Pontosabban nem székrekedés van utána hanem annyira fáj a seb akkor,hogy még az ember hangosan szólni sem tud...De nem akarok ijesztgetni senkit. :wink:

most fejeztem be a palacsintasütést,ezután neki állok vasalni... :cry:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi! Én már egy hónapja kizárólag kismamagatyót tudok felvenni.

Én császárral szülök majd, de egyáltalán nem iljesztettél meg. :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi! lehet hogy hülye kérdés de mi az a PIC? nem hallottam még róla..

Sarmon! Én kb. 2 hete ilyen nadrágot hordok, mert a korábbi ruháim elviselhetetlenül szoritanak.. :? még ha állok elvagyok de ülve..
Ti még nem hordtok kismama nacit?

Tudom h a szopipárna téma volt már műsoron, de tudtok valamilyet ajánlani? Úgy tudom h többféle töltettel kaphatók, kinek milyen van és mi vált be?

Kép
eszterke24

Sziasztok!

Korábban már írtam, szerencsés munkahelyen dolgozom. Azt terveztük el a főnökömmel, hogy ha minden rendben lesz, júliusban még rendesen dolgozom, bár a 21- héten szabin leszek. Augusztusban hetente 3 napot fogok dolgozni, 2 napopt szabin leszek, 2 nap a pihenőnap. Így terveink szerint augusztus 27-én dolgozom utoljára. A maradék szabadságom szeptember 10-ig kitart, utána megyek táppénzre. Remélem, mindketten jól viseljük még a hátralévő "munkás" napokat, bár egyre gyakrabban érzem, hogy nincs kedvem dolgozni. Fontos, hogy minél később kerüljek táppénzre, de első a baba. Ha ő jelez, hogy elég, nincs az a pénz, amiért egy perccel is tovább maradnék.
A vonalzóm sajnos csal pár napot, megpróbálom kicserélni.

Üdvözlettel:

Laura

Kép
Kép
szeles4

Zöldi! lehet hogy hülye kérdés de mi az a PIC? nem hallottam még róla..

Sarmon! Én kb. 2 hete ilyen nadrágot hordok, mert a korábbi ruháim elviselhetetlenül szoritanak.. :? még ha állok elvagyok de ülve..
Ti még nem hordtok kismama nacit?

Tudom h a szopipárna téma volt már műsoron, de tudtok valamilyet ajánlani? Úgy tudom h többféle töltettel kaphatók, kinek milyen van és mi vált be?

Kép
eszterke24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?